Μα δεν είναι γαμάτος (και αγνή πσυχή);don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:00Μπίστης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:46 Δικαστικός : Γκέρς. Με γυαλιά και φούστα πάνω από το γόνατο, γόβες. Χαλαρή, μοιράζει την δουλειές, στην καταμέτρηση μεταμορφώνεται σε Μέρκελ
Εκπρόσωπος Ένωσης Κέντρου : Γούντυ. Μας μιλάει γιά τις εκλογές του 61, τα 70ς, μπάλλα, κυπριακό, σιδηρούν παραπέτασμα, μπουκς
Παιδί που μοιράζει τα ψηφοδέλτια: Χέλλης. Μας κερνάει τσιπς και χυμούς από το μαγαζί.(ότι θα έληγε στην βδομάδα). Όλα αυτά τεκμηριώνοντας θεωρίες ταυτοχρόνως. Μας έχει μοιράσει και υπογράψει ποιητικές συλλογές του.
Γκομενάκια που υπογραμίζουν τους ψηφίσαντες στους καταλόγους: Ντοντ Σπηκ & Νατ. Σαγηνεύουν μπαρμπάδες και πιπίνια. Οι κυρίες τις θέλουν γιά νύφες τους
Τραπεζάκια στο προαύλιο: Πήζων & ΓΓ εκμαυλίζουν Ρομά και Μπαλαμούς.
Μέλος που προσέρχεται μεσημεριάτικα και το υποχρεώνουν να καθήσει: Πορφύριος. Ευγενικός και εργατικός.
Μπράβος του Κκε που μας φορτώνεται στην καραμέτρηση : ζτεο, τελικώς δεν δάγκωσε, μόνο γαύγισμα
Φαντασίωση: έρχεται να ψηφίσει ο Βούδας με συνοδεία Πατ & Όττο. Μπλε κοστούμια, ο αρχηγός με λαχανί πόλο. Ο Σάουθερν έμεινε με τον οδηγό.
Κανείς δεν έχει καταλάβει πως είμαι ΧΑ. Μέχρι που αποφασίζουν να βγάλουν όλα τα ψηφοδέλτιά της άκυρα![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική
Re: Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα... 
Και το πάνελ του πρώτου μηνύματος ακούγεται χαβαλετζίδικο
Και το πάνελ του πρώτου μηνύματος ακούγεται χαβαλετζίδικο
εμένα δεν θα μεAthina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:56 Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα...
Και το πάνελ του πρώτου μηνύματος ακούγεται χαβαλετζίδικο![]()
Αυτά τα δύο άτομα έχουν πιάσει λέβελ που δεν μπορεί να πιάσει ο καθένας. Ο καθένας στο στοιχείο τουενωσηΚ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:22εμένα δεν θα μεAthina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:56 Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα...
έπαιρνες
?????!!!!!
Athina__P έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:07Αυτά τα δύο άτομα έχουν πιάσει λέβελ που δεν μπορεί να πιάσει ο καθένας. Ο καθένας στο στοιχείο τουενωσηΚ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:22εμένα δεν θα μεAthina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:56 Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα...
έπαιρνες
?????!!!!!
Απλά χαίρομαι που έχω και αυτή τη φίλη και χαίρεται και το μάτι μου, γιατί μιλάμε για εκλεκτές περιπτώσεις.

-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:00Μπίστης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:46 Δικαστικός : Γκέρς. Με γυαλιά και φούστα πάνω από το γόνατο, γόβες. Χαλαρή, μοιράζει την δουλειές, στην καταμέτρηση μεταμορφώνεται σε Μέρκελ
Εκπρόσωπος Ένωσης Κέντρου : Γούντυ. Μας μιλάει γιά τις εκλογές του 61, τα 70ς, μπάλλα, κυπριακό, σιδηρούν παραπέτασμα, μπουκς
Παιδί που μοιράζει τα ψηφοδέλτια: Χέλλης. Μας κερνάει τσιπς και χυμούς από το μαγαζί.(ότι θα έληγε στην βδομάδα). Όλα αυτά τεκμηριώνοντας θεωρίες ταυτοχρόνως. Μας έχει μοιράσει και υπογράψει ποιητικές συλλογές του.
Γκομενάκια που υπογραμίζουν τους ψηφίσαντες στους καταλόγους: Ντοντ Σπηκ & Νατ. Σαγηνεύουν μπαρμπάδες και πιπίνια. Οι κυρίες τις θέλουν γιά νύφες τους
Τραπεζάκια στο προαύλιο: Πήζων & ΓΓ εκμαυλίζουν Ρομά και Μπαλαμούς.
Μέλος που προσέρχεται μεσημεριάτικα και το υποχρεώνουν να καθήσει: Πορφύριος. Ευγενικός και εργατικός.
Μπράβος του Κκε που μας φορτώνεται στην καραμέτρηση : ζτεο, τελικώς δεν δάγκωσε, μόνο γαύγισμα
Φαντασίωση: έρχεται να ψηφίσει ο Βούδας με συνοδεία Πατ & Όττο. Μπλε κοστούμια, ο αρχηγός με λαχανί πόλο. Ο Σάουθερν έμεινε με τον οδηγό.
Κανείς δεν έχει καταλάβει πως είμαι ΧΑ. Μέχρι που αποφασίζουν να βγάλουν όλα τα ψηφοδέλτιά της άκυρα![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-