!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριάκο, ζητάμε από σένα...
Re: Κυριάκο, ζητάμε από σένα...
Εντάξει παιδιά, δεν είναι να βριζόμαστε.
Ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, ξέρουμε πως κάποιοι θα ζοριστούμε γιατί δεν θα μοιράζει παροχές έτσι και το καταλαβαίνω. Αλλά κάποιοι δικοί τους λένε κάτι περίεργα πως και καλά ο σύριζα έκανε ατόπημα με τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν είναι και προδοσία, πως ο Αλέξης έχει αντέξει και είναι ευέλικτος και όλα αυτά περνάνε ασχολίαστα.
Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι καλόπιστη και θα πω πως ίσως πρόκειται για την κλασική διαχρονική βλακεία της Δεξιάς (όλων των κομμάτων και όλων των εποχών) να μην τολμά να πειράξει τους δικούς της ακόμα και όταν φταίνε. Απλώς να τους "βάζει στον πάγκο" ακόμα και για πάντα, αλλά προς Θεού, μην ειπωθεί τίποτα, πιπέρι στο στόμα.
Και προσπαθώ να είμαι καλόπιστη γιατί στον σύριζα θέλουν ακριβώς το αντίθετο: να μαυρίσουν όποιο κόμμα δεν πρόκειται να τους δώσει βουλευτές-δεκανίκια.
Αλλά κάποια στιγμή, ο επικρατέστερος για πρωθυπουργός πρέπει να πάρει θέση επιτέλους!!!
Ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, ξέρουμε πως κάποιοι θα ζοριστούμε γιατί δεν θα μοιράζει παροχές έτσι και το καταλαβαίνω. Αλλά κάποιοι δικοί τους λένε κάτι περίεργα πως και καλά ο σύριζα έκανε ατόπημα με τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν είναι και προδοσία, πως ο Αλέξης έχει αντέξει και είναι ευέλικτος και όλα αυτά περνάνε ασχολίαστα.
Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι καλόπιστη και θα πω πως ίσως πρόκειται για την κλασική διαχρονική βλακεία της Δεξιάς (όλων των κομμάτων και όλων των εποχών) να μην τολμά να πειράξει τους δικούς της ακόμα και όταν φταίνε. Απλώς να τους "βάζει στον πάγκο" ακόμα και για πάντα, αλλά προς Θεού, μην ειπωθεί τίποτα, πιπέρι στο στόμα.
Και προσπαθώ να είμαι καλόπιστη γιατί στον σύριζα θέλουν ακριβώς το αντίθετο: να μαυρίσουν όποιο κόμμα δεν πρόκειται να τους δώσει βουλευτές-δεκανίκια.
Αλλά κάποια στιγμή, ο επικρατέστερος για πρωθυπουργός πρέπει να πάρει θέση επιτέλους!!!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ουγκ,ουγκ.Juno έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:16 Εντάξει παιδιά, δεν είναι να βριζόμαστε.
Να φέρουμε και μερικούς Νεάντερταλ να κάνει παρέα ο μικρός εδώ.Atheos έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:22Ουγκ,ουγκ.Juno έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:16 Εντάξει παιδιά, δεν είναι να βριζόμαστε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αγαπητή μου Juno, δεν το λένε "κάποιοι δικοί τους" το ίδιο το αρχιζαβό το λέει:Juno έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:16 Εντάξει παιδιά, δεν είναι να βριζόμαστε.
https://www.news247.gr/politiki/mitsota ... 88224.html
Σπινθηροβόλο βλέμμα:Μητσοτάκης: Δεν είναι προδότες όσοι στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών

ωχ, τί μας περιμένει... Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο Σπηλιωτόπουλος ίσως εννοεί ότι παρά την ξεφτίλα των ζαίων έχει ένα 25% για πλάκα.Juno έγραψε: 17 Μαρ 2019, 20:52 .... να δώσεις εξηγήσεις για πολλές περίεργες δηλώσεις συνεργατών σου!
![]()
Τόσο αυτός όσο και ο Ρουσόπουλος είναι βαρίδια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Κυριάκο, ζητάμε να καταργήσεις τυχόν αλλαγές στον ΠΚ σχετικά με τις μολότοφ, ξανά ιδιώνυμο η κουκούλα, αυστηροποίηση της νομοθεσίας κατά της τρομοκρατίας.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Για να ξέρω από τώρα, με τί νικ θα μπείς όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ και θα μπαμπάρω αυτό το νήμα?Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:37 Κυριάκο, ζητάμε να καταργήσεις τυχόν αλλαγές στον ΠΚ σχετικά με τις μολότοφ, ξανά ιδιώνυμο η κουκούλα, αυστηροποίηση της νομοθεσίας κατά της τρομοκρατίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πρετεντέρης
Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής;Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57Για να ξέρω από τώρα, με τί νικ θα μπείς όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ και θα μπαμπάρω αυτό το νήμα?Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:37 Κυριάκο, ζητάμε να καταργήσεις τυχόν αλλαγές στον ΠΚ σχετικά με τις μολότοφ, ξανά ιδιώνυμο η κουκούλα, αυστηροποίηση της νομοθεσίας κατά της τρομοκρατίας.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Τι ψηφίζεις είπαμε;The Rebel έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:02Και μόνο στη σκέψεις μου ανατριχιάζω αν ξαναδούμε κάτι τέτοιο..
[img]https://i.postimg.cc/Hk7SjKJh/5472 ... .jpg[/img]
Όσο υπάρχουν πρόβατα......
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Το κήρυγμα να το κάνεις πρώτα στους .. κεντροδεξιους που είχαν υπογραφή τον Leon Degrelle. Ο Cauldron δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής. Προσωπική μου άποψη είναι ότι χρειάζεται κάτι διαφορετικό στα δεξιά της ΝΔ.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:03Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής;Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57Για να ξέρω από τώρα, με τί νικ θα μπείς όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ και θα μπαμπάρω αυτό το νήμα?Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:37 Κυριάκο, ζητάμε να καταργήσεις τυχόν αλλαγές στον ΠΚ σχετικά με τις μολότοφ, ξανά ιδιώνυμο η κουκούλα, αυστηροποίηση της νομοθεσίας κατά της τρομοκρατίας.![]()
![]()
![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Βρε πές μας τώρα με τί νικ θα ξαναμπείς για ν' αποφύγεις τις ντομάτες. Θα μπαίνεις νύχτα για να μη σε πετυχαίνουν, αλλά έχουμε βάλει καταδείκτες λέηζερ και θα σε βρίσκουν.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:03Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής;Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57Για να ξέρω από τώρα, με τί νικ θα μπείς όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ και θα μπαμπάρω αυτό το νήμα?Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:37 Κυριάκο, ζητάμε να καταργήσεις τυχόν αλλαγές στον ΠΚ σχετικά με τις μολότοφ, ξανά ιδιώνυμο η κουκούλα, αυστηροποίηση της νομοθεσίας κατά της τρομοκρατίας.![]()
![]()
![]()
Δηλαδή είπαμε, νεοδημοκράτης νεοδημοκράτης, αλλά δε μπορεί, κανείς δεν είναι τόσο μπουνταλάς για να πιστέψει οτι το ζαβό θα κάνει έστω και το 1/1000 απ' όσα λέει.
Στο παλιό ο άντερ είχε ανοίξει κάτι νήματα "κάτι πάει να γίνει" για να δείξει και καλά οτι ο Σαμ διόρθωνε την κατάσταση, και είχε γίνει ρόμπα, γιατίσ ε κάθε ρεμούλα του ανοίγαμε "κάτι πάει να γίνει" με καινούργιο αριθμό.
Εσύ πώς το θέλεις το στραπάτσο, ν' ανοίγουμε καινούργια "Κυριάκο ζητάμε από 'σενα", ή να σου το σερβίρουμε εδώ να δένει και με τ' αρχικά πόστια σου?
btw, αν σκέφτεσαι μετά τις εκλογές να σβήσεις το νήμα, έχω κρατήσει στρατηγικά σκρίν σοτς. Σαν στρατηγικοί πυρηνικοί πύραυλοι θα σε βρίσκουν τα σκρίνς. Ζβίιιιιιιν Ζβίιιιιιιιιιν.
Όταν ψήφιζα ΝΔ ήμουν καλός (αν και τότε μερικοί με βρίζανε που είμαι "Δεξιός" βλέπε τον μοσχοπόντικα, και κάτι άλλοι με βρίζανε που δεν στήριζα τη μπαντριωντιγκή μπαράνταγκζη του Παπατζαφέρη). Τώρα με λένε "ναζί", αυτοί οι νεόκοποι νεοδημοκράτες. Οφάκηδες, μάσα κι εξουσία να υπάρχει και γίνονται και πολυπολιτισμάκηδες, και δεξιοί, κι ό,τι θές.Ο Cauldron δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όπως είχε πεί ο (παλιός) Αρίστος,
Ο.Φ.Ο.Π.Ο.Α.Κ.-Δημοκρατικό.

Ο.Φ.Ο.Π.Ο.Α.Κ.-Δημοκρατικό.
Spoiler
Ο,τι Φάμε Ο,τι Πιούμε Ο,τι Αρπάξει ο Κώλος μας-Δημοκρατικό
Spoiler
Το τί αρπάζει ο κώλος τους ας μη το συζητήσουμε τώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πρετεντέρης
Ποιος κεντροδεξιός είχε τον Ντεγκρέλ υπογραφή;southern έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:16Το κήρυγμα να το κάνεις πρώτα στους .. κεντροδεξιους που είχαν υπογραφή τον Leon Degrelle. Ο Cauldron δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής. Προσωπική μου άποψη είναι ότι χρειάζεται κάτι διαφορετικό στα δεξιά της ΝΔ.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:03Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής;Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57
Για να ξέρω από τώρα, με τί νικ θα μπείς όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ και θα μπαμπάρω αυτό το νήμα?![]()
![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ένας που ψηφίζει τώρα Γερουλάνο.
υπάρχει κάποιος που στο παλιό φόρουμ είχε υπογραφή το Ντεγκρέλ.. Μπορεί ο άνθρωπος να άλλαξε απόψεις. μην πετάς εύκολα σε ανθρώπους ταμπέλες που δεν δέχονται. ο Kauldron δεν είχε ποτέ τέτοια υπογραφή. Εγώ πλέον κοιτάζω εκτός ΧΑ για κάτι που θα με αντιπροσωπεύει καλλίτερα.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 17:05Ποιος κεντροδεξιός είχε τον Ντεγκρέλ υπογραφή;southern έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:16Το κήρυγμα να το κάνεις πρώτα στους .. κεντροδεξιους που είχαν υπογραφή τον Leon Degrelle. Ο Cauldron δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής. Προσωπική μου άποψη είναι ότι χρειάζεται κάτι διαφορετικό στα δεξιά της ΝΔ.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:03
Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής;![]()
![]()
αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μιλάω με όλους δεξιότερα της ΝΔ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης