!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Re: Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:56
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:53
Η είδηση:
https://www.protothema.gr/greece/articl ... sti-drama/

Αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη μέρα και τελικά απαλλάχτηκε (όχι ακριβώς,με αναστολή).
Και μάλιστα είχε δύο στα δύο με γύφτους.
Ωραίος.... Just a few roaches here and there.

Εύχομαι να αθωωθει και αυτός.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

aspergillus έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:28
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:26
aspergillus έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:15

Επίσης μπορεί να γνωρίζονταν και να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή να πρόκειται για ανθρωποκτονία για άλλον λόγο.
Άλλωστε ο δράστης κοίταξε να εξαφανίσει το πτώμα.
Έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν.
Γι'αυτό υπάρχουν εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση και να αποφανθούν τι έχει συμβεί.
Δεν χρειάζεται. Έχεις αποφανθεί εσύ.
Ναι?
Και τι έχω αποφανθεί κύριε Εμπεδόκλα?
Εδώ κάποιοι μετρήσατε και τις κότες που πήγαν να κλέψουν.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:32 Εδώ κάποιοι μετρήσατε και τις κότες που πήγαν να κλέψουν.
Άλλα αντί άλλων, τρικυμία εν κρανίω.
Οκ, πήρα την απάντησή μου....
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:30
Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:27 Νομιμα - ομορφα κ ωραία οποια κυβέρνηση το αποφασισει τους κανει αρνάκια .
Μονο για αρχη με ενα ελεγχο στα αυτοκινητα κ στα επιδοματα μαιμου + αντιστοιχα κατασχεσεις - προστιμα + επιστροφες χρηματων πάπαλα οι Ρομα.
Συμφωνώ. Δεν βλέπω όμως στο ορατό μέλλον κυβέρνηση που θα πράξει κάτι τέτοιο.
Με την σημερινή, ούτε με σφαίρες!
Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη θα έχει μάθει κάποια μαθήματα! (πάλι με την ελπίδα ρε πστη μου! :roll: )
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:32 Εδώ κάποιοι μετρήσατε και τις κότες που πήγαν να κλέψουν.
:smt018 :smt018

Να παρουν είπαν στο βίντεο.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:53 Το θεμα με τους ρομα στην ελλαδα πρεπει να βγει εξω απο τα συνορα. Να μαθευτει παραεξω οτι στην ελλαδα με τους ρομα γινεται οτι και με τα αδεσποτα. Να φτασει και στο ευρωκοινοβουλιο, να ασχοληθει και το συμβουλιο της ευρωπης με το αν η ελλαδα κανει αυτα που εχουν κανει ολοι οι αλλοι με τους ρομα.
Ετσι θα κοπει ο τσαμπουκας του θρασυδειλου ελληνα
Υπάρχει καλύτερη λύση, να φύγουμε όλοι οι Έλληνες και να μείνουν εδώ μόνο γύφτοι και λαθρομετανάστες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:33
ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:30
Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:27 Νομιμα - ομορφα κ ωραία οποια κυβέρνηση το αποφασισει τους κανει αρνάκια .
Μονο για αρχη με ενα ελεγχο στα αυτοκινητα κ στα επιδοματα μαιμου + αντιστοιχα κατασχεσεις - προστιμα + επιστροφες χρηματων πάπαλα οι Ρομα.
Συμφωνώ. Δεν βλέπω όμως στο ορατό μέλλον κυβέρνηση που θα πράξει κάτι τέτοιο.
Με την σημερινή, ούτε με σφαίρες!
Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη θα έχει μάθει κάποια μαθήματα! (πάλι με την ελπίδα ρε πστη μου! :roll: )
Ειναι Ελληνες πολιτες - οπως πολυ σωστα λενε τα κομθουνια - εχουν εκτος απο δικαιωματα κ υποχρεωσεις - διακρισεις δεν γινονται - εφαρμοζονται οι νομοι (ολοι) - τελειωσε το παραμυθι - κανεις στα ευρωπας δεν μπορει να σε κατηγορησει για τπτ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:21
aspergillus έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:15 Γι'αυτό υπάρχουν εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση και να αποφανθούν τι έχει συμβεί.
Αμήν. Προσωπικά δεν το βλέπω εύκολο να αθωωθεί. Δεν νομίζω πως κάποιος δικαστής θα ήθελε να δοθεί το μήνυμα (μετά και την έκταση που πήρε το περιστατικό) ότι μπορείς να σηκώνεις το όπλο και να σκοτώνεις όποιον μπαίνει στην περιουσία σου αδιακρίτως. Τουλάχιστον ο νόμος δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση στη χώρα μας.

Από την άλλη μεριά θα ήθελα να υπάρξει ισχυρή και έντονη δράση της αστυνομίας ώστε να μην αφεθεί η παραμικρή αμφιβολία σε κάποιους εκεί ότι μπορεί να προχωρήσουν σε αντίποινα.
Αμα ειναι για γυφτο θα σε αφησουνε. Ελληνας δεν παει μεσα για γονο γυφτου
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:55
aspergillus έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:15 Γι'αυτό υπάρχουν εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση και να αποφανθούν τι έχει συμβεί.
Αμήν. Προσωπικά δεν το βλέπω εύκολο να αθωωθεί. Δεν νομίζω πως κάποιος δικαστής θα ήθελε να δοθεί το μήνυμα (μετά και την έκταση που πήρε το περιστατικό) ότι μπορείς να σηκώνεις το όπλο και να σκοτώνεις όποιον μπαίνει στην περιουσία σου αδιακρίτως. Τουλάχιστον ο νόμος δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση στη χώρα μας.

Από την άλλη μεριά θα ήθελα να υπάρξει ισχυρή και έντονη δράση της αστυνομίας ώστε να μην αφεθεί η παραμικρή αμφιβολία σε κάποιους εκεί ότι μπορεί να προχωρήσουν σε αντίποινα.
Εννοείς για φόνο αλλοδαπού γύφτου ή έλληνα γύφτου;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:12
aspergillus έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:09 Για να κάνουμε και κάποιες διευκρινήσεις, άλλο πράγμα η ληστεία και άλλο πράγμα η κλοπή.
Αν οι Τσιγγάνοι είχαν συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. να κλέβουν κότες από το κτήμα του βλαχο-δολοφόνου θα οδηγούνταν στα δικαστήρια με κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.
Η δικαιολόγηση του εγκληματία από μεγάλο αριθμό ατόμων δείχνει ακριβώς με τι είδους ανθρώπους συμβιώνουμε.
Ποιος θα αποδείξει και με ποιον τρόπο ότι μπήκανε δύο (2) άτομα για 2 κότες;
Δίκη προθέσεων θα κάνουμε;
Κι εγώ σου λέω πως μπήκανε να βιάσουν το παιδί του...που ξέρεις αν είναι αλήθεια ή ψέμα;
Δίκη προθέσεων κάνουν οι περισσότεροι στο νήμα, ειδικά αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να πυροβολείς αδιακρίτως.
Οι υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να το κάνεις, ειδικά αν δεν διαπιστώσεις θανάσιμο κίνδυνο.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Nostalgia έγραψε: 27 Μαρ 2019, 10:51
sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2019, 23:26
Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2019, 22:59

Η φραση "το εκανα να ταισω τα παιδια μου" ειναι μονιμη δικαιολογια των γυφτων για οτιδηποτε....
Εδώ εμένα μου την έπεσε ένας πιτσιρικάς ρε τις προάλλες και δεν είχα και να του δώσω τίποτα και φεύγοντας με λέει, εσύ φταίει που έγω πάει κλέψει.
Δεν ξέρω αν είναι για να κλαίμε ή να γελάμε αυτά τα πράματα τελικά ρε.
Ρε δεν παιζονται με τιποτα λεμε! Η κλεψια και η παγαποντια ειναι στο DNΑ τους....
Αυτο ακριβως. :smt023 Εγω παντως αν εβρισκα καποιον μεσα στο σπιτι μου δεν θα τον σκοτωνα θα πυροβολουσα στον αερα για εκφοβισμο.
Αν μου κουνιοταν ομως θα του εριχνα στα ποδια.
Προσωπικα μιλωντας εγω δεν πειραζω ουτε μηρμυγκι δεν υπηρετησα κανονικα στον στρατο ημουν Ι4 αλλα οχι και να
μου πατας τον καλο ρε πουστη μου.
Δεν μου παει να σκοτωσω ενα κλεφτρονι που βρισκω στο σπιτι μου αλλα εχει παραγινει το κακο με τους
τσιγγανους.
Αδερφια αρβανιτοβλαχοι η λυση ειναι μια:μας χρειαζεται ενας σαν τον Σταλιν στην εξουσια μονο ετσι θα εχουμε ασφαλεια και ταξη.
Τα αποβρασματα θα στελνονται στα ορυχεια-γκουλαγκ λιγνιτη στην Πτολεμαϊδα για να στρωσουν χαρακτηρα.
Το κοκοε με τις μαλακιες του στελνει τον λαουτζικο στην αγκαλια του ναζιστικου μορφωματος της χρυσης αυγης.
Στις φτωχογειτονιες της Αθηνας ενω το κοκοε επαιρνε σταλινικα ποσοστα τωρα οι κατοικοι τους ψηφιζουν δαγκωτο
χρυση αυγη.
Αυτα να τα βλεπετε εσεις οι ιεχωβαδες του Περισσου.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Εχουμε 2 θεματακια.

Καταρχην απαγορευεται δια νομου η ελευθερη κατασκηνωση,και βλεπουμε τσιγγανους να κατασκηνωνουν αβερτα.
Σε καποιες περιοχες,απλα εχουν καταλαβει χωρο,ξερετε ομως οτι υπαρχουν παρα πολλες περιοχες,που καποιοι μαλακοελληναρες τους νοικιαζουν τα οικοπεδα τους για να κατασκηνωνουν;

Δευτερο θεμα: Αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της,δεν θα φτανανε καποιοι στα ορια τους,Καταρχην να διαλυει η αστυνομια καθε παρανομο καταυλισμο,αφου απαγορευεται λεμε!κατα δευτερον να εχει δυναμικη παρουσια σε περιοχες με πολλους γυφτους και εγκληματικοτητα.Ξερετε ομως τι γινεται;ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Η ιδια η αστυνομια τους αφηνει,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ετσι;Να τα λεμε αυτα.Χρονια τωρα,διοτι που να μπλεκει τωρα;
Ειναι πασιγνωστο το προβλημα με τους γυφτους στα μεγαρα,και στην κορινθια,ειδικα σε εκεινη την περιοχη.Εξαμιλια,χιλιομοδι κλπ.
Αν η αστυνομια δεν κανει την δουλεια της,και οποιος αλλος εμπλεκομενος και αφηνουν τους κατοικους να τους ληστευουν απο 3 φορες το καθε σπιτι,ε...τετοια θα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εσθήρ έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:11 Εχουμε 2 θεματακια.

Καταρχην απαγορευεται δια νομου η ελευθερη κατασκηνωση,και βλεπουμε τσιγγανους να κατασκηνωνουν αβερτα.
Σε καποιες περιοχες,απλα εχουν καταλαβει χωρο,ξερετε ομως οτι υπαρχουν παρα πολλες περιοχες,που καποιοι μαλακοελληναρες τους νοικιαζουν τα οικοπεδα τους για να κατασκηνωνουν;

Ωραία, πρότεινε λύση στο πρόβλημα των άστεγων Ρομά. Ειμαι όλος αυτιά.
Εσθήρ έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:11
Δευτερο θεμα: Αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της,δεν θα φτανανε καποιοι στα ορια τους,Καταρχην να διαλυει η αστυνομια καθε παρανομο καταυλισμο,αφου απαγορευεται λεμε!κατα δευτερον να εχει δυναμικη παρουσια σε περιοχες με πολλους γυφτους και εγκληματικοτητα.Ξερετε ομως τι γινεται;ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Η ιδια η αστυνομια τους αφηνει,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ετσι;Να τα λεμε αυτα.Χρονια τωρα,διοτι που να μπλεκει τωρα;
Ειναι πασιγνωστο το προβλημα με τους γυφτους στα μεγαρα,και στην κορινθια,ειδικα σε εκεινη την περιοχη.Εξαμιλια,χιλιομοδι κλπ.
Αν η αστυνομια δεν κανει την δουλεια της,και οποιος αλλος εμπλεκομενος και αφηνουν τους κατοικους να τους ληστευουν απο 3 φορες το καθε σπιτι,ε...τετοια θα βλεπουμε.
Δε λύνοντια όλα τα προβλήματα με αστυνομικά μέτρα. Άμα δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες της παραβατικότητας όπως το επαγγελματικό και το οικιστικό, τα αστυνομικά μέτρα αυξάνουν την εγκληματικότητα. Ακριβώς για αυτό το λόγο στην Ελλάδα χειροτερεύει η κατάσταση. Γιατί μη νομίζεις η αστυνομάι τους κυνηγάει αλύπητα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:55

άι καλα ...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

άλλο παλι

η αστυνομια δεν πλησιαζει ρομα αυτό ειδικα με πρωτη φορα αριστερα απαγορευτηκε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”