!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυριάκο, ζητάμε από σένα...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Κυριάκο, ζητάμε από σένα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:31
Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:03
Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57

Για να ξέρω από τώρα, με τί νικ θα μπείς όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ και θα μπαμπάρω αυτό το νήμα? :003:
Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής; :smt005: :smt005:
Βρε πές μας τώρα με τί νικ θα ξαναμπείς για ν' αποφύγεις τις ντομάτες. Θα μπαίνεις νύχτα για να μη σε πετυχαίνουν, αλλά έχουμε βάλει καταδείκτες λέηζερ και θα σε βρίσκουν.
Δηλαδή είπαμε, νεοδημοκράτης νεοδημοκράτης, αλλά δε μπορεί, κανείς δεν είναι τόσο μπουνταλάς για να πιστέψει οτι το ζαβό θα κάνει έστω και το 1/1000 απ' όσα λέει.
Στο παλιό ο άντερ είχε ανοίξει κάτι νήματα "κάτι πάει να γίνει" για να δείξει και καλά οτι ο Σαμ διόρθωνε την κατάσταση, και είχε γίνει ρόμπα, γιατίσ ε κάθε ρεμούλα του ανοίγαμε "κάτι πάει να γίνει" με καινούργιο αριθμό.
Εσύ πώς το θέλεις το στραπάτσο, ν' ανοίγουμε καινούργια "Κυριάκο ζητάμε από 'σενα", ή να σου το σερβίρουμε εδώ να δένει και με τ' αρχικά πόστια σου?

btw, αν σκέφτεσαι μετά τις εκλογές να σβήσεις το νήμα, έχω κρατήσει στρατηγικά σκρίν σοτς. Σαν στρατηγικοί πυρηνικοί πύραυλοι θα σε βρίσκουν τα σκρίνς. Ζβίιιιιιιν Ζβίιιιιιιιιιν. :003:
Βρε χελωνάκο, τι με πέρασες, πρόβατο σαν την αφεντομουτσουνάρα σου που άμα ο Μιχαλολιάκος σου πει αύριο ότι πρέπει να πάρεις εικόνισμα του Αδόλφου στο σπίτι, όχι μόνο θα το κάνεις, αλλά και θα του ανάβεις κεράκι; :D

Εγώ κρίνω ότι η προτεραιότητα για τη χώρα είναι να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας, Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Ο Μητσοτάκης. Γι αυτό θα πάω μαζί του.

Αυτό δε σημαίνει ότι ταυτίζομαι 100% με τη ΝΔ σαν να ήμουν κομματόσκυλο. Η ΝΔ έχει πολλά βαρίδια με πρώτο- πρώτο τον Κουραζμένο. Ούτε έχω μεγάλες προσδοκίες. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Καποδίστριας.

Το παρόν νήμα είναι ό,τι λέει: τι θα ήθελα να δω από τη ΝΔ. Δε σημαίνει ότι θα γίνουν όλα. Με βάση αυτά θα κρίνω τη ΝΔ. Και αν δεν είμαι ευχαριστημένος, θα την μαυρίσω :8) .
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

southern έγραψε: 18 Μαρ 2019, 17:14
Πρετεντέρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 17:05
southern έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:16

Το κήρυγμα να το κάνεις πρώτα στους .. κεντροδεξιους που είχαν υπογραφή τον Leon Degrelle. Ο Cauldron δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής. Προσωπική μου άποψη είναι ότι χρειάζεται κάτι διαφορετικό στα δεξιά της ΝΔ.
Ποιος κεντροδεξιός είχε τον Ντεγκρέλ υπογραφή;
υπάρχει κάποιος που στο παλιό φόρουμ είχε υπογραφή το Ντεγκρέλ.. Μπορεί ο άνθρωπος να άλλαξε απόψεις. μην πετάς εύκολα σε ανθρώπους ταμπέλες που δεν δέχονται. ο Kauldron δεν είχε ποτέ τέτοια υπογραφή. Εγώ πλέον κοιτάζω εκτός ΧΑ για κάτι που θα με αντιπροσωπεύει καλλίτερα.
αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μιλάω με όλους δεξιότερα της ΝΔ.
Βρε δικαίωμά σου είναι να ψηφίσεις και να μιλάς με όποιον θες.

Απλώς, δεν μπορώ να χωνέψω ότι στην Ελλάδα που υπέφερε από τους Ναζί αυτοί που ψηφίζουν χρυσαύγουλα ψηφίζουν Ναζί για πρωθυπουργό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Πρετεντέρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 17:17

Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής; :smt005: :smt005:
Βρε πές μας τώρα με τί νικ θα ξαναμπείς για ν' αποφύγεις τις ντομάτες. Θα μπαίνεις νύχτα για να μη σε πετυχαίνουν, αλλά έχουμε βάλει καταδείκτες λέηζερ και θα σε βρίσκουν.
Δηλαδή είπαμε, νεοδημοκράτης νεοδημοκράτης, αλλά δε μπορεί, κανείς δεν είναι τόσο μπουνταλάς για να πιστέψει οτι το ζαβό θα κάνει έστω και το 1/1000 απ' όσα λέει.
Στο παλιό ο άντερ είχε ανοίξει κάτι νήματα "κάτι πάει να γίνει" για να δείξει και καλά οτι ο Σαμ διόρθωνε την κατάσταση, και είχε γίνει ρόμπα, γιατίσ ε κάθε ρεμούλα του ανοίγαμε "κάτι πάει να γίνει" με καινούργιο αριθμό.
Εσύ πώς το θέλεις το στραπάτσο, ν' ανοίγουμε καινούργια "Κυριάκο ζητάμε από 'σενα", ή να σου το σερβίρουμε εδώ να δένει και με τ' αρχικά πόστια σου?

btw, αν σκέφτεσαι μετά τις εκλογές να σβήσεις το νήμα, έχω κρατήσει στρατηγικά σκρίν σοτς. Σαν στρατηγικοί πυρηνικοί πύραυλοι θα σε βρίσκουν τα σκρίνς. Ζβίιιιιιιν Ζβίιιιιιιιιιν. :003:
Βρε χελωνάκο, τι με πέρασες, πρόβατο σαν την αφεντομουτσουνάρα σου που άμα ο Μιχαλολιάκος σου πει αύριο ότι πρέπει να πάρεις εικόνισμα του Αδόλφου στο σπίτι, όχι μόνο θα το κάνεις, αλλά και θα του ανάβεις κεράκι; :D

Εγώ κρίνω ότι η προτεραιότητα για τη χώρα είναι να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας, Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Ο Μητσοτάκης. Γι αυτό θα πάω μαζί του.

Αυτό δε σημαίνει ότι ταυτίζομαι 100% με τη ΝΔ σαν να ήμουν κομματόσκυλο. Η ΝΔ έχει πολλά βαρίδια με πρώτο- πρώτο τον Κουραζμένο. Ούτε έχω μεγάλες προσδοκίες. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Καποδίστριας.

Το παρόν νήμα είναι ό,τι λέει: τι θα ήθελα να δω από τη ΝΔ. Δε σημαίνει ότι θα γίνουν όλα. Με βάση αυτά θα κρίνω τη ΝΔ. Και αν δεν είμαι ευχαριστημένος, θα την μαυρίσω :8) .
έχεις δίκιο για τον Χοντρό. Αυτός και ο Σημίτης είναι η αιτία του κακού. Και ο ΓΑΠ ο ηλίθιος που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ο Τσίπρας συμφωνώ πως είναι επικίνδυνος και δεν το ίδιο με τη ΝΔ στην εξωτερική πολιτική. Κάποιοι όμως πρέπει να πιέζουν και τη ΝΔ. Η ανυπαρξία σοβαρής σκληρής/υπερσυντηρητικής δεξιάς είναι ένα από τα προβλήματα της πολιτικής ζωής της χώρας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρόβατο είσαι και μάλιστα με κουδούνα. Κανένα πρόβατο δεν γνωρίζει οτι είναι πρόβατο, είναι μέρος του πακέτου.
Το βλέπεις οτι είσαι πρόβατο? Αυτό είναι το κλασικό πρόβειο επιχείρημα. Να μου κόψουν το δεξί χέρι, να μη μου κόψουν το αριστερό. Και αντίστροφα.
Τί διαφορά δηλαδή θα έχει να φύγει ο Τσίπρας, αν είναι να έρθει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος με τον Τσίπρα? Θ' αλλάξει κάτι? Εκτός, και εδώ αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είσαι πρόβατο, αλλά μια παμπόνηρη, βρωμερή νυφίτσα, και να περιμένεις να τσιμπήσεις κανένα διορισμούλη πουθενά, μετακλητόστ, ή καμιά θεσούλα διεθυντής σε νοσοκομείο ή ο,τιδήποτε άλλο.
Ο Μητσοτάκης δεν είναι Καποδίστριας.
Ααααντε...
Και αν δεν είμαι ευχαριστημένος, θα την μαυρίσω :8) .
Αν είσαι νυφίτσα, σιγά μη την μαυρίσεις ό,τι και να γίνει. Το μπαγιόκο να πέφτει.

Αν είσαι πρόβατο, πολύ που χέστηκε η ΝΔ αν θα τη μαυρίσεις μετά. Αυτή θα την έχει κάνει τη δουλειά της, και θα σ' έχει "περιποιηθεί" (μέ όλους τους τρόπους), και μετά θα σου πεί κι εκείνη άντε γειά.
Η νοοτροπία σου, αν δε μ' αρέσουν δεν θα τους ξαναψηφίσω είναι σαν τη νοοτροπία ηλίθιας γκόμενας, που πηδιέται μ' έναν τύπο επειδή της έταξε το ένα και το άλλο, και μετά, όταν κάνει τη δουλειά του και τη γράψει αυτός κανονικά, λέει οτι εκείνη τον έφτυσε, και πηγαίνει κανονικά στον επόμενο, ο οποίος της κάνει ακριβώς τα ίδια, και πάει λέγοντας.
Ε, λοιπόν, καλύτερα "πρόβατο του Μιχαλολιάκου", όπως λές εσύ παρά πολιτική ξεκωλιάρα. :c020:
έχεις δίκιο για τον Χοντρό. Αυτός και ο Σημίτης είναι η αιτία του κακού. Και ο ΓΑΠ ο ηλίθιος που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ο Τσίπρας συμφωνώ πως είναι επικίνδυνος και δεν το ίδιο με τη ΝΔ στην εξωτερική πολιτική.
Αμ δεν είναι μόνο ένας ο Χοντρός. Υπάρχει και ο Μπένυ. Αλλά εκεί συνεργάστηκε με τον "εθνικιστή" (το γράφω και γελάω) Σαμαρά, οπότε όλα καλά. Τον ενέκρινε και το σκυλάκι κανίς του εθνικισμού, που ορκιζόταν με την τσιριχτή φωνούλα του να "υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδος" (λές και ξαναπήγαινε φαντάρος).
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Η πουλιτική βούληση του Κούλη πλησιάζει την πολιτική απραξία του χοντρού. Η μητσοτακική στενή παιδεία του τον σπρώχνει στην απόκτηση της εξουσίας μέσω κοινότυπων μεταπολιτευτικών υποσχέσεων, καμμία φαντασία, επίσης δεν μπορεί να διακρίνει πως το στέλεγχος Κικίλιας είναι αμεότερο του καραφλού παγκόσμιου στοχαστή.

Ας προσευχηθούμε.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

O Kικίλ Μπιλ είναι τιτάνας της σύγχρονης πολιτικής και διανόησης.

https://www.vice.com/gr/article/wnwg55/ ... -olh-th-nd
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:05 Πρόβατο είσαι και μάλιστα με κουδούνα. Κανένα πρόβατο δεν γνωρίζει οτι είναι πρόβατο, είναι μέρος του πακέτου.
Καλύτερα πρόβατο παρά Ναζοπρόβατο. :smt005:

Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:05
Το βλέπεις οτι είσαι πρόβατο? Αυτό είναι το κλασικό πρόβειο επιχείρημα. Να μου κόψουν το δεξί χέρι, να μη μου κόψουν το αριστερό. Και αντίστροφα.
Τί διαφορά δηλαδή θα έχει να φύγει ο Τσίπρας, αν είναι να έρθει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος με τον Τσίπρα? Θ' αλλάξει κάτι? Εκτός, και εδώ αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είσαι πρόβατο, αλλά μια παμπόνηρη, βρωμερή νυφίτσα, και να περιμένεις να τσιμπήσεις κανένα διορισμούλη πουθενά, μετακλητόστ, ή καμιά θεσούλα διεθυντής σε νοσοκομείο ή ο,τιδήποτε άλλο.
Ο Μητσοτάκης μιλά για μείωση φόρων. Μπορεί εσύ να γουστάρεις να πληρώνεις τους Καρανίκες, εγώ όχι.

Ν μιλήσουμε για θέματα τάξης και τρομοκρατίας; Πού το είδες εσύ ότι όλα είναι ίδια; Αυτά τα λένε οι δημαγωγοί.

Έλα το Σεπτέμβριο. Έμεινες μετεξεταστέος στο πρόγραμμα της ΝΔ.
Ααααντε...
Τώρα που το σκέφτομαι, ο Κυριάκος είναι Καποδίστριας+ Ελ. Βενιζέλος σε σύγκριση με τον Μιχαλολιάκο. :D
Αν είσαι νυφίτσα, σιγά μη την μαυρίσεις ό,τι και να γίνει. Το μπαγιόκο να πέφτει.

Αν είσαι πρόβατο, πολύ που χέστηκε η ΝΔ αν θα τη μαυρίσεις μετά. Αυτή θα την έχει κάνει τη δουλειά της, και θα σ' έχει "περιποιηθεί" (μέ όλους τους τρόπους), και μετά θα σου πεί κι εκείνη άντε γειά.
Η νοοτροπία σου, αν δε μ' αρέσουν δεν θα τους ξαναψηφίσω είναι σαν τη νοοτροπία ηλίθιας γκόμενας, που πηδιέται μ' έναν τύπο επειδή της έταξε το ένα και το άλλο, και μετά, όταν κάνει τη δουλειά του και τη γράψει αυτός κανονικά, λέει οτι εκείνη τον έφτυσε, και πηγαίνει κανονικά στον επόμενο, ο οποίος της κάνει ακριβώς τα ίδια, και πάει λέγοντας.
Ε, λοιπόν, καλύτερα "πρόβατο του Μιχαλολιάκου", όπως λές εσύ παρά πολιτική ξεκωλιάρα. :c020:
Η νοοτροπία σου είναι πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι. Επειδή η δημοκρατία πάσχει, να την καταργήσουμε. Επειδή ο Τσίπρας τα έκανε σκατά με Υπερταμεία για 99 χρόνια και πλεονάσματα ως το 2060, όλοι είναι τα ίδια σκατά. Αν γίνει κανά θαύμα και βγάλεις τα ναζογυαλιά, θα δεις τις διαφορές.

Ρε συ, δεν ντρέπεσαι να λες ότι γουστάρεις τον Μιχαλολιάκο (πολιτικά πάντα), τον Φύρερ; Από πού κατάγεσαι; Ρώτα κάποιον να σου πει τι έκαναν στον τόπο σου οι Ναζί και άσε τις παρλαπίπες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Jolly Roger έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:19 O Kικίλ Μπιλ είναι τιτάνας της σύγχρονης πολιτικής και διανόησης.

https://www.vice.com/gr/article/wnwg55/ ... -olh-th-nd
Απευθύνοναι σε κάφρους για να τους ψηφίσουν. #auti-einai-i-dexia
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Πρόβατο είσαι και μάλιστα με κουδούνα. Κανένα πρόβατο δεν γνωρίζει οτι είναι πρόβατο, είναι μέρος του πακέτου.
Ααααντε...

έχεις δίκιο για τον Χοντρό. Αυτός και ο Σημίτης είναι η αιτία του κακού. Και ο ΓΑΠ ο ηλίθιος που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ο Τσίπρας συμφωνώ πως είναι επικίνδυνος και δεν το ίδιο με τη ΝΔ στην εξωτερική πολιτική.
Αμ δεν είναι μόνο ένας ο Χοντρός. Υπάρχει και ο Μπένυ. Αλλά εκεί συνεργάστηκε με τον "εθνικιστή" (το γράφω και γελάω) Σαμαρά, οπότε όλα καλά. Τον ενέκρινε και το σκυλάκι κανίς του εθνικισμού, που ορκιζόταν με την τσιριχτή φωνούλα του να "υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδος" (λές και ξαναπήγαινε φαντάρος).
ο Σαμαράς ήταν συντηρητικός όχι εθνικιστής. Διαφωνώ σε πολλά μαζί του αλλά δεν ήταν η χώρα τόσο μπουρδέλο επί ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως απαιτείται άλλο δεξιό/εθνικιστικό κόμμα για να υπάρχει πατριωτική κυβέρνηση έστω και με συνεργασία.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Διαφωνώ σε πολλά μαζί του αλλά δεν ήταν η χώρα τόσο μπουρδέλο επί ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό είναι θέμα χρόνου, οχι κυβερνήτη. Δηλαδή, για κάποιο λόγο, ο καθένας που έρχεται, κάνει τον προηγούμενο να μοιάζει πολιτικός τιτάνας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:04
The Rebel έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:02
Πρετεντέρης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:05 Αν θες να διώξεις τους ζαίους, ψηφίζεις Κυριάκο.

Τόσο απλό. :D
Και μόνο στη σκέψεις μου ανατριχιάζω αν ξαναδούμε κάτι τέτοιο..

[img]https://i.postimg.cc/Hk7SjKJh/5472 ... .jpg[/img]
Όσο υπάρχουν πρόβατα......

Τι ψηφίζεις είπαμε;
:smt017 :102:

Στο Κωλοχανειο δεν αξιζει καν να ψηφισεις, τα Κομματα ειναι πιο πολλα και απο τις Ποδοσφαιρικες ομαδες.

Εικόνα

1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
2. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
4.ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
5.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
6.Τελεία – Απόστολος Γκλέτσος
7. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)
8. ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ, ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑ.Ε.Κ.Ε.
10. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
11. Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
12. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΛΑ.Ο.Σ)
13. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
14. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
15. ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ (Ε.Δ.Ε.Μ.)
16. «ΡΟ ΜΑ» ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
17. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
18. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)
19. ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
20. ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ- ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
21. ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
22. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΛΕΥΚΟ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Εικόνα

Αντε βρες ακρη, γιατι να μην ειναι 3 μονο κομματα;

Λοιπον ψηφιζω Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
:g030:
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Πρετεντέρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 22:18
Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:05 Πρόβατο είσαι και μάλιστα με κουδούνα. Κανένα πρόβατο δεν γνωρίζει οτι είναι πρόβατο, είναι μέρος του πακέτου.
Καλύτερα πρόβατο παρά Ναζοπρόβατο. :smt005:
Η βλακεία δεν είναι ανίκητη, την κέρδισε ο Μητσοτάκης!

https://twitter.com/trollokratis/status ... cf%2583%2F
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Το 2014 δεν θυμάμαι τον Τσίπρα να δέχεται ίδια, ίσως και περισσότερη κριτική από τον Σαμαρά, ούτε θυμαμαι ισαποστάκηδες να αλωνίζουν. Τότε, όλοι ήταν οργισμένοι και αγανακτισμένοι και απελπισμένοι, όλοι "ήταν χρυσαυγίτες μέχρι να πέσει ο βρωμιάρης". Τι σημασία έχει που η ανεργία, η ετεροαπασχοληση-υποαπασχοληση, οι αυτοκτονίες είναι ακόμα μαζί μας; Ο μιθριδατισμος και ο κυνισμός κυριαρχούν, παρέα με τη συμμαχία ακροδεξιάς - ακροαριστεράς του 2011.

Αν έβλεπα κίνημα "κανένα κόμμα πάνω από 25% για δέκα χρόνια" αλλά ήξερα πως ισχύει η ενισχυμένη αναλογική (οπότε μιλάμε για κυβερνητικό συνδυασμό δύο, άντε τριών κομμάτων χάρη στο μπόνους των 50 εδρών), θα ψήφιζα κάποιο μικροσκοπικό κόμμα και θα είχα το κεφάλι μου "ήσυχο". Πλέον, το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν δεν βγει κυβέρνηση στις αμέσως επόμενες εκλογές, θα κυριαρχήσει η απλά αναλογική αβεβαιότητα σε ένα χρονικό σημείο που δεν μας παίρνει: ως το 2022 θα πρέπει να έχουν μπει τα πράγματα σε μια μεσοπρόθεσμη τροχιά και να έχουν βρεθεί εναλλακτικές της υψηλης φορολόγησης αλλιώς θα φορτωθουμε απροετοίμαστοι τους τόκους στο δημόσιο χρέος, λόγω παρελευσης δεκαετίας από το psi, και θα έχουμε πάλι τα ίδια (ελλειψη ρευστοτητας, πιθανό μνημόνιο).

Όποιος ψηφίσει κόμμα εκτός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες ουσιαστικά ψηφίζει υπέρ κυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με απλή αναλογική στις μεθεπομενες εκλογές. Όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ανταμείβει την πολιτική του ψέματος, της συκοφαντίας, του με το ζόρι συγκαλυμμενου μίσους για τους Έλληνες μετανάστες, της φροντίδας μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους, της μετατροπης ολων των υπολοιπων σε ευέλικτα απασχολούμενους επιδοματακηδες εξαρτημένους απο το κρατος. Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ δίνει τη μόνη, έστω και μικρή σε απολυτους όρους, πιθανότητα να διαμορφωθεί κλίμα προσέλκυσης μακροχρόνιων επενδύσεων ώστε να πάψει η μετανάστευση νέων Ελλήνων. Αλλα αυτο δεν είναι υποχρεωμένος να το πιστεύει καποιος. Το να μην θέλει ακυβερνησία και ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της επιρροής των ακραίων αρκεί. Η μεγάλη αναταραχή είναι θαυμάσια κατάσταση μόνο για τυχοδιώκτες.

Οσο ισχύει η απλή αναλογική, η ψήφος στη ΝΔ είναι η πλέον χρήσιμη γιατί η ΝΔ θα την καταργήσει. Μαζί με την αποσύνδεση εκλογής ΠτΔ και εκλογών και την παρέλευση του 2022 χωρίς νέο δημοσιονομικό "ατύχημα", η επαναφορά της ενισχυμένης αναλογικής θα μας δώσει ξανά την πολυτέλεια να μην ψηφίζουμε με βάση διλήμματα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Πρετεντέρης προς kauldron έγραψε: Ρε συ, δεν ντρέπεσαι να λες ότι γουστάρεις τον Μιχαλολιάκο (πολιτικά πάντα), τον Φύρερ; Από πού κατάγεσαι; Ρώτα κάποιον να σου πει τι έκαναν στον τόπο σου οι Ναζί και άσε τις παρλαπίπες.
Μερικοί απλά θα σου πουν τα καλύτερα.

Για πες Kauldron πόσο ηγήτορας κι "αδικημένος" είναι από την ιστορία ο "Φύρερ" και πόσο "δεν έχει ακόμα κριθεί ιστορικά"; :smt047
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”