Και στην Κίνα θυμάμαι, δεν δουλεύανε τα ΒΚ. Στο ίδιο κτίριο MacDonald´s, KFC, & BK. Τα πρώτα με κόσμο, τα δεύτερα με χαμό και ποδοπάτημα, τα τρίτα άδεια.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:31 Φοβούνται ρε, είμαστε η μοναδική δυτική χώρα που απέτυχαν τα Μακντόναλντς, μόνο σε μέρη με τουρίστες έχει.
Έχουνε καεί και φυσάνε και το γιαούρτι.
Πρέπει να είσαι τελείως βλαμμένο να έχεις στην Ελλάδα όλα αυτά τα φαγάδικα δίπλα σου και να πας να φας Μάκας και Hungry Jack's*
*άντε να μαθαίνετε και κανένα αυστραλέζικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω ανεχτεί πολλά...
Re: Έχω ανεχτεί πολλά...
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aπέτυχαν παταγωδώς λέμεΕρμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:34Το απέτυχαν είναι σχετικό, για πάρα πολλά χρόνια γινόταν προσκύνημα. Κονόμησαν δυνατά δλδ, δε μπήκαν μέσα.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:31 Φοβούνται ρε, είμαστε η μοναδική δυτική χώρα που απέτυχαν τα Μακντόναλντς, μόνο σε μέρη με τουρίστες έχει.
Έχουνε καεί και φυσάνε και το γιαούρτι.
Πρέπει να είσαι τελείως βλαμμένο να έχεις στην Ελλάδα όλα αυτά τα φαγάδικα δίπλα σου και να πας να φας Μάκας και Hungry Jack's*
*άντε να μαθαίνετε και κανένα αυστραλέζικο.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη ναι. Γενικά όμως έβγαλαν και απο εδώ λεφτάκια.
Η Κύπρος βλέπω πάει σούζα τα μακ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εκτός από αυτά στο Σύνταγμα, δεν ξέρω να έχει αλλού μακ 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
τα καλυτερα μπεργκερ για μενα ηταν τα Χαμπο.
Στη συνεχεια τα Γκουντις.
Κατι Γουεντις και Μακ,δεν τα τρωνε ουτε τα σκυλια.
Στη συνεχεια τα Γκουντις.
Κατι Γουεντις και Μακ,δεν τα τρωνε ουτε τα σκυλια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στα Βριλησσια και δεν ξερω αν εχει ακομη στη Γλυφαδα.
και στο Κατω Χαλανδρι εχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 11 Μάιος 2018, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εχουμε παραχεσει με τα φαγαδικα εξω.Περπατας σε εναν δρομο και θα δεις 5-6 λουκανικαδικα,2-3ντοναδικα,10 γυραδικα,10καφετεριες-ψιλικατζιδικα,10 καφετεριες,7-8μπουγατσατσιδικα,5-6 κρεπερι,2-3 μπεργκεραδικα,3-4 ζαχαροπλαστεια-καφε,2-3 ταβερνες,2-3 ουζερι,2-3 τσιπουραδικα,2-3 πετ σοπ.Και ολα αλυσιδες και ολα στην σειρα.Ελεος ουτε στο μεγαλο φαγοποτι δεν βλεπεις τοσο φαι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
Δεν έβγαλαν βρε. Τα Μακντόναλντς είναι φραντσάϊζ, και για να πάρεις το φραντσάϊζ πρέπει να πληρώσεις τρελό ποσό και μετά να έχεις τρελή πελατεία συνέχεια, σχεδόν 24/7.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:39 Σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη ναι. Γενικά όμως έβγαλαν και απο εδώ λεφτάκια.
- Chilloutbuddy
ρε φίλε με τον πόνο μας παίζειςzteo έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:43 Το εχουμε παραχεσει με τα φαγαδικα εξω.Περπατας σε εναν δρομο και θα δεις 5-6 λουκανικαδικα,2-3ντοναδικα,10 γυραδικα,10καφετεριες-ψιλικατζιδικα,10 καφετεριες,7-8μπουγατσατσιδικα,5-6 κρεπερι,2-3 μπεργκεραδικα,3-4 ζαχαροπλαστεια-καφε,2-3 ταβερνες,2-3 ουζερι,2-3 τσιπουραδικα,2-3 πετ σοπ.Και ολα αλυσιδες και ολα στην σειρα.Ελεος ουτε στο μεγαλο φαγοποτι δεν βλεπεις τοσο φαι.
Μακ έχει και στη Ν. Σμύρνη και στην Αλίμου (για μιλκσέικ, με έχουν σώσει σε κάτι υπογλυκαιμίες μεταμεσονύκτιες)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πείνασα, θα ανάψω πάλι το μπαρμπεκιου 
The business man whose master plan controls the world each day,
Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω τι οικονομικά παίζουν (εννοώ έσοδα-έξοδα)Chilloutbuddy έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:43Δεν έβγαλαν βρε. Τα Μακντόναλντς είναι φραντσάϊζ, και για να πάρεις το φραντσάϊζ πρέπει να πληρώσεις τρελό ποσό και μετά να έχεις τρελή πελατεία συνέχεια, σχεδόν 24/7.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:39 Σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη ναι. Γενικά όμως έβγαλαν και απο εδώ λεφτάκια.
Για να πάρεις φίρμα στις αρχές των 00's ήθελες κοντά στο ενάμισο μύριο όταν τα γκούντις έπαιζαν στα τρία κατοστάρικα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
zteo έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:43Το εχουμε παραχεσει με τα φαγαδικα εξω.Περπατας σε εναν δρομο και θα δεις 5-6 λουκανικαδικα,2-3ντοναδικα,10 γυραδικα,10καφετεριες-ψιλικατζιδικα,10 καφετεριες,7-8μπουγατσατσιδικα,5-6 κρεπερι,2-3 μπεργκεραδικα,3-4 ζαχαροπλαστεια-καφε,2-3 ταβερνες,2-3 ουζερι,2-3 τσιπουραδικα,2-3 πετ σοπ.Και ολα αλυσιδες και ολα στην σειρα.Ελεος ουτε στο μεγαλο φαγοποτι δεν βλεπεις τοσο φαι.
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
Κάπου εκεί και Αυστραλία, θες μίνιμουμ $2εκ για Μάκας και $1.5εκ για Χάνγκρι Τζακς, και ΤΡΕΛΟ βύζμα, και μετά έχει και πολλά έξοδα γιατί πρέπει να πάρεις συγκεκριμένα μηχανήματα που θα σου πούνε και συγκεκριμένο μίνιμουμ προσωπικό, στολές, εκπαιδεύσεις, έπιπλα, και βασικά βγάζουν από όλα αυτά. Και κάτι συμμετοχές σε διαφημιστικά, και ένα μικρό ποσοστό στα κέρδηΕρμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:45Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω τι οικονομικά παίζουν (εννοώ έσοδα-έξοδα)Chilloutbuddy έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:43Δεν έβγαλαν βρε. Τα Μακντόναλντς είναι φραντσάϊζ, και για να πάρεις το φραντσάϊζ πρέπει να πληρώσεις τρελό ποσό και μετά να έχεις τρελή πελατεία συνέχεια, σχεδόν 24/7.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:39 Σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη ναι. Γενικά όμως έβγαλαν και απο εδώ λεφτάκια.
Για να πάρεις φίρμα στις αρχές των 00's ήθελες κοντά στο ενάμισο μύριο όταν τα γκούντις έπαιζαν στα τρία κατοστάρικα
Σε βυζαίνουνε κανονικά.
Στην Ελλάδα πιάνεις όλους τους ξέμπαρκους τουρίστες που δεν ξέρουν να παραγγείλουν ένα σουβλάκι και κανα χαζό πιτσιρίκι, αλλά πόσοι είναι αυτοί.
- Otto Weininger
Έχει και στο Village στο Πειραιά αλλά είναι ντράιβ
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση