!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπό διάλυση η ΧΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Υπό διάλυση η ΧΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Cavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:38
Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:36Στον τομέα μου όντως διδάσκω. Τι να κάνουμε τώρα?
Αυτό δεν λέει τίποτα, στην Ελλάδα ο πιο αμόρφωτος ταξιτζής έχει διδάξει μέχρι και τον Umberto Eco.
Και Ελλάδα έχω δι΄δαξει και Αγγλία όπου ζω διδάσκω. Το επίπεδο του ταξιτζή δεν το έχω φτάσει ακόμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:39
Και Ελλάδα έχω δι΄δαξει και Αγγλία όπου ζω διδάσκω. Το επίπεδο του ταξιτζή δεν το έχω φτάσει ακόμα
Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:45
Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.
Να αυτό σε λέω τόσα χρόνια, δε γίνεται να θεωρείς χαζούς και κατώτερους όσους δεν συμφωνούν με το δικό σου αφήγημα και ταυτόχρονα να μην θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.
Με αρέσει που πουλάτε προοδευτισμό, αντιφασισμό, αντιρατσισμό, αριστεριλά και σβησμένες τζιβάνες στο ρακόμελο, αμφιβάλλω εάν ένας από εσάς έχει μιλήσει καν με έναν Πακιστανό ή γουατέβα να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ποσό μάλλον να βοηθήσετε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Τέσπα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

με μπερδευεις με λαζογεμρανους σαν του λογου σου
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:56
Να αυτό σε λέω τόσα χρόνια, δε γίνεται να θεωρείς χαζούς και κατώτερους όσους δεν συμφωνούν με το δικό σου αφήγημα και ταυτόχρονα να μην θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.
Με αρέσει που πουλάτε προοδευτισμό, αντιφασισμό, αντιρατσισμό, αριστεριλά και σβησμένες τζιβάνες στο ρακόμελο, αμφιβάλλω εάν ένας από εσάς έχει μιλήσει καν με έναν Πακιστανό ή γουατέβα να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ποσό μάλλον να βοηθήσετε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Τέσπα.
Ακριβώς αυτό. Αγράμματοι καθηγητάδες που θεωρούν χαζούς, κατώτερους πολιτισμικά ή ηθικάόσους δεν ασπάζονται την ιδεοληψία τους.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

και ο χιτλερ φυλακιστηκε και επεστρεψε κυριαρχος λογω της κρισης του 29 σε δευτερο χρονο (σε πρωτο χρονο εμφανιστηκε στο προσκηνιο λογω των εξοντωτικων κυρωσεων και επιπτωσεων απο τον α'παγκοσμιο πολεμο)

αναλογικα η κριση του 29 θα ειναι το τελικο παγκοσμιο κραχ που ερχεται και θα καταστησει κυριαρχο το εθνικοκοινωνιστικο κινημα αποτρεποντας να ξαναβιωσουμε την επαναφορα του ναζισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:57
με μπερδευεις με λαζογεμρανους σαν του λογου σου
+1
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:13
stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:07
Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:05

Τόσοι υπάρχουν, απλά προ κρίσης και ακόμα περισσότερο προ Καρατζαφέρη βρίσκονταν κυρίως στη χουντική πτέρυγα της ΝΔ αλλά και στις εθνολαικιστικες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ.
Αμφισβητώ το νούμερο.
Καταρχήν, τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων είναι φουσκωμένα εξαιτίας της αποχής.
Και δεν υπάρχει ακροδεξιός που να απέχει από τις εκλογές, δεδομένης της πόρωσής του με το ακροδεξιό μόρφωμα που ακολουθεί.
Κοιτα, μιλάμε πάντα για ποσοστα επί των ενεργών ψηφοφόρων που πάνε στις κάλπες και όχι για ποσοστα επί του συνολικού πληθυσμού. Αυτό που λες για τον φανατισμό ισχύει, αλλά είναι αρκετά επισφαλές να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα ότι αυτό το ποσοστό είναι μικρότερο στο σύνολο του πληθυσμου, γιατί υπάρχουν και άλλες παράμετροι, όπως πχ ότι πολλοί ακροδεξιοί θεωρούν όλα τα κόμματα υποταγμένα κλπ.
Οι ακροδεξιοί ψάχνουν ευκαιρία για να ψηφίσουν ακραία κόμματα. Δεν την αφήνουν ποτέ να πάει χαμένη.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ακροδεξιούς, φιλοβασιλικούς ή χουντικούς, κι αν δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν. Το θεωρώ απίθανο...

Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής έρχεται από τον "κεντρώο χώρο", εκεί δηλαδή που δεν θέλουν να παν προς τα άκρα, και ταυτόχρονα βρίσκουν ανεπαρκείς τους συγκεκριμένους.
Επίσης, σημαντικό ποσοστό καταλαμβάνουν οι μη πολιτικοποιημένοι. Ξέρεις, οι βγάζω σέλφι στην παραλία και δεν με νοιάζει τίποτα.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:24
Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:43
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:25 Εσθηρ βαράς νταλκά μέσα στην ζέστη έ;
Εγω μπανακια βαραω,ριχνω βουτιτσες και χαζευω και στο νετ,οποτε πεταω και καμια ειδησουλα.Εσυ ομως βαρας μαμακία αγορι μου. Εκλεισε το μαγαζακι που ψωνιζες και πως θα ζησεις τωρα;οεο; :smt005:
Μπα στην μαλακία είσαι πρώτη με διαφορά.
Κάνεις διακοπές και μπάνιο και ασχολείσαι με το αν η χα έκλεισε και παει για φούντο.Πολύ φυσιολογικό.
Καλε ναι,δεν ειναι φυσιολογικο να ασχολουμαστε με το αν εκλεισε το ναζιστικο μαγαζακι,τι λες τωρα! :smt005:

Εικόνα
User_601

taliban έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:02 Η διάλυση των νάζουλων είναι θετική είδηση.
Κάποτε έπρεπε να τελειώσουν.
Ετσι αγαπουλα! :smt023
Για αυτο και αχολουμαστε αλλα τα αβγα δεν μπορουν να το χωνεψουν και λυσανε! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:39
Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:43

Εγω μπανακια βαραω,ριχνω βουτιτσες και χαζευω και στο νετ,οποτε πεταω και καμια ειδησουλα.Εσυ ομως βαρας μαμακία αγορι μου. Εκλεισε το μαγαζακι που ψωνιζες και πως θα ζησεις τωρα;οεο; :smt005:
Κάνεις διακοπές και μπάνιο και ασχολείσαι με το αν η χα έκλεισε και παει για φούντο.Πολύ φυσιολογικό.
Καλε ναι,δεν ειναι φυσιολογικο να ασχολουμαστε με το αν εκλεισε το ναζιστικο μαγαζακι,τι λες τωρα! :smt005:

Εικόνα
Απόλαυσε τις βουτιες σου ρε όργιο.Έχεις από το Σεπτέμβριο να ασχοληθείς πάλι.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:16
Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:13
stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:07
Αμφισβητώ το νούμερο.
Καταρχήν, τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων είναι φουσκωμένα εξαιτίας της αποχής.
Και δεν υπάρχει ακροδεξιός που να απέχει από τις εκλογές, δεδομένης της πόρωσής του με το ακροδεξιό μόρφωμα που ακολουθεί.
Κοιτα, μιλάμε πάντα για ποσοστα επί των ενεργών ψηφοφόρων που πάνε στις κάλπες και όχι για ποσοστα επί του συνολικού πληθυσμού. Αυτό που λες για τον φανατισμό ισχύει, αλλά είναι αρκετά επισφαλές να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα ότι αυτό το ποσοστό είναι μικρότερο στο σύνολο του πληθυσμου, γιατί υπάρχουν και άλλες παράμετροι, όπως πχ ότι πολλοί ακροδεξιοί θεωρούν όλα τα κόμματα υποταγμένα κλπ.
Οι ακροδεξιοί ψάχνουν ευκαιρία για να ψηφίσουν ακραία κόμματα. Δεν την αφήνουν ποτέ να πάει χαμένη.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ακροδεξιούς, φιλοβασιλικούς ή χουντικούς, κι αν δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν. Το θεωρώ απίθανο...

Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής έρχεται από τον "κεντρώο χώρο", εκεί δηλαδή που δεν θέλουν να παν προς τα άκρα, και ταυτόχρονα βρίσκουν ανεπαρκείς τους συγκεκριμένους.
Επίσης, σημαντικό ποσοστό καταλαμβάνουν οι μη πολιτικοποιημένοι. Ξέρεις, οι βγάζω σέλφι στην παραλία και δεν με νοιάζει τίποτα.
Υπάρχουν και αυτοί που τους θεωρούν όλους πουλημένους στον σιωνισμό και απέχουν από τις εκλογές.
Έχω έναν θείο που τώρα ογδονταριζει και είναι η επιτομή του βασιλοχουντικου. Μέχρι το 2004 ψήφιζε νδ, μετά λαος-χα και φέτος ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:38
stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:02

Με την κρίση οξύθηκαν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, οι οποίοι νιώθοντας την πίεση έψαχναν να βρουν ποιος ή τί φταίει. Παρουσιάστηκαν τότε οι γνωστοί ακροδεξιοί που λιμνάζουν σε όλο το χώρο της δεξιάς και έστρεψαν την προσοχή του καημένου κοσμάκη στους μετανάστες, καθενας για δικό του ξεχωριστό όφελος.
Δεν υπάρχουν τόσοι ακροδεξιοί στην Ελλάδα, όσους λες. Υπάρχουν όμως πολλοί που παρασύρονται εύκολα και ψάχνουν να βρουν ποιος πρέπει να θυσιαστεί για να ξαναστρώσει η ζωή τους. Πανάρχαιο δράμα δηλαδή.
Τόσοι υπάρχουν, απλά προ κρίσης και ακόμα περισσότερο προ Καρατζαφέρη βρίσκονταν κυρίως στη χουντική πτέρυγα της ΝΔ αλλά και στις εθνολαικιστικες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τα άλλα εγώ έλεγα χαζά πριν.
:D
Ναι απλά εσυ είπες ότι ήταν απλοί ψηφοφόροι νδ-πασοκ που κατά τύχη πήγαν στη ΧΑ
User_601

Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:54
Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:39

Εικόνα
Απόλαυσε τις βουτιες σου ρε όργιο.Έχεις από το Σεπτέμβριο να ασχοληθείς πάλι.
Όργιο δεν είμαι,εσυ ομως εισαι φασιστακι/ναζουλο.Και χαμενο /ηττημενο φασιστακι /ναζουλο κιολας.Και επειδη εισαι χαμενο φασιστακοναζουλο,θυμωνεις τοσο πολυ. :c020:
Απολαυσε το .Ειναι το μονο που σε παιρνει να κανεις. :lol:
Εγω κατα τα αλλα απολαμβανω μια υπεροχη θαλασσα εδω που ειμαι,καλη παρεα,τσιπουρακια και κατι φασιστοειδη να πηζουν επειδη διαλυθηκε το κομμα τους! :smt023
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 21:11
sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:38

Κατά τα άλλα εγώ έλεγα χαζά πριν.
Ναι απλά εσυ είπες ότι ήταν απλοί ψηφοφόροι νδ-πασοκ που κατά τύχη πήγαν στη ΧΑ
Σουρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση