Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2018, 22:03Αναμασας την κλασσικη αποικιοκρατικη προπαγανδα που χρησιμοποιουν οι δυτικοι λευκοι για 500 χρονια. 500 χρονια λεγανε οι δυτικοι λευκοι "εμεις ειμαστε de facto ανωτεροι. Ανωτεροι απο τους Αραβες, Μαυρους, Αζτεκους, Ινδιανους, Κινεζους, Ινδους κτλπ κτλπ. Προπαγανδα που ειχε ως στοχο να νομιμοποιησει ολα τα εγκληματα τα οποια κανανε οι δηθεν ανωτεροι Δυτικοι σε βαρος ολου του υπολοιπου κοσμου. Αυτος ο σωβινισμος κανει το Ισραηλ ποιο επικινδυνο ιδεολογικα απο τις Αραβικες χωρες. Αυτο να το εχεις υποψη σου οταν μιλας για "καλυτερο Ισραηλ". Αν αφαιρεσεις αυτο το κατα βαση φασιστικου τυπου επιχειρημα βλεπεις την πραγματικοτητα που ειναι ενα κρατος το οποιο εφαρμοζει τακτικες απαρτχαιντ και βασιζεται στο να κλεβει εδαφη των αλλων με την βοηθεια χρηματων απο τις ΗΠΑChainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:15 Έχω πάει 2 φορές στο Ισραήλ και έχω μια εικόνα και μπορώ να την βάλω δίπλα από την εικόνα κάνα δυο Αραβικών χωρών που επίσης έχω πάει.
Δεν θα πάω σε καμιά να ζήσω ηθελημένα, αλλά αν με ανάγκαζαν να διαλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη θα διάλεγα Ισραήλ.
Ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό που λέω.
Δεν θέλω η κόρη μου ή η εγγόνα μου να ζήσουν σε Αραβική χώρα, υποθέτω μπορείς να φανταστείς τους λόγους.
Δεν θέλω να βρεθώ φυλακή ή το παιδί ή το εγγόνι μου γιατί αποφασίσαμε να πιούμε για να γιορτάσουμε οτιδήποτε.
Δεν θέλω άμα κάνει μαλακία και κλέψει κάτι οποιοσδήποτε να του κόβουν τα χέρια.
Δεν θέλω να υπάρχουν ποινές σωματικού βασανισμού, μαστιγώματα και λιθοβολισμοί.
Δεν θέλω να υπάρχει νόμιμη παιδεραστία και δεν θέλω να υπάρχει θανατική ποινή.
Δεν θέλω το αστικό και ποινικό δίκαιο να καθορίζονται από αρχές που θεσμοθετήθηκαν πριν από 1500 χρόνια.
Εγώ αναμασάω αλλά εσύ γράφεις πρωτότυπες ιδέες!
Τι δουλειά έχουν όλα τα κλισέ που αράδιασες;
Οι Αραβικές χώρες είναι ανεξάρτητα κράτη 100 χρόνια τώρα και πολλές από αυτές έχουν επιλέξει να κυβερνούνται με βάση το κοράνι κι αυτό είναι μεσαίωνας και έχει τα αποτελέσματα που έγραψα.
Και δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου τα βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο στα ΜΜΕ.
Στο Πακιστάν για παράδειγμα που υποτίθεται δεν έχει ισλαμικό καθεστώς διαβάζουμε συχνά για λιθοβολισμούς γυναικών κι άλλα ωραία.
Καλύτερα να μην πάμε στα σκληροπυρηνικά Αραβικά κράτη.
Ποια αποικιοκρατική προπαγάνδα και παπαριές μας λες;