!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα eurovision 2018

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
zteo

Re: Είδα eurovision 2018

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 10:18 Δηλαδή καποιες παρουσίες της Σερβίας στη σερβική γλώσσα και χωρίς σόου και εφέ δεν είχαν πάει ψηλά;

Το τραγούδι ήταν το καλύτερο που θυμάμαι να έχουμε στείλει. Κριτική μπορεί να γίνει στο ότι ήθελε λίγο περισσότερο κορύφωση σε κάποια σημεία-σε άφηνε κάπως ξεκρέμαστο σε κάποια σημεία, στη πίστα δόθηκε εντύπωση μπαλάντας ήθελε έναν παραπάνω τζερτζελέ (τίποτα τύμπανα ή κάτι τέτοιο) και κίνηση (ίσως κάποιον χορευτή ή το Βλάχο όπως αναφέρθηκε) και ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. Το τραγούδι όμως ήταν καλό. Προκρίθηκαν ρε τα πουστράκια της Ιρλανδίας ή η ζαβή με το ξυρισμένο κεφάλι, τι να λέμε τώρα...
Eνταξει συμπαθητικη ποπ μπαλαντα της Ιρλανδιας,αν και εγω αλλα πραγματα ακουω απο Ιρλανδια :wink
Ποια ειχε ξυρισμενο κεφαλι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
στα στοιχηματα και τωρα ειναι πρωτη :o
Λετε να βγει;
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

Ο... ''αντιφα'' αλβανικός αετός ενσωματωμένης Ελληνίδας που εκπροσωπεί την Κύπρο, όσο και να πεις δίνει πόντους στη γιουροβιζιον.

Αν πάει και στη βουλή να στηρίξει την αναδοχή από ομο ζευγάρια, τότε η νίκη είναι σίγουρη :smt038
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Νομίζω ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τα λεγόμενα χοντρά άτομα και ταυτόχρονα τα 70χρονα μιάς ασιατικής χώρας ενώ το πλήθος θα κουνάει της ουρανιοτοξί σημαίες της ελευθερίας.

Ελπίζω να γίνει ντέρμπυ με το τραγούδι των πάντα ανυπόταχτων Ιρλανδών.

Χάλκινο μετάλλιο αξίζει η Μπιγιονσέ των Πατησίων.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Albrecht έγραψε: 09 Μάιος 2018, 02:49 ΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠ!!!!!!!!!!
Μεγάλε Αλμπρέχτη!

Τον ήπιαμε ε; Ούτε το έχω ακούσει το τραγούδι
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:16 Ο... ''αντιφα'' αλβανικός αετός ενσωματωμένης Ελληνίδας που εκπροσωπεί την Κύπρο, όσο και να πεις δίνει πόντους στη γιουροβιζιον.

Αν πάει και στη βουλή να στηρίξει την αναδοχή από ομο ζευγάρια, τότε η νίκη είναι σίγουρη :smt038
Ποσο κομπλεξ μπορει να βγαζεις επιτελους.Μια ηλιθια εμπορικη γιορτουλα ειναι οπου κανουμε το χαβαλε μας και εσυ το εχεις κανει ολοκληρο εθνικο ζητημα. :c020:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:14 Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
Λετε να βγει;
Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεται
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 09 Μάιος 2018, 00:31
GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2018, 00:30 Ημιτελικο βλεπατε ρε μαλακες τοση ωρα;Ουτε οι φυλακισμενοι.
να διαβάζουμε και το οπ, ναι; :003:

το πείραμα συνεχίζει, νετα εναντίων ελένης, ετοιμαστείτε.
παιδιά φέρτε πίσω τον πατ έστω τον ταλ κάποιον σοβαρό τέλος πάντων.
Τι τους κάνεις τους ανθρώπους ρε, τι σου κάνανε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Κανένα πρόβλημα να το σηκώσει το Ελενάκι και να πάρει ρεβάνς από τους αλβανοφοβικούς, πάντως με ξενερώνει που έχει λάτιν φάτσα, δεν θα το ευχαριστηθώ 100 % ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:33
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:14 Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
Λετε να βγει;
Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεται
:lol:
Μακαρι να βγει. Γιατι οχι; Καλουτσικο το τραγουδακι,και πολυ καλη ηταν στην σκηνη.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

θα τρίζουν τα κόκκαλα της Βίσση.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 10:18 Το τραγούδι ήταν το καλύτερο που θυμάμαι να έχουμε στείλει. Κριτική μπορεί να γίνει στο ότι ήθελε λίγο περισσότερο κορύφωση σε κάποια σημεία-σε άφηνε κάπως ξεκρέμαστο σε κάποια σημεία, στη πίστα δόθηκε εντύπωση μπαλάντας ήθελε έναν παραπάνω τζερτζελέ (τίποτα τύμπανα ή κάτι τέτοιο) και κίνηση (ίσως κάποιον χορευτή ή το Βλάχο όπως αναφέρθηκε) και ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. Το τραγούδι όμως ήταν καλό.
:+1:
Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:33 Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεται
Καλά κόψε κάτι, από παλιά ξέρουν οι Ελληνες ποιά είναι η Φουρέιρα και μια χαρά την ανέδειξαν και λεφτά βγάζει. Τέτοιες ιστορίες είναι για να χαίρονται οι τάχα αντιφά. Διαβαζω ότι η Ερτ την απέκλεισε πολλές φορές για γιουροβίζιον,αυτό μπορεί να κάνει και με τα τραγούδια που έστελνε.

Πάντως η μόνη που έβαλε φωτιά χθες ήταν η Φουρέιρα. Πήρε ένα μέτριο τραγούδι με σεξιεκρηκτικό χορευτικό, τα έδωσε όλα με τσαγανό και πάει για πρωτιά. Μπιονσέ αλά στο καλύτερο. Θα χαρώ άμα το πάρει
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Naranjita έγραψε: 09 Μάιος 2018, 13:51 θα τρίζουν τα κόκκαλα της Βίσση.
Πέθανε ; :smt126
Έχει τραγουδήσει ΤΑ χειρότερα, χαράμισε την φωνή της.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Μπίστης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 13:58
Naranjita έγραψε: 09 Μάιος 2018, 13:51 θα τρίζουν τα κόκκαλα της Βίσση.
Πέθανε ; :smt126
Έχει τραγουδήσει ΤΑ χειρότερα, χαράμισε την φωνή της.
φωνητικά έχει πεθάνει ζωντανή μετά τον Καρβέλα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

διαβάζω καρβέλας και κάτι παθαίνω, ήμουν μία χαρά πριν γράψω αυτό το ποστ, σίγουρα.

τεσπα, ο καρβέλας είναι φοβερός, δείτε αυτό ολόκληρο, είναι ωραίο σαν υπόβαθρο για το νήμα. :003:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 09 Μάιος 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”