Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 10:18
Δηλαδή καποιες παρουσίες της Σερβίας στη σερβική γλώσσα και χωρίς σόου και εφέ δεν είχαν πάει ψηλά;
Το τραγούδι ήταν το καλύτερο που θυμάμαι να έχουμε στείλει. Κριτική μπορεί να γίνει στο ότι ήθελε λίγο περισσότερο κορύφωση σε κάποια σημεία-σε άφηνε κάπως ξεκρέμαστο σε κάποια σημεία, στη πίστα δόθηκε εντύπωση μπαλάντας ήθελε έναν παραπάνω τζερτζελέ (τίποτα τύμπανα ή κάτι τέτοιο) και κίνηση (ίσως κάποιον χορευτή ή το Βλάχο όπως αναφέρθηκε) και ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. Το τραγούδι όμως ήταν καλό. Προκρίθηκαν ρε τα πουστράκια της Ιρλανδίας ή η ζαβή με το ξυρισμένο κεφάλι, τι να λέμε τώρα...
Eνταξει συμπαθητικη ποπ μπαλαντα της Ιρλανδιας,αν και εγω αλλα πραγματα ακουω απο Ιρλανδια
Ποια ειχε ξυρισμενο κεφαλι?
Νομίζω ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τα λεγόμενα χοντρά άτομα και ταυτόχρονα τα 70χρονα μιάς ασιατικής χώρας ενώ το πλήθος θα κουνάει της ουρανιοτοξί σημαίες της ελευθερίας.
Ελπίζω να γίνει ντέρμπυ με το τραγούδι των πάντα ανυπόταχτων Ιρλανδών.
Χάλκινο μετάλλιο αξίζει η Μπιγιονσέ των Πατησίων.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:16
Ο... ''αντιφα'' αλβανικός αετός ενσωματωμένης Ελληνίδας που εκπροσωπεί την Κύπρο, όσο και να πεις δίνει πόντους στη γιουροβιζιον.
Αν πάει και στη βουλή να στηρίξει την αναδοχή από ομο ζευγάρια, τότε η νίκη είναι σίγουρη
Ποσο κομπλεξ μπορει να βγαζεις επιτελους.Μια ηλιθια εμπορικη γιορτουλα ειναι οπου κανουμε το χαβαλε μας και εσυ το εχεις κανει ολοκληρο εθνικο ζητημα.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:14
Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
στα στοιχηματα και τωρα ειναι πρωτη
Λετε να βγει;
Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεται
Κανένα πρόβλημα να το σηκώσει το Ελενάκι και να πάρει ρεβάνς από τους αλβανοφοβικούς, πάντως με ξενερώνει που έχει λάτιν φάτσα, δεν θα το ευχαριστηθώ 100 % ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:14
Η Κυπρος πριν καποιες μερες ηταν 10η-9η
στα στοιχηματα και τωρα ειναι πρωτη
Λετε να βγει;
Γουστάρω να βγει πρώτη η Εντέλα Φουρεράι που πριν 10 χρόνια της είπανε κοπέλα μου έχεις ταλέντο αλλά πες οτι είσαι μεξικάνα γιατί άμα πεις αλβανίδα το πολύ που θα φτάσεις είναι να καθαρίζεις τις σκάλες καμιάς δισκογραφικής. Κουφάλες σας γάμησα θα σκεφτεται
Μακαρι να βγει. Γιατι οχι; Καλουτσικο το τραγουδακι,και πολυ καλη ηταν στην σκηνη.
Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 10:18
Το τραγούδι ήταν το καλύτερο που θυμάμαι να έχουμε στείλει. Κριτική μπορεί να γίνει στο ότι ήθελε λίγο περισσότερο κορύφωση σε κάποια σημεία-σε άφηνε κάπως ξεκρέμαστο σε κάποια σημεία, στη πίστα δόθηκε εντύπωση μπαλάντας ήθελε έναν παραπάνω τζερτζελέ (τίποτα τύμπανα ή κάτι τέτοιο) και κίνηση (ίσως κάποιον χορευτή ή το Βλάχο όπως αναφέρθηκε) και ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. Το τραγούδι όμως ήταν καλό.
Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:33
Καλά κόψε κάτι, από παλιά ξέρουν οι Ελληνες ποιά είναι η Φουρέιρα και μια χαρά την ανέδειξαν και λεφτά βγάζει. Τέτοιες ιστορίες είναι για να χαίρονται οι τάχα αντιφά. Διαβαζω ότι η Ερτ την απέκλεισε πολλές φορές για γιουροβίζιον,αυτό μπορεί να κάνει και με τα τραγούδια που έστελνε.
Πάντως η μόνη που έβαλε φωτιά χθες ήταν η Φουρέιρα. Πήρε ένα μέτριο τραγούδι με σεξιεκρηκτικό χορευτικό, τα έδωσε όλα με τσαγανό και πάει για πρωτιά. Μπιονσέ αλά στο καλύτερο. Θα χαρώ άμα το πάρει