Πας κάνεις το σπα μετά σε τρίβουν μόλις κάνει κούκου το εργαλείο αρχίζει το ξεσπα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά ή ποιός πάει σε Σπα;
Re: Ποιά ή ποιός πάει σε Σπα;
Πας κάνεις το σπα μετά σε τρίβουν μόλις κάνει κούκου το εργαλείο αρχίζει το ξεσπα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Natasha έγραψε: 28 Μαρ 2019, 20:59 Κάποιος έγραψε ότι δεν του άρεσε. Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω και απο άντρα και απο γυναίκα. Εχω περιέργεια να δω πως είναι.
Ταυτόχρονα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Δηλαδη και το αλουμινοχαρτο Σανιτας ειναι "Υγεια";
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Για σενα μονο νουρου μασαζ σου κανει....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ορέστης 35
Εχω παει σε μασαζ μια φορα.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 15:24 Σχεδόν δεν ήξερα ούτε τι είναι Σπα, αλλά κάποιος πελάτης θέλει να φτιάξει Σπα και τώρα το ψάχνω.
Ούτε έχω δει.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 18:27Τι εννοείς δεν ξερεις/δεν έχεις παει σε Σπα ?Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 15:24 Σχεδόν δεν ήξερα ούτε τι είναι Σπα, αλλά κάποιος πελάτης θέλει να φτιάξει Σπα και τώρα το ψάχνω.![]()
Μάθαμε τώρα και στο χωριό να θέλουν οι γυναίκες Σπά.
Μου έλεγε η μάνα μου, όταν ήταν κοπέλα είχε πάει σε γάμο σε ένα απομονωμένο φτωχό χωριό της Μεσσηνίας.
Στο χωριό έφτανες με μονοπάτι, η μάνα μου έμεινε 3 μέρες όπως και οι περισσότεροι καλεσμένοι και έλαβε μέρος σε όλες της προετοιμασίες του γάμου.
Η νύφη 20 χρονών, έκανε μπάνιο για πρώτη φορά στην ζωή της, πριν το γάμο.
Για μπανιέρα της είχαν βάλει μισό ξύλινο βαρέλι, το νερό το έφερναν από την βρύση του χωριού, το ζέσταναν με φωτιά στο καζάνι και μέσα έριχναν διάφορα αρωματικά φυτά (την δάφνη θυμάμαι μόνο).
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ναι στα Λατινικά.
Επίσης απο την ίδια λέξη προέρχεται ο όρος που γνωρίζεις στα Αγγλικά: Sanity , που αποδίδει αυτό που λέμε «πνευματική υγεία / πνευματική ηρεμία»
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εχω ακούσει ιστορίες απο τα χωριά, αλλά αυτα ειναι παρελθόν. Τωρα όλοι θέλουν το καλύτερο, ανετότερο, και πιο ευχάριστο.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:45Ούτε έχω δει.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 18:27Τι εννοείς δεν ξερεις/δεν έχεις παει σε Σπα ?Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 15:24 Σχεδόν δεν ήξερα ούτε τι είναι Σπα, αλλά κάποιος πελάτης θέλει να φτιάξει Σπα και τώρα το ψάχνω.![]()
Μάθαμε τώρα και στο χωριό να θέλουν οι γυναίκες Σπά.![]()
Μου έλεγε η μάνα μου, όταν ήταν κοπέλα είχε πάει σε γάμο σε ένα απομονωμένο φτωχό χωριό της Μεσσηνίας.
Στο χωριό έφτανες με μονοπάτι, η μάνα μου έμεινε 3 μέρες όπως και οι περισσότεροι καλεσμένοι και έλαβε μέρος σε όλες της προετοιμασίες του γάμου.
Η νύφη 20 χρονών, έκανε μπάνιο για πρώτη φορά στην ζωή της, πριν το γάμο.
Για μπανιέρα της είχαν βάλει μισό ξύλινο βαρέλι, το νερό το έφερναν από την βρύση του χωριού, το ζέσταναν με φωτιά στο καζάνι και μέσα έριχναν διάφορα αρωματικά φυτά (την δάφνη θυμάμαι μόνο).
Σε Σπα έχω πάει πολλές φορές, είτε σε οργανωμένα ξενοδοχεία είτε σε θέρετρα, είτε σε επιχειρήσεις.
Πολλές φορές πάω για μασσάζ. Κατα προτίμησην Σιάτσου, αλλά οταν δεν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει την τεχνική του Σιάτσου, τότε πάω σε κινέζους (αυτοί έχουν την δική τους τεχνική μασάζ) ή σε ΤαΙλανδούς (που η τεχνική τους ειναι κάτι σαν Γυμναστικές Επιδείξεις πάνω στο σώμα σου).
Οι περισσότεροι επαγγελματίες μασσέρ έχουν σπουδάσει την Δυτική τεχνική του μασσάζ του Effleurage - η οποία δεν είναι άσχημη και βοηθάει στην σωματική ευεξία.
Οταν ημουν στο πανεπιστήμιο, με την τότε που βγαίναμε, είχαμε γραφτεί και κάναμε μαθήματα μασσάζ.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Έπρεπε να βρεις γυναίκα να ξέρει να κάνει μασάζ.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:04 Σε Σπα έχω πάει πολλές φορές, είτε σε οργανωμένα ξενοδοχεία είτε σε θέρετρα, είτε σε επιχειρήσεις.
Πολλές φορές πάω για μασσάζ. Κατα προτίμησην Σιάτσου, αλλά οταν δεν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει την τεχνική του Σιάτσου, τότε πάω σε κινέζους (αυτοί έχουν την δική τους τεχνική μασάζ) ή σε ΤαΙλανδούς (που η τεχνική τους ειναι κάτι σαν Γυμναστικές Επιδείξεις πάνω στο σώμα σου).
Οι περισσότεροι επαγγελματίες μασσέρ έχουν σπουδάσει την Δυτική τεχνική του μασσάζ του Effleurage - η οποία δεν είναι άσχημη και βοηθάει στην σωματική ευεξία.
Οταν ημουν στο πανεπιστήμιο, με την τότε που βγαίναμε, είχαμε γραφτεί και κάναμε μαθήματα μασσάζ.
εγω δεν είναι οτι συχνάζω αλλά σε βάθος χρόνου έχει τύχει να πάω μερικές φορές.
Η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει πολύ αλλά στο μασάζ υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο αντρικό και στο γυναικείο. Το αντρικό είναι πιο δυνατό και είναι όντως μασάζ, το γυναικείο είναι περισσότερο μια ωρα αγωνίας να μην σου σηκωθεί και γίνεις ρεζίλι. Οκ έχει κι αυτό την φάση του αλλά δεν χαλαρώνεις πραγματικά.
Επίσης έχω πάει σε παραδοσιακό χαμάμ στην τουρκία που πραγματικά ήταν αξέχαστη εμπειρία. Αν έμενα εκεί θα πήγαινα σε εβδομαδιαία βάση.
Η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει πολύ αλλά στο μασάζ υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο αντρικό και στο γυναικείο. Το αντρικό είναι πιο δυνατό και είναι όντως μασάζ, το γυναικείο είναι περισσότερο μια ωρα αγωνίας να μην σου σηκωθεί και γίνεις ρεζίλι. Οκ έχει κι αυτό την φάση του αλλά δεν χαλαρώνεις πραγματικά.
Επίσης έχω πάει σε παραδοσιακό χαμάμ στην τουρκία που πραγματικά ήταν αξέχαστη εμπειρία. Αν έμενα εκεί θα πήγαινα σε εβδομαδιαία βάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 28 Μαρ 2019, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 7 Απαντήσεις