!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
-
the comet the course the tail
Re: Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
κυρά Κατίνα likes this thread...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 18 Ιαν 2019, 08:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άρρωστα πράγματα ^309 | Αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους | Νήματα μέλους
(0.07% επί συνόλου / 77.25 δημοσιεύσεις ανά ημέρα)
Δεν το έλεγε όταν τους πήγαιναν οι δημοσκοπησεις, τώρα είναι αλλιώς. Πάμε να ζήσουμε ακραίες ιστορικές στιγμές: αριστερή κυβέρνηση θα αναγκαστεί να παραδώσει την εξουσία έτσι απλά, χωρίς σφαγές. Πού το'χεις ξαναδεί αυτό;Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:53 viewtopic.php?f=29&t=7535
Είμαι από κινητό και διαβάζω αυτό το τοπικ, και δεν βλέπω τον Αρίστο σε αυτά τα γραπτά.
Να έχει μετακινηθεί μερικά χιλιοστά κάτι μέσα στο κεφάλι του και είναι πιο αιχμηρός;
Ο Αρίστος που ξέραμε δεν θα έλεγε ποτέ ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους νικητές. Μπορεί να είναι ο,τι είναι, αλλά δεν έλεγε ποτέ κάτι τόσο ‘χυδαιο’.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μήπως είναι καλύτερα να του πούμε πως θα ψηφίσουμε σύριζα;Cloud87 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:36 Κάτι σας έχει κάνει φαίνεται. Γιατί δεν του δίνετε κανένα γλυκάκι να ηρεμήσει;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 17 Ιαν 2019, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:54Μπα, είναι Αρίστος με ΣΥΡΙΖΑ.Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:53 viewtopic.php?f=29&t=7535
Είμαι από κινητό και διαβάζω αυτό το τοπικ, και δεν βλέπω τον Αρίστο σε αυτά τα γραπτά.
Να έχει μετακινηθεί μερικά χιλιοστά κάτι μέσα στο κεφάλι του και είναι πιο αιχμηρός;
Ο Αρίστος που ξέραμε δεν θα έλεγε ποτέ ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους νικητές. Μπορεί να είναι ο,τι είναι, αλλά δεν έλεγε ποτέ κάτι τόσο ‘χυδαιο’.
Λίγη καλή θέληση να υπήρχε...αλλά...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:02 Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.
Και εσύ είχες κύρος στο παλιό.Yochanan έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:02 Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μερικοί έχουν όλη την τύχη.Juno έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:08Και εσύ είχες κύρος στο παλιό.Yochanan έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:02 Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Την Πατουλίδου ;
Αυτη
(.)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Επειδή και γω είχα πολύ μεγάλο κύρος στο παλιό, είμαι και γιατρός συν τοις άλλοις, βεβαιώνω ότι πράγματι είναι ο Αρίστος. Η εμφανής διαφορά που διακρίνεται στη συμπεριφορά του οφείλεται στο ότι έγραφε μέχρι πρόσφατα σε ένα άλλο φόρουμ που του είχαν βάλει ποστ ρέιτ 8 αναρτήσεις την ημέρα οι ψυχάκηδες που το έχουν και του είχαν απαγορέψει να είναι ον λάιν 24/7 γιατί λένε οι ανώμαλοι οτι δεν είναι υγιές να ξημεροβραδιάζεσαι μπροστά στο πισί.
Ε πολύ ήθελε το παιδί να παρανοήσει από τη στέρηση; Έκανε πέτρα την καρδια για να αντέξει την ξεφτίλα παράτησε το άρρωστο περιβάλλον του άλλου φόρουμ και ξαναήρθε εδώ ανάμεσα σε ομοίους του 24/7κηδες και βρήκε την υγειά του το παλικάρι ανεβάζοντας το ρέιτ του στις 80 αναρτήσεις το μερόνυχτο.
Αριστο καλώς ήρθες και μη μασάς. Ανέβασε το λέβελ στα 200 ποστ το 24ωρο γιατί πάνω από όλα η ψυχική σου υγεία παλιέ φίλε μου.
Ε πολύ ήθελε το παιδί να παρανοήσει από τη στέρηση; Έκανε πέτρα την καρδια για να αντέξει την ξεφτίλα παράτησε το άρρωστο περιβάλλον του άλλου φόρουμ και ξαναήρθε εδώ ανάμεσα σε ομοίους του 24/7κηδες και βρήκε την υγειά του το παλικάρι ανεβάζοντας το ρέιτ του στις 80 αναρτήσεις το μερόνυχτο.
Αριστο καλώς ήρθες και μη μασάς. Ανέβασε το λέβελ στα 200 ποστ το 24ωρο γιατί πάνω από όλα η ψυχική σου υγεία παλιέ φίλε μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 1 Απαντήσεις