!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιά ή ποιός πάει σε Σπα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Re: Ποιά ή ποιός πάει σε Σπα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:08
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:04 Σε Σπα έχω πάει πολλές φορές, είτε σε οργανωμένα ξενοδοχεία είτε σε θέρετρα, είτε σε επιχειρήσεις.

Πολλές φορές πάω για μασσάζ. Κατα προτίμησην Σιάτσου, αλλά οταν δεν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει την τεχνική του Σιάτσου, τότε πάω σε κινέζους (αυτοί έχουν την δική τους τεχνική μασάζ) ή σε ΤαΙλανδούς (που η τεχνική τους ειναι κάτι σαν Γυμναστικές Επιδείξεις πάνω στο σώμα σου).

Οι περισσότεροι επαγγελματίες μασσέρ έχουν σπουδάσει την Δυτική τεχνική του μασσάζ του Effleurage - η οποία δεν είναι άσχημη και βοηθάει στην σωματική ευεξία.

Οταν ημουν στο πανεπιστήμιο, με την τότε που βγαίναμε, είχαμε γραφτεί και κάναμε μαθήματα μασσάζ.
Έπρεπε να βρεις γυναίκα να ξέρει να κάνει μασάζ.
Μην το λες, γιατί την βρήκα :lol: :smt005:

Κάποτε πήγα σε μια κινέζα που μου την συνέστησαν για ειδική στο Σιάτσου. Τις πρώτες φορές πηγαινα για μασάζ. Κάποτε την συνάντησα ενα μεσημέρι στο δρόμο και την πρότεινα να πάμε για καφέ (αυτη έπινε πάντοτε τσάϊ) . Μου είπε οτι ειναι αντιδεοντολογικό και δεν επιτρέπεται να συναντά τους πελάτες της ("ασθενείς για θεραπεία" μας έλεγε) εκτός εργασίας και δεν πήγαμε για καφέ.

Μετα απο λιγο διάστημα της ξαναπρότεινα γελώντας να πάμε για καφέ και ημουν σίγουρος οτι θα πει «όχι». Αλλά είπε χαμογελαστά «Οκ».

Μετα βγηκαμε φιλικά λιγα ραντεβου ακόμη.

Μετα 2-3 μηνες ηρθε στο διαμερισμα μου και συγκατοικίσαμε - για τα επόμενα 2,5 χρόνια. :D

Με τον καιρό σταμάτησε να μου κάνει μασάζ, αλλά δεν ηθελε και να πηγαίνω σε άλλες μασσέρ. :lol: Γνωρισα τον αδελφό της, δυο απο τις αδελφές της κλπ κλπ.

Απο τότε δεν έχω βρει άλλον ή άλλη με τόσο εξαιρετική τεχνική οπως αυτη είχε στο Σιάτσου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 28 Μαρ 2019, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Εικόνα
Spa, Belgium

Spa (Walloon: Spå) is a Belgian town located in the Province of Liège, and the town where the term spa originates. The town of Spa is situated in a valley in the Ardennes mountains 35 kilometres (22 miles) southeast of Liège and 45 kilometres (28 miles) southwest of Aachen. In 2006, Spa had a population of 10,543 and an area of 39.85 square kilometres (15.39 square miles), giving a population density of 265 inhabitants per km² (685/sq mi).

Spa is one of Belgium's main tourist cities. The town of Spa is famous for its several natural mineral springs, and is also the location of mineral water producer Spa, whose mineral water is exported worldwide. The renowned Circuit de Spa-Francorchamps, which hosts the annual Belgian Grand Prix, is in the village of Francorchamps near Spa.
Ειναι μια μικρή πόλη στις Αρδέννες που φημίζεται για τα ιαματικά Λουτρά και απο εκει προέρχεται ο όρος.

Λιγο πιο έξω ειναι το Chateau CERAN - ενα κάστρο που λειτουργεί σαν σχολή ξένων γλωσσών ( απο Φλαμανδικά. Γερμανικά, Αγγλικά κλπ). Εκεί έμεινα εσώκλειστος για 2 εβδομάδες για συνεχή υπερεντατικά μαθήματα για πλήρη εμβάθυνση Γαλλικών. Για δυο εβδομάδες δεν είχα μιλήσει σε άλλη γλώσσα πλην της Γαλλικής. Κανείς απο όλους όσους ειμασταν στο πρόγραμμα (Σουηδοί, Γερμανοί, Πορτογάλλοι, Αμερικανοί) δεν επιτρέπετο να μιλήσει στην μητρική του γλώσσα ή σε οποιαδήποτε γλώσσα εκτος των Γαλλικών.

Ητα απολύτως επιτυχημένο το ταχύρυθμο πρόγραμμα. Οταν έφυγα απο την Σχολή σκεφτώμουν στα Γαλλικά και τις πρωτες ημέρες μπερδευόμουν εαν προσπαθούσα να μιλήσω άλλη γλώσσα εκτος απο Γαλλικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Χαμαμ εχει στο Θησειο.
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

Daje έγραψε: 28 Μαρ 2019, 16:42
LEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 16:36 Εγώ πάω τακτικά
Στον παιζουν ή τους τον παιζεις?
Εχει μεγαλη σημασια. Προσεξε τι θα απαντησεις.

:xena:
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

gassim έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:18 εγω δεν είναι οτι συχνάζω αλλά σε βάθος χρόνου έχει τύχει να πάω μερικές φορές.
Η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει πολύ αλλά στο μασάζ υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο αντρικό και στο γυναικείο. Το αντρικό είναι πιο δυνατό και είναι όντως μασάζ, το γυναικείο είναι περισσότερο μια ωρα αγωνίας να μην σου σηκωθεί και γίνεις ρεζίλι. Οκ έχει κι αυτό την φάση του αλλά δεν χαλαρώνεις πραγματικά.

Επίσης έχω πάει σε παραδοσιακό χαμάμ στην τουρκία που πραγματικά ήταν αξέχαστη εμπειρία. Αν έμενα εκεί θα πήγαινα σε εβδομαδιαία βάση.

Αυτο το ποστ διαβάζεται ευχάριστα με Erasuse στη διαπασών
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ελβετός Τραπεζίτης:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Εχει στην Κιφισιά ενα μαροκινού τύπου μασαζάδικο με σάουνα, και λουτρά, το «Λε Χαμάμ» είχα πάει μερικές φορές Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Ψάχνοντας την νομοθεσία βλέπω ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποια εκπαίδευση, ούτε προδιαγραφές για τον επαγγελματικό χώρο για να κάνεις απλό μασάζ (όχι ιατρικό).
Απλά πας και το δηλώνεις στην εφορία.
Γι αυτό υπάρχουν τόσες αγγελίες με αισθησιακό μασάζ. :D΄

Για Σπα βλέπω ότι δεν μπορεί να βγει άδεια σε κάτι μικρό, θέλει πολλά τετραγωνικά.
Θα το πάω και εγώ σαν μασαζάδικο, ή όπως το λέει ο νόμος «κέντρο μάλαξης».
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πήγα τις Απόκριες. Θα ξαναπάω μέχρι το Πάσχα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Ό,τι πιο βρωμερό (σχεδόν) μπορεί να κάνει κάποιος σε κοινόχρηστες εγκαταστάσεις.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 29 Μαρ 2019, 20:21 Ό,τι πιο βρωμερό (σχεδόν) μπορεί να κάνει κάποιος σε κοινόχρηστες εγκαταστάσεις.
Δεν είχες διαβάσει που στην πισίνα του κολυμβητηρίου που πήγαινε ο Γιαννόπουλος,
κάποιοι γέροι κατουρούσαν μέσα; :D
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Μηχανικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 20:24 Δεν είχες διαβάσει που στην πισίνα του κολυμβητηρίου που πήγαινε ο Γιαννόπουλος,
κάποιοι γέροι κατουρούσαν μέσα; :D
Δεν συγκαταλέγεται στο 2,5% των χρηστών που διαβάζω.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”