!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Μπλε ιστορίες
Δεν παίρνεις κανα μπλε χάπι να σου κάνει κούκου και να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό
Πέσιμο ή χεσιμο; 
θα έρθω μετά στον καφενέ να καταλάβω πώς το εννοείς.LEONAS έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:59 Δεν παίρνεις κανα μπλε χάπι να σου κάνει κούκου και να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό
ναι νάιδα έχει, αλλά αφού τα βρεις αυτά τα ευκολα, πρέπει να βρεις και την λύση αν θές
θα ήθελε μετά να καταλάβω πώς πήγατε εκεί, πιο μετά όμως οκ, να μην φοβάμαι τι θα ακούσω.
Σου θύμισε ο ΓΓ με το νήμα του ότι η πιο ενεργή σου συμμετοχή ήταν αυτή σε αυτό το νήμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
Έχει βρει τρόπο να σε γκαστρώσει παρακάμπτοντας το τρίμηνο νομίζωNaida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:56Έχει σχέση με άλλο νήμα;enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:49δεν μπορώ να την αλλοιώσω, είναι λυμένη, δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις τίποτε άλλο, όταν δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες που υπάρχουν και όχι που αιωρούνται, που πλάκα έχει βέβαια δεν έχω παράπονο, θα το βρεις. Αρκεί να θες, μένει να δούμε.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:41 Δεν θα το βρω ποτέ γιατί το κάνεις επίτηδες να φαίνεται εύκολο και αλλοιώνεις την ιστορία. Σαν χέλι που ξεγλιστράει από τα χέρια μας.
και εσύ γαλή, υπέροχα πας.![]()
-
don't speak
Σπύρο άνοιξε γυναικεία ενότητα, το νήμα είναι παγίδα 
είπαμε θα φταίει ο γγ στο τέλος, αν χρειαστεί δηλαδή.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:10 Σου θύμισε ο ΓΓ με το νήμα του ότι η πιο ενεργή σου συμμετοχή ήταν αυτή σε αυτό το νήμα.
Έχει σχέση ναι, όχι αυτό που λές, κάτι χάνεις, αλλά οκ, άφησα και 5 μέρες σχεδόν με τελευταίο μήνυμα εκεί που απλά δεν το έκανα να αναβοσβήνει, δεν είσαι ακριβώς ντετεκτιβ ακόμα. Ασε που είχες περάσει και το αγνόησες. Την λύση, όχι την ιστορία πλέον πρέπει να βρεις, αν και έχω γράψει οτι έχει λυθεί, απλά για να δούμε αν θες, που θες δηλαδή.
Αφού την έχω ήδη βρει την λύση γιατί δε το είπες;enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:14είπαμε θα φταίει ο γγ στο τέλος, αν χρειαστεί δηλαδή.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:10 Σου θύμισε ο ΓΓ με το νήμα του ότι η πιο ενεργή σου συμμετοχή ήταν αυτή σε αυτό το νήμα.![]()
Έχει σχέση ναι, όχι αυτό που λές, κάτι χάνεις, αλλά οκ, άφησα και 5 μέρες σχεδόν με τελευταίο μήνυμα εκεί που απλά δεν το έκανα να αναβοσβήνει, δεν είσαι ακριβώς ντετεκτιβ ακόμα. Ασε που είχες περάσει και το αγνόησες. Την λύση, όχι την ιστορία πλέον πρέπει να βρεις, αν και έχω γράψει οτι έχει λυθεί, απλά για να δούμε αν θες, που θες δηλαδή.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν την έχεις βρει, είσαι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακρυά, σαν την ταινία το γκόστ. Δεν με καταλαβαίιινειιις.

Ε ναι, αργώ αλλά τα πιάνω.
Σκέφτηκα λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι ρε γαμώτο, φοβερό τραγούδι.
πάντως το δίλημα, την επιλογή, την επιμονή και το άρωμα έρωτα δεν το έχετε λύσει, και είναι ευκολα και δίκαια.
Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.
Να ψάξω για ημερομηνίες ναι, για μονάδες ναι, για ό,τι θες ναι. Αλλά να είναι μετρήσιμα. Ο έρωτας δεν είναι και κυρίως δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο. Οπότε, σαφώς και δεν θέλω πια να το λύσω.
Και δεν είναι υπεκφυγή αυτό, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
υπεκφεύγειςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:35 Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.
Να ψάξω για ημερομηνίες ναι, για μονάδες ναι, για ό,τι θες ναι. Αλλά να είναι μετρήσιμα. Ο έρωτας δεν είναι και κυρίως δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο. Οπότε, σαφώς και δεν θέλω πια να το λύσω.![]()
Εννοώ οτι καλώς την πάτησες και πήγε εκεί το μυαλό σου, αλλά αν δεν φταις εσύ και λέω δίκαια την ιστορία, τί ήταν;
το ασανσέρ της ίφιδας δεν το ξέρω, τί είναι;
οκ το έλυσα, οχι παιδί μου, από αυτά που λες εσύ είναι, το άρωμα ειναι πράγματι εκεί για να δώσει την σχετική έννοια, τους πέντε ανέμους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 31 Μάιος 2019, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας το πάρει το ποτάμι τότε;ε;ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:35Τι να σου κάνω που με αποσυντόνισε το ασανσέρ της Ίφιδας και τα υπόλοιπα που παίζαν σε άλλο πλαίσιο απ' το δικό σου.
Να ψάξω για ημερομηνίες ναι, για μονάδες ναι, για ό,τι θες ναι. Αλλά να είναι μετρήσιμα. Ο έρωτας δεν είναι και κυρίως δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο. Οπότε, σαφώς και δεν θέλω πια να το λύσω.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-