!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Με ποιά μέλη θα περνούσατε τζάμι εφορευτική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:00
Μπίστης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:46 Δικαστικός : Γκέρς. Με γυαλιά και φούστα πάνω από το γόνατο, γόβες. Χαλαρή, μοιράζει την δουλειές, στην καταμέτρηση μεταμορφώνεται σε Μέρκελ

Εκπρόσωπος Ένωσης Κέντρου : Γούντυ. Μας μιλάει γιά τις εκλογές του 61, τα 70ς, μπάλλα, κυπριακό, σιδηρούν παραπέτασμα, μπουκς

Παιδί που μοιράζει τα ψηφοδέλτια: Χέλλης. Μας κερνάει τσιπς και χυμούς από το μαγαζί.(ότι θα έληγε στην βδομάδα). Όλα αυτά τεκμηριώνοντας θεωρίες ταυτοχρόνως. Μας έχει μοιράσει και υπογράψει ποιητικές συλλογές του.

Γκομενάκια που υπογραμίζουν τους ψηφίσαντες στους καταλόγους: Ντοντ Σπηκ & Νατ. Σαγηνεύουν μπαρμπάδες και πιπίνια. Οι κυρίες τις θέλουν γιά νύφες τους

Τραπεζάκια στο προαύλιο: Πήζων & ΓΓ εκμαυλίζουν Ρομά και Μπαλαμούς.

Μέλος που προσέρχεται μεσημεριάτικα και το υποχρεώνουν να καθήσει: Πορφύριος. Ευγενικός και εργατικός.

Μπράβος του Κκε που μας φορτώνεται στην καραμέτρηση : ζτεο, τελικώς δεν δάγκωσε, μόνο γαύγισμα

Φαντασίωση: έρχεται να ψηφίσει ο Βούδας με συνοδεία Πατ & Όττο. Μπλε κοστούμια, ο αρχηγός με λαχανί πόλο. Ο Σάουθερν έμεινε με τον οδηγό.

Κανείς δεν έχει καταλάβει πως είμαι ΧΑ. Μέχρι που αποφασίζουν να βγάλουν όλα τα ψηφοδέλτιά της άκυρα :011:
:smt005:
Μα δεν είναι γαμάτος (και αγνή πσυχή);
:romance-hearteyes: :g094:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα... :popc:

Και το πάνελ του πρώτου μηνύματος ακούγεται χαβαλετζίδικο :003:
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

Athina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:56 Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα... :popc:

εμένα δεν θα με :roll: έπαιρνες :8) ?????!!!!!
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Daje έγραψε: 30 Μάιος 2019, 16:11 ΟΧΙ
Ειμαι αυστηρα ετερο.
Το ψαρι ψηνεται και απο τις δυο μεριες. :smt047
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2019, 16:34 Ωραία.
Κυριακή δώδεκα το βράδυ Ευελπίδων :lol:
έχεις πμ
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

ενωσηΚ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:22
Athina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:56 Θα έπαιρνα μια φίλη μου από την πραγματική ζωή που έχει κάνει σαμπλινγκ σε χμμμμ αρκετά από τα διαθέσιμα και πρόθυμα μωρά της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής, να κάνουμε σουάιπ στις επαφές της. Και τον Άγι. Μετά θα παρακολουθούσα... :popc:

Αυτά τα δύο άτομα έχουν πιάσει λέβελ που δεν μπορεί να πιάσει ο καθένας. Ο καθένας στο στοιχείο του :102: Απλά χαίρομαι που έχω και αυτή τη φίλη και χαίρεται και το μάτι μου, γιατί μιλάμε για εκλεκτές περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Athina__P έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:07
ενωσηΚ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:22

Αυτά τα δύο άτομα έχουν πιάσει λέβελ που δεν μπορεί να πιάσει ο καθένας. Ο καθένας στο στοιχείο του :102: Απλά χαίρομαι που έχω και αυτή τη φίλη και χαίρεται και το μάτι μου, γιατί μιλάμε για εκλεκτές περιπτώσεις.

Εικόνα
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

don't speak έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:00
Μπίστης έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:46 Δικαστικός : Γκέρς. Με γυαλιά και φούστα πάνω από το γόνατο, γόβες. Χαλαρή, μοιράζει την δουλειές, στην καταμέτρηση μεταμορφώνεται σε Μέρκελ

Εκπρόσωπος Ένωσης Κέντρου : Γούντυ. Μας μιλάει γιά τις εκλογές του 61, τα 70ς, μπάλλα, κυπριακό, σιδηρούν παραπέτασμα, μπουκς

Παιδί που μοιράζει τα ψηφοδέλτια: Χέλλης. Μας κερνάει τσιπς και χυμούς από το μαγαζί.(ότι θα έληγε στην βδομάδα). Όλα αυτά τεκμηριώνοντας θεωρίες ταυτοχρόνως. Μας έχει μοιράσει και υπογράψει ποιητικές συλλογές του.

Γκομενάκια που υπογραμίζουν τους ψηφίσαντες στους καταλόγους: Ντοντ Σπηκ & Νατ. Σαγηνεύουν μπαρμπάδες και πιπίνια. Οι κυρίες τις θέλουν γιά νύφες τους

Τραπεζάκια στο προαύλιο: Πήζων & ΓΓ εκμαυλίζουν Ρομά και Μπαλαμούς.

Μέλος που προσέρχεται μεσημεριάτικα και το υποχρεώνουν να καθήσει: Πορφύριος. Ευγενικός και εργατικός.

Μπράβος του Κκε που μας φορτώνεται στην καραμέτρηση : ζτεο, τελικώς δεν δάγκωσε, μόνο γαύγισμα

Φαντασίωση: έρχεται να ψηφίσει ο Βούδας με συνοδεία Πατ & Όττο. Μπλε κοστούμια, ο αρχηγός με λαχανί πόλο. Ο Σάουθερν έμεινε με τον οδηγό.

Κανείς δεν έχει καταλάβει πως είμαι ΧΑ. Μέχρι που αποφασίζουν να βγάλουν όλα τα ψηφοδέλτιά της άκυρα :011:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”