!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Γιάννης έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:32 Κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι συνιστά αυτοάμυνα. Μαύρα μεσάνυχτα.
Ακριβώς!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:26
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:15
sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:07 Θα σου πω το πιο χοντρό πράμα που μπορεί να πει πχωρουμίτης σε συνπχωρουμίτη ανερυθρίαστα κι ας παρεξηγηθείς, εγώ για το καλό σου το λέω, κάνεις λάθος!
Άσε με να ...κάνω λάθος.

Δεν μου απάντησες όμως εσύ που απαντάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, δηλαδή όχι σαν εμένα : θεωρείς ότι υπηρετείς την κορούλα σου αν την αφήσεις για τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της χωρίς πατέρα επειδή νόμισες ότι κινδυνεύει θανάσιμα και σκότωσες άνθρωπο;
Α σόρρυ, εγώ ναι άμα πάει κάποιος να γαμήσει είτε εμένα είτε την οικογένεια μου και εφόσον έχω την άμεση δυνατότητα να αντιδράσω θα αντιδράσω, αυτοάμυνα λέγεται.
:D
Αυτοάμυνα στο ελληνικό Δίκαιο δεν είναι κάτι που γουστάρεις εσύ, αλλά κάτι που ο νόμος θεωρεί ως μη αποφευχθέν. Εσύ μπορείς να το ονομάζεις αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες, χορογραφία ή ό,τι άλλο επιθυμείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρίνεται ως τέτοιο από το νομικό μας σύστημα.

Αρκεί να σου γράψω ότι για τον ληστή (στ μυαλό του) αυτοάμυνα είναι να σε ληστέψει, αφού αλλιώς κινδυνεύει η ζωή του (δεν έχει τους πόρους να ζήσει ο ίδιος και η οικογένειά του).
Αλίμονο αν κάθε ένας που ληστεύει η σκοτώνει δικαιολογείται ως "σε αυτοάμυνα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Αύγ 2019, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Είναι καλό να έχουμε το νόμο στο πλευρό μας, δε λέω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 23:26
sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:26
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:15

Άσε με να ...κάνω λάθος.

Δεν μου απάντησες όμως εσύ που απαντάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, δηλαδή όχι σαν εμένα : θεωρείς ότι υπηρετείς την κορούλα σου αν την αφήσεις για τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της χωρίς πατέρα επειδή νόμισες ότι κινδυνεύει θανάσιμα και σκότωσες άνθρωπο;
Α σόρρυ, εγώ ναι άμα πάει κάποιος να γαμήσει είτε εμένα είτε την οικογένεια μου και εφόσον έχω την άμεση δυνατότητα να αντιδράσω θα αντιδράσω, αυτοάμυνα λέγεται.
Αυτοάμυνα στο ελληνικό Δίκαιο δεν είναι κάτι που γουστάρεις εσύ, αλλά κάτι που ο νόμος θεωρεί ως μη αποφευχθέν. Εσύ μπορείς να το ονομάζεις αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες, χορογραφία ή ό,τι άλλο επιθυμείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρίνεται ως τέτοιο από το νομικό μας σύστημα.

Αρκεί να σου γράψω ότι για τον ληστή (στ μυαλό του) αυτοάμυνα είναι να σε ληστέψει, αφού αλλιώς κινδυνεύει η ζωή του (δεν έχει τους πόρους να ζήσει ο ίδιος και η οικογένειά του).
Αλίμονο αν κάθε ένας που ληστεύει η σκοτώνει δικαιολογείται ως "σε αυτοάμυνα".
Κρίμα που έκλεισε το νήμα με τις παπαριές! :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Άντε ρε άνοιξε ένα.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmar, στο μυαλό σου έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα ο συσχετισμός της άμυνας με την οπλοχρησία.
Συγκεκριμένα, με τα πυροβόλα όπλα. Το θέμα είναι ότι ως αμυντικό ή επιθετικό όπλο σε περιπτώσεις ανάγκης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το οποιοδήποτε οικιακό και απολύτως νόμιμο σκεύος.

Με τα οικιακά χρηστικά αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό, είσαι οκ;

Ή το βασικό σου πρόβλημα είναι η τάση της αντίδρασης γενικώς, όταν κάποιος συνάνθρωπος βρίσκεται ή προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο σου με απολύτως δική του βούληση και σίγουρα κακή πρόθεση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 23:50 Άντε ρε άνοιξε ένα.
Μπα, δεν έχει νόημα, θα κλειδωθεί και αυτό, όπως το πρωτότυπο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Τεξας γινηκαμε ρεϊ.. βγαλτε γκανια και στειλτε αδιαβαστο τους ληστες λογω αυτοαμυνας!

Μπα μπαμ..φου!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro

sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 23:28 Είναι καλό να έχουμε το νόμο στο πλευρό μας, δε λέω.
Και κανα ΑΚ-47. Ή δεν προτιμας κομμουνιστικα γκανια;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Pedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:01
sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 23:28 Είναι καλό να έχουμε το νόμο στο πλευρό μας, δε λέω.
Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.

.
Άβαταρ μέλους
Pedro

sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14
Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;

Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;

Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια... :102:

Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Pedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:23
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14

Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;

Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;

Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια... :102:

Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
Όχι, δεν έχω γκάνι και όχι δεν έχω κανέναν σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν, μόνο σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό σε εμένα στην οικογένεια μου και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε δυσμενή θέση και προσπαθούν να του κάνουν κακό και χρειάζεται βοήθεια. Πόσο κακό ότι και να σε πω ψέματα θα είναι αλλά σε περίπτωση που πάει να βλάψει κάποιον από τους παραπάνω δεν νομίζω να σταματήσω αν δεν σταματήσει.
Άμα ξέρω σίγουρα ότι θέλει μόνο την τηλιόραση όχι δεν παίζει να τον στείλω στον Άδη, στην φυλακή θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω, αλλά για πες μου εσύ πως καταλαβαίνεις ότι ο άλλος έρχεται για την τηλιόραση κι όχι για την κορούλα σου, αλήθεια.

.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:03
SuperRogue έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:02
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 18:32 Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.
Πολύ Μπρους Γουίλις παρακολουθείς sys... :smt018
Τι επίμονοι είστε μερικοί. Η αυτοάμυνα δεν είναι φόνος.
Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.
Αυτά μόνο στο Μπρους Γουίλις.

https://www.elaliberta.gr/%CE%BA%CE%B9% ... E%BA%CE%B7
https://omniatv.com/6278
Εσυ σαν δικηγορος δεν ντρεπεσαι για αυτή την αποφαση?
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Και με τον χωροφύλακα και με τον εαμιτη
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

perseus έγραψε: 17 Αύγ 2019, 07:57
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:03
SuperRogue έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:02

Τι επίμονοι είστε μερικοί. Η αυτοάμυνα δεν είναι φόνος.
Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.
Αυτά μόνο στο Μπρους Γουίλις.

https://www.elaliberta.gr/%CE%BA%CE%B9% ... E%BA%CE%B7
https://omniatv.com/6278
Εσυ σαν δικηγορος δεν ντρεπεσαι για αυτή την αποφαση?
Δικηγόρος είναι ο παρλαπίπας!;!;!;!;! :o
Εμ τώρα εξηγούνται πολλά...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”