οι χειροτεροι ειναι αυτοι, δεν εχω ακουσει πχ για αθηναιο να ριχνει δυναμιτη για να ψαρεψει, κατι που γινεται σε ολα τα νησια.Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:22 Να απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα μόνο όσων κατοικούν σε πόλεις.
Για τους άλλους που ζουν στο βουνό ή στο νησί, να είναι ελεύθερα.
Σε πρώτη φάση θα απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα στους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
Ισχυρίστηκε πως είναι ο anon?vantono έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:49 μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι. Οκ εγώ προσωπικά απο παλιά ήξερα πως ειναι ο ανον (αν και καμποσα τωρα τελευταια που γράφει, δεν μου κολλάνε με αυτά που εγραφε -όχι και πολύ παλιότερα- ως ανον) αλλά ποτέ δεν πρόκειται να τον έδινα ετσι στην ψύχρα, αν ο ιδιος δεν το ειχε δηλώσει επισημα.vagabondo έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:54Ισχυρίστηκε πως είναι ο anon?vantono έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:49 μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
στα νησια εαν δεν τα ψαρεψουν οι ελληνες θα το κανουν οι μογγολοι που πανε ανενοχλητοι οπου θελουνblackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 14:14οι χειροτεροι ειναι αυτοι, δεν εχω ακουσει πχ για αθηναιο να ριχνει δυναμιτη για να ψαρεψει, κατι που γινεται σε ολα τα νησια.Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:22 Να απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα μόνο όσων κατοικούν σε πόλεις.
Για τους άλλους που ζουν στο βουνό ή στο νησί, να είναι ελεύθερα.
Σε πρώτη φάση θα απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα στους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς.![]()
- blackpaint
το επισημανε και καποιος αλλος παραπανω. Ο ιδιος ειμαι, και εχω οντως κανει και ψαροντουφεκο και εχω συμμετασχει σε κυνηγι λαγων (ενα καλοκαιρι, στα 13 μου). Ωστοσο δεν ειχα ποτε ουτε ψαροντουφεκο ουτε κυνηγετικο, και δεν ειμαι "ψαροντουφεκας", με την εννοια πως το εχω κανει μονο σποραδικα, με αλλους πιο οργανωμενους και σε διακοπες. Επισης δεν ειμαι ουτε βιγκαν ουτε χορτοφαγος.vantono έγραψε: 12 Μάιος 2019, 18:49 μπλάκυ είσαι σίγουρα ο άνον, ρε φίλε? Γιατι εγώ ως ανον σε θυμάμαι (συμφωνα με ποστς σου που ειχα διαβάσει) και ψαροτουφεκά και κυνηγό (λαγών,συγκεκριμενα). Δεν νομίζω να σε εχω μπερδέψει με κανεναν αλλον, δύσκολο να κανω τοσο λαθος. Δεν λέω οτι διαφωνώ με αυτα που γραφεις τωρα, απλά ως ανον μας ειχες συνηθισει λίγο διαφορετικά.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορω ν αναθεωρησω. Δε θα μου λειψει ουτε στο ελαχιστο το ψαροντουφεκο, εκεινο που μου αρεσε ηταν η ιδια η καταδυση και οχι η θανατωση των ζωων. Καποια ψαρια που σκοτωσα μ εκαναν να νοιωσω πολυ ασχημα, εχω γραψει κιολας για ενα χελιδονοψαρο που εκανε εναν ηχο σαν κλαμα μωρου. Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι) και που αν και ημουν μικρος και μεσα στην τρελη χαρα να τα γαμαω ολα, μ εκαναν να συνειδητοποιησω πως ηταν μια βαρβαρη πραξη.
Στο πρώτο χτύπημα έχει πεθάνει το χταπόδι.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:29 Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι)
Πολύ καλύτερος θάνατος από το να πεθαίνει αργά έξω από το νερό.
- blackpaint
ουτε καν, ακομα και μετα απο πολλα σετ 40 χτυπηματων, ακομα κουνιεται και προσπαθει να φυγει.Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:35Στο πρώτο χτύπημα έχει πεθάνει το χταπόδι.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:29 Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι)
Πολύ καλύτερος θάνατος από το να πεθαίνει αργά έξω από το νερό.
Έχει πεθάνει αλλά το νευρικό σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς τον εγκέφαλο γι αυτό κινείται.
Και κομμάτια να το κόψεις θα συνεχίζουν να κινούνται τα κομμάτια.
Ξέρατε ότι η βασίλισσα Φρειδερίκη ήταν χορτοφάγος;
Για την εποχή του 50 μιλάμε.
Για την εποχή του 50 μιλάμε.
σατανικε επαθες βεγκανισμο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 18:00 https://www.facebook.com/veganizing.ie/ ... 637064088/
πωπωπωπωπω, θεριζουν αυτες οι νεες ασθενειες, πρεπει ναχουμε το νου μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 05:06 Η ηθικη μας σε σχεση με την Ζωη και τα ζωα πρεπει να αλλαξει. Ο πλανητης ειναι σε πολυ μεγαλο κινδυνο και ιδεες και τροποι του παρελθοντος πρεπει ν αλλαξουν. Κυνηγια και ψαρεματα πρεπει ν απαγορευτουν, και κυνηγοι κι ψαραδες να διαπομπευονται σε καθε ευκαρια.
Ξεκιναμε απο τα βασικα: ανελεητο κραξιμο σε κυνηγους και ψαραδες που τολμουν και δημοσιευουν τις δολοφονιες τους στα σοσιαλ. Αμα ο αλλος δεν τολμα να μπει στα σοσιαλ απο το κραξιμο θα σταματησει να προπαγανδιζει τους φονους του.
Ανελεητο κραξιμο και προπηλακισμο σε ψαραδες σε παραλιες, και απαλοτριωση και καταστροφη των δολοφονικων εργαλειων τους, οπως και απελευθερωση των ψαριων που προτιθενται να δολοφονησουν, οπως το καθηκι στο βιδεο. Ετσι θα φοβηθουν και θα σταματησουν να πηγαινουν να δολοφονουν ψαρια ανενοχλητοι, σαν να προκειται για κανα απλο σπορ, στις προκυμαιες και στις παραλιες.
Ονειρευομαι να δω ενα ψαροντουφεκα να βγαινει περηφανος με την ψαρια του και να τον αρχιζει στο κυνηγι μια ολοκληρη παραλια και να μην εχει που να κρυφτει.
Αυτα που ξερατε τελειωσαν. Αλλαξαμε αιωνα.
μολων λαβε.
να μαθετε να σκοτωνετε τα θηραματα αμεσα, και για να μη βασανιζονται, και γιατι χαλαει καπως η γευση τους.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2019, 20:29
το επισημανε και καποιος αλλος παραπανω. Ο ιδιος ειμαι, και εχω οντως κανει και ψαροντουφεκο και εχω συμμετασχει σε κυνηγι λαγων (ενα καλοκαιρι, στα 13 μου). Ωστοσο δεν ειχα ποτε ουτε ψαροντουφεκο ουτε κυνηγετικο, και δεν ειμαι "ψαροντουφεκας", με την εννοια πως το εχω κανει μονο σποραδικα, με αλλους πιο οργανωμενους και σε διακοπες. Επισης δεν ειμαι ουτε βιγκαν ουτε χορτοφαγος.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορω ν αναθεωρησω. Δε θα μου λειψει ουτε στο ελαχιστο το ψαροντουφεκο, εκεινο που μου αρεσε ηταν η ιδια η καταδυση και οχι η θανατωση των ζωων. Καποια ψαρια που σκοτωσα μ εκαναν να νοιωσω πολυ ασχημα, εχω γραψει κιολας για ενα χελιδονοψαρο που εκανε εναν ηχο σαν κλαμα μωρου. Η τα χταποδια, τα οποια υποβαλαμε σε φριχτα βασανιστηρια (πεταγμα με δυναμη 40 φορες σ ενα βραχο, τριψιμο με δυναμη αλλες 40 φορες, επαναληψη μεχρι να μαλακωσει το χταποδι) και που αν και ημουν μικρος και μεσα στην τρελη χαρα να τα γαμαω ολα, μ εκαναν να συνειδητοποιησω πως ηταν μια βαρβαρη πραξη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σίγουρα δεν είμαι βέγκαν. Αλλά με απασχολεί το ζήτημα των ζωικών προϊόντων και έχω περιορίσει την κατανάλωσή των στο βαθμό που δύναμαι. Το πρόβλημα μου δεν είναι το κρέας και το γάλα για τα οποία έχω βρει αντικατάστατα, αλλά τα βούτυρα και τα τυριά, ειδικά η αγία φέτα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2019, 10:28σατανικε επαθες βεγκανισμο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 18:00 https://www.facebook.com/veganizing.ie/ ... 637064088/
πωπωπωπωπω, θεριζουν αυτες οι νεες ασθενειες, πρεπει ναχουμε το νου μας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάποτε ένας λοστρόμος, στη ράδα της Νέας Ορλεάνης, ψάρεψε ένα καρχαριάκι του 1,5 μέτρου. Το ανέβασε στην κουβέρτα, το είχε κάνει κομμάτια και κάποια από αυτά ακόμα κουνιόνταν. Τί να λέμε τώρα!Μηχανικός έγραψε: 13 Μάιος 2019, 03:28 Έχει πεθάνει αλλά το νευρικό σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς τον εγκέφαλο γι αυτό κινείται.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση