Δεν τις βαζει κανεις - μονες τους λυσσάνε και σχεδιαζουν γαμους υπερπαραγωγες .Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:02Κοίτα, θα σου πω εγώ. Μας έχουν κάνει κλόουν σαν το γκώλο με τα τσουβάλια από τούλι, μας έχουν βάψει σα τραβέλια, μας έχουν βάλει τον κόθορνο που δεν περπατιέται ούτε από ξυλοπόδαρο, μας έχουν βάλει να πληρώσουμε για το κάθε θειο της γιαγιάς της εγγονής του αδερφού του Γκέκα και ΕΧΟΥΝ και την απαίτηση να ακούμε και το βιολί του καθε παπα-ρα. Ε ΟΧΙ. Πάτημα στο μικρο το δάχτυλο και στροφή να τρίψει το δέρμα καλά.gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:58Κατάλαβα τι έγραψες, η περίπτωση με το πάτημα του ποδιού περιλαμβάνει χαστούκι και έσπευσες να δικαιολογήσεις τον γαμπρό. Διάβαζε λιγάκι τι σχολιάζεις.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:53
Εγραψα για την περιπτωση με το πατημα του ποδιου - φαινεται κ στις παραθεσεις - οχι για το βινδεο με το χαστουκι- δινε λιγο προσοχη.
Φυσικα μπορει να σε γραψει η νυφη και να σου πατησει το ποδι κ πολυ πιο φυσικα επειδη δεν ειναι θεότητα η κυρία, της λες αντεεε γειααα - δημοσια πάντα - κ την γραφεις στα αρχιδια σου.
Εσύ που τα ξέρεις, πρώτη νύχτα παίζει ή κοιμούνται σα τα ζώα; Για ρώτα τι παίζει να μαθαίνουμε.jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:01
Τι να μην άκουσε, μέχρι και τι ώρα θα κοιμηθεί το επόμενο 2ημερο μετά τον γάμο έχει τσεκαρει
Απλά δεν ειναι μαλακω να τον ξεφτιλίσει σε 200 άτομα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι πρόσεχε.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:04
Δεν τις βαζει κανεις - μονες τους λυσσάνε και σχεδιαζουν γαμους υπερπαραγωγες .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κοιμούνται σαν τα ζώαCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:02
Εσύ που τα ξέρεις, πρώτη νύχτα παίζει ή κοιμούνται σα τα ζώα; Για ρώτα τι παίζει να μαθαίνουμε.
- Cecily Anne
Δημαρχείο και πάλι δημαρχείο.jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:06Κοιμούνται σαν τα ζώαCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:02
Εσύ που τα ξέρεις, πρώτη νύχτα παίζει ή κοιμούνται σα τα ζώα; Για ρώτα τι παίζει να μαθαίνουμε.
Ε όχι ρε φίλε, μια φορά τη βάζεις τη γαμωκουλούρα, να μην το γλεντήσεις; Ούτε ο θεός δεν το θέλει, το πιστεύω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:07Δημαρχείο και πάλι δημαρχείο.jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:06Κοιμούνται σαν τα ζώαCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:02
Εσύ που τα ξέρεις, πρώτη νύχτα παίζει ή κοιμούνται σα τα ζώα; Για ρώτα τι παίζει να μαθαίνουμε.![]()
Ε όχι ρε φίλε, μια φορά τη βάζεις τη γαμωκουλούρα, να μην το γλεντήσεις; Ούτε ο θεός δεν το θέλει, το πιστεύω.
κ εντελως φλου κ χυμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εντάξει δεν παντρεύτηκαν και παρθένοιCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:07Δημαρχείο και πάλι δημαρχείο.jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:06Κοιμούνται σαν τα ζώαCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:02
Εσύ που τα ξέρεις, πρώτη νύχτα παίζει ή κοιμούνται σα τα ζώα; Για ρώτα τι παίζει να μαθαίνουμε.![]()
Κομμάτια είναι απ τις χαιρετούρες, ήμουνα τις προάλλες σε ένα γάμο στο βελβεντο, λυπήθηκα τη σουιταρα με το τζακουζι όταν μου την έδειξαν την επομένη
- Cecily Anne
jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:11
Εντάξει δεν παντρεύτηκαν και παρθένοι
Κομμάτια είναι απ τις χαιρετούρες, ήμουνα τις προάλλες σε ένα γάμο στο βελβεντο, λυπήθηκα τη σουιταρα με το τζακουζι όταν μου την έδειξαν την επομένη
Μη σου πω θα κλείσω ημερομηνία να συμπίπτει με την ωορρηξία μου.
Σωστη κ πρακτικη αλλά ο γάμος τι σχεση εχει με το να αποφασισεις να κανεις παιδι ;Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:14jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:11
Κομμάτια είναι απ τις χαιρετούρες, ήμουνα τις προάλλες σε ένα γάμο στο βελβεντο, λυπήθηκα τη σουιταρα με το τζακουζι όταν μου την έδειξαν την επομένηΤΙ ΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕ, ο μόνος λόγος να παντρευτείς είναι ξεκάθαρα να κάνεις παιδί. Οπότε θα θέλω να κάνω παιδί και θα πάμε για ύπνο; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; Θα τον ταΐζω ένα μήνα μέλια με καρύδια, φράουλες με σοκολάτα, μύδια/στρείδια και τεσπα ό,τι άλλο είναι. Δε θα κοιμηθεί για καμιά βδομάδα.
δλδ τι σου εξασφαλιζει που δεν γινεται χωρις αυτον ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εντάξει μπορείτε να κάνετε παιδί και την αλλη βδομάδα ή στο μήνα του μελιτος αν καίγεσαι τόσο , δεν είμαστε σε βιβλικές εποχές να συλλάβεις τη μέρα του γάμουCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:14jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:11
Κομμάτια είναι απ τις χαιρετούρες, ήμουνα τις προάλλες σε ένα γάμο στο βελβεντο, λυπήθηκα τη σουιταρα με το τζακουζι όταν μου την έδειξαν την επομένηΤΙ ΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕ, ο μόνος λόγος να παντρευτείς είναι ξεκάθαρα να κάνεις παιδί. Οπότε θα θέλω να κάνω παιδί και θα πάμε για ύπνο; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; Θα τον ταΐζω ένα μήνα μέλια με καρύδια, φράουλες με σοκολάτα, μύδια/στρείδια και τεσπα ό,τι άλλο είναι. Δε θα κοιμηθεί για καμιά βδομάδα.
- Cecily Anne
Τη γκρίνια της γιαγιάς μου. Και μη πας να μου πουλήσεις δικαιολογίες. Δεν ξέρεις τη γιαγιά μου.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:16Σωστη κ πρακτικη αλλά ο γάμος τι σχεση εχει με το να αποφασισεις να κανεις παιδι ;Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:14jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:11
- Cecily Anne
Όχι, μα και την ωορρηξία δεν τη πετυχαίνεις, βάζεις ένα τριήμερο πάνω κάτω. Εδώ σου γράφω προετοιμασία μήνα, θα φάει όλο το μελισσι του πατέρα μου μέχρι να βελάξει.jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:17Εντάξει μπορείτε να κάνετε παιδί και την αλλη βδομάδα ή στο μήνα του μελιτος αν καίγεσαι τόσο , δεν είμαστε σε βιβλικές εποχές να συλλάβεις τη μέρα του γάμουCecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:14jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:11
Δικαιολογιες..Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:17Τη γκρίνια της γιαγιάς μου. Και μη πας να μου πουλήσεις δικαιολογίες. Δεν ξέρεις τη γιαγιά μου.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:16Σωστη κ πρακτικη αλλά ο γάμος τι σχεση εχει με το να αποφασισεις να κανεις παιδι ;Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:14
ΤΙ ΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕ, ο μόνος λόγος να παντρευτείς είναι ξεκάθαρα να κάνεις παιδί. Οπότε θα θέλω να κάνω παιδί και θα πάμε για ύπνο; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; Θα τον ταΐζω ένα μήνα μέλια με καρύδια, φράουλες με σοκολάτα, μύδια/στρείδια και τεσπα ό,τι άλλο είναι. Δε θα κοιμηθεί για καμιά βδομάδα.
Σοβαρη απάντηση εχεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
3 μέρες άυπνος θα ναι ο φουκαράς απ τις προετοιμασίες, δεν θα του σηκώνεται ούτε με βιντσι που θες και γούστα
- Cecily Anne
Ναι, είναι η ΜΟΝΗ περίπτωση να σοβαρευτούμε και να βρούμε ημερομηνία. Παίζει να μου'χουν μείνει 50 ωάρια ξέρω'γω διαθέσιμα και μηδέν χρόνος για σπατάλη. Και βάλες τις ατυχίες που πιθανά συμβαίνουν ειδικά σε αυτές τις ηλικίες.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:19Δικαιολογιες..Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:17Τη γκρίνια της γιαγιάς μου. Και μη πας να μου πουλήσεις δικαιολογίες. Δεν ξέρεις τη γιαγιά μου.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:16
Σωστη κ πρακτικη αλλά ο γάμος τι σχεση εχει με το να αποφασισεις να κανεις παιδι ;
Σοβαρη απάντηση εχεις ;
Ναι καλά. Δεν με ξέρεις. Θα του το σηκώσω ακόμα και με γερανό. Θα τον ταΐσω μέχρι και φωταέριο αν χρειαστεί.jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:21 3 μέρες άυπνος θα ναι ο φουκαράς απ τις προετοιμασίες, δεν θα του σηκώνεται ούτε με βιντσι που θες και γούστα
Μου εμεινε η απορια τι εμποδιζει μια συγχρονη δραστηρια γυναίκα να τεκνονοποιησει αν δεν παντρευτεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-