!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
-
stergiosbik
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Ρε συ Εσθηρ μας τσαμπουνάς συνεχως οχι Tefal και οχι Tefal.
Mια χαρα ειναι τα Τefal.Ουτε κινδυνος υπαρχει.
Αρκει να ξερεις να τα χρησιμοποιησεις.
Τι σημαινει αυτο;
Οχι μεταλλικα αντικειμενα στο εσωτερικο τους.Μια ξυλινη κουταλα και εισαι αρχηγος.
Αν τωρα εισαι ουγκανος και χρησιμοποιεις πηρουνια,κουταλια και δεν ξερω γω τι αλλο και εχεις καταγρατσουνισει το τηγανι,δεν φταιει αυτο αλλα η κεφαλα σου.
Καθε προιον πρπει να ξερεις να το χρησιμοποιεις.
Κι αυτα με τα κεραμικα τηγανια και με επενδυση πετρας ειναι μια μπουρδα.
Τον πρωτο καιρο ειναι καλα και μεσα σε πολυ λιγο κολλανε σαν τσιχλες.
Oσο για τις τηγανιτες πατατες που αναφερεις μαλλον απευθυνεσαι σε ασχετους.
Η σωστη τηγανιτη πατατα γινεται στο μαυροτηγανο πανω στη φωτια,με φουλ καλο ελαιολαδο.
Μαθετε να τρωτε σωστα.
Καλυτερα να φατε σωστα μια στο τοσο,παρα συνεχως νεροβραστες μπουρδες.
Τι σημαινει αυτο;
Οχι μεταλλικα αντικειμενα στο εσωτερικο τους.Μια ξυλινη κουταλα και εισαι αρχηγος.
Αν τωρα εισαι ουγκανος και χρησιμοποιεις πηρουνια,κουταλια και δεν ξερω γω τι αλλο και εχεις καταγρατσουνισει το τηγανι,δεν φταιει αυτο αλλα η κεφαλα σου.
Η σωστη τηγανιτη πατατα γινεται στο μαυροτηγανο πανω στη φωτια,με φουλ καλο ελαιολαδο.
Μαθετε να τρωτε σωστα.
Έλειπες και έχασα την ευκαιρία να πάρω καλή κουβέντα από`σένα για μία και μοναδική φορά:Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:53 Σημερα δίνετε ολοι κ ολες τον καλυτερό σας εαυτό- αλλά μην ξανοιχτείτε κ τα γράψετε σε εξειδικευμένο φορουμ μαγειρικής - θα σας πάρουν με τις πατάτες.
-
νύχτα
γιάννη;Όντως είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως το δοκίμασα μια φορά και δεν.... Γιατί ενώ στους άλλους άρεσαν περισσότερο από τις κλασικές τηγανητές, εμένα μου έμενε μια επίγευση από το χαρτί της λαδόκολλας.
Τα τεφάλ τηγάνια όσο και να προσέξεις τα γρατζουνάει το κόκκαλο της μπριζόλας (δυστυχώς)stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:02 Ρε συ Εσθηρ μας τσαμπουνάς συνεχως οχι Tefal και οχι Tefal.
Τι σημαινει αυτο;
Μαθετε να τρωτε σωστα.
γιάννη;νύχτα έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:06γιάννη;Όντως είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως το δοκίμασα μια φορά και δεν.... Γιατί ενώ στους άλλους άρεσαν περισσότερο από τις κλασικές τηγανητές, εμένα μου έμενε μια επίγευση από το χαρτί της λαδόκολλας.![]()
the end
-
stergiosbik
Δεν τα γρατζουναει καθολου.
Αμα εσυ πατας την μπριζολα πανω στο τηγανι με ολη σου την δυναμη και κοβεις βολτες,δεν φταιει το τηγανι.
Απο κει και περα,οποιος θελει το απολυτο,δινει παραπανω φραγκα και παιρνει μαντεμενιο.
Αμα εσυ πατας την μπριζολα πανω στο τηγανι με ολη σου την δυναμη και κοβεις βολτες,δεν φταιει το τηγανι.
Απο κει και περα,οποιος θελει το απολυτο,δινει παραπανω φραγκα και παιρνει μαντεμενιο.
Τα σέβη μου .waldorf έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:02Έλειπες και έχασα την ευκαιρία να πάρω καλή κουβέντα από`σένα για μία και μοναδική φορά:Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:53 Σημερα δίνετε ολοι κ ολες τον καλυτερό σας εαυτό- αλλά μην ξανοιχτείτε κ τα γράψετε σε εξειδικευμένο φορουμ μαγειρικής - θα σας πάρουν με τις πατάτες.
![]()
Πάντα σε εκτιμούσα (για πολλούς λόγους) - η μοναδική φορά που πικραθήκαμε είναι σε μια παρεμβασή μου σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων,
*Το ''σταλισμα '' το έμαθες τι είναι τελικά ;
** Δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό να σε τσιγκλησω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είμαι πολύ προσεκτικός, τα γρατζουνάει όταν την πηρουνιάζεις και τη γυρίζεις. Εντάξει, μπορεις να το αποφύγεις, δε λέω, αλλά ειναι υπερευαίσθητα..stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:09 Δεν τα γρατζουναει καθολου.
-
νύχτα
μου θύμισε έναν παλιό φίλο που είχε την ίδια άποψη
(αστειεύτηκα)
Αυτό .stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2019, 23:09 Δεν τα γρατζουναει καθολου.
Δεν είναι κ ακριβα τα μαντεμένια σκεύη και θα μείνουν αφθαρτα για τις επόμενες γενιές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το κατάλαβα και σε μένα το έχεις κάνει παλιά. Και εγώ αστειεύτηκα.
the end
-
stergiosbik
Aυτο π.χ. δεν ειναι ακριβο.
Καποιος που δεν θελει να διαθεσει πολλα χρηματα παιρνει αυτο το μαντεμενιο και εχει το κεφαλι του ησυχο.
https://www.skroutz.gr/s/16671060/Petro ... p30-t.html
Καποιος που δεν θελει να διαθεσει πολλα χρηματα παιρνει αυτο το μαντεμενιο και εχει το κεφαλι του ησυχο.
https://www.skroutz.gr/s/16671060/Petro ... p30-t.html
-
νύχτα
Μαντεμένια έχει καλά η Lodge .
O Δημτσας https://www.dimtsas.eu/ έχει πλήρη σειρα -οπως και καυστήρες αεριου μαντεμένιους της Foker
Κορυφαίος συνδυασμός .
O Δημτσας https://www.dimtsas.eu/ έχει πλήρη σειρα -οπως και καυστήρες αεριου μαντεμένιους της Foker
Κορυφαίος συνδυασμός .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 272 Απαντήσεις
- 4509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη