Το IRA αναγνώριζε το Βρετανικό κοινοβούλιο; Όχι. Αλλά ψηφίζει.Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25 Ε πως δεν είναι της παρούσης;
Όταν λένε "δεν σε αναγνωρίζω" (στην κυβέρνηση του Ισραήλ) κι εγώ έχω πρωθυπουργό μου τον Αμπάς ή όποιον άλλο, φταίει το Ισραήλ που δεν ψηφίζουν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
70 χρόνια Ισραήλ
- Dwarven Blacksmith
Re: 70 χρόνια Ισραήλ
Λίγο ασύντακτο, δεν ξέρω τι εννοείς.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25είναι εγκληματική συμπεριφορά, δεν είδατε γιατί μήλα με πορτοκάλια.Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:03Να το δούμε λίγο;Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2018, 15:47
@@. Οποιος υποστηριζει το Ισραηλ, υποστηριζει ενα rogue state το οποιο εχει το ρεκορ καταδικαστικων αποφασεων σε βαρος του απο τον ΟΗΕ, το οποιο κατεχει πυρηνικα και το οποιο για να ζησει θα πρεπει να απομυζα χρηματα και οπλα απο τις ΗΠΑ
Τι διαφορετικό κάνει το Ισραήλ από την Αγγλία στην Β. Ιρλανδία με τον ΙΡΑ, ή από την Ρωσία με τους Τσετσένους ή την Κίνα με τους Ουιγούρους;
Και οι τρεις αυτές χώρες υπερασπίστηκαν την ακεραιότητα τους με στρατιωτικά μέσα απέναντι σε ένοπλα τρομοκρατικά κινήματα.
Το Ισραήλ δεν δικαιούται να το κάνει ή το ότι κάνει τα ίδια με αυτούς κάνει αυτό εγκληματικό κράτος κι όχι τους άλλους;
Αν είναι εγκληματική συμπεριφορά για όλους πως και δεν είδαμε ποτέ ανάλογα δημοσιεύματα για την Αγγλία, Ρωσία και Κίνα;
Τρομοκράτης είναι όποιος ανατινάζει ή σκοτώνει με άλλους τρόπους αμάχους και άσχετους σε ανύποπτο χρόνο και τόπο επιδιώκοντας την τρομοκράτηση ή φθορά του αντιπάλου του, όπως έκαναν δηλαδή και οι Ιρλανδοί του ΙΡΑ και οι Τσετσένοι και οι Ουιγούροι αλλά και οι Παλαιστίνιοι.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25 Δώσε τον ορισμό του τρομοκράτη πρώτα και μετά εξήγησε μας γιατί δεν είναι τρομοκράτες ο στρατός του Ισραήλ.
Κάθε οργανωμένος στρατός κάθε κράτους που υπερασπίζεται την χώρα του ντε φάκτο δεν είναι τρομοκράτης, το ίδιο και ο Ισραηλινός.
Αν ένας στρατός κάνει εγκλήματα πολέμου εμπίπτει σε άλλο κεφάλαιο, όχι στην τρομοκρατία.
Ποιος σου είπε ή από που συμπέρανες ότι γουστάρω φασιστικά - ρατσιστικά καθεστώτα και απαρχάιντ;sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25 Επίσης αν θέλεις εξήγησε μας γιατί νομίζεις ότι γουστάρεις φασιστικά/ρατσιστικά καθεστώτα όπως το απαρντχάηντ πχ, τι σε οδήγησε εκεί δηλαδή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όσον αφορά εμένα κι επειδή βλέπω ότι μπορεί να χαρακτηριστώ οτιδήποτε επειδή δεν συμπλέω με την τρέχουσα αντίληψη περί κακών Εβραίων και καλών Παλαιστινίων, πως τα βλέπω :
Στο δίπολο Ισραήλ - Αραβικές χώρες δεν υπάρχει δίλημμα, το Ισραήλ υπό κάθε έννοια εκφράζει τον 21ο αιώνα και την δυτική κουλτούρα και από τους Άραβες οι προοδευτικές όπως Λίβανος, Ιορδανία προσπαθούν να ακολουθήσουν αλλά είναι πίσω ακόμα, οι άλλες πολιτισμικά είναι στον μεσαίωνα.
Αν ήταν να ζήσω κάπου εκεί αναμφίβολα θα προτιμούσα το Ισραήλ.
Στο δίπολο Ισραήλ - Παλαιστίνιοι, δεν υπάρχει καλός και κακός / δίκιο κι άδικο, και οι δυο πλευρές είναι και καλές και κακές.
Έχουν κάθε δικαίωμα οι Παλαιστίνιοι να θέλουν δικό τους ελεύθερο κράτος και έχουν κάθε δικαίωμα οι Ισραηλινοί να υπερασπίζονται το κράτος τους.
Δεν έχουν και οι μεν και οι δε το δικαίωμα να εξοντώσουν ολοκληρωτικά τον αντίπαλο τους πράγμα που θέλουν πολύ και οι δυο και που αν στραβώσει κάποτε πολύ η κατάσταση μπορεί να γίνει.
Πάνω σε αυτά μπορούμε να συζητήσουμε με όποιον θέλει χωρίς βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς ή φωτογραφίες εντυπωσιασμού.
Στο δίπολο Ισραήλ - Αραβικές χώρες δεν υπάρχει δίλημμα, το Ισραήλ υπό κάθε έννοια εκφράζει τον 21ο αιώνα και την δυτική κουλτούρα και από τους Άραβες οι προοδευτικές όπως Λίβανος, Ιορδανία προσπαθούν να ακολουθήσουν αλλά είναι πίσω ακόμα, οι άλλες πολιτισμικά είναι στον μεσαίωνα.
Στο δίπολο Ισραήλ - Παλαιστίνιοι, δεν υπάρχει καλός και κακός / δίκιο κι άδικο, και οι δυο πλευρές είναι και καλές και κακές.
Έχουν κάθε δικαίωμα οι Παλαιστίνιοι να θέλουν δικό τους ελεύθερο κράτος και έχουν κάθε δικαίωμα οι Ισραηλινοί να υπερασπίζονται το κράτος τους.
Δεν έχουν και οι μεν και οι δε το δικαίωμα να εξοντώσουν ολοκληρωτικά τον αντίπαλο τους πράγμα που θέλουν πολύ και οι δυο και που αν στραβώσει κάποτε πολύ η κατάσταση μπορεί να γίνει.
Πάνω σε αυτά μπορούμε να συζητήσουμε με όποιον θέλει χωρίς βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς ή φωτογραφίες εντυπωσιασμού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Nero
Αυτό το λες και το ξαναλες,δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τις σημαίνει. Οσο για το τελευταίο θα ήμουν πιο επιφυλακτικός προσεκτικά. Το ανέφερε κάπως και ο καράμπαμας παραπάνω αλλά το ισραηλ δεν είναι ακριβώς ο κοσμικός παράδεισος που πιστεύεις και που προφανώς θέλει να πουλάει ότι είναι, Γνωρίζω προσωπικά άτομο που του είχαν σπάσει το αμάξι γιατί ήταν παρκαρισμένο έξω από μια βιβλιοθήκη το Σαββατο..που σημαίνει ότι είχα οδηγήσει για να πάει μέχρι εκεί...Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:56 Στο δίπολο Ισραήλ - Αραβικές χώρες δεν υπάρχει δίλημμα, το Ισραήλ υπό κάθε έννοια εκφράζει τον 21ο αιώνα και την δυτική κουλτούρα και από τους Άραβες οι προοδευτικές όπως Λίβανος, Ιορδανία προσπαθούν να ακολουθήσουν αλλά είναι πίσω ακόμα, οι άλλες πολιτισμικά είναι στον μεσαίωνα.
Στην Κνεσέτ υπάρχουν αυτή τη στιγμή 18 (δεκαοκτώ) Παλαιστίνιοι βουλευτέςCavaliere έγραψε: 02 Μάιος 2018, 15:39 Θέλω να δω τους δήθεν αντισιωνιστές, να ζουν ως Ευρωπαίοι δίπλα σε μουσουλμάνους Άραβες, να δω πόσο ανεκτικοί θα ήτανε. Το μόνο πρόβλημα είναι οι ανόητοι ultra orthodox Εβραίοι που πλάκωσαν στους εποικισμούς κλπ, και ούτε να υπηρετούν θέλουν, ούτε να φύγουν θέλουν. Την παλιά γενιά των προοδευτικών Ισραηλινών διαδέχεται μια γενιά εβραιοταλιμπάν, όπως έχει χαρακτηρίσει ο Εβραίος Ισραηλινός δημοσιογράφος Κοέν, και πολύ καλός και άξιος.
Θα ήθελαν να μας απαντήσουν πόσοι Εβραίοι βουλευτές θα υπήρχαν στο κοινοβούλιο της Χαμάς;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έχω πάει 2 φορές στο Ισραήλ και έχω μια εικόνα και μπορώ να την βάλω δίπλα από την εικόνα κάνα δυο Αραβικών χωρών που επίσης έχω πάει.Nero έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:02Αυτό το λες και το ξαναλες,δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τις σημαίνει. Οσο για το τελευταίο θα ήμουν πιο επιφυλακτικός προσεκτικά. Το ανέφερε κάπως και ο καράμπαμας παραπάνω αλλά το ισραηλ δεν είναι ακριβώς ο κοσμικός παράδεισος που πιστεύεις και που προφανώς θέλει να πουλάει ότι είναι, Γνωρίζω προσωπικά άτομο που του είχαν σπάσει το αμάξι γιατί ήταν παρκαρισμένο έξω από μια βιβλιοθήκη το Σαββατο..που σημαίνει ότι είχα οδηγήσει για να πάει μέχρι εκεί...Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:56 Στο δίπολο Ισραήλ - Αραβικές χώρες δεν υπάρχει δίλημμα, το Ισραήλ υπό κάθε έννοια εκφράζει τον 21ο αιώνα και την δυτική κουλτούρα και από τους Άραβες οι προοδευτικές όπως Λίβανος, Ιορδανία προσπαθούν να ακολουθήσουν αλλά είναι πίσω ακόμα, οι άλλες πολιτισμικά είναι στον μεσαίωνα.
Δεν θα πάω σε καμιά να ζήσω ηθελημένα, αλλά αν με ανάγκαζαν να διαλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη θα διάλεγα Ισραήλ.
Ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό που λέω.
Δεν θέλω η κόρη μου ή η εγγόνα μου να ζήσουν σε Αραβική χώρα, υποθέτω μπορείς να φανταστείς τους λόγους.
Δεν θέλω να βρεθώ φυλακή ή το παιδί ή το εγγόνι μου γιατί αποφασίσαμε να πιούμε για να γιορτάσουμε οτιδήποτε.
Δεν θέλω άμα κάνει μαλακία και κλέψει κάτι οποιοσδήποτε να του κόβουν τα χέρια.
Δεν θέλω να υπάρχουν ποινές σωματικού βασανισμού, μαστιγώματα και λιθοβολισμοί.
Δεν θέλω να υπάρχει νόμιμη παιδεραστία και δεν θέλω να υπάρχει θανατική ποινή.
Δεν θέλω το αστικό και ποινικό δίκαιο να καθορίζονται από αρχές που θεσμοθετήθηκαν πριν από 1500 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 02 Μάιος 2018, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Beria έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:04Στην Κνεσέτ υπάρχουν αυτή τη στιγμή 18 (δεκαοκτώ) Παλαιστίνιοι βουλευτέςCavaliere έγραψε: 02 Μάιος 2018, 15:39 Θέλω να δω τους δήθεν αντισιωνιστές, να ζουν ως Ευρωπαίοι δίπλα σε μουσουλμάνους Άραβες, να δω πόσο ανεκτικοί θα ήτανε. Το μόνο πρόβλημα είναι οι ανόητοι ultra orthodox Εβραίοι που πλάκωσαν στους εποικισμούς κλπ, και ούτε να υπηρετούν θέλουν, ούτε να φύγουν θέλουν. Την παλιά γενιά των προοδευτικών Ισραηλινών διαδέχεται μια γενιά εβραιοταλιμπάν, όπως έχει χαρακτηρίσει ο Εβραίος Ισραηλινός δημοσιογράφος Κοέν, και πολύ καλός και άξιος.
Θα ήθελαν να μας απαντήσουν πόσοι Εβραίοι βουλευτές θα υπήρχαν στο κοινοβούλιο της Χαμάς;![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Dwarven Blacksmith
Εννοεί Άραβες από τα κανονικά εδάφη του Ισραήλ.
Ξέρω τι εννοεί.
Αυτούς που ζουν μέσα στο Ισραήλ χωρίς κανένα πρόβλημα, ψηφίζουν και βγάζουν αντιπροσώπους στην βουλή.
Φαντάσου τώρα το αντίστοιχο με Εβραίους στην Γάζα όπως είπε κι ο Μπέρια για να δεις την διαφορά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Dwarven Blacksmith
Οκ, αφού σε καλύπτει.
Απόλυτα, ειδικά όταν σκέφτομαι ότι αν εμφανιστεί Εβραίος στην Γάζα θα τον κάνουν κιμά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μπορείς αν θέλεις να φέρεις έναν ορισμό (της τρομοκρατίας) ευρέως αποδεκτό που να συμφωνούμε όλοι με αυτόν;Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:36Λίγο ασύντακτο, δεν ξέρω τι εννοείς.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25είναι εγκληματική συμπεριφορά, δεν είδατε γιατί μήλα με πορτοκάλια.Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:03
Να το δούμε λίγο;
Τι διαφορετικό κάνει το Ισραήλ από την Αγγλία στην Β. Ιρλανδία με τον ΙΡΑ, ή από την Ρωσία με τους Τσετσένους ή την Κίνα με τους Ουιγούρους;
Και οι τρεις αυτές χώρες υπερασπίστηκαν την ακεραιότητα τους με στρατιωτικά μέσα απέναντι σε ένοπλα τρομοκρατικά κινήματα.
Το Ισραήλ δεν δικαιούται να το κάνει ή το ότι κάνει τα ίδια με αυτούς κάνει αυτό εγκληματικό κράτος κι όχι τους άλλους;
Αν είναι εγκληματική συμπεριφορά για όλους πως και δεν είδαμε ποτέ ανάλογα δημοσιεύματα για την Αγγλία, Ρωσία και Κίνα;
Τρομοκράτης είναι όποιος ανατινάζει ή σκοτώνει με άλλους τρόπους αμάχους και άσχετους σε ανύποπτο χρόνο και τόπο επιδιώκοντας την τρομοκράτηση ή φθορά του αντιπάλου του, όπως έκαναν δηλαδή και οι Ιρλανδοί του ΙΡΑ και οι Τσετσένοι και οι Ουιγούροι αλλά και οι Παλαιστίνιοι.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25 Δώσε τον ορισμό του τρομοκράτη πρώτα και μετά εξήγησε μας γιατί δεν είναι τρομοκράτες ο στρατός του Ισραήλ.
Κάθε οργανωμένος στρατός κάθε κράτους που υπερασπίζεται την χώρα του ντε φάκτο δεν είναι τρομοκράτης, το ίδιο και ο Ισραηλινός.
Αν ένας στρατός κάνει εγκλήματα πολέμου εμπίπτει σε άλλο κεφάλαιο, όχι στην τρομοκρατία.
Ποιος σου είπε ή από που συμπέρανες ότι γουστάρω φασιστικά - ρατσιστικά καθεστώτα και απαρχάιντ;sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25 Επίσης αν θέλεις εξήγησε μας γιατί νομίζεις ότι γουστάρεις φασιστικά/ρατσιστικά καθεστώτα όπως το απαρντχάηντ πχ, τι σε οδήγησε εκεί δηλαδή.
Το καθεστώς στην λωρίδα και στην ευρύτερη περιοχή είναι απαρντχάηντ, δεν σε χαλάει ίσα ίσα το δικαιολογείς, deal with it.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αναμασας την κλασσικη αποικιοκρατικη προπαγανδα που χρησιμοποιουν οι δυτικοι λευκοι για 500 χρονια. 500 χρονια λεγανε οι δυτικοι λευκοι "εμεις ειμαστε de facto ανωτεροι. Ανωτεροι απο τους Αραβες, Μαυρους, Αζτεκους, Ινδιανους, Κινεζους, Ινδους κτλπ κτλπ. Προπαγανδα που ειχε ως στοχο να νομιμοποιησει ολα τα εγκληματα τα οποια κανανε οι δηθεν ανωτεροι Δυτικοι σε βαρος ολου του υπολοιπου κοσμου. Αυτος ο σωβινισμος κανει το Ισραηλ ποιο επικινδυνο ιδεολογικα απο τις Αραβικες χωρες. Αυτο να το εχεις υποψη σου οταν μιλας για "καλυτερο Ισραηλ". Αν αφαιρεσεις αυτο το κατα βαση φασιστικου τυπου επιχειρημα βλεπεις την πραγματικοτητα που ειναι ενα κρατος το οποιο εφαρμοζει τακτικες απαρτχαιντ και βασιζεται στο να κλεβει εδαφη των αλλων με την βοηθεια χρηματων απο τις ΗΠΑChainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:15 Έχω πάει 2 φορές στο Ισραήλ και έχω μια εικόνα και μπορώ να την βάλω δίπλα από την εικόνα κάνα δυο Αραβικών χωρών που επίσης έχω πάει.
Δεν θα πάω σε καμιά να ζήσω ηθελημένα, αλλά αν με ανάγκαζαν να διαλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη θα διάλεγα Ισραήλ.
Ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό που λέω.
Δεν θέλω η κόρη μου ή η εγγόνα μου να ζήσουν σε Αραβική χώρα, υποθέτω μπορείς να φανταστείς τους λόγους.
Δεν θέλω να βρεθώ φυλακή ή το παιδί ή το εγγόνι μου γιατί αποφασίσαμε να πιούμε για να γιορτάσουμε οτιδήποτε.
Δεν θέλω άμα κάνει μαλακία και κλέψει κάτι οποιοσδήποτε να του κόβουν τα χέρια.
Δεν θέλω να υπάρχουν ποινές σωματικού βασανισμού, μαστιγώματα και λιθοβολισμοί.
Δεν θέλω να υπάρχει νόμιμη παιδεραστία και δεν θέλω να υπάρχει θανατική ποινή.
Δεν θέλω το αστικό και ποινικό δίκαιο να καθορίζονται από αρχές που θεσμοθετήθηκαν πριν από 1500 χρόνια.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Δεν σου άρεσε η περιγραφή του τρομοκράτη που σου έδωσα, μάλλον γιατί περιλαμβάνει και τους Παλαιστίνιους.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 21:46Μπορείς αν θέλεις να φέρεις έναν ορισμό (της τρομοκρατίας) ευρέως αποδεκτό που να συμφωνούμε όλοι με αυτόν;Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:36Λίγο ασύντακτο, δεν ξέρω τι εννοείς.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2018, 16:25
είναι εγκληματική συμπεριφορά, δεν είδατε γιατί μήλα με πορτοκάλια.
Το καθεστώς στην λωρίδα και στην ευρύτερη περιοχή είναι απαρντχάηντ, δεν σε χαλάει ίσα ίσα το δικαιολογείς, deal with it.
Το καθεστώς που περιγράφεις έχει προκύψει γιατί οι δυο πλευρές είναι ουσιαστικά σε εμπόλεμη κατάσταση δεκαετίες τώρα.
Τελευταία είχαμε μαχαιρώματα Ισραηλινών, νωρίτερα ρουκέτες από την Γάζα, πιο πριν τα ίδια συν βόμβες σε λεωφορεία ή καφετέριες συν βομβιστές αυτοκτονίας και φτου κι απ' την αρχή δεκαετίες τώρα.
Προφανώς το Ισραήλ αντιδρά με σκληρό τρόπο σε τέτοιες ενέργειες.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια κατάσταση με καλύτερο τρόπο απ' ότι την αντιμετωπίζει το Ισραήλ, ίσως μπορείς εσύ να μας εξηγήσεις.
Ξέρω μόνο πως αντιμετώπισαν οι Ρώσοι τους Τσετσένους και μερικά άλλα κράτη άλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 02 Μάιος 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο Βανούνου είναι 18 χρόνια στη φυλακή χωρίς να έχει ακόμα δικαστεί.Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:15 Δεν θέλω να βρεθώ φυλακή ή το παιδί ή το εγγόνι μου γιατί αποφασίσαμε να πιούμε για να γιορτάσουμε οτιδήποτε.
Προφανώς δεν έχεις βρεθεί στο Ισραήλ τη μέρα του Γιομ Κιπούρ, όπου οι πολίτες λιθοβολούν τα νοσοκομειακά αυτοκίνητα που μεταφέρουν τραυματίες ή βαριά άρρωστους στα νοσοκομεία, ή περιπολικά της αστυνομίας που τρέχουν να βοηθήσουν πολίτες που ληστεύονται.
Προφανώς δεν έχεις δει την ισραηλινή ταινία ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ (Gett: The Trial of Viviane Amsalem)...Chainis έγραψε: 02 Μάιος 2018, 17:15 Δεν θέλω το αστικό και ποινικό δίκαιο να καθορίζονται από αρχές που θεσμοθετήθηκαν πριν από 1500 χρόνια.
.. για να δεις πως παίρνουν διαζύγιο οι Ισραηλινές γυναίκες, σε δίκη ενώπιον της ισραηλινής δικαιοσύνης (πρέπει να κουνήσει τις παλάμες του ο σύζυγος μπροστά στο δικαστήριο και να πει "επιτρέπω στη γυναίκα μου να συνουσιαστεί στο εξής με οποιονδήποτε").
Αλλά βέβαια στην Ελλάδα που έχουμε κυβέρνηση των Αγανακτισμένων, ακούμε οτιδήποτε.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις