ε ιδου η Ροδος.
στον Οπαπ:
την κανει με ελαφρα ο Πετρακης: 1,05
ε ιδου η Ροδος.
Ευτυχως που ειναι στο χερι ουτε το δικο μου,αλλα ουτε το δικο σου. Η βασικη διαφορα μας ειναι πως εγω παρα τους νομους,οποιοοι κι αν ειναι δεν θα παψω να σε βομαι τις αξιες για τον ανθρωπο. Εσυ μαλλον ,επειδη αφριζεις με καθε ξενο,δυσκολευεσαι να το δεχτεις αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:08Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:06Επισης το αστειο ειναι πως οι νομοι εδω κ 60 σελιδες που το συζηταμε,απο οτι φαινεται δεν απεχουν και πολοι απο τις αποψεις μου. Τι λες;
Να αρχίζεις να μοιράζεις υπουργικά διατάγματα, τι άλλο;
Αν το' χεις με την ουσία της κάθε υπόθεσης, γιατί όχι;
Χι κια διπλο τι δινει; Μ´αρεσουν τα ρισκα.
ωραια.
Η φράση "να τους πάρετε σπίτι σας ρε" αντιπροσωπεύει τα εξής:πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:08 Μπορεί.Βοήθησέ με να καταλάβω.Πως σου φαίνεται ένα σύνθημα "η μέρα αρχίζει ωραία με μίσος στα αφεντικά";Υπ όψιν ότι σπανίως θα δείς κάποιον από αυτούς που ονομάζεις ρατσιστές να δηλώνει ο ΙΔΙΟΣ ότι έχει μίσος για κάποιους ανθρώπους.Το μίσος - που απαγορεύεται από τον αντιρατσιστικό - το συνάγεις από άλλα συμφραζόμενα που λέει.Εδώ όμως έχουμε κάποιους που δηλώνουν φαρδιά πλατιά ότι μισούν κάποιους που ονομάζουν αφεντικά.
Και δεν εννοούν κάποιους πυργοδεσπότες ως αφεντικά αλλά και ένα φούρναρη που απασχολεί δύο υπαλλήλους.Ειδικά οι αντιφά σε αντίθεση π.χ. με τη 17Ν περισσότερο μισούν τους φουρναραίους κυρ παντελήδες παρά τους πυργοδεσπότες.![]()
Η 17Ν σκότωσε κατά λάθος ένα κοσμηματοπώλη,τον Αξαρλιάν ενώ σκόπευε έναν υπουργό.Αυτοί βαράνε τους κοσμηματοπώλες επίτηδες και σπανίως ασχολούνται με υπουργούς.
Γιατι ? Οι φασίστες εχουν στραβη πουτσα?Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:01Εχω παρει. Εναν μαροκινο,παιδι μαλαμα. Εργατικος,φιλικος,χωρις στερεοτυπα κλπ.perseus έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 08:52 Πέντρο,θα τους παρεις σπιτι σου τους μαροκινους με τα λουλούδια?
Πρακτικα ειναι δυσκολο να τους φιλοξενισω ολους. Δεν μενω και σε βιλα. Αλλα οτι μπορω να μοιραστω,το μοιραζομαι.
Παντα θα ειναι ευπροσδεκτοι. Σε αντιθεση με φασιστες.
Sid Vicious έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:03Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:28
Αυτο που δεν καταλαβαινετε αρχικα ορισμενοι ειναι οτι υπαρχουν πρωτα απο ολα καποιοι νομοι και κανονες.![]()
Nα μη δινεται επίδομα.Ειναι και νεοφιλελέ.DIOMEDESGR έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:50 Το αφελές "δεν θέλω να πληρώσω για αυτούς" δεν αντιπροσωπεύεται από την φράση, είναι δόλια μετάφραση. Αν κάποιος μετανάστης έρθει σπίτι μου θα πάψει να παίρνει το επίδομα? Ή μήπως αν τον πάρω σπίτι θα πάψει η οικονομικη βοήθεια από το εξωτερικο? Επικίνδυνες, Ναζιστικές αρλούμπες.
+1foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:42 Δ. 21 χρονών
Δύο Ξανθιώτες 29 και 35 χρονών της χορήγησαν 200% του επιτρεπτού ορίου σε αλκοόλ και τη βίαζαν ομαδικά όλο το βράδυ.
Δικαστήριο με ντόπια εισαγγελέα, ντόπια δικαστίνα και ντόπιες ενόρκους αθώωσε τους βιαστές (οι οποίοι δεν προφυλακίστηκαν ούτε μισό λεπτό) δεχόμενο τα ακόλουθα:
-Δεν ήταν ομαδικός ο βιασμός γιατί σε κανένα σημείο δεν ήταν και οι δύο μέσα της (αλλά την έπαιρναν εναλλάξ)
-Τα ήθελε γιατί δεν υπάρχουν σημάδια τραυματισμού στο αιδοίο της
-Οι δράστες είναι αθώοι γιατί είναι από καλές οικογένειες και μορφωμένοι
-Δεν την πλύνανε για να εξαφανίσουν τα ίχνη του βιασμού αλλά για να την καθαρίσουν
-Το βίντεο του βιασμού (που είχαν τραβήξει οι ίδιοι οι δράστες) δε μπορεί να γίνει δεκτό ως προσωπικό δεδομένο.
ΧΟΥΡΓΙΑΤΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.
σιγα μην ειναι και καταπιεσμενες μειονοτητες.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:03
Τα άλλα για αφεντικά,μπάτσους κλπ στον πάτο του πηγαδιού είναι σαφής στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων.
Τι σημασία έχει εάν είναι καταπιεσμένες ή μη;blackpaint έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:05σιγα μην ειναι και καταπιεσμενες μειονοτητες.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:03
Τα άλλα για αφεντικά,μπάτσους κλπ στον πάτο του πηγαδιού είναι σαφής στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων.
εχει και παραεχει: γιατι το μισος του αδυναμου απεναντι στον ισχυρο δεν μπορει να εξομοιωθει με το μισος του ισχυρου απεναντι στον αδυναμο, και η ισοτητα δεν προκειται να ερθει με το να εξισωσεις ετσι αυθαιρετα κυριαρχο και καταπιεζομενο.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:08Τι σημασία έχει εάν είναι καταπιεσμένες ή μη;blackpaint έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:05σιγα μην ειναι και καταπιεσμενες μειονοτητες.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:03