!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μακεδονικός σανός

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μακεδονικός σανός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Spiros252 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 23:52 Καλά, ονόμασε δικό σου αναψυκτικό north coca-cola να δεις τί έχεις να πάθεις! :003:
Coca Cola είναι μάρκα. Επιτρέπονται όμως οι ονομασίες Green Cola, Vikos Cola κλπ.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:39
Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:33
wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:29

Γιατί, αφού σας δικαιολόγησα κιόλας σ' αυτό ;
Πρέπει να λέμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Σκοπίων για να σας δικαιολογούμε καλά ;
Βασικά πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα. Φιλιά :lol: :wave:
Σωστό αυτό.
Το είπε κι αυτό ο Μητσοτακης;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:44
Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:33

Βασικά πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα. Φιλιά :lol: :wave:
Σωστό αυτό.
Όχι αλλά εγώ τους μεγάλους μαγαζάτορες τους σέβομαι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Pirate7G

wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:08

Σωστό αυτό.

Εννοείται.
Είναι γνωστος ο χατζηαβατισμός των νέοδημοκρατων.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:25

Εννοείται.
Άρα σέβομαι και την παρατήρηση που μου έκανες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Pirate7G

wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:28
Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:25

Εννοείται.
Άρα σέβομαι και την παρατήρηση που μου έκανες.
Έκανα εγώ παρατήρηση;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:27
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 02:01 Πως το πούλησε το όνομα, το πούλησε. Αλλά το άσχημο είναι πως δεν το πούλησε για κανένα αντάλλαγμα, ούτε πολιτικό, ούτε οικονομικό. Απλά του είπανε να υπογράψει και το έκανε, σαν εκγυμνασμένο σκυλάκι. Και το ακόμα πιο άσχημο είναι πως δεν πρόκειται για κάποια υπερβολή. Έγινε ακριβώς έτσι όπως τα γράφω.
Άρα αφού το πούλησε η Ελλάδα πλέον δεν έχει δικαίωμα χρήσης του. Είναι όλο και μόνο δικό τους.
Σωστά;
http://www.kathimerini.gr/969840/articl ... s-symfwnia
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Pirate7G

Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:41
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 02:01 Πως το πούλησε το όνομα, το πούλησε. Αλλά το άσχημο είναι πως δεν το πούλησε για κανένα αντάλλαγμα, ούτε πολιτικό, ούτε οικονομικό. Απλά του είπανε να υπογράψει και το έκανε, σαν εκγυμνασμένο σκυλάκι. Και το ακόμα πιο άσχημο είναι πως δεν πρόκειται για κάποια υπερβολή. Έγινε ακριβώς έτσι όπως τα γράφω.
Άρα αφού το πούλησε η Ελλάδα πλέον δεν έχει δικαίωμα χρήσης του. Είναι όλο και μόνο δικό τους.
Σωστά;
http://www.kathimerini.gr/969840/articl ... s-symfwnia

Με δικά σου λόγια ίσως; Μπα
Πρέπει να διαβάσω την σεντονάρα κάποιου άλλου. :smt005: :smt023

Λες κι εγώ δεν μπορώ να βρω σε σεντονάρα υπέρ της συμφωνίας
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Δεν είναι παράξενο το ότι σου φαίνεται σεντοναρα ένα μονόστηλο άρθρο, που διαβάζεται σε 100 δεύτερα. Είσαι Ζαιος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Pirate7G

Αχου το. Καλά όταν μπορέσεις να απαντήσεις μόνο σου χωρίς λόγια άλλων που δεν έχουν και σχέση με αυτά που σε ρωτάνε, τα ξαναλέμε.
Επίσης αφού σε στρίμωξα, μπορούσας να μην απαντήσεις. Δεν χρειάζονταν να εκτεθείς
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:58 Αχου το. Καλά όταν μπορέσεις να απαντήσεις μόνο σου χωρίς λόγια άλλων που δεν έχουν και σχέση με αυτά που σε ρωτάνε, τα ξαναλέμε.
Επίσης αφού σε στρίμωξα, μπορούσας να μην απαντήσεις. Δεν χρειάζονταν να εκτεθείς
Α, μάλιστα. Τελικά τη διάβασες τη "σεντοναρα" και διαπίστωσες πως δεν έχει καμία σχέση με το ότι ο Ποκοπικος ξεπούλησε το όνομα; Αμα εχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, μην υποχρεωνεις το εαυτό σου να το κάνει σε 100 δεύτερα και διαγώνια.
☦𓀢
Pirate7G

Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 20:10
Pirate7G έγραψε: 01 Μαρ 2019, 19:58 Αχου το. Καλά όταν μπορέσεις να απαντήσεις μόνο σου χωρίς λόγια άλλων που δεν έχουν και σχέση με αυτά που σε ρωτάνε, τα ξαναλέμε.
Α, μάλιστα. Τελικά τη διάβασες τη "σεντοναρα" και διαπίστωσες πως δεν έχει καμία σχέση με το ότι ο Ποκοπικος ξεπούλησε το όνομα; Αμα εχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, μην υποχρεωνεις το εαυτό σου να το κάνει σε 100 δεύτερα και διαγώνια.

Οχι δεν την διάβασα, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος πως την έφερες για να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα. Αλλιώς θα είχες απαντήσει στο ερωτημα μου κατευθείαν μόνος σου
Συγνώμη πάντως. Δεν ήθελα να σε ταπωσω έτσι σκληρά
Ελα γεια :lol:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Τάχατες δεν το διάβασες. Προνηπιο είσαι; Προφανώς έχει λιγότερη βαρύτητα να το λέω εγώ ο Τοξωτογιοφυροπουτσης, πως η αναγνώριση της γλώσσας συνιστά και αναγνώριση λαού, που είναι και η αιτία για την οποία ποτέ δεν αναγνώρισαν οι Βούλγαροι μακεδονική γλώσσα σε κείμενο διακρατικής συμφωνίας, από το να το γράφει ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων. Και από τη στιγμή που αναγνωρίζεις την ύπαρξη ενός λαού, οτιδήποτε φέρει το όνομα αυτού του λαού είναι κτημα του.
☦𓀢
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:16 Τάχατες δεν το διάβασες. Προνηπιο είσαι; Προφανώς έχει λιγότερη βαρύτητα να το λέω εγώ ο Τοξωτογιοφυροπουτσης, πως η αναγνώριση της γλώσσας συνιστά και αναγνώριση λαού, που είναι και η αιτία για την οποία ποτέ δεν αναγνώρισαν οι Βούλγαροι μακεδονική γλώσσα σε κείμενο διακρατικής συμφωνίας, από το να το γράφει ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων. Και από τη στιγμή που αναγνωρίζεις την ύπαρξη ενός λαού, οτιδήποτε φέρει το όνομα αυτού του λαού είναι κτημα του.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες αλλά οι Βούλγαροι έχουν εθνικιστικό λόγο να μην αναγνωρίζουν ότι η γλώσσα δεν είναι δική τους. Φυσικά έχουν άδικο. Με βάση την γλώσσα μπορούν άνετα σε μελλοντικό χρόνο να διεκδικήσουν την Μακεδονία και τους πρώην σλαβόφωνους σαν Βούλγαρους. Ο βουλγάρικος εθνικισμός είναι πιο ύπουλος από τον σκοπιανό.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Pirate7G

Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:16 Τάχατες δεν το διάβασες. Προνηπιο είσαι; Προφανώς έχει λιγότερη βαρύτητα να το λέω εγώ ο Τοξωτογιοφυροπουτσης, πως η αναγνώριση της γλώσσας συνιστά και αναγνώριση λαού, που είναι και η αιτία για την οποία ποτέ δεν αναγνώρισαν οι Βούλγαροι μακεδονική γλώσσα σε κείμενο διακρατικής συμφωνίας, από το να το γράφει ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων. Και από τη στιγμή που αναγνωρίζεις την ύπαρξη ενός λαού, οτιδήποτε φέρει το όνομα αυτού του λαού είναι κτημα του.
Και επιβεβαιώσεις πανηγυρικώς πως ήθελες να στείλεις την μπάλα στην εξέδρα, μέσω της επίκληση στην αυθεντία. Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με το τι ειπε; στην αρχή και τι σε ρώτησα.
Έλα να σου θυμησω:
Σωστά;
:wave:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”