15Μ λιγότερους; Με όλα τα κρίσιμα states να τα πήραν στο νημα το 2020;
Με καταμετρήσεις που πάγωσαν;
Με τα μόνα states που νίκησαν φέτος να είναι όσα δεν χρειάζονται ταυτότητα ή σοβαρή πιστοποίηση;
Μήπως όντως κλέψατε τσακάλια μου το 2020;

σε επίπεδο πολιτείων έγινε το σκηνικό Και βοήθησε που υπήρχε ο κοβιντ τότε να γίνουν διάφοραΔημοκράτης έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:52 το ότι το 2020 έκλεψαν είναι σχετικά δεομένο. Τώρα αν έκλεψαν τόσο που να άλλαξαν το αποτέλεσμα είναι άλλο θέμα.
Υπάρχει όμως και το ερώτημα του πόσο αδύναμος ήταν ο κρατικός μηχανισμός που στήριζε τράμπ. Δηλαδή με αυτόν για πρόεδρο οι δημοκρατικοί κατάφεραν να του κάνουν κομπίνα
Τι 30.000;hades έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:58
Κάτι πρέπει να έγινε πάντως το 20 ειδικά στις κρίσιμες που κρίθηκαν σε λιγότερο από 30000 ψήφους
Το πολύ να πάει 71Μ.Μαδουραίος έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:50 Δεν τελειωσε η καταμετρηση κακομοιρη
Ειναι στα 70 εκατομμυρια τωρα
λινκ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
που λεει ευχαριστώ ο αραγκον λες ε;
Ψηφισαν πολυ λιγοτεροι κυριως λογω πανδημιας. Αλλα η ψεκα ειναι ψεκα.Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:48 [img]https://i.postimg.cc/nrrqJ1F8/IMG- ... .jpg[/img]
Με τα μόνα states που νίκησαν φέτος να είναι όσα δεν χρειάζονται ταυτότητα ή σοβαρή πιστοποίηση;
Για να καταλάβω, εσύ εδώ παίζεις με τους ψεκ;
δεν βγαζει νοημα με την πανδημια, θα έπρεπε και του τράμπ να εχουν αλλαξει λιγο τα νουμερα, γιατι ολοι δημοκρατικοί; Εκτος αν εννοεις οτι οι πιο πολλοι που καναν 20 δόσεις ειναι δημοκρατικοι, και ξαφνικά δεν υπάρχουν πλέον αναμεσά μας. Οκ μπορει.Οργισμένος έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 16:08Ψηφισαν πολυ λιγοτεροι κυριως λογω πανδημιας. Αλλα η ψεκα ειναι ψεκα.Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 14:48 [img]https://i.postimg.cc/nrrqJ1F8/IMG- ... .jpg[/img]
και γιατι δεν ξανακλεψαν ;;;