!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:34 Αυτή νομίζω ότι τον έδειρε πρώτη.
Σκέφτομαι γραπτώς:
Ας υποθέσουμε ότι για κάποιο γελοίο λόγο θες να κάνεις θρησκευτικό γάμο, δεν το καταλαβαίνω, αλλά φτιάχνω σενάρια. Αν το πιστεύεις το θέμα, δεν καταλαβαίνω, γιατί αντιδράς με το να πατήσεις πόδι, αφού ευλαβικά ακολουθείς το θρησκευτικό ζομπιφικέισον.
Αν το κάνεις γιατί πιέστηκες, ξέρω'γω είναι ο άλλος μουτζαχεντίν ορθόδοξος και σου πρήζει τα ούμπαλα, δεν καταλαβαίνω, γιατί να ασχοληθείς με τις παπαριές που ακούς. Δηλαδή οι πιθανότητες να άκουγα τη φράση τη συγκεκριμένη θα ήταν 2%.
Ειλικρινά παίζει να μην άκουγα ποτέ τη φράση. Η ξέρω'γω να το'παιρνα χαμπάρι και να του χούφτωνα το κωλομέρι για χαβαλέ (αν η γωνία αριστερού κωλομεριού είναι είναι εκτός οπτικού πεδίου μάνας και γιαγιάς). Να μου γύρναγε φούσκο δεν παίζει, διότι έλεος, δεν θα παντρευόμουν αούγκανο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, παίζει έντονα να του έσπαγα τα αρχίδια, γιατί είναι της εκκλησίας. Οπότε καθώς πιάνω κωλομέρι αριστερο, θα του ψιθηρίσω στο αυτί τι θα του κάνω μόλις ξεμπερδέψουμε από τις μαλακίες και βγάλω τα τακούνια που με πονάνε κλπ. :roll:

ΟΚ πείστηκα. Θα χουφτώσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:37
hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:27
gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 00:59

γλίτωσε η κοπέλα
Πέραν της ορθογραφίας, αυτός που γλύτωσε ήταν ο γαμπρός από μια μαλακισμένη που την μέρα του γάμου της έδειξε στον μέλλοντα συζυγό της πού έχει γραμμένες τις επιθυμίες του.
Σιγααα τι εκανε το κοριτσάκι - απλα τον εγραψε στα γκουτσι της - και ο κακουργος την φαρμακωσε στην πιο μεγάλη μερα της ζωης της και την ρεζίλεψε σ όλη την κοινωνία (και ιδίως στις φιλες της - αν ηταν σωστός θα εστηνε κώλο κ στο σπιτι θα μπορουσε να της επιδώσει εγγραφη διαμαρτυρία )
Ναι άγι οι ανθρωποι καμιά φορά θα σε γράφουν στα γκούτσι τους ή και στα αρχίδια τους γιατί δεν είσαι ξέρω γω κανένας Μεσσίας.
Δεν μπορείς να τους χτυπάς.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Εγώ δεν έχω δει πάντως καμιά σε γάμο να του πατάει το πόδι, τον κάνεις ξεφτίλα και θα συζητηθεί μετά βρήκαμε ποιός κάνει κουμάντο
Αν ήταν και σε κανα ταλιμπανοχωρι δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να τρελάθηκε
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:47 Εγώ δεν έχω δει πάντως καμιά σε γάμο να του πατάει το πόδι, τον κάνεις ξεφτίλα και θα συζητηθεί μετά βρήκαμε ποιός κάνει κουμάντο
Αν ήταν και σε κανα ταλιμπανοχωρι δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο να τρελάθηκε
Γιατί πας και στήνεσαι πρώτη γραμμή να δεις αν θα το πατήσει;
Κουτσομπόλη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
jason

Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:49
jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:47 Εγώ δεν έχω δει πάντως καμιά σε γάμο να του πατάει το πόδι, τον κάνεις ξεφτίλα και θα συζητηθεί μετά βρήκαμε ποιός κάνει κουμάντο
Γιατί πας και στήνεσαι πρώτη γραμμή να δεις αν θα το πατήσει;
Κουτσομπόλη.
ε μπαμ κάνει
Και τελευταία σειρά να σαι θα ακούσεις τα χάχανα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:50

ε μπαμ κάνει
Δηλαδή τώρα μου λες ότι στους γάμους όλοι κοιτάνε την πατούσα της νύφης; Άμα λέω πανηγύρι κοπλιμέντο κάνω τελικά. Καλά θα μου πεις εγώ που αράζω πίσω και παίζω πόκερ στο κινητό είμαι καλύτερη; Τεσπα. Περί ορέξεως, κάντε ό,τι θέτε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:45
hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:27

Πέραν της ορθογραφίας, αυτός που γλύτωσε ήταν ο γαμπρός από μια μαλακισμένη που την μέρα του γάμου της έδειξε στον μέλλοντα συζυγό της πού έχει γραμμένες τις επιθυμίες του.
Σιγααα τι εκανε το κοριτσάκι - απλα τον εγραψε στα γκουτσι της - και ο κακουργος την φαρμακωσε στην πιο μεγάλη μερα της ζωης της και την ρεζίλεψε σ όλη την κοινωνία (και ιδίως στις φιλες της - αν ηταν σωστός θα εστηνε κώλο κ στο σπιτι θα μπορουσε να της επιδώσει εγγραφη διαμαρτυρία )
Ναι άγι οι ανθρωποι καμιά φορά θα σε γράφουν στα γκούτσι τους ή και στα αρχίδια τους γιατί δεν είσαι ξέρω γω κανένας Μεσσίας.
Εγραψα για την περιπτωση με το πατημα του ποδιου - φαινεται κ στις παραθεσεις - οχι για το βινδεο με το χαστουκι- δινε λιγο προσοχη.
Φυσικα μπορει να σε γραψει η νυφη και να σου πατησει το ποδι κ πολυ πιο φυσικα επειδη δεν ειναι θεότητα η κυρία, της λες αντεεε γειααα - δημοσια πάντα - κ την γραφεις στα αρχιδια σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
jason

Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:52
jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:50

ε μπαμ κάνει
Δηλαδή τώρα μου λες ότι στους γάμους όλοι κοιτάνε την πατούσα της νύφης; Άμα λέω πανηγύρι κοπλιμέντο κάνω τελικά. Καλά θα μου πεις εγώ που αράζω πίσω και παίζω πόκερ στο κινητό είμαι καλύτερη; Τεσπα. Περί ορέξεως, κάντε ό,τι θέτε.
Εντάξει δεν είναι και ποδολαγνοι, στο η δε γυνή να φοβειται τον άνδρα κοιτανε με τη λογική έχει πλάκα να γελάσουμε
Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει καμιά
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:56
Εντάξει δεν είναι και ποδολαγνοι, στο η δε γυνή να φοβειται τον άνδρα κοιτανε με τη λογική έχει πλάκα να γελάσουμε
Γιατί παίζει καμιά να μην το άκουσε καλό μου. Με τις τόσες αρλούμπες που λένε και τα αααααααααααα ωωωωωωωωωωωωω ουυυυυυυυυυυυ πσπσπσμπχχιχθχθχχυχυυχυχυασοσκαμηδοακσαδιθξβεφκαξεφβξβν βζνζνζνζνζν που ακούς, άντε πέτυχέ το.

Για να είμαι ειλικρινής το Σοφία ορθή το πιάνω, αλλά εφόσον δεν λέει σε εμένα να σηκωθώ, κάμω την πάπια. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 12 Μαρ 2019, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gassim

Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:53

Εγραψα για την περιπτωση με το πατημα του ποδιου - φαινεται κ στις παραθεσεις - οχι για το βινδεο με το χαστουκι- δινε λιγο προσοχη.
Φυσικα μπορει να σε γραψει η νυφη και να σου πατησει το ποδι κ πολυ πιο φυσικα επειδη δεν ειναι θεότητα η κυρία, της λες αντεεε γειααα - δημοσια πάντα - κ την γραφεις στα αρχιδια σου.
Κατάλαβα τι έγραψες, η περίπτωση με το πάτημα του ποδιού περιλαμβάνει χαστούκι και έσπευσες να δικαιολογήσεις τον γαμπρό. Διάβαζε λιγάκι τι σχολιάζεις.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:58

Κατάλαβα τι έγραψες, η περίπτωση με το πάτημα του ποδιού περιλαμβάνει χαστούκι και έσπευσες να δικαιολογήσεις τον γαμπρό. Διάβαζε λιγάκι τι σχολιάζεις.
:c020:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
jason

Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:58
jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:56
Γιατί παίζει καμιά να μην το άκουσε καλό μου. Με τις τόσες αρλούμπες που λένε και τα αααααααααααα ωωωωωωωωωωωωω ουυυυυυυυυυυυ πσπσπσμπχχιχθχθχχυχυυχυχυασοσκαμηδοακσαδιθξβεφκαξεφβξβν βζνζνζνζνζν που ακούς, άντε πέτυχέ το.

Για να είμαι ειλικρινής το Σοφία ορθή το πιάνω, αλλά εφόσον δεν λέει σε εμένα να σηκωθώ, κάμω την πάπια. :003:
Τι να μην άκουσε, μέχρι και τι ώρα θα κοιμηθεί το επόμενο 2ημερο μετά τον γάμο έχει τσεκαρει
Απλά δεν ειναι μαλακω να τον ξεφτιλίσει σε 200 άτομα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Κοίτα, θα σου πω εγώ. Μας έχουν κάνει κλόουν σαν το γκώλο με τα τσουβάλια από τούλι, μας έχουν βάψει σα τραβέλια, μας έχουν βάλει τον κόθορνο που δεν περπατιέται ούτε από ξυλοπόδαρο, μας έχουν βάλει να πληρώσουμε για το κάθε θειο της γιαγιάς της εγγονής του αδερφού του Γκέκα και ΕΧΟΥΝ και την απαίτηση να ακούμε και το βιολί του καθε παπα-ρα. Ε ΟΧΙ. Πάτημα στο μικρο το δάχτυλο και στροφή να τρίψει το δέρμα καλά.

jason έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:01
Τι να μην άκουσε, μέχρι και τι ώρα θα κοιμηθεί το επόμενο 2ημερο μετά τον γάμο έχει τσεκαρει
Απλά δεν ειναι μαλακω να τον ξεφτιλίσει σε 200 άτομα
Εσύ που τα ξέρεις, πρώτη νύχτα παίζει ή κοιμούνται σα τα ζώα; Για ρώτα τι παίζει να μαθαίνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 12 Μαρ 2019, 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gassim

Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:00

:c020:
gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 00:59
Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:42 Είναι η ώρα για πλακίτσες;
Αναρωτιέμαι.

Ξέρω για ένα παρολίγον γάμο που η νύφη στην εκκλησία στο "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" σήκωσε το ποδαράκι και τον πάτησε ενώ της είχε κάνει εξήγηση από πριν να μην το δοκιμάσει.
Η αντίδραση του γαμπρού ήταν ίδια, της τράβηξε ένα φούσκο και σηκώθηκε και έφυγε από την εκκλησία.
γλίτωσε η κοπέλα
:bored: :bored:
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:30
Νon4me έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:26
Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:53

Ήταν ανάλογος της μαλακίας της.
Αυτο ειναι σκεψη αντε για μεχρι 16-17 οχι παραπανω . Αν εχεις κανει εξηγηση απο πριν ... ( δε μας λες αν γνωριζεις αυτη ειχε συμφωνησει ? :lol: ) και ειχε συμφωνησει , του εριξε πιστολι στη συμφωνια παει να πει οτι δεν ηξερε τι γυναικα ειχε διπλα του και αλλα πολλά . Και παλι μπορεις να την τιμωρησεις στο σπιτι δεν χρειαζεται να κοψεις εισιτήρια :smt005: , τελος μην ηταν η προφαση για ενα run away :smt023
Βασικο μαθημα.
Για τις Γυναικες μετράει ( κ ποναει ) μονο οτι γινεται δημόσια.
Ελπίζω το Σεξ να εξαιρείται του κανόνα
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”