Πώς σου ήρθε αυτο...εγω υποθετικά σενάρια κάνω για το ζήτημα του φορουμιτη...εκτος και αν εχεις βιωσει ή ακούσει απο φίλες σου παρόμοια σκηνικά και ταυτιστηκες....
Δεν έχει τύχει να ζήσω ή ν' ακούσω να έγιναν στην πραγματικότητα. Στη φαντασία κάποιου όμως συνέβησαν.
Εντάξει αφού δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψη σας προφανώς δεν συνέβη, άλλωστε ολα τα πμ και η ζωη των άλλων, απο την οθονη σας περνανε...
Καλή μου εγω στον αγι εκανα μια ερωτηση, κοιτα την δουλεια σου και την δικη σου φαντασία και άσε των αλλονων...
Μα συγνώμη αγαπητέ δεν μπορώ να εκφέρω τον λόγο
μου ελεύθερα; Τι είστε;.κανένας φασίστας;
Βγεκα εσυ γυμνη και μετά κανε μηνυση σε οσους σε κατεγραψαν και το ανέβασαν. Πολυ θα ηθελα να δω την πορεια της ερευνας - ανακρισεων και το σκεπτικο του δικαστηριου.
Μα και εγώ θα " παρανομούσα" και αυτοί που θα με κατέγραφαν. Και οι δύο θα αντιμετωπίζαμε θέμα.με τον νόμο για διαφορετικό λόγο ο καθένας.
Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2019, 14:24
Οταν εχω κέφια θα σας γράψω και για τον ιστορικό Κέδρο στην γκρεμιλα πάνω απο το Κυπαρίσσι - τις γονυκλισίες στα θαλάμια στην κορυφή του βράχου της Μονεμβασιας + τις μετρήσεις των κοριτσιώνε για το μηκος των αμμοθινών στο Σιμο και στο Σαρακήνικο με μονάδα μετρησης τις πλατες.
ο Άγιςμας δεν έχει σημασία πότε τα έζησε, αν είναι αλήθεια ή ψέμματα,
αν μας διηγείται ιστορίες του φίλου που γίνανε κολλητάρια στον στρατό
πριν 30 χρόνια που όλα ήταν πιο αγνά και αυθεντικά έκφυλα, σημασία έχει
που μας διεγείρει την φαντασία, σαν αληθινός καλλιτέχνης
αυτο - ολα αποτελεσμα φαντασιας ειναι - τα κοριτσια δεν κανουν τετοια πραματα.
Δεν απαιτώ να υιοθετήσετε την άποψη μου. Αλλά φυσικά και θα την εκφέρω.
Φαντάζεστε ότι η οπτασία είναι απέξω και χορεύει γυμνή και ο οδηγός από μέσα την παίζει; Αυτό θα ήταν τραγικά ατυχές για την ίδια, να κάνει τέτοιο τόλμημα και να έχει έναν τόσο άμπαλο παρτενέρ.
Βγεκα εσυ γυμνη και μετά κανε μηνυση σε οσους σε κατεγραψαν και το ανέβασαν. Πολυ θα ηθελα να δω την πορεια της ερευνας - ανακρισεων και το σκεπτικο του δικαστηριου.
Μα και εγώ θα " παρανομούσα" και αυτοί που θα με κατέγραφαν. Και οι δύο θα αντιμετωπίζαμε θέμα.με τον νόμο για διαφορετικό λόγο ο καθένας.
Το παρανομουσα σε εισαγωγικα και το κατεγραφαν σκετο
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2019, 15:48
Δεν απαιτώ να υιοθετήσετε την άποψη μου. Αλλά φυσικά και θα την εκφέρω.
Φαντάζεστε ότι η οπτασία είναι απέξω και χορεύει γυμνή και ο οδηγός από μέσα την παίζει; Αυτό θα ήταν τραγικά ατυχές για την ίδια, να κάνει τέτοιο τόλμημα και να έχει έναν τόσο άμπαλο παρτενέρ.
Λες να έγλυφε το παρμπριζ;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Το παρανομουσα σε εισαγωγικα και το κατεγραφαν σκετο
Κοίτα που βρήκε να πιαστεί. Πιστεύω πως αρκετοί έχουμε παρανομήσει κάποια στιγμή. Οι παρανομίες έχουν διαφορετική βαρύτητα η κάθε μια.
don't speak έγραψε: 10 Φεβ 2019, 15:53
Τι μουσική να έπαιζε;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.