!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

blackpaint έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:46 DIOMEDESGR εισαι πολυ χαμηλης ποιοτητας συζητητης, μονο αφορισμους εχει ο λογος σου, μηδεν κριτικη σκεψη, μηδεν επιχειρηματολογια.
Πάλι ψυχοθεραπευτικές μαλακίες γράφεις?

Άμα είμαι κενός και "χαμηλής" ποιότητας ΜΗΝ μου απαντάς.

Απτην νευρικότητα πάντως που σε διακατέχει στέλνεις αντίθετα μηνύματα από αυτά που καταγράφεις στον γραπτό σου λόγο.

Που θα κάτσω να συζητήσω σοβαρά, με Αριστερούς για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Αλλά τι να σου κάνω που τους έχετε μαγέψει τους Ραγιάδες και είναι όλοι υπέρ σας στο συγκεκριμένο θέμα. Γλεντήστε τους λοιπόν.

Αν ίσχυε το "σύνδρομο της Στοκχόλμης" θα έλεγα ότι ακριβώς αυτό έχουν πάθει οι Έλληνες στο θέμα Δημόσιο Πανεπιστήμιο και Αριστερα.

Περί ομαδικής ψυχώσεως δλδ "μυρίζει" η κατάσταση.

Ας είναι, πείτε τα εσείς που έχετε δημιουργικό λόγο και υψηλο επίπεδο συζήτησης.

Καληνύχτα οπαδέ του Μαρξ.

:lol:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Beria έγραψε: 22 Ιουν 2019, 11:33 Επανήλθες κανονικά ή κάνεις γκεστ εμφάνιση;
Όλα καλά;
:wave:
Είμαι σε test mode. Όλα καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:55 Υπάρχουν Πανεπιστήμια καλύτερα από τα ελληνικά, στα οποία ο Καθηγητής πληρώνεται 900 ευρώ τον μήνα για μάθημα κάθε Πέμπτη, και αργεί στο μάθημα 3 τέταρτα, και κάνει μόνο καμάκι στις φοιτήτριες; Μη χέσω. Θα τον είχαν γαμήσει.
Υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν και ράνκινκς όπου δεν υπάρχουν ελ αει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Nero έγραψε: 21 Ιουν 2019, 23:15 πιστεύω στον διάλογο, τον σωφρονισμό και τη θεσμική αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών. Ετούτες εδώ όμως οι σκατοσακούλες που σπαταλάνε τον αέρα μας, θα με υποχρέωναν να επευφημήσω έναν υπουργό δικαιοσύνης που θα τα αντιμετώπιζε όπως δεν τα αντιμετώπισε η μάνα τους όταν έπρεπε :oops: :oops: :oops:

Φοιτητές αυτοπροσδιοριζόμενοι ως αναρχικοί απειλούν καθηγήτρια ότι εάν δεν αλλάξει τακτική «θα τους βρει απέναντί της». Τι σημαίνει αυτό; Μάλλον κάτι περισσότερο από προκηρύξεις και συνθήματα, όπως αυτά που έγραψαν την Τρίτη το απόγευμα στη Φιλοσοφική Αθηνών. Τι ζητάει η καθηγήτρια; Καθαρές και ανοικτές σχολές!

Μάλιστα, της καταλογίζουν ότι τονίζει την ανάγκη για εθνική συμφιλίωση και ενότητα μεταξύ των Ελλήνων.

Πρόκειται για τη Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κ. Ευθυμίου, εκτός από τις εξαίρετες διδασκαλίες της και τα σεμινάρια, έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην πρώτη σειρά των καθηγητών που διαμαρτύρονται για αυθαίρετες καταλήψεις των σχολών και για τη διακοπή των μαθημάτων. Χαραγμένη ακόμη είναι στη μνήμη η διαμαρτυρία της μαζί με άλλους καθηγητές και φοιτητές της σχολής στις 23 Οκτωβρίου 2014 κατά των λίγων που το ίδιο πρωί είχαν αποφασίσει κατάληψη και «λουκέτο» στη σχολή.

Την Τρίτη, λοιπόν, το απόγευμα και κατά τη διάρκεια εξέτασης μαθήματος που διδάσκει η κ. Ευθυμίου, άτομα που υπογράφουν ως «αναρχικό στέκι φιλοσοφικής» πέταξαν κείμενα στην αίθουσα εξέτασης και έγραψαν συνθήματα στα γραφεία των καθηγητών της σχολής.

Ιδού τι της καταλογίζουν, όπως αναφέρει το κείμενο που πέταξαν: «Τα μαθήματά της περιέχουν ταξική μεροληψία και ιδεολογική προπαγάνδα, με απώτερό της στόχο να διαμορφώσει πειθήνιες στο καπιταλιστικό σύστημα συνειδήσεις». Και λίγο παρακάτω προσθέτουν: «Η Ευθυμίου αποτελεί το είδος του πανεπιστημιακού που αγαπάμε να μισούμε. Κατά καιρούς, διαμαρτυρόμενη για την κατάσταση που επικρατεί εντός των πανεπιστημίων τριγυρίζει στους διαδρόμους της σχολής, κρατώντας χαρτόνια που γράφουν “ΑΕΙ χώροι μάθησης και εργατικότητας, ΟΧΙ ανομίας, αυθαιρεσίας και διάλυσης”, “Φτάνει πια! Σχολές ανοικτές” και άλλα αντίστοιχα. Στις συνεντεύξεις που δίνει, ως πιστός παπαγάλος του συστήματος “της τάξης και της ασφάλειας”, έχει ταχθεί επανειλημμένως εναντίον τόσο των φοιτητικών και εργατικών διεκδικήσεων όσο και του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου, φροντίζοντας πάντα να τονίζει την ανάγκη για εθνική συμφιλίωση και ενότητα μεταξύ των Ελλήνων. Σύμφωνα με την κ. Ευθυμίου “τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν μεταβληθεί σε χώρους ανομίας, καταστροφών, καταλήψεων και βανδαλισμών από άτομα τα οποία βάζουν διάφορες ταμπέλες στους εαυτούς τους για να καλύψουν την αθλιότητά τους”».

Σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, «η κ. Ευθυμίου θέλει ένα πανεπιστήμιο χωρίς αγώνες, χωρίς αντίσταση, χωρίς στέκια, αναρχικούς και “βρόμικους” τοίχους. Ενα πανεπιστήμιο, το οποίο θα λειτουργεί “εύρυθμα” ως ναός της “αντικειμενικής” γνώσης του διδάσκοντος, ως πεδίο κερδοφορίας για εργολάβους και λοιπά αφεντικά, ως πρόσφορο έδαφος για τα επωφελή για την αγορά ερευνητικά προγράμματα».

Και το κείμενο κλείνει με την προειδοποίηση προς την κ. Ευθυμίου να αλλάξει τακτική, «καθώς θα μας βρει απέναντί της».

http://www.kathimerini.gr/1030016/artic ... pan-a8hnwn
Θα κυνηγήσει να τους πιασει ο Κυριάκος! (για να τους βάλει σε κάνα ψηφοδελτιο)
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

τα πανεπιστημια με τον τροπο που λειτουργουν ειναι καλα παραδειγματα ασυδοσιας

το να στοχευεις δλδ τους μπαχαλακηδες ενω δεν κανεις ταυτοχρονα τιποτα να τσακισεις αυτους

Εικόνα

Εικόνα

ειναι τουλαχιστον υποκρισια

και φυσικα αυτο ισχυει και απο την αναποδη

οταν δλδ βαφτιζεις καθε βανδαλισμο σε χωρο πανεπιστημιου "πολιτικη δραση" χωρις να σε νοιαζει για τις συνεπειες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 09:17 Η συγκεκριμενη λοιπον ατάλαντη και ανοητη ΔΥ, εκμεταλλευεται την θεση της στο συστημα για να ασκει βια στους φοιτητες. Αφου δεν υπαρχουν αλλοι τρόποι να λυθει το πρόβλημα, αυτος εινια ο πιο επικοδομητικος.

Τελικα το h-index της συγκεκριμένης ΔΥ το βρήκαμε;
Θύμισέ μου να στο βρω τη δευτέρα όταν θα πάω γραφείο. Αλλά και 106 να είναι, τί να το κάνεις; Ιστορικός είναι
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:09
Υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν και ράνκινκς όπου δεν υπάρχουν ελ αει
Ωχ έλα τώρα!

Τα έξω ΑΕΙ που καταλαμβάνουν τις πρώτες 500 θέσεις έχουν χαμηλό επίπεδο και είναι γεμάτα αφορισμούς, μπλα μπλα μπλα μπλα.......για να μην σου πω ότι καταχρηστικά καταλαμβάνουν τις θέσεις που θα πρεπε να κατέχουν οι ΕΛ.

Άτιμη Καπιταλιστικη σκευωρία που σκοπό έχει την υποτίμηση των ΕΛ και το ξερίζωμα της αντιστασιακης Δρακογενιάς από τα Ελληνικά ΑΕΙ.

:smt012
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Εικόνα

Συμπαθέστατη η κα ευθυμίου, μετατρέπεται σε αναπάντεχο σύμβολο του αγώνα κατά του εθνολαϊκισμού. Θα είμαστε στο πλάι της μέχρι τέλους. Σχετικά με τις αστείες καταγγελίες των παρακρατικών, θα πρέπει να διερευνηθούν και αυτές, αφού όμως εκδιωχθούν δια παντός οι χουλιγκάνοι που ασχημόνησαν με αυτόν τον πρωτόγονο τρόπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 22 Ιουν 2019, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

alekhine έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:12 τα πανεπιστημια με τον τροπο που λειτουργουν ειναι καλα παραδειγματα ασυδοσιας

το να στοχευεις δλδ τους μπαχαλακηδες ενω δεν κανεις ταυτοχρονα τιποτα να τσακισεις αυτους

Εικόνα

Εικόνα

ειναι τουλαχιστον υποκρισια

και φυσικα αυτο ισχυει και απο την αναποδη

οταν δλδ βαφτιζεις καθε βανδαλισμο σε χωρο πανεπιστημιου "πολιτικη δραση" χωρις να σε νοιαζει για τις συνεπειες
:lol: ναι αλλά γιατί δε λέτε τίποτε και για...
Άβαταρ μέλους
alekhine

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:20:lol: ναι αλλά γιατί δε λέτε τίποτε και για...

αν δεν πεις και τις περιπτωσεις αυτες κανεις προπαγανδα υπερ της μιας μεριας και αφηνεις τους φακελακηδες να αλωνιζουν

η οχι? :wink
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

alekhine έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:12 τα πανεπιστημια με τον τροπο που λειτουργουν ειναι καλα παραδειγματα ασυδοσιας

Το να πετάξεις κλωτσηδόν* έξω από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα, αμφότερους τους ακαδημαϊκούς και ενδοεξωακαδημαϊκούς φορείς που στηρίζουν αμέσως ή εμμέσως αυτήν την κατάντια, παίζει;

*Με την ειρηνική και όχι βίαια έννοια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
alekhine

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:27

Το να πετάξεις κλωτσηδόν* έξω από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα, αμφότερους τους ακαδημαϊκούς και ενδοεξωακαδημαϊκούς φορείς που στηρίζουν αμέσως ή εμμέσως αυτήν την κατάντια, παίζει;

*Με την ειρηνική και όχι βίαια έννοια. :lol:
αν σκεφτεις οτι και τα μπαχαλα και οι φακελακηδες ειναι εκει εδω και χρονια μαλλον δεν παιζει :cry

και το θεμα ειναι οτι αν πεταξεις εξω τους μπαχαλους και οι φακελακηδες συνεχισουν ανενοχλητοι το πρωτο που θα σκεφτει καποιος ειναι οτι οι μπαχαλοι επρεπε να ξωπεταχτουν για να συνεχισουν οι φακελακηδες ανενοχλητοι :wink
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

alekhine έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:26
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:20:lol: ναι αλλά γιατί δε λέτε τίποτε και για...

αν δεν πεις και τις περιπτωσεις αυτες κανεις προπαγανδα υπερ της μιας μεριας και αφηνεις τους φακελακηδες να αλωνιζουν

η οχι? :wink
Ρε άσε τα νευρικά τικ :) Αυτή τη στιγμή στεκόμαστε στο πλάι μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας που αντιμετωπίζει με παρρησία ομάδες κρούσης του αριστερού παρακράτους. Όταν εξετάσομε την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση συνολικά θα ασχοληθούμε και με αυτούς. Αλλά αφού το γενικεύεις, να γράψω και το ότι εάν υπήρχε αξιολόγηση, όπως σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, η υπόθεση θα ήταν πολύ πιο απλή
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

perseus έγραψε: 22 Ιουν 2019, 07:59
Μερικές τέτοιες μονάδες (όχι αναγκαστικά μεγάλες αλλά υψηλών standards) αναβαθμίζουν μια περιοχή και δίνουν το παράδειγμα στους μικρότερους επιχειρηματίε
Βλεπεις δεν μπιρουμε ολοι να παιρνουμε 350 εκατ δωρακι για να φτιαξουμε πολυτελεις μοναδες
Σοβαρό το θέμα που ανοίγεις αλλά καλό θα ήταν να συζητηθεί σε ξεχωριστό νήμα γιατί στην ουσία του είναι άσχετο με αυτό που γράφω εδώ. Θέλω να πω δηλαδή ότι αν αύριο για τους χ λόγους επιτραπούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια 3 πράγματα μπορεί να γίνουν.

α) κάποιος να προσλάβει καθηγητές και να του σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα σπουδών
β) κάποιος να προσπαθήσει να δει τι γίνεται γύρω και να φτιάξει ένα τέτοιο πρόγραμμα
γ) κάποιος να φέρει έτοιμη την τεχνογνωσία συνεργαζόμενος με μεγάλο ίδρυμα του εξωτερικού

Αυτό το τελευταίο δεν μου φαίνεται κακή περίπτωση ειδικά αν το εν λόγω ίδρυμα είναι καλύτερο από τα δικά μας. Και ο ανταγωνισμός που θα δημιουργηθεί μεταξύ των ιδρυμάτων θα είναι επίσης ωφέλιμος. Εσύ ας πούμε που θα έχεις φτιάξει το νέο ιδιωτικό δεν θα ενδιαφέρεσαι μόνο να προσκαλέσεις τους μαθητές που μπορούν να πληρώσουν αλλά να τραβήξεις δυνατά μυαλά που θα κάνουν πρωτότυπη έρευνα και θα σε ανεβάσουν στις αξιολογήσεις. Τι θα κάνεις για αυτό; Θα προσφέρεις κίνητρα; Υποτροφίες; Τι θα κάνει μετά το δημόσιο που θα βλέπει ότι οι ικανοί μαθητές σε προτιμούν; Δεν θα πρέπει να λάβει κάποια μέτρα ώστε να γίνει ελκυστικότερο; Δεν θα πρέπει μαθητές και προσωπικό να αναλογιστούν το κόστος πχ των καταλήψεων στην φήμη του ιδρύματος;
Άβαταρ μέλους
alekhine

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:31 Αυτή τη στιγμή στεκόμαστε στο πλάι μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας που αντιμετωπίζει με παρρησία ομάδες κρούσης του αριστερού παρακράτους. Όταν εξετάσομε την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση συνολικά θα ασχοληθούμε και με αυτούς.
κυριος Ευαγγελος approves this :wink
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”