Ναι ρε αυτο θελουμε!ζανακς έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:28ΑΥΤΟ το φορουμ θελουμε κύριοι;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:07Πρεπει να παω στον οδοντιατρο πρωτα.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:00
Μα δε γίνεται μόνο έτσι. Γιατί μόνο έτσι;
Υπάρχουν διάφορες θέσεις που σου δίνεται η δυνατότητα. Εγώ το πήγα να είσαι εσύ ανάμεσα και πχ ξαπλωτος μπρούμυτα αλλά με ευθεία πρόσβαση καθότι υπολόγισα πως ταυτόχρονα θα συμμετείχες και με άλλα μέσα![]()
![]()
Μονο ετσι εννοω οτι γινεται να ερεθιζεις ταυτοχρονα κολπο και κλειτοριδα με ενα χερι. Οι υπολοιπες ερωτησεις που εκανα ηταν γενικες και αφορουν ολες τις στασεις. Δε μου απαντησες για τις πλαγιες ενδοκολπικες κινησεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
-
Ορέστης 35
Εννοω με τα δαχτυλα βυθισμενα στον κολπο αντι να τα κουνας μεσα εξω να τα κουνας καθετα προς τον κολπο. Ετσι λενε πιεζεται το σημειο g.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:13Γίνεται κι έτσι με ένα χέρι. Έχοντας ελεύθερο τον αντίχειρα. Δεν έχω καταλαβει πως εννοείς πλάγιες κινήσεις;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:07Πρεπει να παω στον οδοντιατρο πρωτα.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:00
Μα δε γίνεται μόνο έτσι. Γιατί μόνο έτσι;
Υπάρχουν διάφορες θέσεις που σου δίνεται η δυνατότητα. Εγώ το πήγα να είσαι εσύ ανάμεσα και πχ ξαπλωτος μπρούμυτα αλλά με ευθεία πρόσβαση καθότι υπολόγισα πως ταυτόχρονα θα συμμετείχες και με άλλα μέσα![]()
![]()
Μονο ετσι εννοω οτι γινεται να ερεθιζεις ταυτοχρονα κολπο και κλειτοριδα με ενα χερι. Οι υπολοιπες ερωτησεις που εκανα ηταν γενικες και αφορουν ολες τις στασεις. Δε μου απαντησες για τις πλαγιες ενδοκολπικες κινησεις.
ΠέθαναΟρέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:32Ναι ρε αυτο θελουμε!ζανακς έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:28ΑΥΤΟ το φορουμ θελουμε κύριοι;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:07
Πρεπει να παω στον οδοντιατρο πρωτα.![]()
Τι να σου πω καμάρι μου, δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το g. Ούτε έχω καταλάβει πως το εννοείς το κάθετα Στον επόμενο σύντροφό μου θα του πω να πειραματιστούμε να το ψάξουμε αν είναι τόσο καλό όσο λένε. Αν εσένα σου πετύχει να μας πεις κι εμάς τι ακριβώς έκανες.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:34Εννοω με τα δαχτυλα βυθισμενα στον κολπο αντι να τα κουνας μεσα εξω να τα κουνας καθετα προς τον κολπο. Ετσι λενε πιεζεται το σημειο g.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:13Γίνεται κι έτσι με ένα χέρι. Έχοντας ελεύθερο τον αντίχειρα. Δεν έχω καταλαβει πως εννοείς πλάγιες κινήσεις;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:07 Πρεπει να παω στον οδοντιατρο πρωτα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
Ορέστης 35
Bρηκα ενα ωραιοNaida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:41Πέθανα![]()
![]()
![]()
Τι να σου πω καμάρι μου, δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το g. Ούτε έχω καταλάβει πως το εννοείς το κάθετα Στον επόμενο σύντροφό μου θα του πω να πειραματιστούμε να το ψάξουμε αν είναι τόσο καλό όσο λένε. Αν εσένα σου πετύχει να μας πεις κι εμάς τι ακριβώς έκανες.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:34Εννοω με τα δαχτυλα βυθισμενα στον κολπο αντι να τα κουνας μεσα εξω να τα κουνας καθετα προς τον κολπο. Ετσι λενε πιεζεται το σημειο g.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:13
Γίνεται κι έτσι με ένα χέρι. Έχοντας ελεύθερο τον αντίχειρα. Δεν έχω καταλαβει πως εννοείς πλάγιες κινήσεις;
Μάλιστα, ενδιαφέρον βιντεάκι. Θα μπορουσες να το δοκιμάσεις να δεις αν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ αυτά με τα g κτλ δεν ξέρω δε κάθομαι να τα ψάξω. Μπορεί να το έχει πετύχει,μπορεί όχι.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:57Bρηκα ενα ωραιοNaida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:41Πέθανα![]()
![]()
![]()
Τι να σου πω καμάρι μου, δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το g. Ούτε έχω καταλάβει πως το εννοείς το κάθετα Στον επόμενο σύντροφό μου θα του πω να πειραματιστούμε να το ψάξουμε αν είναι τόσο καλό όσο λένε. Αν εσένα σου πετύχει να μας πεις κι εμάς τι ακριβώς έκανες.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:34
Εννοω με τα δαχτυλα βυθισμενα στον κολπο αντι να τα κουνας μεσα εξω να τα κουνας καθετα προς τον κολπο. Ετσι λενε πιεζεται το σημειο g.
Ούτε μπορώ να δίνω στον άλλο οδηγίες πάρτο όλο αριστερά, κόψε λίγο δεξιά, δώσε λίγο γκάζι κτλ. Δεν μ' αρέσει, μου χαλάει την διάθεση.
Αλλά φαίνεται κατατοπιστικό. Καλύτερα να βλέπεις τέτοιου είδους βιντεάκια παρά τσόντες για να αντιληφθείς πως λειτουργεί κάτι. Γιατί στις τσόντες έχουν οργασμό και μόνο που θα τους λύσει το σουτιέν ο άλλος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πες μας λίγα πράγματα για τη γιαγιά σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν τα καλύψαμε αυτά τα θέματα, να ρωτήσω κάτι άλλο; Πώς είναι να είσαι πατέρας; Τι αισθάνεσαι;
Άγχος, συντριβή, απελπισία.
Εξαρτάται απο την ποιοτητα των απογόνων.Athina__P έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:44 Αν τα καλύψαμε αυτά τα θέματα, να ρωτήσω κάτι άλλο; Πώς είναι να είσαι πατέρας; Τι αισθάνεσαι;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πολλες το εχουν χασει το τζι
εδω χανονται ταμπον προφυλαχτικα δαχτυλιδια...............
Ξέρεις, δεν είναι πηγάδι δίχως πάτο να χάνονται. Αν τα ψάξετε, λίγο κάπου εκεί θα είναι. Μπορεί να ανακαλύψετε και το σημείο τζι.
Εγώ όταν είχε πρωτοβγει αυτό με το τζι είπα στον τότε γκόμενο μου να το βρούμε αλλά δεν εισακούστηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 25 Μαρ 2019, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο θρύλος λέει και για ρολόγια...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
: εστω οτι το ανακαλυπτουμε, αν υπαρχει, γιατι οι γυναικολογοι δεν συμφωνουν ολοι για αυτο.
τι θα το κανουμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-