!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

stavmanr έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:24
Alchemist501 έγραψε: 03 Μαρ 2019, 18:10 Αμφισβήτηση της Εξέλιξης στην Ελλάδα εν ετει 2019.....
Η αμφισβήτηση των δογμάτων είναι η αρχή της επιστήμης. :g030:
Κι όπως θα διάβασες στο νήμα, δεν υπάρχει καμία, όχι μόνο επιστημονική απόδειξη, αλλά ούτε καν ένδειξη για την ισχύ του εξελικτικού δόγματος.
Έγινε ΝΟΜΟΣ της Εξέλιξης και όσο και να πήζεις και μας τα πρήζεις, δεν πρόκειται να αλλάξει!
Ξύδι δημιουργιστικό! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Nandros έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:51
nrg έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:31
stavmanr έγραψε: 03 Μαρ 2019, 09:07 Αν δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει, γιατί χρησιμοποιείται συμπερασματικά στο τίτλο του δημοσιεύματος; :p2:
Γιατί μπορούν...
Φυσικά αυτοί που αγαπάνε τις επιστήμες, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα διαμαρτύρονταν, για τέτοιες επικεφαλίδες.

Φαντάσου λοιπόν ένα πείραμα στο οποίο να σχηματίζονται από χώμα μεταλλικά κομμάτια, κάτω από καθορισμένες συνθήκες. Και ο τίτλος να είναι: Έγιναν βήματα για την ανακάλυψη της παραγωγής αυτοκινήτων με τυχαίες διεργασίες...

Είναι φανερό ότι προωθούν την ιδέα ότι η άβια ύλη όταν σχηματίζει κομμάτια που μοιάζουν με την έμβια, αυτόματα αποκτούν και παράξενες ιδιότητες, όπως αύξηση της πολυπλοκότητας, αποθήκευσης πληροφοριών και αναπαραγωγή.
Ενώ εσύ που μας λες πως ο κόσμος έγινε πριν 6000 χρόνια σε 6 μέρες είσαι ο σωστός! :smt005:
Πότε έγραψα ότι ο κόσμος έγινε σε 6 μέρες; (όπου μέρα = 24 ώρες) ή ότι έγινε πριν από 6000 χρόνια; :roll:

Και αν εγώ πιστεύω σε κάτι που είναι λάθος, αυτό δικαιώνει την δική σου επιλογή;

Βλέπεις και μόνος σου λοιπόν, ότι η επιλογή σου, δεν βασίζεται σε επιστημονικές αποδείξεις.
Σεβαστή μεν, αλλά μην μας πλασάρεσαι ως υπέρμαχος των επιστημών και της λογικής.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Nandros

nrg έγραψε: 03 Μαρ 2019, 22:07
Nandros έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:51
nrg έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:31 Γιατί μπορούν...
Φυσικά αυτοί που αγαπάνε τις επιστήμες, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα διαμαρτύρονταν, για τέτοιες επικεφαλίδες.

Φαντάσου λοιπόν ένα πείραμα στο οποίο να σχηματίζονται από χώμα μεταλλικά κομμάτια, κάτω από καθορισμένες συνθήκες. Και ο τίτλος να είναι: Έγιναν βήματα για την ανακάλυψη της παραγωγής αυτοκινήτων με τυχαίες διεργασίες...

Είναι φανερό ότι προωθούν την ιδέα ότι η άβια ύλη όταν σχηματίζει κομμάτια που μοιάζουν με την έμβια, αυτόματα αποκτούν και παράξενες ιδιότητες, όπως αύξηση της πολυπλοκότητας, αποθήκευσης πληροφοριών και αναπαραγωγή.
Ενώ εσύ που μας λες πως ο κόσμος έγινε πριν 6000 χρόνια σε 6 μέρες είσαι ο σωστός! :smt005:
Πότε έγραψα ότι ο κόσμος έγινε σε 6 μέρες; (όπου μέρα = 24 ώρες) ή ότι έγινε πριν από 6000 χρόνια; :roll:

Και αν εγώ πιστεύω σε κάτι που είναι λάθος, αυτό δικαιώνει την δική σου επιλογή;

Βλέπεις και μόνος σου λοιπόν, ότι η επιλογή σου, δεν βασίζεται σε επιστημονικές αποδείξεις.
Σεβαστή μεν, αλλά μην μας πλασάρεσαι ως υπέρμαχος των επιστημών και της λογικής.
Είναι ΝΟΜΟΣ της Εξέλιξης και όσο και να πήζεις και μας τα πρήζεις, δεν πρόκειται να αλλάξει!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Alchemist501

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alchemist501 »

stavmanr έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:24
Alchemist501 έγραψε: 03 Μαρ 2019, 18:10 Αμφισβήτηση της Εξέλιξης του εξελικτισμού στην Ελλάδα εν ετει 2019.....
Η αμφισβήτηση των δογμάτων είναι η αρχή της επιστήμης. :g030:
Κι όπως θα διάβασες στο νήμα, δεν υπάρχει καμία, όχι μόνο επιστημονική απόδειξη, αλλά ούτε καν ένδειξη για την ισχύ του εξελικτικού δόγματος.

Υποτίμησε τη όσο θέλεις, η επιστήμη εδώ θα μεινει
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”

― Anurag Shourie
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Έλα βρε Alchemist. Αυτές είναι ...προπολεμικές ατάκες. :lol:

Ο εξελικτισμός δεν είναι επιστήμη. Δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα. Είναι ιδεολογικό δόγμα.
Η Βιολογία από την άλλη, την οποία επικαλούμαι σε όλο το νήμα, είναι επιστήμη.

Αν διάβαζες το νήμα από την αρχή θα διαπίστωνες ότι έχουν γίνει αναφορές στις σημαντικότερες έρευνες και πειράματα σχετικά με το εξελικτικό δόγμα, που προς το παρόν τουλάχιστον παραμένει αθεμελίωτο.
Vassilis_1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vassilis_1 »

Alchemist501 έγραψε: 03 Μαρ 2019, 18:10
Αμφισβήτηση της Εξέλιξης στην Ελλάδα εν ετει 2019.....

Επόμενο δεν είναι φίλε Alchemist501;

Το εξελικτικό παραμυθάκι που σκαρφίστηκε το παράγωγο
του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: viewtopic.php?f=16&t=54&start=330#p375264
= η «επιστήμη», μαζί με τα άλλα κοσμογονικά παραμυθάκια της,
μιας και ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση,
απορρίφθηκαν από την Επιστήμη: viewtopic.php?f=16&t=4455&start=885#p489304
Άβαταρ μέλους
Nandros

stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2019, 09:55 Έλα βρε Alchemist. Αυτές είναι ...προπολεμικές ατάκες. :lol:

Ο εξελικτισμός δεν είναι επιστήμη. Δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα. Είναι ιδεολογικό δόγμα.
Η Βιολογία από την άλλη, την οποία επικαλούμαι σε όλο το νήμα, είναι επιστήμη.

Αν διάβαζες το νήμα από την αρχή θα διαπίστωνες ότι έχουν γίνει αναφορές στις σημαντικότερες έρευνες και πειράματα σχετικά με το εξελικτικό δόγμα, που προς το παρόν τουλάχιστον παραμένει αθεμελίωτο.
Είναι ΝΟΜΟΣ της Εξέλιξης και όσο και να πήζεις και μας τα πρήζεις, δεν πρόκειται να αλλάξει!
.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

nrg έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:01
Thor έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:15
nrg έγραψε: 01 Μαρ 2019, 09:11

Υπονόησα κάπου ότι έχω κάτι παραπάνω από εσένα ή άλλους;

Χαίρομαι για εσένα, αλλά επί της ουσίας, δεν μου απάντησες.
Διότι μου φαίνεται περίεργο να αποκτάει κανείς γνώση των χριστιανικών δογμάτων, από την βάφτιση και μόνο.
φυσικα και το υπονοεις,ειναι ξεκαθαρο απ'τα γραπτα σου.
Για δείξε μας, μερικά γραπτά...
Γνωριζεις τι γνωσεις εχω για τα χριστιανικα δογματα,καλυτερα απο'μενα;
Όχι και για αυτό σε ρωτώ: από γνωρίζεις τόσο καλά τα χριστιανικά δόγματα; Από την βάφτιση;

Διότι με βάση τις γνώσεις σου, σε αυτά έγραψες:
αρα μου λες εμμεσα,οτι δεν εισαι χριστιανος,οκ.
Και με έχεις στην αγωνία, χωρίς να μου λες ποια γραπτά μου είναι κάργα αιρετικά.
εχεις γινει ο καλυτερος μαθητης του Σταυρανθωπου των Πετραλωνων.
Για να μην παιζουμε την κολοκυθια,ολη η κοσμοθεωρια σου περι δημιουργιας του Κοσμου,ειναι αιρετικη και ασχετη με τα χριστιανικα δογματα.
Ειναι καθαρα ''δικη'' σου,στην ουσια ετεροκαθοριζεσαι,ερμηνεια των Γραφων,που αποτελουν αιρεση,τελεια και παυλα.
Αν εσυ θες να λεγεσαι χριστιανος,θα πρεπει ν'ακολουθεις τις ερμηνειες που δοθηκαν απ'τους πατερες της εκκλησιας εδω και αιωνες κι οχι την σπεκουλα και τη δημιουργικη φαντασια εκ δυσμας ορμωμενη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Thor

Vassilis_1 έγραψε: 02 Μαρ 2019, 13:24
Vassilis_1 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45
Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:27 ΄
Μια χαρά είναι το νήμα στις Εναλλακτικές (σκουπίδια).
Όλα τα ζαβά μαζεμένα με το μακρύ τους και το κοντό τους! :003:
.

Θα ήμουν ζαβός αν υποστήριζα το εξελικτικό παραμυθάκι που σκαρφίστηκε
το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: viewtopic.php?f=16&t=54&start=330#p375264
= η «επιστήμη». Όμως το εξελικτικό αυτό παραμυθάκι της, μαζί με τα άλλα κοσμογονικά παραμυθάκια της (= σκουπίδια), μιας και ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση, απορρίφθηκαν από την Επιστήμη: viewtopic.php?f=16&t=4455&start=885#p489304
Thor έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:00
τι εννοεις,δεν εισαι;

Και βέβαια δεν είμαι και σου εξηγήθηκε ο λόγος.

Αλλά μιας και θεωρείς ότι συμβαδίζεις με την Επιστήμη, σου κάνω μια ερώτηση:

Η Επιστήμη εγκρίνει τη χρήση των πειραμάτων που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας
(= Πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή), στα οποία κατά τη δημιουργία τους
απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση = μη παρατηρούμενα θέματα;

Φίλε Thor, περιμένω την απάντησή σου.
ναι,ποια ειναι η ερωτηση σου;
Άβαταρ μέλους
Nandros

Thor έγραψε: 04 Μαρ 2019, 15:46
Vassilis_1 έγραψε: 02 Μαρ 2019, 13:24
Vassilis_1 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45

Θα ήμουν ζαβός αν υποστήριζα το εξελικτικό παραμυθάκι που σκαρφίστηκε
το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: viewtopic.php?f=16&t=54&start=330#p375264
= η «επιστήμη». Όμως το εξελικτικό αυτό παραμυθάκι της, μαζί με τα άλλα κοσμογονικά παραμυθάκια της (= σκουπίδια), μιας και ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση, απορρίφθηκαν από την Επιστήμη: viewtopic.php?f=16&t=4455&start=885#p489304
Thor έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:00
τι εννοεις,δεν εισαι;
Και βέβαια δεν είμαι και σου εξηγήθηκε ο λόγος.

Αλλά μιας και θεωρείς ότι συμβαδίζεις με την Επιστήμη, σου κάνω μια ερώτηση:

Η Επιστήμη εγκρίνει τη χρήση των πειραμάτων που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας
(= Πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή), στα οποία κατά τη δημιουργία τους
απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση = μη παρατηρούμενα θέματα;

Φίλε Thor, περιμένω την απάντησή σου.
ναι,ποια ειναι η ερωτηση σου;
Με πεισματάρικο παιδάκι έμπλεξες. Βλέπει ότι δεν τον παίζουν τα άλλα και συνεχώς παρεμβαίνει με την ίδια μαγνητοφωνημένη αηδία! :g030:
.
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Thor έγραψε: 04 Μαρ 2019, 15:44
Thor έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:15

φυσικα και το υπονοεις,ειναι ξεκαθαρο απ'τα γραπτα σου.
Γνωριζεις τι γνωσεις εχω για τα χριστιανικα δογματα,καλυτερα απο'μενα;
Όχι και για αυτό σε ρωτώ: από γνωρίζεις τόσο καλά τα χριστιανικά δόγματα; Από την βάφτιση;

αρα μου λες εμμεσα,οτι δεν εισαι χριστιανος,οκ.
Και με έχεις στην αγωνία, χωρίς να μου λες ποια γραπτά μου είναι κάργα αιρετικά.
Για να μην παιζουμε την κολοκυθια,ολη η κοσμοθεωρια σου περι δημιουργιας του Κοσμου,ειναι αιρετικη και ασχετη με τα χριστιανικα δογματα.
Ειναι καθαρα ''δικη'' σου,στην ουσια ετεροκαθοριζεσαι,ερμηνεια των Γραφων,που αποτελουν αιρεση,τελεια και παυλα.
Αν εσυ θες να λεγεσαι χριστιανος,θα πρεπει ν'ακολουθεις τις ερμηνειες που δοθηκαν απ'τους πατερες της εκκλησιας εδω και αιωνες κι οχι την σπεκουλα και τη δημιουργικη φαντασια εκ δυσμας ορμωμενη.
Αυτά για τα οποία με κατηγορείς, δεν προκύπτουν από το γραπτά μου.
Είναι αποστάγματα, της φαντασίας σου.

Αν στην φαντασία σου, είμαι αιρετικός... τότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξω την φαντασία σου. Μπορώ;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ρε συ Thor... διάβασε τον τίτλο του νήματος και προσπάθησε να μείνεις μέσα. :ty:
Άβαταρ μέλους
Thor

nrg έγραψε: 04 Μαρ 2019, 16:42
Thor έγραψε: 04 Μαρ 2019, 15:44

Αυτά για τα οποία με κατηγορείς, δεν προκύπτουν από το γραπτά μου.
Είναι αποστάγματα, της φαντασίας σου.

Αν στην φαντασία σου, είμαι αιρετικός... τότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξω την φαντασία σου. Μπορώ;
οκ,για κανε μια περιγραφη της κοσμοθεωριας σου.
Άβαταρ μέλους
Thor

stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2019, 17:11 Ρε συ Thor... διάβασε τον τίτλο του νήματος και προσπάθησε να μείνεις μέσα. :ty:
μεσα ειμαι,παρακαλω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Τι "μέσα" ρε συ; Μόνιμα για το χριστιανισμό γράφεις...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”