Άμα βρείτε τίποτα ποστάρετε το δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά να το μελετήσω το βράδυ από τον καφενέ
Σχεδόν ένα χρόνο Γαλη, μην κολλάς και στην ώρα.
Μπορεί το ρολόι του να θέλει σέρβις
don't speak έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:33 Νομίζω πρέπει να βρούμε τι μπλε έλεγε πέρσι.
Άμα βρείτε τίποτα ποστάρετε το δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά να το μελετήσω το βράδυ από τον καφενέ
Σχεδόν ένα χρόνο Γαλη, μην κολλάς και στην ώρα.
Μπορεί το ρολόι του να θέλει σέρβις![]()
Σε σκέφτομαι να γελάς και γελάω κι εγώ.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:02 νιώθω βαθιά συγκινημένος που έχετε απλωθεί στους πέντε ανέμους και στο τέλος δεν θα φάω και ξύλο, μάλλον, ανέλπιστο.![]()
καλά να πάθεις, κανένα παράπονο πράγματιΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:23 Επιχειρώ αλλαγή σειράς των προτάσεων του στόρυ, κρατώντας το βασικό νόημα.
Είναι στρουμφάκιenaon έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:47 δεν είχα αλήθεια δίλημμα, είχα επιλέξει καιρό. Αλλά έχει σημασία τι μένει σαν τελική εντύπωση. Θέλω να επιστρέψει το μπλε, σκέφτηκε, μου ταιριάζει.
Εμένα μ' αρέσει να παίζω ακόμα κι αν χάνω.
Αφού τ' αλλάζεις συνέχεια μωρέ, επίτηδες.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:41καλά να πάθεις, κανένα παράπονο πράγματιΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 18:23 Επιχειρώ αλλαγή σειράς των προτάσεων του στόρυ, κρατώντας το βασικό νόημα.![]()
naida τα παράτησες; Μετά απο τόσο καιρό τελικά δεν μπορείς να με καταλάβεις, να κλαίω μόνος δηλαδή, που δεν με καταλαβαίιιιίνειιιιι κανείς;![]()
δικαιολογίες φθηνές, πες βαρέθηκα, σιγά, κακό είναι; Κρίμα είναι δηλαδή αλλά δεν πειράζει.
Δεν βαρέθηκα, ξέρεις πόσο αγαπάω τις μπλε ιστορίες. Εσύ όμως με πληγώνεις.
εγώ σε πληγώνω; Που τόσο καιρό με έχεις ζωγραφίσει με ό,τι μουτζούρα σου έχει έρθει και στην κάνω να γελάει; Που σου βάζω ένα γρίφο απλό, πανεύκολο για εσένα αν έδινες λίγη, τόση δα σημασία.
Δεν θα το βρω ποτέ γιατί το κάνεις επίτηδες να φαίνεται εύκολο και αλλοιώνεις την ιστορία. Σαν χέλι που ξεγλιστράει από τα χέρια μας.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:22εγώ σε πληγώνω; Που τόσο καιρό με έχεις ζωγραφίσει με ό,τι μουτζούρα σου έχει έρθει και στην κάνω να γελάει; Που σου βάζω ένα γρίφο απλό, πανεύκολο για εσένα αν έδινες λίγη, τόση δα σημασία.![]()
![]()
δεν πειράζει, όταν θα θες θα το βρεις.![]()
δεν μπορώ να την αλλοιώσω, είναι λυμένη, δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις τίποτε άλλο, όταν δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες που υπάρχουν και όχι που αιωρούνται, που πλάκα έχει βέβαια δεν έχω παράπονο, θα το βρεις. Αρκεί να θες, μένει να δούμε.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:41 Δεν θα το βρω ποτέ γιατί το κάνεις επίτηδες να φαίνεται εύκολο και αλλοιώνεις την ιστορία. Σαν χέλι που ξεγλιστράει από τα χέρια μας.
Έχει σχέση με άλλο νήμα;enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:49δεν μπορώ να την αλλοιώσω, είναι λυμένη, δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις τίποτε άλλο, όταν δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες που υπάρχουν και όχι που αιωρούνται, που πλάκα έχει βέβαια δεν έχω παράπονο, θα το βρεις. Αρκεί να θες, μένει να δούμε.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:41 Δεν θα το βρω ποτέ γιατί το κάνεις επίτηδες να φαίνεται εύκολο και αλλοιώνεις την ιστορία. Σαν χέλι που ξεγλιστράει από τα χέρια μας.
και εσύ γαλή, υπέροχα πας.![]()