!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 16:27
Naida έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:32
Φυσικά και εχει να κάνει με την ενασχόληση και φυσικά και το παιδί αισθάνεται διαφορετικά όταν ο πατέρας του ασχολείται μαζί του από πχ να επειδή τιβι.
Λατρεία εννοώ να είναι φουλ αρμοδιότητες ότι αφορά το παιδί και να το απολαμβάνει κιόλας.
Αυτό που εισπράττω πάντως εγώ είναι ότι δεν αντιμετωπίζεις συναισθηματικά αλλά λογιστικά (ανταγωνιστικά) το θέμα.
Μήπως έχω και χρωστούμενα από αυτά που εισπράττεις αν είναι να στα δώσω να μη στα χρωστάω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

foscilis έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:17
μίστερ μαξ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:16 Φιλε Φος, ξερεις πολύ καλά οτι οι απαντήσεις στα πχόρουμ είναι αναξιόπιστες. Γιατι δεν ρωτας την γυναίκα σου και να μας πεις την αξιοπιστη απάντηση της; :smt023
μα με αυτήν δεν κάνω προσπάθεια να μην την κοιτάω στα βυζιά. Αυτό έλειπε.
άριστη αποφυγή του νοήματος της ερώτησης, είσαι έτοιμος για το ανέκδοτο με το να με ρωτάς να μαθαίνεις. :003:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Athina__P έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:44 Αν τα καλύψαμε αυτά τα θέματα, να ρωτήσω κάτι άλλο; Πώς είναι να είσαι πατέρας; Τι αισθάνεσαι;
σουπερμαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Αυτα που εμαθα εδω θα τα εφαρμοσω στις ξενες που θα γνωρισω οταν μεταναστευσω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 18:13 Αυτα που εμαθα εδω θα τα εφαρμοσω στις ξενες που θα γνωρισω οταν μεταναστευσω.
Να πας σκανδιναβία Δάσκαλε. Εκεί τα πράγματα έχουν τα υπερ και τα κατά. ΟΚ οι άνδρες κατουράνε καθιστοί και δεν κάνουν πέσιμο σε γυναίκα μην τους κάνουν καμιά μήνυση , αυτές διαλέγουν όπως και εδώ, αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη περιφρόνηση τους για το είδος. Τις αγνοούν ρε παιδί μου. Εμείς οι δούλοι Νότιοι, είμαστε ακαταμάχητοι. Σφυρίζουμε από μακριά πως είμαστε κορόιδα από άλλο πλανήτη .
Οι τεχνικές που έμαθες στο φόρουμ, θα εκτιμηθούν. :smt023
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 18:40
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 18:13 Αυτα που εμαθα εδω θα τα εφαρμοσω στις ξενες που θα γνωρισω οταν μεταναστευσω.
Να πας σκανδιναβία Δάσκαλε. Εκεί τα πράγματα έχουν τα υπερ και τα κατά. ΟΚ οι άνδρες κατουράνε καθιστοί και δεν κάνουν πέσιμο σε γυναίκα μην τους κάνουν καμιά μήνυση , αυτές διαλέγουν όπως και εδώ, αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη περιφρόνηση τους για το είδος. Τις αγνοούν ρε παιδί μου. Εμείς οι δούλοι Νότιοι, είμαστε ακαταμάχητοι. Σφυρίζουμε από μακριά πως είμαστε κορόιδα από άλλο πλανήτη .
Οι τεχνικές που έμαθες στο φόρουμ, θα εκτιμηθούν. :smt023
Δανια λες; Μακροπροθεσμα θα ηθελα να ζησω στο νοτο, αλλα ισως πρεπει πρωτα να κανω μια σταση στον βορρα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 07:19
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 00:08 εξυπνος τροπος να διασπασεις τους ανδροπρεπεις αλλα δεν πετυχαινει παντα :g030:
Σταμάτα. Δεν τραβούσατε ποτέ τον ίδιο δρόμο.
Εσύ είσαι ταγμένος στην γυναίκα και τις κόρες σου, Αυτός σε όλο το γυναικείο φύλο.
:lol: :lol:
τον σκότωσες...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κορες αποκλειεται ειμαι εντουρος :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:25

Δανια λες; Μακροπροθεσμα θα ηθελα να ζησω στο νοτο, αλλα ισως πρεπει πρωτα να κανω μια σταση στον βορρα.
Οι Δανοί έλεγε ο Ανέστης Κεραμμυδας, είναι απόγονοι των Δαναών, μας μοιάζουν λίγο. Πάνε πιο βόρεια. Μην κομπλάρεις αν θα δεις 2μετρους κούκλους ξανθούς άντρες, μόνο μπύρες πίνουν, δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα :wink
Άσε το σκούρο δέρμα σου να μιλήσει, δεν χρειάζεται καν να λες ιστορίες.
Νότο όχι. Οι Ισπανίδες είναι άθλιες, οι Ιταλίδες τούμπανα, αλλά πιο καλομαθημένες και πιο σκοταδόψυχες από τις δικές μας. Δεν πα να πεις πως είσαι εξωγήινος με προσδόκιμο ζωής στην γη 4 ώρες και αν θα μπορούσαν να σου πιάσουν έστω το χέρι... Δεν θα σε λυπηθεί καμία.
Βόρεια Μακεδονία ή Σερβία ΟΚ, αλλά οι καλές παντρεύονται στα 20 ή αλλες στα 22. Παίζεις μπάλα σε αυτές τις ηλικίες άνετα ,αν πεις πως είσαι κάτι ψιλό decent στην Ελλάδα, αλλά έχε και καμιά βέρα πρόχειρη.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:32 κορες αποκλειεται ειμαι εντουρος :003:
Δίνω 10% να είσαι alternative μερακλής τρολογύπας και 90% να ζεις με γυναίκα,πεθερά και 4 κόρες, οπότε σε δικαιολογώ.
Αν τέλος πάντων, έχεις και κανένα γιο, φίλε μην του λες μαλακίες. Δεν κάνει να καταπιέζεις την φύση του Ρωμιού,αυτό είναι στο dna μας: Τον σοφό Σωκράτη ας πούμε, που τον μνημονεύουμε ακόμα σαν γίγαντα του πνεύματος, τον έδερνε η γυναίκα του δημόσια και αυτός την έβρισκε. Ο Αλέξανδρος μόλις έπαθε την πλάκα του με την Ροξάνη, σκότωσε όλους τους MGTOW φίλους του. Ο Αντωνάκης; Και το πόδι του πάτησε η Μάρω Κοντού και όταν μετά από μια δεκαετία την κατάφερε να γυρίσει σπίτι έκανε σαν κέρδισε το Τζόκερ!
Θα βαρέσεις το κεφάλι σου αργότερα, να ξέρεις. Όλο και κάποιος θα του μαυρίσει την καρδιά, καλύτερα να είναι η Σούλα, παρά κάτι άλλο :P
Υ.Γ. Εγώ κόρη θα γούσταρα, αν και με τόση νικοτίνη και αλκόολ που πέρασε στον οργανισμό μου, χλωμό με κόβω :cry
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enaon έγραψε: 26 Μαρ 2019, 17:21
foscilis έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:17
μίστερ μαξ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:16 Φιλε Φος, ξερεις πολύ καλά οτι οι απαντήσεις στα πχόρουμ είναι αναξιόπιστες. Γιατι δεν ρωτας την γυναίκα σου και να μας πεις την αξιοπιστη απάντηση της; :smt023
μα με αυτήν δεν κάνω προσπάθεια να μην την κοιτάω στα βυζιά. Αυτό έλειπε.
άριστη αποφυγή του νοήματος της ερώτησης, είσαι έτοιμος για το ανέκδοτο με το να με ρωτάς να μαθαίνεις. :003:
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Γραφικός έγραψε: 13 Μαρ 2019, 17:26 Πολλές φορές άντρες και γυναίκες δεν καταλαβαινόμαστε. Εδώ οι μεν θα ρωτούν τους/τις δε για απορίες που προκύπτουν και δεν βρίσκεται ποτέ η ευκαιρία να τις λύσουν.

Τι σας ηλεκτριζει περισσοτερο γυναικες;
1) Να βαζετε δαχτυλακι στον εραστη σας κατα τη διαρκεια σεξ;
2) Το αντιστροφο;

Αναμενω απαντησεις.

Μαλλον ματαιως...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

ΟΚ, δεν ταιριάζει πολύ με την τροπή που πήρε το θέμα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άντρες και τις γυναίκες που διαφώτισαν για την ερώτηση παραπάνω για την πατρότητα.
1451 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:55 Άγχος, συντριβή, απελπισία.
:o :-?

Ευχαριστώ για την ειλικρίνεια. Δεν ξέρω αν θες να πεις περισσότερα... Ή δεν πρέπει.
Αγις έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:59
Εξαρτάται απο την ποιοτητα των απογόνων.
:p2: :p2:

ΟΚ, ενδιαφέρον και ειλικρινές επίσης. Ο δικός μου είναι κουκουβάγιος... Αλλά τελικά δεν ξέρω αν αντικειμενικά είναι τόσο καλά παιδάκια, κακά δεν είναι.
Γκιώνης έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:07

Είναι τόσο βαθιά τα συναισθήματα που είναι δύσκολο να τα περιγράψεις.Ευτυχία,ευγνωμοσύνη,περηφάνια,ολοκλήρωση,αγάπη...τα πάντα όλα.
Μπορεί να μην έχουμε εγκυμοσύνη-τοκετό-θηλασμό κλπ και να "χάνουμε" πολλά,όμως η πατρότητα είναι μια αφύπνιση μοναδική στη ζωή του άντρα.Είναι ένα δέσιμο που όμοιό του δεν υπάρχει,μια κατάσταση που ξεπερνά το εγώ και που αξίζει την κάθε θυσία.
Προσπαθώ να σου περιγράψω όπως το βιώνω εγώ αλλά είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς με λόγια.Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος να σου πω είναι ότι όταν γίνεσαι πατέρας αναθεωρείς πολλά πράγματα,αλλάζει τελείως η φιλοσοφία στη ζωή.Στο παρόν φόρουμ τολμώ να πω ότι αισθάνομαι να το έχω δει αυτό επίσης και σε συμπχορουμίτη μέσα στο πέρασμα των χρόνων.
Έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους μάλλον! Η δική μου εκδοχή είναι ότι η σημερινή εποχή μπορεί να απαιτεί περισσότερες αντοχές από όσες έχει φανταστεί ή υπολογίσει κανείς. Εγώ πχ θα ήμουν τέλεια μανούλα στην εποχή του τροφοσυλλέκτη που τι; Έχεις το παιδί αγκαλιά, τρώει από σένα και όταν μεγαλώσει λίγο μαζεύει και αυτό φρούτα και that's it. Καμία σχέση με το τι έχουμε να κάνουμε σήμερα, τα μη ενήλικα πράγματα / ενδιαφέροντα και για πόσα περισσότερα χρόνια, μεγάλη επένδυση... Μόνο τα μπάνια και τα ντυσίματα του βρέφους ήταν... όχι ευχάριστα. Αλλά εξαρτάται και από το βρέφος.
LEONAS έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:40
Αισθάνεσαι υπέροχα που είσαι το πρωτυπο τούς
Συνοπτική και περιεκτική απάντηση, αλλά έχεις εφήβους;

Ασέβαστος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 18:02
σουπερμαν.

:smt023 :smt038

Γενικά, ίσως ήταν παράλειψη, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να προσθέτατε ηλικίες στο περίπου, αν θέλετε, πχ προσχολική ηλικία, βρέφος, έφηβος, άνοιξε τα φτερά του και δεν μένει σπίτι. Του Ασέβαστου θυμάμαι.

Αυτό που με προέτρεψε να ρωτήσω είναι η μεταστροφή που είδα σε γνωστούς μου καθώς μεγάλωσαν τα παιδιά και κυρίως σε περίπτωση που χάλασε η σχέση με τη μάνα. Νόμιζα ότι ήξερα τους ανθρώπους και δεν ήξερα και πολλά τελικά.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι σημερινοί άντρες δένονται πιο πολύ και είναι καλοί μπαμπάδες.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Οργισμένος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 20:25
Γραφικός έγραψε: 13 Μαρ 2019, 17:26 Πολλές φορές άντρες και γυναίκες δεν καταλαβαινόμαστε. Εδώ οι μεν θα ρωτούν τους/τις δε για απορίες που προκύπτουν και δεν βρίσκεται ποτέ η ευκαιρία να τις λύσουν.

Τι σας ηλεκτριζει περισσοτερο γυναικες;
1) Να βαζετε δαχτυλακι στον εραστη σας κατα τη διαρκεια σεξ;
2) Το αντιστροφο;

Αναμενω απαντησεις.

Μαλλον ματαιως...
Με ένα σύντροφο παλιά το είχαμε βρει για παιχνίδι μάλλον αμφίδρομα, αλλά δεν μου ξαναέτυχε / ξαναέλειψε. Δεν ήταν και κάτι πώς να το πω, τραγικό... :oops: :-?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”