Coca Cola είναι μάρκα. Επιτρέπονται όμως οι ονομασίες Green Cola, Vikos Cola κλπ.Spiros252 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 23:52 Καλά, ονόμασε δικό σου αναψυκτικό north coca-cola να δεις τί έχεις να πάθεις!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακεδονικός σανός
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Μακεδονικός σανός
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Το είπε κι αυτό ο Μητσοτακης;wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:39Σωστό αυτό.Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:33Βασικά πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα. Φιλιάwooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:29
Γιατί, αφού σας δικαιολόγησα κιόλας σ' αυτό ;
Πρέπει να λέμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Σκοπίων για να σας δικαιολογούμε καλά ;![]()
![]()
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- wooded glade
Όχι αλλά εγώ τους μεγάλους μαγαζάτορες τους σέβομαι.Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:44Το είπε κι αυτό ο Μητσοτακης;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:08Όχι αλλά εγώ τους μεγάλους μαγαζάτορες τους σέβομαι.
Εννοείται.
Είναι γνωστος ο χατζηαβατισμός των νέοδημοκρατων.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- wooded glade
Άρα σέβομαι και την παρατήρηση που μου έκανες.Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:25
Εννοείται.
Είναι γνωστος ο χατζηαβατισμός των νέοδημοκρατων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Έκανα εγώ παρατήρηση;wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:28Άρα σέβομαι και την παρατήρηση που μου έκανες.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
http://www.kathimerini.gr/969840/articl ... s-symfwniaPirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:27Άρα αφού το πούλησε η Ελλάδα πλέον δεν έχει δικαίωμα χρήσης του. Είναι όλο και μόνο δικό τους.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 02:01 Πως το πούλησε το όνομα, το πούλησε. Αλλά το άσχημο είναι πως δεν το πούλησε για κανένα αντάλλαγμα, ούτε πολιτικό, ούτε οικονομικό. Απλά του είπανε να υπογράψει και το έκανε, σαν εκγυμνασμένο σκυλάκι. Και το ακόμα πιο άσχημο είναι πως δεν πρόκειται για κάποια υπερβολή. Έγινε ακριβώς έτσι όπως τα γράφω.
Σωστά;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:41http://www.kathimerini.gr/969840/articl ... s-symfwniaPirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:27Άρα αφού το πούλησε η Ελλάδα πλέον δεν έχει δικαίωμα χρήσης του. Είναι όλο και μόνο δικό τους.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 02:01 Πως το πούλησε το όνομα, το πούλησε. Αλλά το άσχημο είναι πως δεν το πούλησε για κανένα αντάλλαγμα, ούτε πολιτικό, ούτε οικονομικό. Απλά του είπανε να υπογράψει και το έκανε, σαν εκγυμνασμένο σκυλάκι. Και το ακόμα πιο άσχημο είναι πως δεν πρόκειται για κάποια υπερβολή. Έγινε ακριβώς έτσι όπως τα γράφω.
Σωστά;
Με δικά σου λόγια ίσως; Μπα
Πρέπει να διαβάσω την σεντονάρα κάποιου άλλου.
Λες κι εγώ δεν μπορώ να βρω σε σεντονάρα υπέρ της συμφωνίας
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν είναι παράξενο το ότι σου φαίνεται σεντοναρα ένα μονόστηλο άρθρο, που διαβάζεται σε 100 δεύτερα. Είσαι Ζαιος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αχου το. Καλά όταν μπορέσεις να απαντήσεις μόνο σου χωρίς λόγια άλλων που δεν έχουν και σχέση με αυτά που σε ρωτάνε, τα ξαναλέμε.
Επίσης αφού σε στρίμωξα, μπορούσας να μην απαντήσεις. Δεν χρειάζονταν να εκτεθείς
Επίσης αφού σε στρίμωξα, μπορούσας να μην απαντήσεις. Δεν χρειάζονταν να εκτεθείς
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Α, μάλιστα. Τελικά τη διάβασες τη "σεντοναρα" και διαπίστωσες πως δεν έχει καμία σχέση με το ότι ο Ποκοπικος ξεπούλησε το όνομα; Αμα εχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, μην υποχρεωνεις το εαυτό σου να το κάνει σε 100 δεύτερα και διαγώνια.Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:58 Αχου το. Καλά όταν μπορέσεις να απαντήσεις μόνο σου χωρίς λόγια άλλων που δεν έχουν και σχέση με αυτά που σε ρωτάνε, τα ξαναλέμε.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 20:10Α, μάλιστα. Τελικά τη διάβασες τη "σεντοναρα" και διαπίστωσες πως δεν έχει καμία σχέση με το ότι ο Ποκοπικος ξεπούλησε το όνομα; Αμα εχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, μην υποχρεωνεις το εαυτό σου να το κάνει σε 100 δεύτερα και διαγώνια.Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:58 Αχου το. Καλά όταν μπορέσεις να απαντήσεις μόνο σου χωρίς λόγια άλλων που δεν έχουν και σχέση με αυτά που σε ρωτάνε, τα ξαναλέμε.
Οχι δεν την διάβασα, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος πως την έφερες για να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα. Αλλιώς θα είχες απαντήσει στο ερωτημα μου κατευθείαν μόνος σου
Συγνώμη πάντως. Δεν ήθελα να σε ταπωσω έτσι σκληρά
Ελα γεια
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τάχατες δεν το διάβασες. Προνηπιο είσαι; Προφανώς έχει λιγότερη βαρύτητα να το λέω εγώ ο Τοξωτογιοφυροπουτσης, πως η αναγνώριση της γλώσσας συνιστά και αναγνώριση λαού, που είναι και η αιτία για την οποία ποτέ δεν αναγνώρισαν οι Βούλγαροι μακεδονική γλώσσα σε κείμενο διακρατικής συμφωνίας, από το να το γράφει ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων. Και από τη στιγμή που αναγνωρίζεις την ύπαρξη ενός λαού, οτιδήποτε φέρει το όνομα αυτού του λαού είναι κτημα του.
☦𓀢
☦𓀢
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες αλλά οι Βούλγαροι έχουν εθνικιστικό λόγο να μην αναγνωρίζουν ότι η γλώσσα δεν είναι δική τους. Φυσικά έχουν άδικο. Με βάση την γλώσσα μπορούν άνετα σε μελλοντικό χρόνο να διεκδικήσουν την Μακεδονία και τους πρώην σλαβόφωνους σαν Βούλγαρους. Ο βουλγάρικος εθνικισμός είναι πιο ύπουλος από τον σκοπιανό.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:16 Τάχατες δεν το διάβασες. Προνηπιο είσαι; Προφανώς έχει λιγότερη βαρύτητα να το λέω εγώ ο Τοξωτογιοφυροπουτσης, πως η αναγνώριση της γλώσσας συνιστά και αναγνώριση λαού, που είναι και η αιτία για την οποία ποτέ δεν αναγνώρισαν οι Βούλγαροι μακεδονική γλώσσα σε κείμενο διακρατικής συμφωνίας, από το να το γράφει ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων. Και από τη στιγμή που αναγνωρίζεις την ύπαρξη ενός λαού, οτιδήποτε φέρει το όνομα αυτού του λαού είναι κτημα του.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Και επιβεβαιώσεις πανηγυρικώς πως ήθελες να στείλεις την μπάλα στην εξέδρα, μέσω της επίκληση στην αυθεντία. Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με το τι ειπε; στην αρχή και τι σε ρώτησα.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:16 Τάχατες δεν το διάβασες. Προνηπιο είσαι; Προφανώς έχει λιγότερη βαρύτητα να το λέω εγώ ο Τοξωτογιοφυροπουτσης, πως η αναγνώριση της γλώσσας συνιστά και αναγνώριση λαού, που είναι και η αιτία για την οποία ποτέ δεν αναγνώρισαν οι Βούλγαροι μακεδονική γλώσσα σε κείμενο διακρατικής συμφωνίας, από το να το γράφει ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων. Και από τη στιγμή που αναγνωρίζεις την ύπαρξη ενός λαού, οτιδήποτε φέρει το όνομα αυτού του λαού είναι κτημα του.
Έλα να σου θυμησω:
Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:27Άρα αφού το πούλησε η Ελλάδα πλέον δεν έχει δικαίωμα χρήσης του. Είναι όλο και μόνο δικό τους.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 02:01 Πως το πούλησε το όνομα, το πούλησε. Αλλά το άσχημο είναι πως δεν το πούλησε για κανένα αντάλλαγμα, ούτε πολιτικό, ούτε οικονομικό. Απλά του είπανε να υπογράψει και το έκανε, σαν εκγυμνασμένο σκυλάκι. Και το ακόμα πιο άσχημο είναι πως δεν πρόκειται για κάποια υπερβολή. Έγινε ακριβώς έτσι όπως τα γράφω.
Σωστά;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros