Και Ελλάδα έχω δι΄δαξει και Αγγλία όπου ζω διδάσκω. Το επίπεδο του ταξιτζή δεν το έχω φτάσει ακόμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπό διάλυση η ΧΑ
Re: Υπό διάλυση η ΧΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:39
Και Ελλάδα έχω δι΄δαξει και Αγγλία όπου ζω διδάσκω. Το επίπεδο του ταξιτζή δεν το έχω φτάσει ακόμα
Ordem e Progresso.
Να αυτό σε λέω τόσα χρόνια, δε γίνεται να θεωρείς χαζούς και κατώτερους όσους δεν συμφωνούν με το δικό σου αφήγημα και ταυτόχρονα να μην θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.Cavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:45Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:39
Με αρέσει που πουλάτε προοδευτισμό, αντιφασισμό, αντιρατσισμό, αριστεριλά και σβησμένες τζιβάνες στο ρακόμελο, αμφιβάλλω εάν ένας από εσάς έχει μιλήσει καν με έναν Πακιστανό ή γουατέβα να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ποσό μάλλον να βοηθήσετε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Τέσπα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
με μπερδευεις με λαζογεμρανους σαν του λογου σουCavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:45Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:39
Ακριβώς αυτό. Αγράμματοι καθηγητάδες που θεωρούν χαζούς, κατώτερους πολιτισμικά ή ηθικάόσους δεν ασπάζονται την ιδεοληψία τους.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:56Να αυτό σε λέω τόσα χρόνια, δε γίνεται να θεωρείς χαζούς και κατώτερους όσους δεν συμφωνούν με το δικό σου αφήγημα και ταυτόχρονα να μην θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.Cavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:45Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:39
Με αρέσει που πουλάτε προοδευτισμό, αντιφασισμό, αντιρατσισμό, αριστεριλά και σβησμένες τζιβάνες στο ρακόμελο, αμφιβάλλω εάν ένας από εσάς έχει μιλήσει καν με έναν Πακιστανό ή γουατέβα να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ποσό μάλλον να βοηθήσετε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Τέσπα.
- Eθνικοκοινωνιστης
και ο χιτλερ φυλακιστηκε και επεστρεψε κυριαρχος λογω της κρισης του 29 σε δευτερο χρονο (σε πρωτο χρονο εμφανιστηκε στο προσκηνιο λογω των εξοντωτικων κυρωσεων και επιπτωσεων απο τον α'παγκοσμιο πολεμο)
αναλογικα η κριση του 29 θα ειναι το τελικο παγκοσμιο κραχ που ερχεται και θα καταστησει κυριαρχο το εθνικοκοινωνιστικο κινημα αποτρεποντας να ξαναβιωσουμε την επαναφορα του ναζισμου
αναλογικα η κριση του 29 θα ειναι το τελικο παγκοσμιο κραχ που ερχεται και θα καταστησει κυριαρχο το εθνικοκοινωνιστικο κινημα αποτρεποντας να ξαναβιωσουμε την επαναφορα του ναζισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
+1Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:57με μπερδευεις με λαζογεμρανους σαν του λογου σουCavaliere έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:45Σιγά μη διδάσκεις. Τι τους λες, ότι ο Παπαδόπουλος ανόρθωσε την Οικονομία, και δεν σε δέσαν ακόμα; Τίποτα κεμπάπια θα σερβίρεις.Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:39
Οι ακροδεξιοί ψάχνουν ευκαιρία για να ψηφίσουν ακραία κόμματα. Δεν την αφήνουν ποτέ να πάει χαμένη.Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:13Κοιτα, μιλάμε πάντα για ποσοστα επί των ενεργών ψηφοφόρων που πάνε στις κάλπες και όχι για ποσοστα επί του συνολικού πληθυσμού. Αυτό που λες για τον φανατισμό ισχύει, αλλά είναι αρκετά επισφαλές να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα ότι αυτό το ποσοστό είναι μικρότερο στο σύνολο του πληθυσμου, γιατί υπάρχουν και άλλες παράμετροι, όπως πχ ότι πολλοί ακροδεξιοί θεωρούν όλα τα κόμματα υποταγμένα κλπ.stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:07Αμφισβητώ το νούμερο.Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:05
Τόσοι υπάρχουν, απλά προ κρίσης και ακόμα περισσότερο προ Καρατζαφέρη βρίσκονταν κυρίως στη χουντική πτέρυγα της ΝΔ αλλά και στις εθνολαικιστικες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ.
Καταρχήν, τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων είναι φουσκωμένα εξαιτίας της αποχής.
Και δεν υπάρχει ακροδεξιός που να απέχει από τις εκλογές, δεδομένης της πόρωσής του με το ακροδεξιό μόρφωμα που ακολουθεί.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ακροδεξιούς, φιλοβασιλικούς ή χουντικούς, κι αν δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν. Το θεωρώ απίθανο...
Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής έρχεται από τον "κεντρώο χώρο", εκεί δηλαδή που δεν θέλουν να παν προς τα άκρα, και ταυτόχρονα βρίσκουν ανεπαρκείς τους συγκεκριμένους.
Επίσης, σημαντικό ποσοστό καταλαμβάνουν οι μη πολιτικοποιημένοι. Ξέρεις, οι βγάζω σέλφι στην παραλία και δεν με νοιάζει τίποτα.
-
User_601
Καλε ναι,δεν ειναι φυσιολογικο να ασχολουμαστε με το αν εκλεισε το ναζιστικο μαγαζακι,τι λες τωρα!Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:24Μπα στην μαλακία είσαι πρώτη με διαφορά.Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:43Εγω μπανακια βαραω,ριχνω βουτιτσες και χαζευω και στο νετ,οποτε πεταω και καμια ειδησουλα.Εσυ ομως βαρας μαμακία αγορι μου. Εκλεισε το μαγαζακι που ψωνιζες και πως θα ζησεις τωρα;οεο;![]()
Κάνεις διακοπές και μπάνιο και ασχολείσαι με το αν η χα έκλεισε και παει για φούντο.Πολύ φυσιολογικό.

-
User_601
Ετσι αγαπουλα!taliban έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:02 Η διάλυση των νάζουλων είναι θετική είδηση.
Κάποτε έπρεπε να τελειώσουν.
Για αυτο και αχολουμαστε αλλα τα αβγα δεν μπορουν να το χωνεψουν και λυσανε!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Απόλαυσε τις βουτιες σου ρε όργιο.Έχεις από το Σεπτέμβριο να ασχοληθείς πάλι.Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:39Καλε ναι,δεν ειναι φυσιολογικο να ασχολουμαστε με το αν εκλεισε το ναζιστικο μαγαζακι,τι λες τωρα!Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:24Μπα στην μαλακία είσαι πρώτη με διαφορά.Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:43
Εγω μπανακια βαραω,ριχνω βουτιτσες και χαζευω και στο νετ,οποτε πεταω και καμια ειδησουλα.Εσυ ομως βαρας μαμακία αγορι μου. Εκλεισε το μαγαζακι που ψωνιζες και πως θα ζησεις τωρα;οεο;![]()
Κάνεις διακοπές και μπάνιο και ασχολείσαι με το αν η χα έκλεισε και παει για φούντο.Πολύ φυσιολογικό.![]()
![]()
- Philip Mortimer
Υπάρχουν και αυτοί που τους θεωρούν όλους πουλημένους στον σιωνισμό και απέχουν από τις εκλογές.stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:16Οι ακροδεξιοί ψάχνουν ευκαιρία για να ψηφίσουν ακραία κόμματα. Δεν την αφήνουν ποτέ να πάει χαμένη.Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:13Κοιτα, μιλάμε πάντα για ποσοστα επί των ενεργών ψηφοφόρων που πάνε στις κάλπες και όχι για ποσοστα επί του συνολικού πληθυσμού. Αυτό που λες για τον φανατισμό ισχύει, αλλά είναι αρκετά επισφαλές να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα ότι αυτό το ποσοστό είναι μικρότερο στο σύνολο του πληθυσμου, γιατί υπάρχουν και άλλες παράμετροι, όπως πχ ότι πολλοί ακροδεξιοί θεωρούν όλα τα κόμματα υποταγμένα κλπ.stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:07
Αμφισβητώ το νούμερο.
Καταρχήν, τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων είναι φουσκωμένα εξαιτίας της αποχής.
Και δεν υπάρχει ακροδεξιός που να απέχει από τις εκλογές, δεδομένης της πόρωσής του με το ακροδεξιό μόρφωμα που ακολουθεί.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ακροδεξιούς, φιλοβασιλικούς ή χουντικούς, κι αν δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν. Το θεωρώ απίθανο...
Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής έρχεται από τον "κεντρώο χώρο", εκεί δηλαδή που δεν θέλουν να παν προς τα άκρα, και ταυτόχρονα βρίσκουν ανεπαρκείς τους συγκεκριμένους.
Επίσης, σημαντικό ποσοστό καταλαμβάνουν οι μη πολιτικοποιημένοι. Ξέρεις, οι βγάζω σέλφι στην παραλία και δεν με νοιάζει τίποτα.
Έχω έναν θείο που τώρα ογδονταριζει και είναι η επιτομή του βασιλοχουντικου. Μέχρι το 2004 ψήφιζε νδ, μετά λαος-χα και φέτος ΝΔ.
- Philip Mortimer
Ναι απλά εσυ είπες ότι ήταν απλοί ψηφοφόροι νδ-πασοκ που κατά τύχη πήγαν στη ΧΑsys3x έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:38Κατά τα άλλα εγώ έλεγα χαζά πριν.Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:05Τόσοι υπάρχουν, απλά προ κρίσης και ακόμα περισσότερο προ Καρατζαφέρη βρίσκονταν κυρίως στη χουντική πτέρυγα της ΝΔ αλλά και στις εθνολαικιστικες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ.stavmanr έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:02
Με την κρίση οξύθηκαν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, οι οποίοι νιώθοντας την πίεση έψαχναν να βρουν ποιος ή τί φταίει. Παρουσιάστηκαν τότε οι γνωστοί ακροδεξιοί που λιμνάζουν σε όλο το χώρο της δεξιάς και έστρεψαν την προσοχή του καημένου κοσμάκη στους μετανάστες, καθενας για δικό του ξεχωριστό όφελος.
Δεν υπάρχουν τόσοι ακροδεξιοί στην Ελλάδα, όσους λες. Υπάρχουν όμως πολλοί που παρασύρονται εύκολα και ψάχνουν να βρουν ποιος πρέπει να θυσιαστεί για να ξαναστρώσει η ζωή τους. Πανάρχαιο δράμα δηλαδή.
![]()
-
User_601
Όργιο δεν είμαι,εσυ ομως εισαι φασιστακι/ναζουλο.Και χαμενο /ηττημενο φασιστακι /ναζουλο κιολας.Και επειδη εισαι χαμενο φασιστακοναζουλο,θυμωνεις τοσο πολυ.Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:54Απόλαυσε τις βουτιες σου ρε όργιο.Έχεις από το Σεπτέμβριο να ασχοληθείς πάλι.Εσθήρ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:39Καλε ναι,δεν ειναι φυσιολογικο να ασχολουμαστε με το αν εκλεισε το ναζιστικο μαγαζακι,τι λες τωρα!Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:24
Μπα στην μαλακία είσαι πρώτη με διαφορά.
Κάνεις διακοπές και μπάνιο και ασχολείσαι με το αν η χα έκλεισε και παει για φούντο.Πολύ φυσιολογικό.![]()
![]()
Απολαυσε το .Ειναι το μονο που σε παιρνει να κανεις.
Εγω κατα τα αλλα απολαμβανω μια υπεροχη θαλασσα εδω που ειμαι,καλη παρεα,τσιπουρακια και κατι φασιστοειδη να πηζουν επειδη διαλυθηκε το κομμα τους!
Σουρ.Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 21:11Ναι απλά εσυ είπες ότι ήταν απλοί ψηφοφόροι νδ-πασοκ που κατά τύχη πήγαν στη ΧΑsys3x έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:38Κατά τα άλλα εγώ έλεγα χαζά πριν.Philip Mortimer έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:05
Τόσοι υπάρχουν, απλά προ κρίσης και ακόμα περισσότερο προ Καρατζαφέρη βρίσκονταν κυρίως στη χουντική πτέρυγα της ΝΔ αλλά και στις εθνολαικιστικες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 963 Προβολές