!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
the comet the course the tail

Re: Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

κυρά Κατίνα likes this thread...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 18 Ιαν 2019, 08:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

309 | Αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους | Νήματα μέλους

(0.07% επί συνόλου / 77.25 δημοσιεύσεις ανά ημέρα)
άρρωστα πράγματα ^
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:53 viewtopic.php?f=29&t=7535

Είμαι από κινητό και διαβάζω αυτό το τοπικ, και δεν βλέπω τον Αρίστο σε αυτά τα γραπτά.

Να έχει μετακινηθεί μερικά χιλιοστά κάτι μέσα στο κεφάλι του και είναι πιο αιχμηρός;

Ο Αρίστος που ξέραμε δεν θα έλεγε ποτέ ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους νικητές. Μπορεί να είναι ο,τι είναι, αλλά δεν έλεγε ποτέ κάτι τόσο ‘χυδαιο’.
Δεν το έλεγε όταν τους πήγαιναν οι δημοσκοπησεις, τώρα είναι αλλιώς. Πάμε να ζήσουμε ακραίες ιστορικές στιγμές: αριστερή κυβέρνηση θα αναγκαστεί να παραδώσει την εξουσία έτσι απλά, χωρίς σφαγές. Πού το'χεις ξαναδεί αυτό;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cloud87 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:36 Κάτι σας έχει κάνει φαίνεται. Γιατί δεν του δίνετε κανένα γλυκάκι να ηρεμήσει;
Μήπως είναι καλύτερα να του πούμε πως θα ψηφίσουμε σύριζα; :g030:
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 17 Ιαν 2019, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:54
Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:53 viewtopic.php?f=29&t=7535

Είμαι από κινητό και διαβάζω αυτό το τοπικ, και δεν βλέπω τον Αρίστο σε αυτά τα γραπτά.

Να έχει μετακινηθεί μερικά χιλιοστά κάτι μέσα στο κεφάλι του και είναι πιο αιχμηρός;

Ο Αρίστος που ξέραμε δεν θα έλεγε ποτέ ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους νικητές. Μπορεί να είναι ο,τι είναι, αλλά δεν έλεγε ποτέ κάτι τόσο ‘χυδαιο’.
Μπα, είναι Αρίστος με ΣΥΡΙΖΑ.
:lol: :lol:
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Nandros έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:52
Cloud87 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:36 Κάτι σας έχει κάνει φαίνεται. Γιατί δεν του δίνετε κανένα γλυκάκι να ηρεμήσει;
Μήπως είναι καλύτερα να του πούμε πως θα ψηφίσουμε σύριζα; :g030:
.
Λίγη καλή θέληση να υπήρχε...αλλά...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Yochanan έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:02 Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Yochanan έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:02 Για μένα ο Αρίστος στο παλιό ήταν απο τους χρήστες για τους οποιούς έμπαινα στο πχώρουμ και χαιρόμουν να τον διαβαζω. Σίγουρα δεν ειναι ομορφο αυτο που γινεται με την ακραια πολιτικοποιηση αλλα δεν νομίζω ότι εχει αλλαξει σα χαρακτηρας και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες μόλις ξελαμπικάρει. Οπως είχε πει κι ο Υπερκουλ, μαζί θα γεράσουμε. Αν είμαστε τυχεροι και γεράσουμε - συμπληρώνω εγώ.
Και εσύ είχες κύρος στο παλιό. :102:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Juno έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:08
Και εσύ είχες κύρος στο παλιό. :102:
Μερικοί έχουν όλη την τύχη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:15 Ο Αριστος ειναι και με την Βουλα

.
Την Πατουλίδου ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:54
Μπα, είναι Αρίστος με ΣΥΡΙΖΑ.
Παραλίγο να πνιγώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Papa John έγραψε: 17 Ιαν 2019, 22:40
Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:15 Ο Αριστος ειναι και με την Βουλα

.
Την Πατουλίδου ;
Αυτη

(.)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρούλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρούλης »

Επειδή και γω είχα πολύ μεγάλο κύρος στο παλιό, είμαι και γιατρός συν τοις άλλοις, βεβαιώνω ότι πράγματι είναι ο Αρίστος. Η εμφανής διαφορά που διακρίνεται στη συμπεριφορά του οφείλεται στο ότι έγραφε μέχρι πρόσφατα σε ένα άλλο φόρουμ που του είχαν βάλει ποστ ρέιτ 8 αναρτήσεις την ημέρα οι ψυχάκηδες που το έχουν και του είχαν απαγορέψει να είναι ον λάιν 24/7 γιατί λένε οι ανώμαλοι οτι δεν είναι υγιές να ξημεροβραδιάζεσαι μπροστά στο πισί.
Ε πολύ ήθελε το παιδί να παρανοήσει από τη στέρηση; Έκανε πέτρα την καρδια για να αντέξει την ξεφτίλα παράτησε το άρρωστο περιβάλλον του άλλου φόρουμ και ξαναήρθε εδώ ανάμεσα σε ομοίους του 24/7κηδες και βρήκε την υγειά του το παλικάρι ανεβάζοντας το ρέιτ του στις 80 αναρτήσεις το μερόνυχτο.
Αριστο καλώς ήρθες και μη μασάς. Ανέβασε το λέβελ στα 200 ποστ το 24ωρο γιατί πάνω από όλα η ψυχική σου υγεία παλιέ φίλε μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”