μην μας λένε και ζώα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρόνια πολλά στις φορουμίτισσες.
Χρόνια πολλά στις φορουμίτισσες.
μην μας λένε και ζώα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Μαρ 2025, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Χρόνια πολλά στις φορουμίτισσες.
Δηλαδή δεν τα νοιώθεις τα χρόνια πολλά απλά το γράφεις για να μην κατακρίνουμε τους άντρες του φορουμ;
Ε δεν τα θέλουμε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
πω πω νεύρα. Θα κάνεις ρυτίδες. Φυσικά τα νοιώθω, απλα ειχα ωραία αφορμή να το πώ.
Όχι! Εγώ τα θέλω, φερ' τα δω!
Απλά, είναι -επιφανειακώς- λίγο ντροπαλούλης και -επιφανειακώς- λίγο αδεξιούλης και προσπαθεί να μας το πει, έτσι, με κάποιον τρόπο, με ένα και το λέω και δεν το λέω, και το 'πα και δεν σου το 'πα
Απλά, είναι -επιφανειακώς- λίγο ντροπαλούλης και -επιφανειακώς- λίγο αδεξιούλης και προσπαθεί να μας το πει, έτσι, με κάποιον τρόπο, με ένα και το λέω και δεν το λέω, και το 'πα και δεν σου το 'πα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
οχι παιδί μου δεν είμαι αδέξιος, θέλω να σταυρώσω την αλικατ με την ευκαιρία, με αγάπη.
υπονοείς για μια ακόμη φορά οτι είμαι χαζή, δηλαδή?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ωραία τότε θα σε βοηθήσω.
Χρόνια πολλά σε όλες μας.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να βρίσκει το σθένος σε ένα ανδροκρατούμενο κόσμο να καταφέρνει να βάζει χρώμα σκέψη χαμόγελο.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να αφαιρείται με τα αστέρια την θάλασσα και τον ήλιο.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να γίνει μάνα να μεγαλώσει ένα παιδί να το προσέχει και παρόλη την κούραση της να βρίσκει χρόνο και να χαμογελάει στις σκανταλιές του και στα παιχνίδια του.
Χρόνια μας πολλά.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να βρίσκει το σθένος σε ένα ανδροκρατούμενο κόσμο να καταφέρνει να βάζει χρώμα σκέψη χαμόγελο.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να αφαιρείται με τα αστέρια την θάλασσα και τον ήλιο.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να γίνει μάνα να μεγαλώσει ένα παιδί να το προσέχει και παρόλη την κούραση της να βρίσκει χρόνο και να χαμογελάει στις σκανταλιές του και στα παιχνίδια του.
Χρόνια μας πολλά.
Niki έγραψε: 08 Μαρ 2025, 11:55 Ωραία τότε θα σε βοηθήσω.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να γίνει μάνα να μεγαλώσει ένα παιδί να το προσέχει και παρόλη την κούραση της να βρίσκει χρόνο και να χαμογελάει στις σκανταλιές του και στα παιχνίδια του. +να βρίσκει χρόνο για το πχόρουμ
Χρόνια μας πολλά.
Saturn έγραψε: 08 Μαρ 2025, 11:57Niki έγραψε: 08 Μαρ 2025, 11:55 Ωραία τότε θα σε βοηθήσω.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που μπορεί να γίνει μάνα να μεγαλώσει ένα παιδί να το προσέχει και παρόλη την κούραση της να βρίσκει χρόνο και να χαμογελάει στις σκανταλιές του και στα παιχνίδια του. +να βρίσκει χρόνο για το πχόρουμ
Χρόνια μας πολλά.![]()
![]()
![]()
Κάθε άλλο παρά, νεύρα.
Ένα χιντ έκανα, για να δω αν κανένας θα τσιμπήσει ανοίξει σχετικό νήμα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άκου να με σταυρώσει!!enaon έγραψε: 08 Μαρ 2025, 11:52 οχι παιδί μου δεν είμαι αδέξιος, θέλω να σταυρώσω την αλικατ με την ευκαιρία, με αγάπη.
Για την Έφη Σαρρή΄με πέρασες;
Spoiler
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μετράω εδώ και μισή ώρα και δεν έχει πατήσει το ποδάρι τ' κανείς σας να ευχηθεί
Τί κάνεις εσύ τώρα, πού είναι οι δικές σου οι ευχές?????
με την καλή έννοια εννοώ, όπως αυτό το τραγούδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2925 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 21 Απαντήσεις