(θα μας δείρουν και θα χουν δίκιο)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Αυτά δεν έχουν αντικολλητική επίστρωση, σκέτο μαντέμι είναι;Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:29 Μαντεμένια έχει καλά η Lodge .
O Δημτσας https://www.dimtsas.eu/ έχει πλήρη σειρα -οπως και καυστήρες αεριου μαντεμένιους της Foker
Κορυφαίος συνδυασμός .
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Όχι έχω σύστημα, κοίτα παραπάνω, πετάω τα όφ μου και μετά ξαναβάζω το θέμα στις ράγες. Μέχρι τώρα πιάνει.
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Είναι προετοιμασμένα απο το εργοστάσιο .Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:31Αυτά δεν έχουν αντικολλητική επίστρωση, σκέτο μαντέμι είναι;Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:29 Μαντεμένια έχει καλά η Lodge .
O Δημτσας https://www.dimtsas.eu/ έχει πλήρη σειρα -οπως και καυστήρες αεριου μαντεμένιους της Foker
Κορυφαίος συνδυασμός .
Το μονο που χρειάζεται ανα διαστήματα - και άν ποτε χρειαστει - είναι μια διαδικασία περάσματος - ψησίματος με μαγειρικο λινέλαιο - το πλέον κατάλληλο.
Η αντικολλητική επίστρωση ουσιαστικά διατηρείται με την χρήση και γινονται με τον χρόνο ολο και καλύτερα.
Το ευχάριστο είναι οτι υπάρχει πολεμος εισαγωγέων τελευταία και έχουν πέσει αρκετα οι τιμές στα Lodge .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Εγώ περιμένω να φέρουν μαντεμένια τηγάνια τα Λιντλ.
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Κάτσε ρε Άγι κάτι συγκεκριμένο ρώτισα και μου απαντάς ως πολιτικός. "Είναι προετοιμασμένα απο το εργοστάσιο."Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:41Είναι προετοιμασμένα απο το εργοστάσιο .Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:31Αυτά δεν έχουν αντικολλητική επίστρωση, σκέτο μαντέμι είναι;Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:29 Μαντεμένια έχει καλά η Lodge .
O Δημτσας https://www.dimtsas.eu/ έχει πλήρη σειρα -οπως και καυστήρες αεριου μαντεμένιους της Foker
Κορυφαίος συνδυασμός .
Το μονο που χρειάζεται ανα διαστήματα - και άν ποτε χρειαστει - είναι μια διαδικασία περάσματος - ψησίματος με μαγειρικο λινέλαιο - το πλέον κατάλληλο.
Η αντικολλητική επίστρωση ουσιαστικά διατηρείται με την χρήση και γινονται με τον χρόνο ολο και καλύτερα.
Το ευχάριστο είναι οτι υπάρχει πολεμος εισαγωγέων τελευταία και έχουν πέσει αρκετα οι τιμές στα Lodge .
Όλα τα σκεύη είναι προετοιμασμένα από το εργοστάσιο, η επίστρωση που έχει είναι τεφλόν ή κάτι άλλο;
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Μόνο πόντιος θα έπαιρνε μαντεμένιο με τεφλόν.
Και πόντιος θα το είχε φτιάξει.
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:47Κάτσε ρε Άγι κάτι συγκεκριμένο ρώτισα και μου απαντάς ως πολιτικός. "Είναι προετοιμασμένα απο το εργοστάσιο."Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:41Είναι προετοιμασμένα απο το εργοστάσιο .
Το μονο που χρειάζεται ανα διαστήματα - και άν ποτε χρειαστει - είναι μια διαδικασία περάσματος - ψησίματος με μαγειρικο λινέλαιο - το πλέον κατάλληλο.
Η αντικολλητική επίστρωση ουσιαστικά διατηρείται με την χρήση και γινονται με τον χρόνο ολο και καλύτερα.
Το ευχάριστο είναι οτι υπάρχει πολεμος εισαγωγέων τελευταία και έχουν πέσει αρκετα οι τιμές στα Lodge .
Όλα τα σκεύη είναι προετοιμασμένα από το εργοστάσιο, η επίστρωση που έχει είναι τεφλόν ή κάτι άλλο;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Ναι ρε παιδί μου σκέτο μαντέμι είναι; Έχω δει κάτι πλάκες στα μαγαζιά που μου μοιάζει με επίστρωση, δεν ΄'εχω ασχοληθεί ποτέ.
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Μόνο η Σουβλίτσα θα έκανε τέτοια ερώτηση Πάνα. 
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
5. Διαθέτουν φυσική αντικολλητική επιφάνεια.Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:52Ναι ρε παιδί μου σκέτο μαντέμι είναι; Έχω δει κάτι πλάκες στα μαγαζιά που μου μοιάζει με επίστρωση, δεν ΄'εχω ασχοληθεί ποτέ.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σκεύη που έχουν κάποια συνθετική και πιθανότατα επιβλαβή αντικολλητική επικάλυψη, τα μαντεμένια σκεύη μπορούν να γίνουν αντικολλητικά με εντελώς φυσικό τρόπο (seasoning). Τα περισσότερα μαντεμένια σκεύη έχουν ήδη υποστεί μια πρώτη επεξεργασία πριν τα αγοράσετε για να αποκτήσουν αντικολλητική πατίνα (preseasoning). Η πατίνα είναι ένα φυτικό έλαιο το οποίο έχει θερμανθεί έντονα για πολύ ώρα. Η έντονη αυτή θέρμανση οδηγεί στον πολυμερισμό του ελαίου και στη δημιουργία ενός φυσικού φιλμ που κλείνει τους πόρους του μαντεμιού και το καθιστά όλο και περισσότερο αντικολλητικό. Τα μαντεμένια σκεύη είναι φτιαγμένα από χυτοσίδηρο, και αυτό σημαίνει πως αντέχουν σε όλες τις “κακουχίες” – δεν μπορείτε να το γρατζουνίσετε, ούτε να του αφαιρέσετε το χρώμα όταν το χρησιμοποιείτε.''
https://www.mamapeinao.gr/mantemenia-skeui/
Στο λινκ εχει και τα βασικα για τα πλεονεκτηματα τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:585. Διαθέτουν φυσική αντικολλητική επιφάνεια.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σκεύη που έχουν κάποια συνθετική και πιθανότατα επιβλαβή αντικολλητική επικάλυψη, τα μαντεμένια σκεύη μπορούν να γίνουν αντικολλητικά με εντελώς φυσικό τρόπο (seasoning). Τα περισσότερα μαντεμένια σκεύη έχουν ήδη υποστεί μια πρώτη επεξεργασία πριν τα αγοράσετε για να αποκτήσουν αντικολλητική πατίνα (preseasoning). Η πατίνα είναι ένα φυτικό έλαιο το οποίο έχει θερμανθεί έντονα για πολύ ώρα. Η έντονη αυτή θέρμανση οδηγεί στον πολυμερισμό του ελαίου και στη δημιουργία ενός φυσικού φιλμ που κλείνει τους πόρους του μαντεμιού και το καθιστά όλο και περισσότερο αντικολλητικό. Τα μαντεμένια σκεύη είναι φτιαγμένα από χυτοσίδηρο, και αυτό σημαίνει πως αντέχουν σε όλες τις “κακουχίες” – δεν μπορείτε να το γρατζουνίσετε, ούτε να του αφαιρέσετε το χρώμα όταν το χρησιμοποιείτε.''
https://www.mamapeinao.gr/mantemenia-skeui/
Στο λινκ εχει και τα βασικα για τα πλεονεκτηματα τους
4. Απελευθερώνουν σίδηρο στο φαγητό.
Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων με έλλειψη σιδήρου (σιδηροπενική αναιμία), το μαγείρεμα σε μαντέμι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινή πρόσληψή του. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Indian Journal of Pediatrics, οι τροφές ενισχύονται με σίδηρο σε ποσοστό έως και 16% όταν μαγειρεύονται σε σκεύος από χυτοσίδηρο (κοινώς μαντέμι), σε σύγκριση με το μαγείρεμα σε αντικολλητικό σκεύος.
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Τι στο καλό έπαιρνα τόσους μήνες gyno tardyferon, αφού έχω μαντέμι!!!Πάνας έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:02....
4. Απελευθερώνουν σίδηρο στο φαγητό.
Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων με έλλειψη σιδήρου (σιδηροπενική αναιμία), το μαγείρεμα σε μαντέμι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινή πρόσληψή του. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Indian Journal of Pediatrics, οι τροφές ενισχύονται με σίδηρο σε ποσοστό έως και 16% όταν μαγειρεύονται σε σκεύος από χυτοσίδηρο (κοινώς μαντέμι), σε σύγκριση με το μαγείρεμα σε αντικολλητικό σκεύος.
Βαρύ είναι, αλλά οκ, το σηκώνεις, απλώς κάνει πολλή καπνα κ το αποφεύγω γιατί μετά δε βλέπουμε μες το σπίτι. Βέβαια ίσως κάνω κάτι λάθος. Ο αγις είναι πιο κατάλληλος να πει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 08:35 Τι στο καλό έπαιρνα τόσους μήνες gyno tardyferon, αφού έχω μαντέμι!!!
Βαρύ είναι, αλλά οκ, το σηκώνεις, απλώς κάνει πολλή καπνα κ το αποφεύγω γιατί μετά δε βλέπουμε μες το σπίτι. Βέβαια ίσως κάνω κάτι λάθος. Ο αγις είναι πιο κατάλληλος να πει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
User_601
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Την απαντηση κυριε στεργιο , και θα τσαμπουναω οσο θελω,stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:02 Ρε συ Εσθηρ μας τσαμπουνάς συνεχως οχι Tefal και οχι Tefal.
Mια χαρα ειναι τα Τefal.Ουτε κινδυνος υπαρχει.
Αρκει να ξερεις να τα χρησιμοποιησεις.
Τι σημαινει αυτο;
Οχι μεταλλικα αντικειμενα στο εσωτερικο τους.Μια ξυλινη κουταλα και εισαι αρχηγος.
Αν τωρα εισαι ουγκανος και χρησιμοποιεις πηρουνια,κουταλια και δεν ξερω γω τι αλλο και εχεις καταγρατσουνισει το τηγανι,δεν φταιει αυτο αλλα η κεφαλα σου.
Καθε προιον πρπει να ξερεις να το χρησιμοποιεις.
Κι αυτα με τα κεραμικα τηγανια και με επενδυση πετρας ειναι μια μπουρδα.
Τον πρωτο καιρο ειναι καλα και μεσα σε πολυ λιγο κολλανε σαν τσιχλες.
Oσο για τις τηγανιτες πατατες που αναφερεις μαλλον απευθυνεσαι σε ασχετους.
Η σωστη τηγανιτη πατατα γινεται στο μαυροτηγανο πανω στη φωτια,με φουλ καλο ελαιολαδο.
Μαθετε να τρωτε σωστα.
Καλυτερα να φατε σωστα μια στο τοσο,παρα συνεχως νεροβραστες μπουρδες.
viewtopic.php?f=26&t=4077&start=150#p478751
Σε τηγανι μου δεν εχει μπει ποτε μεταλικη κουταλα,ΔΕΝ ειχα ποτε τεφαλ,διοτι ηξερα οτι ειναι παπατζες,αλλα εχω αδελφια και μανα και βλεπω τα δικα τους πως γινονται και πότε γινονται.Τα τεφαλ,ΣΤΑΝΤΑΡ σε μικρο χρονικο διαστημα θα γδαρθουν,οτι και να χρησιμοποιεις,οποτε ενα χ σε αυτα που εγραψες .Τα τεφάλ τηγάνια όσο και να προσέξεις τα γρατζουνάει το κόκκαλο της μπριζόλας (δυστυχώς)
ΥΓ.Εχω κεραμικα τηγανια 5 χρονια και ειναι ακριβως το ιδιο οπως στην αρχη,αλλα οντως εγω ξερω να τα χρησιμοποιω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 272 Απαντήσεις
- 4524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη