Ακριβώς!Γιάννης έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:32 Κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι συνιστά αυτοάμυνα. Μαύρα μεσάνυχτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συνεληφθη θυμα διαρρηξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης
Αυτοάμυνα στο ελληνικό Δίκαιο δεν είναι κάτι που γουστάρεις εσύ, αλλά κάτι που ο νόμος θεωρεί ως μη αποφευχθέν. Εσύ μπορείς να το ονομάζεις αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες, χορογραφία ή ό,τι άλλο επιθυμείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρίνεται ως τέτοιο από το νομικό μας σύστημα.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:26Α σόρρυ, εγώ ναι άμα πάει κάποιος να γαμήσει είτε εμένα είτε την οικογένεια μου και εφόσον έχω την άμεση δυνατότητα να αντιδράσω θα αντιδράσω, αυτοάμυνα λέγεται.stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:15Άσε με να ...κάνω λάθος.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:07 Θα σου πω το πιο χοντρό πράμα που μπορεί να πει πχωρουμίτης σε συνπχωρουμίτη ανερυθρίαστα κι ας παρεξηγηθείς, εγώ για το καλό σου το λέω, κάνεις λάθος!
Δεν μου απάντησες όμως εσύ που απαντάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, δηλαδή όχι σαν εμένα : θεωρείς ότι υπηρετείς την κορούλα σου αν την αφήσεις για τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της χωρίς πατέρα επειδή νόμισες ότι κινδυνεύει θανάσιμα και σκότωσες άνθρωπο;
![]()
Αρκεί να σου γράψω ότι για τον ληστή (στ μυαλό του) αυτοάμυνα είναι να σε ληστέψει, αφού αλλιώς κινδυνεύει η ζωή του (δεν έχει τους πόρους να ζήσει ο ίδιος και η οικογένειά του).
Αλίμονο αν κάθε ένας που ληστεύει η σκοτώνει δικαιολογείται ως "σε αυτοάμυνα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Αύγ 2019, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι καλό να έχουμε το νόμο στο πλευρό μας, δε λέω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κρίμα που έκλεισε το νήμα με τις παπαριές!stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 23:26Αυτοάμυνα στο ελληνικό Δίκαιο δεν είναι κάτι που γουστάρεις εσύ, αλλά κάτι που ο νόμος θεωρεί ως μη αποφευχθέν. Εσύ μπορείς να το ονομάζεις αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες, χορογραφία ή ό,τι άλλο επιθυμείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρίνεται ως τέτοιο από το νομικό μας σύστημα.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:26Α σόρρυ, εγώ ναι άμα πάει κάποιος να γαμήσει είτε εμένα είτε την οικογένεια μου και εφόσον έχω την άμεση δυνατότητα να αντιδράσω θα αντιδράσω, αυτοάμυνα λέγεται.stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:15
Άσε με να ...κάνω λάθος.
Δεν μου απάντησες όμως εσύ που απαντάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, δηλαδή όχι σαν εμένα : θεωρείς ότι υπηρετείς την κορούλα σου αν την αφήσεις για τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της χωρίς πατέρα επειδή νόμισες ότι κινδυνεύει θανάσιμα και σκότωσες άνθρωπο;
![]()
Αρκεί να σου γράψω ότι για τον ληστή (στ μυαλό του) αυτοάμυνα είναι να σε ληστέψει, αφού αλλιώς κινδυνεύει η ζωή του (δεν έχει τους πόρους να ζήσει ο ίδιος και η οικογένειά του).
Αλίμονο αν κάθε ένας που ληστεύει η σκοτώνει δικαιολογείται ως "σε αυτοάμυνα".
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
stavmar, στο μυαλό σου έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα ο συσχετισμός της άμυνας με την οπλοχρησία.
Συγκεκριμένα, με τα πυροβόλα όπλα. Το θέμα είναι ότι ως αμυντικό ή επιθετικό όπλο σε περιπτώσεις ανάγκης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το οποιοδήποτε οικιακό και απολύτως νόμιμο σκεύος.
Με τα οικιακά χρηστικά αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό, είσαι οκ;
Ή το βασικό σου πρόβλημα είναι η τάση της αντίδρασης γενικώς, όταν κάποιος συνάνθρωπος βρίσκεται ή προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο σου με απολύτως δική του βούληση και σίγουρα κακή πρόθεση;
Συγκεκριμένα, με τα πυροβόλα όπλα. Το θέμα είναι ότι ως αμυντικό ή επιθετικό όπλο σε περιπτώσεις ανάγκης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το οποιοδήποτε οικιακό και απολύτως νόμιμο σκεύος.
Με τα οικιακά χρηστικά αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό, είσαι οκ;
Ή το βασικό σου πρόβλημα είναι η τάση της αντίδρασης γενικώς, όταν κάποιος συνάνθρωπος βρίσκεται ή προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο σου με απολύτως δική του βούληση και σίγουρα κακή πρόθεση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μπα, δεν έχει νόημα, θα κλειδωθεί και αυτό, όπως το πρωτότυπο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Τεξας γινηκαμε ρεϊ.. βγαλτε γκανια και στειλτε αδιαβαστο τους ληστες λογω αυτοαμυνας!
Μπα μπαμ..φου!
Μπα μπαμ..φου!
Και κανα ΑΚ-47. Ή δεν προτιμας κομμουνιστικα γκανια;
Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
.
.
Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
![]()
Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;
Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια...
Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
Όχι, δεν έχω γκάνι και όχι δεν έχω κανέναν σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν, μόνο σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό σε εμένα στην οικογένεια μου και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε δυσμενή θέση και προσπαθούν να του κάνουν κακό και χρειάζεται βοήθεια. Πόσο κακό ότι και να σε πω ψέματα θα είναι αλλά σε περίπτωση που πάει να βλάψει κάποιον από τους παραπάνω δεν νομίζω να σταματήσω αν δεν σταματήσει.Pedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:23Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
![]()
Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;
Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια...![]()
Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
Άμα ξέρω σίγουρα ότι θέλει μόνο την τηλιόραση όχι δεν παίζει να τον στείλω στον Άδη, στην φυλακή θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω, αλλά για πες μου εσύ πως καταλαβαίνεις ότι ο άλλος έρχεται για την τηλιόραση κι όχι για την κορούλα σου, αλήθεια.
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εσυ σαν δικηγορος δεν ντρεπεσαι για αυτή την αποφαση?stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:03Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.SuperRogue έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:02Τι επίμονοι είστε μερικοί. Η αυτοάμυνα δεν είναι φόνος.stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 18:32 Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.
Πολύ Μπρους Γουίλις παρακολουθείς sys...![]()
Αυτά μόνο στο Μπρους Γουίλις.
https://www.elaliberta.gr/%CE%BA%CE%B9% ... E%BA%CE%B7
https://omniatv.com/6278
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και με τον χωροφύλακα και με τον εαμιτηΥγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
Δικηγόρος είναι ο παρλαπίπας!;!;!;!;!perseus έγραψε: 17 Αύγ 2019, 07:57Εσυ σαν δικηγορος δεν ντρεπεσαι για αυτή την αποφαση?stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2019, 19:03Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.
Αυτά μόνο στο Μπρους Γουίλις.
https://www.elaliberta.gr/%CE%BA%CE%B9% ... E%BA%CE%B7
https://omniatv.com/6278
Εμ τώρα εξηγούνται πολλά...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές