..για αδυναμο ΛΗΣΤΉ μιλάμε ..Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:24Μα δεν είχα κάποια αμφιβολία για το τι θα κάνεις απέναντι σε έναν αδύναμο μπροστά σουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:20Άμα βρω αδυναμο ληστή που πάει να με ληστέψει ...και εγω τον πατάω χάμωNaida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:09
Δεν έκανε κάτι ηρωικό για να τον πούμε ήρωα. Είναι όμως θύμα του μικρόμυαλου, μικρόψυχου κοσμηματοπώλη που αντιπροσωπεύει επάξια την σαθρή φιλοτομαριστικη νοοτροπία του μικροαστού. Πάνω από την ανθρώπινη ζωή το "μαγαζάκι" μου, η περιουσιούλα μου και όπου βρω αδύναμο και με παίρνει τον πατάω κάτω.
Τον πούλο σε τέτοιες νοοτροπίες.
Αυτό φαίνεται έλειπε να βάλω την ζωή ενός ληστή πάνω από το μαγαζάκι μου που είναι ολόκληρη μου η ζωή![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Ναι, κλωτσούσε ως 73χρονος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Συνεχίζεις στη τρελιτσα; Καλώς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:58..για αδυναμο ΛΗΣΤΉ μιλάμε ..Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:24Μα δεν είχα κάποια αμφιβολία για το τι θα κάνεις απέναντι σε έναν αδύναμο μπροστά σουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:20
Άμα βρω αδυναμο ληστή που πάει να με ληστέψει ...και εγω τον πατάω χάμω
Αυτό φαίνεται έλειπε να βάλω την ζωή ενός ληστή πάνω από το μαγαζάκι μου που είναι ολόκληρη μου η ζωή![]()
Απέδειξε το ότι ήταν ληστής. Τι έκλεψε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
..πάλι τα ίδια θα λέμε ;
Διάβασε τα προηγούμενα ποστ
Για την ακρίβεια κλωτσούσε σαν κωλόγερος που κρατιέται ακόμα καλά και κλωτσούσε έναν άνθρωπο ημιθανή στο κεφάλι με όλη του τη δύναμη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άμα δε θες να λέμε τα ίδια, μην πουλας τρελά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
..έτσι αξίζει σε μαχαιροβγάλτες ληστέςNaida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:02Για την ακρίβεια κλωτσούσε σαν κωλόγερος που κρατιέται ακόμα καλά και κλωτσούσε έναν άνθρωπο ημιθανή στο κεφάλι με όλη του τη δύναμη.
Όταν μου πουλάνε τρέλα πουλάω κι εγώ τρέλα
- hellegennes
Να σου διηγηθώ μια μικρή ιστορία. Στις γιορτές των Χριστουγέννων, μπήκαν στο μαγαζί μου δυο γύφτισσες. Δεν τις είδα γιατί ήμουν στην κουζίνα. Η μία έπιασε την υπάλληλό μου και έκανε πως ψώνιζε και η άλλη από πίσω έκλεβε μπουκάλια βότκας και ουισκιού.
Το αντιλήφθηκα αφού έφυγαν και το επιβεβαίωσα από τις κάμερες. Λίγο καιρό μετά, αυτή η ίδια ξαναμπήκε στο μαγαζί. Εγώ έλειπα αλλά ήταν ο αδερφός μου που την είχε από πίσω, ώσπου, αφού είδε ότι δεν την παίρνει, αγόρασε ένα μικροπράγμα και μετά έφυγε.
Δεν έκλεψε τίποτα την δεύτερη φορά. Ήταν κλέφτρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά. Έκλεψε ο Ζακ τον κυριούλη με τα χρυσαφικά ;hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:04Να σου διηγηθώ μια μικρή ιστορία. Στις γιορτές των Χριστουγέννων, μπήκαν στο μαγαζί μου δυο γύφτισσες. Δεν τις είδα γιατί ήμουν στην κουζίνα. Η μία έπιασε την υπάλληλό μου και έκανε πως ψώνιζε και η άλλη από πίσω έκλεβε μπουκάλια βότκας και ουισκιού.
Το αντιλήφθηκα αφού έφυγαν και το επιβεβαίωσα από τις κάμερες. Λίγο καιρό μετά, αυτή η ίδια ξαναμπήκε στο μαγαζί. Εγώ έλειπα αλλά ήταν ο αδερφός μου που την είχε από πίσω, ώσπου, αφού είδε ότι δεν την παίρνει, αγόρασε ένα μικροπράγμα και μετά έφυγε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Παρακαλώ, μην αποφεύγεις την απάντηση. Πως βρέθηκε DNA σε ένα μαχαίρι που ισχυρίζεσαι ότι δεν είχε μαζί του;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:42Α καλά. Τρικυμία.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:41Ο αυνανισμός είναι μία φυσική πράξη για έναν άνδρα. Η ονείρωξη άλλωστε είναι ην ανδρική περίοδος. Όμως το να βάζει κανείς μαχαίρια στον πρωκτό του εκτός από χυδαίο είναι και επικίνδυνο...Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:38
Το έχεις χαμένο;μιλάς για dna από αυνανισμό πάνω στο μαχαίρι και σε ρωτάω αν ξέρεις από τι άλλο μπορεί να υπάρχει δείγμα dna και λες εμένα χυδαία;
![]()
Θα σε ξαναρωτήσω και ελπίζω να σκεφτείς πράγματι την ερώτηση μου και να μου απαντήσεις. Εκτός από τις δικές σου αναφορές για το πώς μπορεί να βρέθηκε το DNA του στο μαχαίρι, θέλεις να μου πεις ποιο άλλο υγρό θεωρείται δείγμα DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Παρακαλώ, μην αποφεύγεις την απάντηση. Πως βρέθηκε DNA σε ένα μαχαίρι που ισχυρίζεσαι ότι δεν είχε μαζί του;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:42Α καλά. Τρικυμία.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:41
Ο αυνανισμός είναι μία φυσική πράξη για έναν άνδρα. Η ονείρωξη άλλωστε είναι ην ανδρική περίοδος. Όμως το να βάζει κανείς μαχαίρια στον πρωκτό του εκτός από χυδαίο είναι και επικίνδυνο...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
..το σάλιο η το σπέρμα ;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:09Θα σε ξαναρωτήσω και ελπίζω να σκεφτείς πράγματι την ερώτηση μου και να μου απαντήσεις. Εκτός από τις δικές σου αναφορές για το πώς μπορεί να βρέθηκε το DNA του στο μαχαίρι, θέλεις να μου πεις ποιο άλλο υγρό θεωρείται δείγμα DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Παρακαλώ, μην αποφεύγεις την απάντηση. Πως βρέθηκε DNA σε ένα μαχαίρι που ισχυρίζεσαι ότι δεν είχε μαζί του;
Ήταν τόσο ημιθανής, που παρ' όλες τις κλωτσιές, έβγαινε ακάθεκτος από το κατάστημα (στο οποίο μπήκε για να προστατευτεί από κάποιον που τον κυνηγούσε ).Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:02Για την ακρίβεια κλωτσούσε σαν κωλόγερος που κρατιέται ακόμα καλά και κλωτσούσε έναν άνθρωπο ημιθανή στο κεφάλι με όλη του τη δύναμη.
Occasio facit furem
Για όνομα. Πασιφανές είναι. Το αίμα παιδιά μου. Το αίμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:11..το σάλιο η το σπέρμα ;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:09Θα σε ξαναρωτήσω και ελπίζω να σκεφτείς πράγματι την ερώτηση μου και να μου απαντήσεις. Εκτός από τις δικές σου αναφορές για το πώς μπορεί να βρέθηκε το DNA του στο μαχαίρι, θέλεις να μου πεις ποιο άλλο υγρό θεωρείται δείγμα DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06
Παρακαλώ, μην αποφεύγεις την απάντηση. Πως βρέθηκε DNA σε ένα μαχαίρι που ισχυρίζεσαι ότι δεν είχε μαζί του;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Το παράδειγμά μου αποσκοπεί στο να δείξει ότι δεν είναι ανάγκη να αφαιρέσεις κάτι για να έχεις μπει ως κλέφτης σε έναν χώρο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να φύγεις με άδεια χέρια, όπως το να μην επαρκεί ο χρόνος ή να μην βρεις κάτι που θέλεις να κλέψεις. Αυτό δεν αναιρεί ότι μπήκες για να κλέψεις.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:06Φυσικά. Έκλεψε ο Ζακ τον κυριούλη με τα χρυσαφικά ;hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:04Να σου διηγηθώ μια μικρή ιστορία. Στις γιορτές των Χριστουγέννων, μπήκαν στο μαγαζί μου δυο γύφτισσες. Δεν τις είδα γιατί ήμουν στην κουζίνα. Η μία έπιασε την υπάλληλό μου και έκανε πως ψώνιζε και η άλλη από πίσω έκλεβε μπουκάλια βότκας και ουισκιού.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:59
Συνεχίζεις στη τρελιτσα; Καλώς.
Απέδειξε το ότι ήταν ληστής. Τι έκλεψε;
Σημείωσε κιόλας στο παράδειγμά μου ότι νομικά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα άλλο από το να παρακολουθώ την κλέφτρα για να μην ξανακλέψει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 90 Απαντήσεις