!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω ανεχτεί πολλά...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Έχω ανεχτεί πολλά...
Τα μακ είναι χειρότερα από όλα ρε τι λέτε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Αντε μονο το McFlurry ναξιζει!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλά και BK να ανοίξει , μια φορά θα πήγαινα, να θυμηθώ τα παλιά, όταν έχεις Bluefield, Fridays , τι να λέμε τώρα 
The business man whose master plan controls the world each day,
- Otto Weininger
Καλά μη νομίζεις, κι εγώ. Εξαρτάται μάλιστα που θα άνοιγε, γιατί σίγουρα θα ήταν κάπου στην Αθήνα. Οπότε παίζει και να μην πήγαινα ποτέ. Αν πάλι άνοιγε στον Πειραιά, τότε θα πήγαινα στάνταρ μια φορά το μήνα/δίμηνο.enterprise-psi έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:41 Καλά και BK να ανοίξει , μια φορά θα πήγαινα, να θυμηθώ τα παλιά, όταν έχεις Bluefield, Fridays , τι να λέμε τώρα![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
διβδόμαδοOtto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:46Καλά μη νομίζεις, κι εγώ. Εξαρτάται μάλιστα που θα άνοιγε, γιατί σίγουρα θα ήταν κάπου στην Αθήνα. Οπότε παίζει και να μην πήγαινα ποτέ. Αν πάλι άνοιγε στον Πειραιά, τότε θα πήγαινα στάνταρ μια φορά το μήνα/δίμηνο.enterprise-psi έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:41 Καλά και BK να ανοίξει , μια φορά θα πήγαινα, να θυμηθώ τα παλιά, όταν έχεις Bluefield, Fridays , τι να λέμε τώρα![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν είναι δυνατόν να θέλετε να φάτε σε πάτου κατηγορίας σαβουροεστιατόρια!!!
Από Δευτέρα απλώς διαβάστε για το θεϊκό κατάστημα που θα πάμε απόψε η ομάδα μασαμπούκας και απλά τιμήστε το...
.
Από Δευτέρα απλώς διαβάστε για το θεϊκό κατάστημα που θα πάμε απόψε η ομάδα μασαμπούκας και απλά τιμήστε το...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Otto Weininger
δίωροCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:48διβδόμαδοOtto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:46Καλά μη νομίζεις, κι εγώ. Εξαρτάται μάλιστα που θα άνοιγε, γιατί σίγουρα θα ήταν κάπου στην Αθήνα. Οπότε παίζει και να μην πήγαινα ποτέ. Αν πάλι άνοιγε στον Πειραιά, τότε θα πήγαινα στάνταρ μια φορά το μήνα/δίμηνο.enterprise-psi έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:41 Καλά και BK να ανοίξει , μια φορά θα πήγαινα, να θυμηθώ τα παλιά, όταν έχεις Bluefield, Fridays , τι να λέμε τώρα![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με αυτο το νεο.
Παω να χτυπησω ενα Whopper with cheese and bacon με μεγαλες πατατες για να ξεθυμανω.
Παω να χτυπησω ενα Whopper with cheese and bacon με μεγαλες πατατες για να ξεθυμανω.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Ορέστης 35
Δεν υπαρχει το φαστφουνταδικο - στεκι πια. Που σε εμπνεει να κατσεις οποιαδηποτε στιγμη.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:09 Εξαλλος ο enterprise-psi![]()
Κακως παντως νομιζω μια χαρα θα πηγαιναν.
Τα φαστ φουντ τυπου παλιο γκουντις χαθηκαν ναι
αλλα τα μπεργκεραδικα οχι.
- YouOnlyLiveOnce
Ναι δεν υπαρχει γενικα! Εξαιρεση το τοτε φαστφουνταδικο/στεκι μουΟρέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:09Δεν υπαρχει το φαστφουνταδικο - στεκι πια. Που σε εμπνεει να κατσεις οποιαδηποτε στιγμη.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:09 Εξαλλος ο enterprise-psi![]()
Κακως παντως νομιζω μια χαρα θα πηγαιναν.
Τα φαστ φουντ τυπου παλιο γκουντις χαθηκαν ναι
αλλα τα μπεργκεραδικα οχι.
στην πολη που γεννηθηκα,που ακομα λειτουργει και ειναι στεκι κτλ, το οποιο
εκλεισε και το γκουντις που ειχε ανοιξει πριν χρονια.
Δεν χρειάζεται να έρθουν. Αμερικανόφερτα ιμπεριαλιστικά πράγματα. Πού το αγνό ρεμπετάδικο μετην ποικιλία ντολμαδάκια ZANAE , το ωραίο ρακάδικο με ρακή του 1 ευρώ, να πούμε και καμιά αριστερή κουβέντα... Οι επενδύσεις θα γίνονται με σεβασμό στη αισθητική μας, δεν ψάχνουμε για δουλειά, κασέρι υπάρχει. Δεν θέλουμε δουλειά, ποιότητα θέλουμε.
Προσωπικά δεν τα τρώω και δεν μου αρέσει πλέον, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση επιχείρησης που βλέπει την Ελλάδα μαύρη γάτα. Τα χαζορακόμελα δεν ξέρουν αυτή τη στιγμή πως έχουν καταδικάσει και τα εγγόνια τους, αλλά είναι τόσο ζώα, που κι αυτό δεν τους νοιάζει.
Προσωπικά δεν τα τρώω και δεν μου αρέσει πλέον, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση επιχείρησης που βλέπει την Ελλάδα μαύρη γάτα. Τα χαζορακόμελα δεν ξέρουν αυτή τη στιγμή πως έχουν καταδικάσει και τα εγγόνια τους, αλλά είναι τόσο ζώα, που κι αυτό δεν τους νοιάζει.
Ordem e Progresso.
μι αμορ,
εχει στην κολοκοτρώνη την Καυτή πατάτα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φοβούνται ρε, είμαστε η μοναδική δυτική χώρα που απέτυχαν τα Μακντόναλντς, μόνο σε μέρη με τουρίστες έχει.
Έχουνε καεί και φυσάνε και το γιαούρτι.
Πρέπει να είσαι τελείως βλαμμένο να έχεις στην Ελλάδα όλα αυτά τα φαγάδικα δίπλα σου και να πας να φας Μάκας και Hungry Jack's*
*άντε να μαθαίνετε και κανένα αυστραλέζικο.
Πρέπει να είσαι τελείως βλαμμένο να έχεις στην Ελλάδα όλα αυτά τα φαγάδικα δίπλα σου και να πας να φας Μάκας και Hungry Jack's*
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Εχω φαει!
Το απέτυχαν είναι σχετικό, για πάρα πολλά χρόνια γινόταν προσκύνημα. Κονόμησαν δυνατά δλδ, δε μπήκαν μέσα.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:31 Φοβούνται ρε, είμαστε η μοναδική δυτική χώρα που απέτυχαν τα Μακντόναλντς, μόνο σε μέρη με τουρίστες έχει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση