Δεν έχει τέτοια στα 5στερα.Feindflug έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:20Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 15:13 Το πιο κοντινό σε κάμπινγκ που επιτρέπω στον εαυτό μου, είναι η ξαπλώστρα της πισίνας του 5στερου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
- Otto Weininger
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
alamo
Κοιτα, με προβληματισες τώρα. το δικό μου σκυλί τα τρώει, και μετά γλύφει μανιασμένο τα αρχιδια του.Αλλα δεν έχει φωτοβολταϊκά ούτε τίποτα να φορτίσει.Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:15Εννοείται. Και τίποτα δεν συγκρίνεται με χέσιμο σε τουρκική/χημική τουαλέτα ή ακόμα καλύτερα στην φύση και μετά να τα θαβεις κιόλας σαν σκυλί.Ερμής έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:13 Γιατί δε ξεκουράζεσαι αν πρέπει να πλένεις τα σώβρακα σου στο ποταμι;
-
User_601
Και βεβαια παω σε ερημικες παραλιες,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩ ΕΚΕΙ.ΠΑΩ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΦΕΥΓΩ.Δεν το κανω σπιτι μου.Ασέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 14:50στις παραλιες που παω εγω ο τσιγγουνης, αποκλειεται να εχεις δει σκουπιδια, γιατι αποκλειεται να εχεις παει.Εσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 14:35
Θα μου επιτρεψεις να ξερω τι εννοω ΕΓΩ αγαπουλα ναι;Αντε καλη ξεκουραση τωρα.
Τους τσαμπατζιδες βρωμιαρηδες τους βλεπουμε δυστυχως ΟΛΟΙ.Οποτε σε καμια παραλια ερημικη δεν πανε./Τοσο απλα.
Και το χειροτερο,βλεπουμε και τις βρωμιες που αφηνουν.
Δεν ειναι θεμα αισθητικης.Ειναι θεμα σεβασμου απεναντι στο περιβαλλον και στους υπολοιπους.Αλλα μπρος το τσαμπα ο γυφτουλας βρωμιζει τα παντα και δν τον νοιαζει ακομα και γυφτουλα να τον πουν.
Την φυση και εγω θελω να την απολαυσω και το κανω,σε οργανωμενα ομως καμπινγκ,οπως ξαναειπα.Οπως πρεπει .Οχι βρωμιζοντας το συμπαν ,επειδη ειμαι τσιγκουνα.
επισης τα σκουπιδια τη βρωμια και τη γυφτια που εχω δει σε οργανωμενο καμπινκ (που εγω εχω παει) δεν την εχω δει ποτε στην ερημια.
Και ακριβως εκει βλεπω κατι χλεμπουρες σαν του λόγου σου.
Ελα σε καταλαβαινω.Ειναι δεδομενο οτιβεβαια δεν θα πεις ΝΑΙ αφηνω τα σκατοχαρτα μου ,απο εδω και απο εκει και λερωνω το συμπαν.Θα ηταν δυνατον να το πεις;
Στο καμπινγκ εχουμε ιδιωτικο χωρο ξες.Βρωμια δεν υπαρχει,διοτι και τουαλετες εχει και σκουπιδοντενεκες,και ολα τα συναφη.Δεν χεζουμε οπου ναναι,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Αλλα εστω οτι ειχε βρωμια,που δενε χει,αλλα εγω θα πω οτι εχει...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
Σ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ αγαπουλα ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ....ΟΧΙ,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κανεις οτι θες.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Οποτε λουφαξε στη γωνια σου και ασε τα νταηλικια.
-
alamo
Ιδιοτικος χώρος στο κάμπινγκ; Στο κάμπινγκ; Ιδιοτικος;ααα και ένα δεύτερο ο βόθρος τονε, που καταλήγει; Η έχουν όλα βιολογικό;και τα ζουμιά από τα σκουπίδια; Με απορριμματοφόρο της κοινότητας σε ΧΥΤΑ χαδα;ώπα ωμέγα αλφαιοτα γράφεται.
Εγώ θεωρώ πιο βρόμικη την πισίνα του πεντάστερου και οποιαδήποτε κοινόχρηστη πισίνα.
-
alamo
Ναι πιο βρώμικη είναι , υποχλωριωδες Na με ουρία, που να βλέπεις μεκανικο τα φίλτρα τι κρατάνε με μια δυο ώρες καλοκαιρινή ανακυκλοφορια.
Ε, εδώ που τα λέμε λιγότερο κόσμο έχει μέσα η πισίνα του πεντάστερου παρά η οποιαδήποτε κοινόχρηστη πισίνα.Μηχανικός έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:31 Εγώ θεωρώ πιο βρόμικη την πισίνα του πεντάστερου και οποιαδήποτε κοινόχρηστη πισίνα.
Υπάρχουν πεντάστερα που προσφέρουν μαγευτική διαμονή. Όπως υπάρχουν και εκπληκτικά σπίτια.
Προσωπικώς, δεν έχω καμμία διάθεση να υποτιμήσω αυτού του τύπου τις παροχές.
Είμαι όμως σίγουρη ότι ελάχιστοι από όσους θεωρούν γυφτιά το ελεύθερο κάμπινγκ, μένουν μονίμως σε πεντάστερα στις διακοπές τους. Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν περάσει ούτε απ' έξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
+1Μηχανικός έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:31 Εγώ θεωρώ πιο βρόμικη την πισίνα του πεντάστερου και οποιαδήποτε κοινόχρηστη πισίνα.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημασυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:52+1Μηχανικός έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:31 Εγώ θεωρώ πιο βρόμικη την πισίνα του πεντάστερου και οποιαδήποτε κοινόχρηστη πισίνα.
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ξαπλώστρες; πάνω τους ιδρώνουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κουβαλάνε διαφορά "πράγματα". Εννοείται ότι δεν κάθεσαι χωρίς πετσέτα αλλά και πάλι
- Otto Weininger
Δεν είναι γυφτια το ελεύθερο κάμπινγκ. Όχι πάντα τουλάχιστον.
Απλά δεν βλέπω το νόημα να με δυσκολεύω τόσο και να ζω ως πρωτόγονος.
Και προσέξτε: δεν πάω να κάνω πουστιτσα. Να πω πάμε για ελεύθερο κάμπινγκ εννοώντας να νοικιάσω κάποιο αυτοκίνητο τροχόσπιτο τέρας, με κλιματισμό, τουαλέτα, ντουζ, διπλό κρεβάτι, κουζίνα/ψυγείο, smart TV και στο κάτω μέρος χωρο για να κουβαλάει τζετ σκι ή/και δεύτερο αυτοκινητο.
Έτσι ναι. Πάω σε κάθε ερημιά ή γυρνάω όλη την Ευρώπη.
Όμως αυτό δεν είναι κάμπινγκ όπως το εννοείτε. Είναι ένα 5στερο που το πάω βόλτα και κοστίζει πιο πολύ από δωμάτιο σε 5στερο.
Και πάλι όμως, δεν θα το προτιμούσα.
Απλά δεν βλέπω το νόημα να με δυσκολεύω τόσο και να ζω ως πρωτόγονος.
Και προσέξτε: δεν πάω να κάνω πουστιτσα. Να πω πάμε για ελεύθερο κάμπινγκ εννοώντας να νοικιάσω κάποιο αυτοκίνητο τροχόσπιτο τέρας, με κλιματισμό, τουαλέτα, ντουζ, διπλό κρεβάτι, κουζίνα/ψυγείο, smart TV και στο κάτω μέρος χωρο για να κουβαλάει τζετ σκι ή/και δεύτερο αυτοκινητο.
Έτσι ναι. Πάω σε κάθε ερημιά ή γυρνάω όλη την Ευρώπη.
Όμως αυτό δεν είναι κάμπινγκ όπως το εννοείτε. Είναι ένα 5στερο που το πάω βόλτα και κοστίζει πιο πολύ από δωμάτιο σε 5στερο.
Και πάλι όμως, δεν θα το προτιμούσα.
Το πρόβλημα δεν είναι οι πισίνες και οι ξαπλώστρες βρε μάτια μου.Ίφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:02Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημασυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:52+1Μηχανικός έγραψε: 25 Μάιος 2019, 18:31 Εγώ θεωρώ πιο βρόμικη την πισίνα του πεντάστερου και οποιαδήποτε κοινόχρηστη πισίνα.
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ξαπλώστρες; πάνω τους ιδρώνουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κουβαλάνε διαφορά "πράγματα". Εννοείται ότι δεν κάθεσαι χωρίς πετσέτα αλλά και πάλι
Το πρόβλημα είναι ότι πέσαμε σε απογόνους ευγενών, που δεν μπορούν καν να διανοηθούν το χέσιμο στη φύση, ενώ το συντριπτικό ποσοστό των γονιών ή των παπούδων τους έκαναν μπάνιο σε σκάφη και για τα υπόλοιπα πήγαιναν στο "μέρος" που ήταν στον εξωτερικό χώρο των Βερσαλλιών και οι διακοπές σε ξενοδοχείο, δεν έπαιζαν καν ως υπόθεση.
Για να λέμε και κάποια πράγματα με τ' όνομα τους, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Νομίζω γίνεσαι άδικη τώρα.
πες και για τα τσίσα στις εθνικές οδούςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:14
Το πρόβλημα δεν είναι οι πισίνες και οι ξαπλώστρες βρε μάτια μου.
Το πρόβλημα είναι ότι πέσαμε σε απογόνους ευγενών, που δεν μπορούν καν να διανοηθούν το χέσιμο στη φύση, ενώ το συντριπτικό ποσοστό των γονιών ή των παπούδων τους έκαναν μπάνιο σε σκάφη και για τα υπόλοιπα πήγαιναν στο "μέρος" που ήταν στον εξωτερικό χώρο των Βερσαλλιών και οι διακοπές σε ξενοδοχείο, δεν έπαιζαν καν ως υπόθεση.
Για να λέμε και κάποια πράγματα με τ' όνομα τους, έτσι;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και από τότε ο κόσμος προχώρησε. Πλέον χρησιμοποιούμε και σερβιέτες. Κάτι που η γιαγιά μου δεν καταλάβαινε τι ήταν για να μη μιλήσουμε για τα ταμπόν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κυνική ναι, άδικη όχι.
Στατιστικώς, συμβαίνει αυτό ακριβώς που ανέφερα.
Ούτως ή άλλως, μια ματιά στο οικιστικό περιβάλλον της Ελλάδος, σε σπίτια, εξοχικά και τουριστικές μονάδες είναι μια σαφέστατη ιστορική καταγραφή της πραγματικότητας.
Οι αστοί δεν θα έχτιζαν έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68