Ούτως ή άλλέως θα σιωπήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλη που έχω στο ignore
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μέλη που έχω στο ignore
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
σύντροφος διαβάτης
-
talaipwros
οταν καποιος αορατος γινεται quote πως θα γινει να μην τον βλεπουμε;
-
talaipwros
επισης αν γινεται να μην δεχομαστε και ειδοποιηση, ευχαριστω
Ας δώσουμε έναν cult τόνο στο θέμα

Spoiler

-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η παράθεση λαμβάνεται από την πλατφόρμα ως κείμενο (και όχι ως παρένθετο ποστ) οπότε είναι δύσκολο να εφαρμοστεί απόκρυψη μέρους του κειμένου.talaipwros έγραψε: 25 Φεβ 2019, 16:54 οταν καποιος αορατος γινεται quote πως θα γινει να μην τον βλεπουμε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Μήνες στο φόρουμ και δεν ξέρω πώς γίνεται το ignore.
Δεν νομίζω να μου χρειαστεί (για την ώρα τουλάχιστον), παραταύτα χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζω τη διαδικασία.
Δεν νομίζω να μου χρειαστεί (για την ώρα τουλάχιστον), παραταύτα χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζω τη διαδικασία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πατας πανω στο ονομα του μπανεις στην σελιδα πληροφοριων του και εχει επιλογη προσθηκη φιλου η αορατου .aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2019, 21:49 Μήνες στο φόρουμ και δεν ξέρω πώς γίνεται το ignore.![]()
- Υπερκουλτουριάρης
Πάνε στο προφιλ του καταραμένου μέλους και πάτα την επιλογή, προσθέστε τον αόρατο. Εξαφανίζεται.aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2019, 21:49 Μήνες στο φόρουμ και δεν ξέρω πώς γίνεται το ignore.![]()
Εσύ βέβαια, είσαι ευαίσθητη φιλόζωος, δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε τέτοιες μικρότητες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πίνακας Ελέγχου Μέλους (ο δικός σου) => προτελευταίο/δεξιά Φίλοι & Αόρατοι => Διαχείριση αοράτωνaLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2019, 21:49 Μήνες στο φόρουμ και δεν ξέρω πώς γίνεται το ignore.![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δεν είναι από ευαισθησία ή/και καλωσύνη που δεν καταφεύγω σ'αυτή τη μέθοδο, αλλά θεωρώ προτιμότερο από το να αγνοώ, να παρακολουθώ τους.. "αόρατους", καθότι θεωρώ πως για την επιτυχή αντιμετώπιση, η γνώση βοηθάει περισσότερο.

Δεν είναι από ευαισθησία ή/και καλωσύνη που δεν καταφεύγω σ'αυτή τη μέθοδο, αλλά θεωρώ προτιμότερο από το να αγνοώ, να παρακολουθώ τους.. "αόρατους", καθότι θεωρώ πως για την επιτυχή αντιμετώπιση, η γνώση βοηθάει περισσότερο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Fixed.Εσθήρ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:32Ρε συ δεν το εχεις καταλαβει;Διοτι οταν κανεις καποιον ιγκνορ και κυριως οταν το ανακοινωνεις,το κανεις απλα διοτι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στα επιχειρηματα αντέξεις το τρολάρισμα τους,τα βρισκεις σκουρα ενα πραγμα,γιατί αν απαντήσω όπως πρέπει θα φάω κάρτα από την διαχείριση οποτε και ανακοινωνεις οτι τους κανεις ιγκνορ,να μην περιμενουν απαντηση,οτι και καλα,απλα δεν απανταω γιατι δεν σε βλεπω,οχι επειδη δεν μπορω να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου.Pirate7G έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:02 Γιατί να βάλεις κάποιον σε ignore όταν μπορείς απλά να μην διαβάζεις αυτά που γράφει όποιος στην σπάει;Θα ηταν εξυννο,αν δεν ηταν τοσο ολοφανερο.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 17 Μαρ 2019, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Είχα μπαναριστεί από άλλο φόρουμ με πρόσχημα την αναγραφή της λίστας ανεπιθύμητων στην υπογραφή μου.Γάταρος έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:06 Για πολλά χρόνια έγραφα σε φόρουμς χωρίς να καταλαβαίνω εκείνους που έβαζαν άλλα μέλη στο ignore μέχρι που τελικά συνειδητοποίησα πόσο χρήσιμη είναι η συγκεκριμένη δυνατότητα.
Για διάφορους λόγους που δεν αναφέρω γιατί δε θέλω να τους προσβάλω, τα μέλη που έχω στο ignore μου είναι τελείως αδιάφορα. Αυτά τα μέλη πλέον θ' αναφέρονται και στην υπογραφή μου ώστε να μην απορούν σε περίπτωση που δε λάβουν απάντηση αν κάποια στιγμή παραθέσουν κάτι που γράφω εγώ.
Μέλη που έχω στο ignore: ΑΙΝΕΙΑΝ06, Nandros, Εσθήρ, wooded glade.
Η λίστα ενδέχεται να εμπλουτιστεί.
"Δυσφημιστικό σχόλιο εναντίον μέλους"
Βλέπω ότι εδώ δεν ισχύει κάτι ανάλογο και θεωρείται θεμιτό να δημοσιοποιούνται οι ανάλογες λίστες.
Μιλάει ο χασοδικης για σκατανθρωπια τη στιγμή που έχει ρίξει κατάρες σε κόσμο.
Η λύση είναι πρώτα η Σκουφά 42 και μετά στον Οττο για προμήθειες
Η λύση είναι πρώτα η Σκουφά 42 και μετά στον Οττο για προμήθειες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Μλκια. Γυρνά πισω και δήλωσε μετανιωμένος.stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:57
Είχα μπαναριστεί από άλλο φόρουμ με πρόσχημα την αναγραφή της λίστας ανεπιθύμητων στην υπογραφή μου.![]()
"Δυσφημιστικό σχόλιο εναντίον μέλους"![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 2 Απαντήσεις