Μην το λες, γιατί την βρήκαΜηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:08Έπρεπε να βρεις γυναίκα να ξέρει να κάνει μασάζ.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:04 Σε Σπα έχω πάει πολλές φορές, είτε σε οργανωμένα ξενοδοχεία είτε σε θέρετρα, είτε σε επιχειρήσεις.
Πολλές φορές πάω για μασσάζ. Κατα προτίμησην Σιάτσου, αλλά οταν δεν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει την τεχνική του Σιάτσου, τότε πάω σε κινέζους (αυτοί έχουν την δική τους τεχνική μασάζ) ή σε ΤαΙλανδούς (που η τεχνική τους ειναι κάτι σαν Γυμναστικές Επιδείξεις πάνω στο σώμα σου).
Οι περισσότεροι επαγγελματίες μασσέρ έχουν σπουδάσει την Δυτική τεχνική του μασσάζ του Effleurage - η οποία δεν είναι άσχημη και βοηθάει στην σωματική ευεξία.
Οταν ημουν στο πανεπιστήμιο, με την τότε που βγαίναμε, είχαμε γραφτεί και κάναμε μαθήματα μασσάζ.
Κάποτε πήγα σε μια κινέζα που μου την συνέστησαν για ειδική στο Σιάτσου. Τις πρώτες φορές πηγαινα για μασάζ. Κάποτε την συνάντησα ενα μεσημέρι στο δρόμο και την πρότεινα να πάμε για καφέ (αυτη έπινε πάντοτε τσάϊ) . Μου είπε οτι ειναι αντιδεοντολογικό και δεν επιτρέπεται να συναντά τους πελάτες της ("ασθενείς για θεραπεία" μας έλεγε) εκτός εργασίας και δεν πήγαμε για καφέ.
Μετα απο λιγο διάστημα της ξαναπρότεινα γελώντας να πάμε για καφέ και ημουν σίγουρος οτι θα πει «όχι». Αλλά είπε χαμογελαστά «Οκ».
Μετα βγηκαμε φιλικά λιγα ραντεβου ακόμη.
Μετα 2-3 μηνες ηρθε στο διαμερισμα μου και συγκατοικίσαμε - για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Με τον καιρό σταμάτησε να μου κάνει μασάζ, αλλά δεν ηθελε και να πηγαίνω σε άλλες μασσέρ.
Απο τότε δεν έχω βρει άλλον ή άλλη με τόσο εξαιρετική τεχνική οπως αυτη είχε στο Σιάτσου.