Θα αστειεύεσαι φυσικά.
Κοίταξε εδώ: viewtopic.php?f=14&t=4455&start=405#p368080
όπου η Επιστήμη απέδειξε αληθείς τις βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Τρελή σύμπτωση ότι δεν γνωρίζεις πως η πρώτη νύξη για εξέλιξη των ειδών καταγράφηκε στη Βίβλο;Stalker έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:18Τρελή σύμπτωση ότι η άρνηση της εξέλιξης πάντα πάει πακέτο με έντονη θρησκευτικότητα πάντως.stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2019, 12:10 Προφανώς, ο προβληματισμός του κάθε Thor σε κάθε νημα, επικεντρώνεται και περιορίζεται στο αν ο απέναντί του είναι χριστιανός.
Καθένας με το ζόρι του, δηλαδή.
Υπονόησα κάπου ότι έχω κάτι παραπάνω από εσένα ή άλλους;Thor έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:40γιατι σου φαινεται περιεργο;nrg έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:29Φαίνεται να γνωρίζεις πολύ καλά τα χριστιανικά δόγματα. Διάβαζες θρησκευτικά στο σχολείο ή από χόμπι;Thor έγραψε: 28 Φεβ 2019, 14:44
δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,τα χριστιανικα δογματα ειναι πολυ συγκεκριμενα,οτιδηποτε ξεφευγει,ειναι αιρετικο.
Κι οπως καταλαβαινεις,μ'αυτα που γραφεις,εισαι καργα αιρετικος.
Βαφτισμενος χριστιανος ειμαι,εχεις κατι παραπανω εσυ,σ'εχει επισκεφτει το Αγιο Πνευμα,ας πουμε;
φυσικα και το υπονοεις,ειναι ξεκαθαρο απ'τα γραπτα σου.nrg έγραψε: 01 Μαρ 2019, 09:11Υπονόησα κάπου ότι έχω κάτι παραπάνω από εσένα ή άλλους;
Χαίρομαι για εσένα, αλλά επί της ουσίας, δεν μου απάντησες.
Διότι μου φαίνεται περίεργο να αποκτάει κανείς γνώση των χριστιανικών δογμάτων, από την βάφτιση και μόνο.
stavmanr έγραψε: 28 Φεβ 2019, 20:41
Τρελή σύμπτωση ότι δεν γνωρίζεις πως η πρώτη νύξη για εξέλιξη των ειδών καταγράφηκε στη Βίβλο;
Μόλις στην πρώτη μου παρέμβαση το σημείωσα...![]()
Οι πιστοί ,ειδικά του χριστιανισμού, τρίβουν τα χέρια τους από τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε το ...πρώτο βιβλίο της Π. Διαθήκης (Γεν. 1.20 , 1.21).
Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:27 ΄
Μια χαρά είναι το νήμα στις Εναλλακτικές (σκουπίδια).
Όλα τα ζαβά μαζεμένα με το μακρύ τους και το κοντό τους!![]()
.
Για δείξε μας, μερικά γραπτά...Thor έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:15φυσικα και το υπονοεις,ειναι ξεκαθαρο απ'τα γραπτα σου.nrg έγραψε: 01 Μαρ 2019, 09:11Υπονόησα κάπου ότι έχω κάτι παραπάνω από εσένα ή άλλους;Thor έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:40
γιατι σου φαινεται περιεργο;
Βαφτισμενος χριστιανος ειμαι,εχεις κατι παραπανω εσυ,σ'εχει επισκεφτει το Αγιο Πνευμα,ας πουμε;
Χαίρομαι για εσένα, αλλά επί της ουσίας, δεν μου απάντησες.
Διότι μου φαίνεται περίεργο να αποκτάει κανείς γνώση των χριστιανικών δογμάτων, από την βάφτιση και μόνο.
Όχι και για αυτό σε ρωτώ: από γνωρίζεις τόσο καλά τα χριστιανικά δόγματα; Από την βάφτιση;Γνωριζεις τι γνωσεις εχω για τα χριστιανικα δογματα,καλυτερα απο'μενα;
Και με έχεις στην αγωνία, χωρίς να μου λες ποια γραπτά μου είναι κάργα αιρετικά.αρα μου λες εμμεσα,οτι δεν εισαι χριστιανος,οκ.
Vassilis_1 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:27 ΄
Μια χαρά είναι το νήμα στις Εναλλακτικές (σκουπίδια).
Όλα τα ζαβά μαζεμένα με το μακρύ τους και το κοντό τους!![]()
.
Θα ήμουν ζαβός αν υποστήριζα το εξελικτικό παραμυθάκι που σκαρφίστηκε
το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: viewtopic.php?f=16&t=54&start=330#p375264
= η «επιστήμη». Όμως το εξελικτικό αυτό παραμυθάκι της, μαζί με τα άλλα κοσμογονικά παραμυθάκια της (= σκουπίδια), μιας και ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση, απορρίφθηκαν από την Επιστήμη: viewtopic.php?f=16&t=4455&start=885#p489304
Ποια ήταν η ανακάλυψη της NASA για την προέλευση της ζωής;
Δείξαμε ότι στις γεωλογικές συνθήκες που ομοιάζουν σ'αυτες της νεαρής Γης, και ίσως άλλων πλανητων, ΜΠΟΡΟΎΜΕ να σχηματίσουμε αμινοξέα και άλφα υδροξυοξέα από μια απλή αντίδραση υπό ήπιες συνθήκες σαν κι αυτές που θα επικρατούσαν στον πυθμένα των ωκεανών.We've shown that in geological conditions similar to early Earth, and maybe to other planets, we can form amino acids and alpha hydroxy acids from a simple reaction under mild conditions that would have existed on the seafloor,"