!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:22 Να απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα μόνο όσων κατοικούν σε πόλεις.
Για τους άλλους που ζουν στο βουνό ή στο νησί, να είναι ελεύθερα.

Σε πρώτη φάση θα απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα στους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς. :D
οι χειροτεροι ειναι αυτοι, δεν εχω ακουσει πχ για αθηναιο να ριχνει δυναμιτη για να ψαρεψει, κατι που γινεται σε ολα τα νησια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

vantono έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:49 μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
Ισχυρίστηκε πως είναι ο anon?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vagabondo έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:54
vantono έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:49 μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
Ισχυρίστηκε πως είναι ο anon?
Ναι. Οκ εγώ προσωπικά απο παλιά ήξερα πως ειναι ο ανον (αν και καμποσα τωρα τελευταια που γράφει, δεν μου κολλάνε με αυτά που εγραφε -όχι και πολύ παλιότερα- ως ανον) αλλά ποτέ δεν πρόκειται να τον έδινα ετσι στην ψύχρα, αν ο ιδιος δεν το ειχε δηλώσει επισημα.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 14:14
Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:22 Να απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα μόνο όσων κατοικούν σε πόλεις.
Για τους άλλους που ζουν στο βουνό ή στο νησί, να είναι ελεύθερα.

Σε πρώτη φάση θα απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα στους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς. :D
οι χειροτεροι ειναι αυτοι, δεν εχω ακουσει πχ για αθηναιο να ριχνει δυναμιτη για να ψαρεψει, κατι που γινεται σε ολα τα νησια.
στα νησια εαν δεν τα ψαρεψουν οι ελληνες θα το κανουν οι μογγολοι που πανε ανενοχλητοι οπου θελουν
Άβαταρ μέλους
blackpaint

το επισημανε και καποιος αλλος παραπανω. Ο ιδιος ειμαι, και εχω οντως κανει και ψαροντουφεκο και εχω συμμετασχει σε κυνηγι λαγων (ενα καλοκαιρι, στα 13 μου). Ωστοσο δεν ειχα ποτε ουτε ψαροντουφεκο ουτε κυνηγετικο, και δεν ειμαι "ψαροντουφεκας", με την εννοια πως το εχω κανει μονο σποραδικα, με αλλους πιο οργανωμενους και σε διακοπες. Επισης δεν ειμαι ουτε βιγκαν ουτε χορτοφαγος.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορω ν αναθεωρησω. Δε θα μου λειψει ουτε στο ελαχιστο το ψαροντουφεκο, εκεινο που μου αρεσε ηταν η ιδια η καταδυση και οχι η θανατωση των ζωων. Καποια ψαρια που σκοτωσα μ εκαναν να νοιωσω πολυ ασχημα, εχω γραψει κιολας για ενα χελιδονοψαρο που εκανε εναν ηχο σαν κλαμα μωρου. Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι) και που αν και ημουν μικρος και μεσα στην τρελη χαρα να τα γαμαω ολα, μ εκαναν να συνειδητοποιησω πως ηταν μια βαρβαρη πραξη.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:29 Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι)
Στο πρώτο χτύπημα έχει πεθάνει το χταπόδι.
Πολύ καλύτερος θάνατος από το να πεθαίνει αργά έξω από το νερό.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:35
blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:29 Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι)
Στο πρώτο χτύπημα έχει πεθάνει το χταπόδι.
Πολύ καλύτερος θάνατος από το να πεθαίνει αργά έξω από το νερό.
ουτε καν, ακομα και μετα απο πολλα σετ 40 χτυπηματων, ακομα κουνιεται και προσπαθει να φυγει.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Έχει πεθάνει αλλά το νευρικό σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς τον εγκέφαλο γι αυτό κινείται.
Και κομμάτια να το κόψεις θα συνεχίζουν να κινούνται τα κομμάτια.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Ξέρατε ότι η βασίλισσα Φρειδερίκη ήταν χορτοφάγος;
Για την εποχή του 50 μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

σατανικε επαθες βεγκανισμο;

πωπωπωπωπω, θεριζουν αυτες οι νεες ασθενειες, πρεπει ναχουμε το νου μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:06 Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο και ιδεες και τροποι του παρελθοντος πρεπει ν αλλαξουν. Κυνηγια και ψαρεματα πρεπει ν απαγορευτουν, και κυνηγοι κι ψαραδες να διαπομπευονται σε καθε ευκαρια.
Ξεκιναμε απο τα βασικα: ανελεητο κραξιμο σε κυνηγους και ψαραδες που τολμουν και δημοσιευουν τις δολοφονιες τους στα σοσιαλ. Αμα ο αλλος δεν τολμα να μπει στα σοσιαλ απο το κραξιμο θα σταματησει να προπαγανδιζει τους φονους του.
Ανελεητο κραξιμο και προπηλακισμο σε ψαραδες σε παραλιες, και απαλοτριωση και καταστροφη των δολοφονικων εργαλειων τους, οπως και απελευθερωση των ψαριων που προτιθενται να δολοφονησουν, οπως το καθηκι στο βιδεο. Ετσι θα φοβηθουν και θα σταματησουν να πηγαινουν να δολοφονουν ψαρια ανενοχλητοι, σαν να προκειται για κανα απλο σπορ, στις προκυμαιες και στις παραλιες.

Ονειρευομαι να δω ενα ψαροντουφεκα να βγαινει περηφανος με την ψαρια του και να τον αρχιζει στο κυνηγι μια ολοκληρη παραλια και να μην εχει που να κρυφτει.

Αυτα που ξερατε τελειωσαν. Αλλαξαμε αιωνα.

μολων λαβε. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:29
το επισημανε και καποιος αλλος παραπανω. Ο ιδιος ειμαι, και εχω οντως κανει και ψαροντουφεκο και εχω συμμετασχει σε κυνηγι λαγων (ενα καλοκαιρι, στα 13 μου). Ωστοσο δεν ειχα ποτε ουτε ψαροντουφεκο ουτε κυνηγετικο, και δεν ειμαι "ψαροντουφεκας", με την εννοια πως το εχω κανει μονο σποραδικα, με αλλους πιο οργανωμενους και σε διακοπες. Επισης δεν ειμαι ουτε βιγκαν ουτε χορτοφαγος.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορω ν αναθεωρησω. Δε θα μου λειψει ουτε στο ελαχιστο το ψαροντουφεκο, εκεινο που μου αρεσε ηταν η ιδια η καταδυση και οχι η θανατωση των ζωων. Καποια ψαρια που σκοτωσα μ εκαναν να νοιωσω πολυ ασχημα, εχω γραψει κιολας για ενα χελιδονοψαρο που εκανε εναν ηχο σαν κλαμα μωρου. Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι) και που αν και ημουν μικρος και μεσα στην τρελη χαρα να τα γαμαω ολα, μ εκαναν να συνειδητοποιησω πως ηταν μια βαρβαρη πραξη.
να μαθετε να σκοτωνετε τα θηραματα αμεσα, και για να μη βασανιζονται, και γιατι χαλαει καπως η γευση τους.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2019, 10:28
σατανικε επαθες βεγκανισμο;

πωπωπωπωπω, θεριζουν αυτες οι νεες ασθενειες, πρεπει ναχουμε το νου μας.
Σίγουρα δεν είμαι βέγκαν. Αλλά με απασχολεί το ζήτημα των ζωικών προϊόντων και έχω περιορίσει την κατανάλωσή των στο βαθμό που δύναμαι. Το πρόβλημα μου δεν είναι το κρέας και το γάλα για τα οποία έχω βρει αντικατάστατα, αλλά τα βούτυρα και τα τυριά, ειδικά η αγία φέτα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μηχανικός έγραψε: 13 Μάιος 2019, 03:28 Έχει πεθάνει αλλά το νευρικό σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς τον εγκέφαλο γι αυτό κινείται.
Και κομμάτια να το κόψεις θα συνεχίζουν να κινούνται τα κομμάτια.
Κάποτε ένας λοστρόμος, στη ράδα της Νέας Ορλεάνης, ψάρεψε ένα καρχαριάκι του 1,5 μέτρου. Το ανέβασε στην κουβέρτα, το είχε κάνει κομμάτια και κάποια από αυτά ακόμα κουνιόνταν. Τί να λέμε τώρα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”