ελληνιολες ειναι γιατι ειναι θηλυπρεπειςGoBack έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:24Μπερδευτηκε ο δασκαλος
ελληνιολοι=ελ ανδρες
τουρκομαυριδερες ελληνιολες
σας τα εχει πει και ο Γιωργης
ελληνιολες ειναι γιατι ειναι θηλυπρεπειςGoBack έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:24Μπερδευτηκε ο δασκαλος
ελληνιολοι=ελ ανδρες
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:35ελληνιολες γιατι ειναι θηλυπρεπεις
τουρκομαυριδερες ελληνιολες
σας τα εχει πει και ο Γιωργης![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν εχω θεμα να γραψω το ονομάτεπωνυμο μου και πληρη στοιχεια - η ματαιοδοξια του Συγγραφεα .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:32αν αναφέρεις και το δικό σου όνομα ναι.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:25 Δλδ κοριτσια μπορω να γράψω βιβλιο με Βαση το ημερολογιο μου - και να αναφερω -ονοματα - γεγονοτα κ γουστα χωρις να αποκρυψω το παραμικρο ;
αλλιώς με ψευδώνυμο κι αυτές...
ισότητα!!
Αν πάρεις την άδεια των ατόμων που ενεπλάκησαν μαζί σου σεξουαλικά γιατί όχι; Αλλιώς για ποιο λόγο να τις αναφέρεις ονομαστικά; Δηλαδή εκτός το ότι δεν έχει νόημα, ρισκάρεις να σου γαμήσει η άλλη την ζωή έτσι απλα.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:25 Δλδ κοριτσια μπορω να γράψω βιβλιο με Βαση το ημερολογιο μου - και να αναφερω -ονοματα - γεγονοτα κ γουστα χωρις να αποκρυψω το παραμικρο ;
Μα γιατι αν ειναι γεγονοτα ;Naida έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:39Αν πάρεις την άδεια των ατόμων που ενεπλάκησαν μαζί σου σεξουαλικά γιατί όχι; Αλλιώς για ποιο λόγο να τις αναφέρεις ονομαστικά; Δηλαδή εκτός το ότι δεν έχει νόημα, ρισκάρεις να σου γαμήσει η άλλη την ζωή έτσι απλα.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:25 Δλδ κοριτσια μπορω να γράψω βιβλιο με Βαση το ημερολογιο μου - και να αναφερω -ονοματα - γεγονοτα κ γουστα χωρις να αποκρυψω το παραμικρο ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
οπισθια η εμπροσθια θεαση?
Τα γεγονότα θα τα δώσεις ονομαστικά σε μια κατάθεση στην αστυνομία, στο δικαστήριο κτλ.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:40Μα γιατι αν ειναι γεγονοτα ;Naida έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:39Αν πάρεις την άδεια των ατόμων που ενεπλάκησαν μαζί σου σεξουαλικά γιατί όχι; Αλλιώς για ποιο λόγο να τις αναφέρεις ονομαστικά; Δηλαδή εκτός το ότι δεν έχει νόημα, ρισκάρεις να σου γαμήσει η άλλη την ζωή έτσι απλα.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:25 Δλδ κοριτσια μπορω να γράψω βιβλιο με Βαση το ημερολογιο μου - και να αναφερω -ονοματα - γεγονοτα κ γουστα χωρις να αποκρυψω το παραμικρο ;![]()
Εννοειται οτι υπαρχουν αδιαψευστα αποδεικτικα . Αρα μπορω ; Να ξεκινησω; με επιασε η Μουσα της δημιουργιας απο τα ...
Γιατι κανω ρεαλιστικη τεχνη.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:43Τα γεγονότα θα τα δώσεις ονομαστικά σε μια κατάθεση στην αστυνομία, στο δικαστήριο κτλ.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:40Μα γιατι αν ειναι γεγονοτα ;Naida έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:39
Αν πάρεις την άδεια των ατόμων που ενεπλάκησαν μαζί σου σεξουαλικά γιατί όχι; Αλλιώς για ποιο λόγο να τις αναφέρεις ονομαστικά; Δηλαδή εκτός το ότι δεν έχει νόημα, ρισκάρεις να σου γαμήσει η άλλη την ζωή έτσι απλα.![]()
Γιατί να δημοσιεύσεις προσωπικές στιγμές με κάποιο πρόσωπο είτε δικές σου κατονομάζοντας είτε σαν αυτές που βλέπουμε στο βίντεο; Εκτός κι αν κουβαλάς κανένα κόμπλεξ στη ψυχούλα σου.
εγώ θα σε στηρίξω στο ξύλο που θα σου ρίξουν τα κοράσια,θα σου φέρνω και τσιγάρα στη φυλακή.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:37Δεν εχω θεμα να γραψω το ονομάτεπωνυμο μου και πληρη στοιχεια - η ματαιοδοξια του Συγγραφεα .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:32αν αναφέρεις και το δικό σου όνομα ναι.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 16:25 Δλδ κοριτσια μπορω να γράψω βιβλιο με Βαση το ημερολογιο μου - και να αναφερω -ονοματα - γεγονοτα κ γουστα χωρις να αποκρυψω το παραμικρο ;
αλλιώς με ψευδώνυμο κι αυτές...
ισότητα!!
![]()
Αρα μπορω ;![]()
Κάνε πιο πέρα, έχεις πιάσει όλο το παράθυρο.
Η αυτοβιογραφία δεν είναι τέχνη