Έβγαινε ακάθεκτος; Μήπως θυμάσαι το βίντεο στο σημείο που σπάνε την τζαμαρία πάνω του.μς κλωτσιές κι αρχίζουν τον βαράμε κλωτσιές και δεν κινείται;ή σου διαφεύγει η σκηνή;vagabondo έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:12Ήταν τόσο ημιθανής, που παρ' όλες τις κλωτσιές, έβγαινε ακάθεκτος από το κατάστημα (στο οποίο μπήκε για να προστατευτεί από κάποιον που τον κυνηγούσε ).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οποιαδήποτε τότε μπαίνει σε έναν χώρο είναι κλέφτης. Γιατί θα μπορούσε να κλέψει κάτω από όλες αυνθηκες. Ωστόσο για να θεωρηθεί κάποιος κλέφτης θα πρέπει να έχει κλέψει ή να είναι σαφείς οι προθέσεις.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:13Το παράδειγμά μου αποσκοπεί στο να δείξει ότι δεν είναι ανάγκη να αφαιρέσεις κάτι για να έχεις μπει ως κλέφτης σε έναν χώρο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να φύγεις με άδεια χέρια, όπως το να μην επαρκεί ο χρόνος ή να μην βρεις κάτι που θέλεις να κλέψεις. Αυτό δεν αναιρεί ότι μπήκες για να κλέψεις.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Φυσικά. Έκλεψε ο Ζακ τον κυριούλη με τα χρυσαφικά ;hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:04
Να σου διηγηθώ μια μικρή ιστορία. Στις γιορτές των Χριστουγέννων, μπήκαν στο μαγαζί μου δυο γύφτισσες. Δεν τις είδα γιατί ήμουν στην κουζίνα. Η μία έπιασε την υπάλληλό μου και έκανε πως ψώνιζε και η άλλη από πίσω έκλεβε μπουκάλια βότκας και ουισκιού.
Το αντιλήφθηκα αφού έφυγαν και το επιβεβαίωσα από τις κάμερες. Λίγο καιρό μετά, αυτή η ίδια ξαναμπήκε στο μαγαζί. Εγώ έλειπα αλλά ήταν ο αδερφός μου που την είχε από πίσω, ώσπου, αφού είδε ότι δεν την παίρνει, αγόρασε ένα μικροπράγμα και μετά έφυγε.
Δεν έκλεψε τίποτα την δεύτερη φορά. Ήταν κλέφτρα;
Σημείωσε κιόλας στο παράδειγμά μου ότι νομικά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα άλλο από το να παρακολουθώ την κλέφτρα για να μην ξανακλέψει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για ποιο λόγο να θυμάμαι;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:15Έβγαινε ακάθεκτος; Μήπως θυμάσαι το βίντεο στο σημείο που σπάνε την τζαμαρία πάνω του.μς κλωτσιές κι αρχίζουν τον βαράμε κλωτσιές και δεν κινείται;ή σου διαφεύγει η σκηνή;vagabondo έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:12Ήταν τόσο ημιθανής, που παρ' όλες τις κλωτσιές, έβγαινε ακάθεκτος από το κατάστημα (στο οποίο μπήκε για να προστατευτεί από κάποιον που τον κυνηγούσε ).Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:02
Για την ακρίβεια κλωτσούσε σαν κωλόγερος που κρατιέται ακόμα καλά και κλωτσούσε έναν άνθρωπο ημιθανή στο κεφάλι με όλη του τη δύναμη.
Ορίστε:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το βίντεο εσύ το είδες;vagabondo έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:19Για ποιο λόγο να θυμάμαι;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:15Έβγαινε ακάθεκτος; Μήπως θυμάσαι το βίντεο στο σημείο που σπάνε την τζαμαρία πάνω του.μς κλωτσιές κι αρχίζουν τον βαράμε κλωτσιές και δεν κινείται;ή σου διαφεύγει η σκηνή;vagabondo έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:12
Ήταν τόσο ημιθανής, που παρ' όλες τις κλωτσιές, έβγαινε ακάθεκτος από το κατάστημα (στο οποίο μπήκε για να προστατευτεί από κάποιον που τον κυνηγούσε ).
Ορίστε:
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα παίζουμε τώρα? Τον βαρανε 2 και αυτός συνεχίζει να βγαίνει.
Occasio facit furem
- hellegennes
Όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί που δεν είναι κανείς μέσα και είναι εμφανώς κλειστό, τότε οι προθέσεις σου είναι να κλέψεις εκτός κι αν βρίσκεσαι σε ψύχωση.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:17 Οποιαδήποτε τότε μπαίνει σε έναν χώρο είναι κλέφτης. Γιατί θα μπορούσε να κλέψει κάτω από όλες αυνθηκες. Ωστόσο για να θεωρηθεί κάποιος κλέφτης θα πρέπει να έχει κλέψει ή να είναι σαφείς οι προθέσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί αυτό; Δεν μπορούσες να καλέσεις αμέσως την αστυνομία και να δείξεις το υλικό που είχες από την προηγούμενη φορά;hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:13 Σημείωσε κιόλας στο παράδειγμά μου ότι νομικά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα άλλο από το να παρακολουθώ την κλέφτρα για να μην ξανακλέψει.
-
Εμπεδοκλής
Το σάλιο; Θέλεις να μας πεις ότι το μαχαίρι το είχε επειδή ήταν φακίρης;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:09Θα σε ξαναρωτήσω και ελπίζω να σκεφτείς πράγματι την ερώτηση μου και να μου απαντήσεις. Εκτός από τις δικές σου αναφορές για το πώς μπορεί να βρέθηκε το DNA του στο μαχαίρι, θέλεις να μου πεις ποιο άλλο υγρό θεωρείται δείγμα DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Παρακαλώ, μην αποφεύγεις την απάντηση. Πως βρέθηκε DNA σε ένα μαχαίρι που ισχυρίζεσαι ότι δεν είχε μαζί του;
Και μετά είπε να γκρεμίσει τη βιτρίνα για να βγει έξω. Τι πιο φυσιολογικό για κάποιον που τον κυνηγά κάποιος που είναι απέξω...Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:09Θα σε ξαναρωτήσω και ελπίζω να σκεφτείς πράγματι την ερώτηση μου και να μου απαντήσεις. Εκτός από τις δικές σου αναφορές για το πώς μπορεί να βρέθηκε το DNA του στο μαχαίρι, θέλεις να μου πεις ποιο άλλο υγρό θεωρείται δείγμα DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Παρακαλώ, μην αποφεύγεις την απάντηση. Πως βρέθηκε DNA σε ένα μαχαίρι που ισχυρίζεσαι ότι δεν είχε μαζί του;
- hellegennes
Θα μπορούσα, αλλά πόσο γρήγορα θα έφτανε η αστυνομία; Σε 1 λεπτό; Σε 5 λεπτά;ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:33Γιατί αυτό; Δεν μπορούσες να καλέσεις αμέσως την αστυνομία και να δείξεις το υλικό που είχες από την προηγούμενη φορά;hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:13 Σημείωσε κιόλας στο παράδειγμά μου ότι νομικά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα άλλο από το να παρακολουθώ την κλέφτρα για να μην ξανακλέψει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Να βαλεις καλαθια για ψωνια και οποιον υποπτο βλεπεις να του πρηζεις τον μπουτσο να βαζει τα πραγματα στο καλαθι.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:13Το παράδειγμά μου αποσκοπεί στο να δείξει ότι δεν είναι ανάγκη να αφαιρέσεις κάτι για να έχεις μπει ως κλέφτης σε έναν χώρο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να φύγεις με άδεια χέρια, όπως το να μην επαρκεί ο χρόνος ή να μην βρεις κάτι που θέλεις να κλέψεις. Αυτό δεν αναιρεί ότι μπήκες για να κλέψεις.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Φυσικά. Έκλεψε ο Ζακ τον κυριούλη με τα χρυσαφικά ;hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:04
Να σου διηγηθώ μια μικρή ιστορία. Στις γιορτές των Χριστουγέννων, μπήκαν στο μαγαζί μου δυο γύφτισσες. Δεν τις είδα γιατί ήμουν στην κουζίνα. Η μία έπιασε την υπάλληλό μου και έκανε πως ψώνιζε και η άλλη από πίσω έκλεβε μπουκάλια βότκας και ουισκιού.
Το αντιλήφθηκα αφού έφυγαν και το επιβεβαίωσα από τις κάμερες. Λίγο καιρό μετά, αυτή η ίδια ξαναμπήκε στο μαγαζί. Εγώ έλειπα αλλά ήταν ο αδερφός μου που την είχε από πίσω, ώσπου, αφού είδε ότι δεν την παίρνει, αγόρασε ένα μικροπράγμα και μετά έφυγε.
Δεν έκλεψε τίποτα την δεύτερη φορά. Ήταν κλέφτρα;
Σημείωσε κιόλας στο παράδειγμά μου ότι νομικά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα άλλο από το να παρακολουθώ την κλέφτρα για να μην ξανακλέψει.
ο ζακ ηταν 30αρης, ο μπαρμπας 60αρης. ο ζακ ηταν σε πλεονεκτικη θεση, κρατουσε και μαχαιρι. αν δεν τον κλωτσουσαν οσο ηταν κατω και τον αφηναν να σηκωθει, τους ειχε, ανετα.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:20
Αναφέρομαι σε περιπτώσεις όπως αυτή του Ζακ. Αλίμονο αν δε μπορεί να διακρίνει σε τι θέση βρισκόταν ο Ζακ σε σχέση με τον κοσμηματοπώλη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
φυσικα και κινδυνευε, κι αυτος και ολοι οι παρευρισκομενοι. οχι οσο ηταν κλειδωμενος στο μαγαζι, αλλα οταν καταφερνε να βγει.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:31
Δηλαδή θες να μου πεις ότι ο κοσμηματοπώλης κινδύνευε,απέξω από το μαγαζί με καμιά 20αριά άτομα που είχαν μαζευτεί να βλέπουν ,από έναν άνθρωπο που δε μπορούσε να σταθεί στα πόδια του,ούτε καν να κρατήσει τον πυροσβεστήρα, κλειδωμένο μέσα σε ένα μαγαζί. Έλα φτάνει με τον βιασμό της λογικής.
αποφασισε να αντιμετωπισει τον κινδυνο, για να προστατεψει την περιουσια του, να μην αφησει τον εγκληματια να φυγει πριν ερθει η αστυνομια.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:44
Κινδύνευε. Μάλιστα. Και γιατί δεν απομακρύνθηκε τότε από τον κίνδυνο; Ήταν έξω στο δρόμο και ο άλλος ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο μαγαζί. Είχε όλο τον χρόνο να φύγει. Γιατί παρέμεινε; Αν ο Ζακ είχε όπλο θα παρουσίαζε τον ίδιο τσαμπουκά; Ή θα κρυβόταν;
υπαρχουν μαρτυρες που τον ειδαν να το κραταει. οι μαρτυριες αυτες εχουν γινει και δημοσια, σε βιντεο, καπου θα ειναι θαμμενα στα βαθη αυτου του τοπικ.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:46
Όχι δεν μου απάντησες. Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
Βρέθηκαν αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι του Ζακ; Υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο σε βίντεο που να δείχνει τον Ζακ να κρατάει το μαχαίρι;
μπορεί να είχε πάει να κόψει χόρτα. Για να καπνίσει.Ασέβαστος έγραψε: 28 Μαρ 2019, 12:08υπαρχουν μαρτυρες που τον ειδαν να το κραταει. οι μαρτυριες αυτες εχουν γινει και δημοσια, σε βιντεο, καπου θα ειναι θαμμενα στα βαθη αυτου του τοπικ.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:46
Όχι δεν μου απάντησες. Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
Βρέθηκαν αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι του Ζακ; Υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο σε βίντεο που να δείχνει τον Ζακ να κρατάει το μαχαίρι;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-