Nostalgia έγραψε: 27 Μαρ 2019, 10:51
sys3x έγραψε: 26 Μαρ 2019, 23:26
Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2019, 22:59
Η φραση "το εκανα να ταισω τα παιδια μου" ειναι μονιμη δικαιολογια των γυφτων για οτιδηποτε....
Εδώ εμένα μου την έπεσε ένας πιτσιρικάς ρε τις προάλλες και δεν είχα και να του δώσω τίποτα και φεύγοντας με λέει,
εσύ φταίει που έγω πάει κλέψει.
Δεν ξέρω αν είναι για να κλαίμε ή να γελάμε αυτά τα πράματα τελικά ρε.
Ρε δεν παιζονται με τιποτα λεμε! Η κλεψια και η παγαποντια ειναι στο DNΑ τους....
Αυτο ακριβως.

Εγω παντως αν εβρισκα καποιον μεσα στο σπιτι μου δεν θα τον σκοτωνα θα πυροβολουσα στον αερα για εκφοβισμο.
Αν μου κουνιοταν ομως θα του εριχνα στα ποδια.
Προσωπικα μιλωντας εγω δεν πειραζω ουτε μηρμυγκι δεν υπηρετησα κανονικα στον στρατο ημουν Ι4 αλλα οχι και να
μου πατας τον καλο ρε πουστη μου.
Δεν μου παει να σκοτωσω ενα κλεφτρονι που βρισκω στο σπιτι μου αλλα εχει παραγινει το κακο με τους
τσιγγανους.
Αδερφια αρβανιτοβλαχοι η λυση ειναι μια:μας χρειαζεται ενας σαν τον Σταλιν στην εξουσια μονο ετσι θα εχουμε ασφαλεια και ταξη.
Τα αποβρασματα θα στελνονται στα ορυχεια-γκουλαγκ λιγνιτη στην Πτολεμαϊδα για να στρωσουν χαρακτηρα.
Το κοκοε με τις μαλακιες του στελνει τον λαουτζικο στην αγκαλια του ναζιστικου μορφωματος της χρυσης αυγης.
Στις φτωχογειτονιες της Αθηνας ενω το κοκοε επαιρνε σταλινικα ποσοστα τωρα οι κατοικοι τους ψηφιζουν δαγκωτο
χρυση αυγη.
Αυτα να τα βλεπετε εσεις οι ιεχωβαδες του Περισσου.