Πρετεντέρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 17:17
Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:31
Πρετεντέρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:03
Τι είμαι, Νάζουλας που ντρέπομαι να το πω και λέω ότι είμαι εθνικιστής;
Βρε πές μας τώρα με τί νικ θα ξαναμπείς για ν' αποφύγεις τις ντομάτες. Θα μπαίνεις νύχτα για να μη σε πετυχαίνουν, αλλά έχουμε βάλει καταδείκτες λέηζερ και θα σε βρίσκουν.
Δηλαδή είπαμε, νεοδημοκράτης νεοδημοκράτης, αλλά δε μπορεί, κανείς δεν είναι τόσο μπουνταλάς για να πιστέψει οτι το ζαβό θα κάνει έστω και το 1/1000 απ' όσα λέει.
Στο παλιό ο άντερ είχε ανοίξει κάτι νήματα "κάτι πάει να γίνει" για να δείξει και καλά οτι ο Σαμ διόρθωνε την κατάσταση, και είχε γίνει ρόμπα, γιατίσ ε κάθε ρεμούλα του ανοίγαμε "κάτι πάει να γίνει" με καινούργιο αριθμό.
Εσύ πώς το θέλεις το στραπάτσο, ν' ανοίγουμε καινούργια "Κυριάκο ζητάμε από 'σενα", ή να σου το σερβίρουμε εδώ να δένει και με τ' αρχικά πόστια σου?
btw, αν σκέφτεσαι μετά τις εκλογές να σβήσεις το νήμα, έχω κρατήσει στρατηγικά σκρίν σοτς. Σαν στρατηγικοί πυρηνικοί πύραυλοι θα σε βρίσκουν τα σκρίνς. Ζβίιιιιιιν Ζβίιιιιιιιιιν.
Βρε χελωνάκο, τι με πέρασες, πρόβατο σαν την αφεντομουτσουνάρα σου που άμα ο Μιχαλολιάκος σου πει αύριο ότι πρέπει να πάρεις εικόνισμα του Αδόλφου στο σπίτι, όχι μόνο θα το κάνεις, αλλά και θα του ανάβεις κεράκι;
Εγώ κρίνω ότι η προτεραιότητα για τη χώρα είναι να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας, Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Ο Μητσοτάκης. Γι αυτό θα πάω μαζί του.
Αυτό δε σημαίνει ότι ταυτίζομαι 100% με τη ΝΔ σαν να ήμουν κομματόσκυλο. Η ΝΔ έχει πολλά βαρίδια με πρώτο- πρώτο τον Κουραζμένο. Ούτε έχω μεγάλες προσδοκίες. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Καποδίστριας.
Το παρόν νήμα είναι ό,τι λέει: τι θα ήθελα να δω από τη ΝΔ. Δε σημαίνει ότι θα γίνουν όλα. Με βάση αυτά θα κρίνω τη ΝΔ. Και αν δεν είμαι ευχαριστημένος, θα την μαυρίσω

.
Πρόβατο είσαι και μάλιστα με κουδούνα. Κανένα πρόβατο δεν γνωρίζει οτι είναι πρόβατο, είναι μέρος του πακέτου.
Εγώ κρίνω ότι η προτεραιότητα για τη χώρα είναι να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας, Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Ο Μητσοτάκης. Γι αυτό θα πάω μαζί του.
Το βλέπεις οτι είσαι πρόβατο? Αυτό είναι το κλασικό πρόβειο επιχείρημα. Να μου κόψουν το δεξί χέρι, να μη μου κόψουν το αριστερό. Και αντίστροφα.
Τί διαφορά δηλαδή θα έχει να φύγει ο Τσίπρας, αν είναι να έρθει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος με τον Τσίπρα? Θ' αλλάξει κάτι? Εκτός, και εδώ αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είσαι πρόβατο, αλλά μια παμπόνηρη, βρωμερή νυφίτσα, και να περιμένεις να τσιμπήσεις κανένα διορισμούλη πουθενά, μετακλητόστ, ή καμιά θεσούλα διεθυντής σε νοσοκομείο ή ο,τιδήποτε άλλο.
Ο Μητσοτάκης δεν είναι Καποδίστριας.
Ααααντε...
Και αν δεν είμαι ευχαριστημένος, θα την μαυρίσω

.
Αν είσαι νυφίτσα, σιγά μη την μαυρίσεις ό,τι και να γίνει. Το μπαγιόκο να πέφτει.
Αν είσαι πρόβατο, πολύ που χέστηκε η ΝΔ αν θα τη μαυρίσεις μετά. Αυτή θα την έχει κάνει τη δουλειά της, και θα σ' έχει "περιποιηθεί" (μέ όλους τους τρόπους), και μετά θα σου πεί κι εκείνη άντε γειά.
Η νοοτροπία σου, αν δε μ' αρέσουν δεν θα τους ξαναψηφίσω είναι σαν τη νοοτροπία ηλίθιας γκόμενας, που πηδιέται μ' έναν τύπο επειδή της έταξε το ένα και το άλλο, και μετά, όταν κάνει τη δουλειά του και τη γράψει αυτός κανονικά, λέει οτι εκείνη τον έφτυσε, και πηγαίνει κανονικά στον επόμενο, ο οποίος της κάνει ακριβώς τα ίδια, και πάει λέγοντας.
Ε, λοιπόν, καλύτερα "πρόβατο του Μιχαλολιάκου", όπως λές εσύ παρά πολιτική ξεκωλιάρα.
έχεις δίκιο για τον Χοντρό. Αυτός και ο Σημίτης είναι η αιτία του κακού. Και ο ΓΑΠ ο ηλίθιος που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ο Τσίπρας συμφωνώ πως είναι επικίνδυνος και δεν το ίδιο με τη ΝΔ στην εξωτερική πολιτική.
Αμ δεν είναι μόνο ένας ο Χοντρός. Υπάρχει και ο Μπένυ. Αλλά εκεί συνεργάστηκε με τον "εθνικιστή" (το γράφω και γελάω) Σαμαρά, οπότε όλα καλά. Τον ενέκρινε και το σκυλάκι κανίς του εθνικισμού, που ορκιζόταν με την τσιριχτή φωνούλα του να "υπερασπίσει μέχρι τελευταίας ρανίδος" (λές και ξαναπήγαινε φαντάρος).