!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα eurovision 2018
Re: Είδα eurovision 2018
είναι και κρυφή πρόσκληση για τον παν, και τον ούτις, τον νανδρο, τον χελη.
να μαζευόμαστε.
να μαζευόμαστε.
- Υδράργυρος
Και γιατι δε στειλαμε εμεις τη φουρεραι και στειλαμε αυτη που τον επαιξε σε στρουμφακι;
- Υπερκουλτουριάρης
Μλκ εσύ παίζει να είσαι ο Λαλάκης ο εισαγώμενος του 21ου αίωνα,σε τριτοκοσμική version.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:33Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεταιYouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:14 Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
στα στοιχηματα και τωρα ειναι πρωτη![]()
Λετε να βγει;
Μπορεί μια μέρα να μάθουμε πως η Φουρέιρα, δεν είναι ούτε αλβανίδα. Να πω την αμαρτία μου shemaloφερνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 09 Μάιος 2018, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα βγει μια μέρα ο ταμτάκος και θα πει, εγώ ειμαι ο πατέρας της
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αφου ειχε φάει άπειρες πορτες απο την ερτ,ειπε η ιφιδα σε προηγουμενο ποστ. Ε,ας ελπισουμε οτι εφτασε η στιγμή να ρίξει και τη δικη της.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:11 Και γιατι δε στειλαμε εμεις τη φουρεραι και στειλαμε αυτη που τον επαιξε σε στρουμφακι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Μάιος 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
η αλήθεια ειναι ότι εχει καπως άγρια χαρακτηριστικά,γι αυτο. Εντονη μύτη πχ, εντονα χείλη, μελαχρινάδα, σκυλοποπ κ@υλοβλέμμα κτλ. Δεν έχει λεπτεπίλεπτα αλβανικα άρια χαρακτηριστικά, οπως ο μέγιστος ο Χότζα. Ελληνοφέρνει!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:14Μλκ εσύ παίζει να είσαι ο Λαλάκης ο εισαγώμενος του 21ου αίωνα.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:33Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεταιYouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:14 Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
στα στοιχηματα και τωρα ειναι πρωτη![]()
Λετε να βγει;
Μπορεί μια μέρα να μάθουμε πως η Φουρέιρα, δεν είναι ούτε αλβανίδα. Να πω την αμαρτία μου shemaloφερνει.
ο vantono διαλέγει πρώτος κελί μέχρι το Σάββατο , όποιο θέλει, ευχαριστώ 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 08:58 Μια χαρά ήταν η Γιάννα. Ελληνικά τραγούδισε,Ελληνικά ακούστηκε,με Ελληνίδα έμοιαζε. Αν θέλετε διάκριση στείλτε τον τρίτο ξάδερφο του Αμπτελαουγκαμπούκου ντουέτο με τον Τζεησον Αντιγόνη που λέει και ο συντροφος από πάνω. Πόσο θα σας αφορά κάτι τέτοιο?
Μου άρεσε και το Βέλγιο.
Γιατι απλως να μη θελουμε να κερδισουμε; Σιγα! Δε θα κριθουν τοσο απο ανθρωπους που ξερουν απο μουσικη κλπ, ωστε να στειλουμε την υπεροχη μουσικη, με την υπεροχη φωνη κ οτι αλλο χρειαζεται. Ανθρωποι απλοι κρινουν κυριως και αν εξαιρεσουμε την προτιμηση της πατριδας τους, οταν ζουν σε αλλη χωρα, ψηφιζουν ο,τι τους καθεται καλα σταφτι. Γιατι να μη θελουμε να κερδισουμε λοιπον; που ειναι το κακο στο να θελουμε να κερδισουμε; έστω να παρουμε μια καλη θεση! Ή στη δικη μας περιπτωση φετος... εστω να μπουμε τελικο! Ετσι ρε πστμ για να δικαιολογησουμε και την πιτσα το Σαββατο... Δε μπηκαμε τελικο ρε σεις!!!! Κατα ταλλα μια χαρα η Γιαννα...
Στο πρόσωπο όντως αλλά κορμάρα και τό χει με το χορό
Αυτό με το χέρι υποτίθεται κάτι θα γινότανε με εφέ στο φόρεμά της , κάθε που θα σήκωνε χέρι θα έπαιζαν κάτι φωτορυθμικά, τελικά δεν έγινε τίποτα απ αυτά.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:11 Και γιατι δε στειλαμε εμεις τη φουρεραι και στειλαμε αυτη που τον επαιξε σε στρουμφακι;
Ρε παίδες δεν έχετε προσέξει τίποτα με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision;
Πήραμε την πρώτη και δεύτερη θέση όταν είχαμε ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να πάρουν την πρώτη θέση!!!
Δηλαδή όταν στην ΕΡΤ είχαν διοριστεί άνθρωποι που είχαν μπει στην αγορά εργασίας και όχι άχρηστοι δηθενατζήδες αριστεροί ή πασόκοι!!!
.
Πήραμε την πρώτη και δεύτερη θέση όταν είχαμε ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να πάρουν την πρώτη θέση!!!
Δηλαδή όταν στην ΕΡΤ είχαν διοριστεί άνθρωποι που είχαν μπει στην αγορά εργασίας και όχι άχρηστοι δηθενατζήδες αριστεροί ή πασόκοι!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άσχετο:
Λοιπόν αυτό να το γυρίσουμε video οι πχορουμίτες/πχορουμίτισσες όπως κάνουν άλλοι παγκοσμίως.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
κορμάρα και το έχει μάθει απ'έξω ναι, την κρεμάει λίγο κιόλας νομίζω το σκετσάκι, με το χορό άστο καλύτερα νομίζω όμως.
Πραγματικα πεσμου... ποιον εχεις στο μυαλο σου;Juno έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:25 Λοιπόν αυτό να το γυρίσουμε video οι πχορουμίτες/πχορουμίτισσες όπως κάνουν άλλοι παγκοσμίως.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 5 Απαντήσεις