!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπλε ιστορίες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Re: Μπλε ιστορίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:50
enaon έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:47 δεν είχα αλήθεια δίλημμα, είχα επιλέξει καιρό. Αλλά έχει σημασία τι μένει σαν τελική εντύπωση. Θέλω να επιστρέψει το μπλε, σκέφτηκε, μου ταιριάζει.
Είναι στρουμφάκι
:smt005:
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Δεν παίρνεις κανα μπλε χάπι να σου κάνει κούκου και να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

LEONAS έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:59 Δεν παίρνεις κανα μπλε χάπι να σου κάνει κούκου και να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό
θα έρθω μετά στον καφενέ να καταλάβω πώς το εννοείς. :lol:

ναι νάιδα έχει, αλλά αφού τα βρεις αυτά τα ευκολα, πρέπει να βρεις και την λύση αν θές :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

don't speak έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:58
Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:50 Είναι στρουμφάκι
:smt005:
θα ήθελε μετά να καταλάβω πώς πήγατε εκεί, πιο μετά όμως οκ, να μην φοβάμαι τι θα ακούσω. :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:06
LEONAS έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:59 Δεν παίρνεις κανα μπλε χάπι να σου κάνει κούκου και να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό
θα έρθω μετά στον καφενέ να καταλάβω πώς το εννοείς. :lol:

ναι νάιδα έχει, αλλά αφού τα βρεις αυτά τα ευκολα, πρέπει να βρεις και την λύση αν θές :lol:
Σου θύμισε ο ΓΓ με το νήμα του ότι η πιο ενεργή σου συμμετοχή ήταν αυτή σε αυτό το νήμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
don't speak

Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:56
enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:49
Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:41 Δεν θα το βρω ποτέ γιατί το κάνεις επίτηδες να φαίνεται εύκολο και αλλοιώνεις την ιστορία. Σαν χέλι που ξεγλιστράει από τα χέρια μας.
δεν μπορώ να την αλλοιώσω, είναι λυμένη, δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις τίποτε άλλο, όταν δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες που υπάρχουν και όχι που αιωρούνται, που πλάκα έχει βέβαια δεν έχω παράπονο, θα το βρεις. Αρκεί να θες, μένει να δούμε.

και εσύ γαλή, υπέροχα πας. :lol:
Έχει σχέση με άλλο νήμα;
Έχει βρει τρόπο να σε γκαστρώσει παρακάμπτοντας το τρίμηνο νομίζω :D
don't speak

Σπύρο άνοιξε γυναικεία ενότητα, το νήμα είναι παγίδα :smt005:
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:10 Σου θύμισε ο ΓΓ με το νήμα του ότι η πιο ενεργή σου συμμετοχή ήταν αυτή σε αυτό το νήμα.
είπαμε θα φταίει ο γγ στο τέλος, αν χρειαστεί δηλαδή. :lol:

Έχει σχέση ναι, όχι αυτό που λές, κάτι χάνεις, αλλά οκ, άφησα και 5 μέρες σχεδόν με τελευταίο μήνυμα εκεί που απλά δεν το έκανα να αναβοσβήνει, δεν είσαι ακριβώς ντετεκτιβ ακόμα. Ασε που είχες περάσει και το αγνόησες. Την λύση, όχι την ιστορία πλέον πρέπει να βρεις, αν και έχω γράψει οτι έχει λυθεί, απλά για να δούμε αν θες, που θες δηλαδή. :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:14
Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:10 Σου θύμισε ο ΓΓ με το νήμα του ότι η πιο ενεργή σου συμμετοχή ήταν αυτή σε αυτό το νήμα.
είπαμε θα φταίει ο γγ στο τέλος, αν χρειαστεί δηλαδή. :lol:

Έχει σχέση ναι, όχι αυτό που λές, κάτι χάνεις, αλλά οκ, άφησα και 5 μέρες σχεδόν με τελευταίο μήνυμα εκεί που απλά δεν το έκανα να αναβοσβήνει, δεν είσαι ακριβώς ντετεκτιβ ακόμα. Ασε που είχες περάσει και το αγνόησες. Την λύση, όχι την ιστορία πλέον πρέπει να βρεις, αν και έχω γράψει οτι έχει λυθεί, απλά για να δούμε αν θες, που θες δηλαδή. :lol:
Αφού την έχω ήδη βρει την λύση γιατί δε το είπες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν την έχεις βρει, είσαι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακρυά, σαν την ταινία το γκόστ. Δεν με καταλαβαίιινειιις. :011: :a040:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:49
και εσύ γαλή, υπέροχα πας. :lol:
Ε ναι, αργώ αλλά τα πιάνω.

Σκέφτηκα λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:13 Σκέφτηκα λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος. :smt005:
ναι ρε γαμώτο, φοβερό τραγούδι. :)

πάντως το δίλημα, την επιλογή, την επιμονή και το άρωμα έρωτα δεν το έχετε λύσει, και είναι ευκολα και δίκαια. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:13 Σκέφτηκα λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος. :smt005:

πάντως το δίλημα, την επιλογή, την επιμονή και το άρωμα έρωτα δεν το έχετε λύσει, και είναι ευκολα και δίκαια. :lol:
Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.
Να ψάξω για ημερομηνίες ναι, για μονάδες ναι, για ό,τι θες ναι. Αλλά να είναι μετρήσιμα. Ο έρωτας δεν είναι και κυρίως δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο. Οπότε, σαφώς και δεν θέλω πια να το λύσω. :lol:

Και δεν είναι υπεκφυγή αυτό, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:35 Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.
Να ψάξω για ημερομηνίες ναι, για μονάδες ναι, για ό,τι θες ναι. Αλλά να είναι μετρήσιμα. Ο έρωτας δεν είναι και κυρίως δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο. Οπότε, σαφώς και δεν θέλω πια να το λύσω. :lol:

υπεκφεύγεις :)

Εννοώ οτι καλώς την πάτησες και πήγε εκεί το μυαλό σου, αλλά αν δεν φταις εσύ και λέω δίκαια την ιστορία, τί ήταν;

το ασανσέρ της ίφιδας δεν το ξέρω, τί είναι; :)
οκ το έλυσα, οχι παιδί μου, από αυτά που λες εσύ είναι, το άρωμα ειναι πράγματι εκεί για να δώσει την σχετική έννοια, τους πέντε ανέμους :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 31 Μάιος 2019, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:35
enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:15

Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.

Ας το πάρει το ποτάμι τότε;ε;ε;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”