Σε mode «σκοτώνω το 60% της πανίδας που ζυγίζει πάνω από 40 κιλά, γιατί γουστάρω να αλλάζω διάθεση απροειδοποίητα».paul25 έγραψε: 11 Μάιος 2019, 23:23Γιατι; Πως την παρελαβε;Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2019, 23:18Μπαίνει και το θέμα της προστασίας της φύσης.Uppercut έγραψε: 11 Μάιος 2019, 22:38 Κι απ' ότι βλέπεις δε πρόκειται να πάρεις απάντηση όταν αναδεικνύεις το γελοίο του συλλογισμού τους. Αν τα ζώα έχουν δικαιώματα όπως οι άνθρωποι, πρέπει να είναι φορείς ηθικής και να έχουν και ηθικές υποχρεώσεις. Βεβαίως κανένας βήγκαν ή φιλόζωος δε θα θελήσει να καταδικάσει ένα λιοντάρι που σκοτώνει γαζέλες, διότι καταλαβαίνει ότι το να αποδίδεις ηθικές υποχρεώσεις σε άλογα όντα είναι καθυστερημένο. Δικαιώματα όμως θέλει να έχουν.![]()
Ναι ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ηθικά και μερικές φορές ποινικά υπεύθυνος για τα ζώα ώστε να διατηρηθεί η φύση όπως την παρέλαβε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βρε σεις, κρίνουμε σήμερα, με την οικολογική ηθική του σήμερα, τους πρωτόγονους ανθρώπους για την ζημιά που έκαναν στην μεγαφάουνα;hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2019, 00:28Σε mode «σκοτώνω το 60% της πανίδας που ζυγίζει πάνω από 40 κιλά, γιατί γουστάρω να αλλάζω διάθεση απροειδοποίητα».
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Μα δεν την έκανε ο άνθρωπος μόνος του. Εγώ το αντίθετο ισχυρίζομαι, ότι η ίδια η φύση το έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απο την στιγμη που αποδεχομαστε οτι δεν υπαρχει Θεος, τοτε εχουμε καθε δικαιωμα να τα εξαφανισουμε αν θελουμε, ωστοσο αυτο θα ηταν η μεγαλυτερη ανοησια που θα μπορουσαμε να κανουμε.Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2019, 23:30 Έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να εξαφανίσει από την γη διάφορα είδη ζώων και φυτών;
Αυτή την στιγμή λόγω του ανθρώπου ο πλανήτης ζει την μεγαλύτερη εξαφάνιση ζώων,
μεγαλύτερη και από τότε που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- blackpaint
Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο και ιδεες και τροποι του παρελθοντος πρεπει ν αλλαξουν. Κυνηγια και ψαρεματα πρεπει ν απαγορευτουν, και κυνηγοι κι ψαραδες να διαπομπευονται σε καθε ευκαρια.
Ξεκιναμε απο τα βασικα: ανελεητο κραξιμο σε κυνηγους και ψαραδες που τολμουν και δημοσιευουν τις δολοφονιες τους στα σοσιαλ. Αμα ο αλλος δεν τολμα να μπει στα σοσιαλ απο το κραξιμο θα σταματησει να προπαγανδιζει τους φονους του.
Ανελεητο κραξιμο και προπηλακισμο σε ψαραδες σε παραλιες, και απαλοτριωση και καταστροφη των δολοφονικων εργαλειων τους, οπως και απελευθερωση των ψαριων που προτιθενται να δολοφονησουν, οπως το καθηκι στο βιδεο. Ετσι θα φοβηθουν και θα σταματησουν να πηγαινουν να δολοφονουν ψαρια ανενοχλητοι, σαν να προκειται για κανα απλο σπορ, στις προκυμαιες και στις παραλιες.
Ονειρευομαι να δω ενα ψαροντουφεκα να βγαινει περηφανος με την ψαρια του και να τον αρχιζει στο κυνηγι μια ολοκληρη παραλια και να μην εχει που να κρυφτει.
Αυτα που ξερατε τελειωσαν. Αλλαξαμε αιωνα.
Ξεκιναμε απο τα βασικα: ανελεητο κραξιμο σε κυνηγους και ψαραδες που τολμουν και δημοσιευουν τις δολοφονιες τους στα σοσιαλ. Αμα ο αλλος δεν τολμα να μπει στα σοσιαλ απο το κραξιμο θα σταματησει να προπαγανδιζει τους φονους του.
Ανελεητο κραξιμο και προπηλακισμο σε ψαραδες σε παραλιες, και απαλοτριωση και καταστροφη των δολοφονικων εργαλειων τους, οπως και απελευθερωση των ψαριων που προτιθενται να δολοφονησουν, οπως το καθηκι στο βιδεο. Ετσι θα φοβηθουν και θα σταματησουν να πηγαινουν να δολοφονουν ψαρια ανενοχλητοι, σαν να προκειται για κανα απλο σπορ, στις προκυμαιες και στις παραλιες.
Ονειρευομαι να δω ενα ψαροντουφεκα να βγαινει περηφανος με την ψαρια του και να τον αρχιζει στο κυνηγι μια ολοκληρη παραλια και να μην εχει που να κρυφτει.
Να απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα μόνο όσων κατοικούν σε πόλεις.
Για τους άλλους που ζουν στο βουνό ή στο νησί, να είναι ελεύθερα.
Σε πρώτη φάση θα απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα στους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς.
Για τους άλλους που ζουν στο βουνό ή στο νησί, να είναι ελεύθερα.
Σε πρώτη φάση θα απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα στους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 12 Μάιος 2019, 05:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ορέστης 35
Πρεπει να ειμαστε βιγκαν για να συμμετεχουμε στη διαπομπευση; Γιατι αισθανομαι εναντιον τους αλλα δεν εχω καταφερει να κοψω το κρεας.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:06 Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο και ιδεες και τροποι του παρελθοντος πρεπει ν αλλαξουν. Κυνηγια και ψαρεματα πρεπει ν απαγορευτουν, και κυνηγοι κι ψαραδες να διαπομπευονται σε καθε ευκαρια.
Αυτό το νήμα μου δημιουργεί την επιθυμία να φάω σουβλάκια από καρέτα καρέτα και μπούτι αρκούδας πίνδου γιουβέτσι.
Δημοσίως και επιδεικτικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα σου κάνω παρέα. Αλλα θα σε αφήσω να φας περισσότερο για να μην μπορείς να τρέξεις όταν θα μας κυνηγήσουν, άρα θα γλιτώσω.Κουρκούας έγραψε: 12 Μάιος 2019, 10:59 Αυτό το νήμα μου δημιουργεί την επιθυμία να φάω σουβλάκια από καρέτα καρέτα και μπούτι αρκούδας πίνδου γιουβέτσι.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Απ όσο ξέρω σε κάποιες χώρες είναι ελεγχόμενο το κυνήγι μέσα σε πάρκα κλπ.
Τίποτα δεν θα απαγορευθεί.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:06 Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο και ιδεες και τροποι του παρελθοντος πρεπει ν αλλαξουν. Κυνηγια και ψαρεματα πρεπει ν απαγορευτουν, και κυνηγοι κι ψαραδες να διαπομπευονται σε καθε ευκαρια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πολυ σωστα, τα ζωα δεν εχουν δικαιωματα και δεν μπορουν να εχουν, δεν μπορουν να θεμελιωθουν. Ωστοσο αυτο δεν δικαιολογει ασχημη συμπεριφορα απεναντι τους εφοσον εχουν συναισθηματα.Uppercut έγραψε: 11 Μάιος 2019, 22:38 Κι απ' ότι βλέπεις δε πρόκειται να πάρεις απάντηση όταν αναδεικνύεις το γελοίο του συλλογισμού τους. Αν τα ζώα έχουν δικαιώματα όπως οι άνθρωποι, πρέπει να είναι φορείς ηθικής και να έχουν και ηθικές υποχρεώσεις. Βεβαίως κανένας βήγκαν ή φιλόζωος δε θα θελήσει να καταδικάσει ένα λιοντάρι που σκοτώνει γαζέλες, διότι καταλαβαίνει ότι το να αποδίδεις ηθικές υποχρεώσεις σε άλογα όντα είναι καθυστερημένο. Δικαιώματα όμως θέλει να έχουν.![]()
- hellegennes
Εμείς είμαστε σε κίνδυνο. Ο πλανήτης είναι μια χαρά. Μάλιστα εμείς είμαστε η καλύτερη ελπίδα των υπόλοιπων ειδών για να ζήσουν για πάντα.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:06 Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτο ειναι σωστο μονο απεναντι σε δηλωσεις τυπου "Πρεπει να προστατεψουμε τα ειδη που εξαφανιζονται" διοτι η προστασια των ειδων δεν αφορα τα ειδη αυτα καθε αυτα, ουτε και την ιδια τη φυση αυτη καθε αυτη, αλλα επειδη αλλοιωση της φυσης απο δικες μας επεμβασεις, μπορει να εχει πιθανο απροβλεπτο αρνητικο αντικτυπο στην ανθρωποτητα. Η υποχρεωση προστασιας και η νουθεσια προληψης εδω προκυπτει απο την πιθανη αρνητικη αιτια που θα αντιμετωπισουμε ως ανθρωποτητα, δεν αναγνωριζουμε την φυση ως προσωπο με δικαιωματα. Καποιος ομως θα πει "Ε! Τοτε γιατι να μην μαστιγωνω νυχτα μερα τον γαιδαρο μου; Και να ψοφισει δεν θα εχει αρνητικο αντικτυπο στην ανθρωποτητα και εφοσον δεν εχει δικαιωμα αφου ειναι ιδιοκτησια μου" Εδω η μονη υποχρεωση που εχει για να μην το κανει, ειναι η εκπτωση του και η απαξιωση του απο το κοινωνικο συνολο ως υπανθρωπου (οι αγραφοι κανονες) το οποιο στις δικες μας κοινωνιες αποκρυσταλωθηκε και σε κωδικοποιηση (εγινε και γραπτος κανονας).hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2019, 13:23Εμείς είμαστε σε κίνδυνο. Ο πλανήτης είναι μια χαρά. Μάλιστα εμείς είμαστε η καλύτερη ελπίδα των υπόλοιπων ειδών για να ζήσουν για πάντα.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:06 Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 12 Μάιος 2019, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση