!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
viewtopic.php?f=29&t=7535
Είμαι από κινητό και διαβάζω αυτό το τοπικ, και δεν βλέπω τον Αρίστο σε αυτά τα γραπτά.
Να έχει μετακινηθεί μερικά χιλιοστά κάτι μέσα στο κεφάλι του και είναι πιο αιχμηρός;
Ο Αρίστος που ξέραμε δεν θα έλεγε ποτέ ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους νικητές. Μπορεί να είναι ο,τι είναι, αλλά δεν έλεγε ποτέ κάτι τόσο ‘χυδαιο’.
Είμαι από κινητό και διαβάζω αυτό το τοπικ, και δεν βλέπω τον Αρίστο σε αυτά τα γραπτά.
Να έχει μετακινηθεί μερικά χιλιοστά κάτι μέσα στο κεφάλι του και είναι πιο αιχμηρός;
Ο Αρίστος που ξέραμε δεν θα έλεγε ποτέ ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους νικητές. Μπορεί να είναι ο,τι είναι, αλλά δεν έλεγε ποτέ κάτι τόσο ‘χυδαιο’.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Cecily Anne
Re: Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
Μπα, είναι Αρίστος με ΣΥΡΙΖΑ.Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:53 viewtopic.php?f=29&t=7535
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
«Είναι ναρκισσιστής, ιδεολογικά ευέλικτος μέχρι αμοραλισμού και παθολογικά ψεύτης, αλλά να μη σέβεται τις γυναίκες, αυτό δεν το περίμενα, τον είχα για gentleman.»
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
100% ειναι ο Αριστος
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ο Αριστος ειναι και με την Βουλα
.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αρίστος είναι, απλά βγάζει πλήρως τον πραγματικό του εαυτό. Δε κρύβεται με ατλαντίδες και τέτοια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχει κάτι από Αρίστο, αλλά έχουν οξυνθεί τα πνεύματα, είναι πλέον προσωπική η ανάμιξη του με τον σύριζα και είναι εύθικτος.
Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι αυτός είναι ότι απειλεί με μηνύσεις και να μας ταράξει στην νομιμότητα, ο Αρίστος ο παλιός ήταν πολύ φιλικό άτομο ...
Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι αυτός είναι ότι απειλεί με μηνύσεις και να μας ταράξει στην νομιμότητα, ο Αρίστος ο παλιός ήταν πολύ φιλικό άτομο ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Λαθος θυμασαι
Διαχρονικα μηνυει
Διαχρονικα μηνυει
Αρίστος for Tsirpas
Τι έχετε πάθει με αυτόν τον Αρίστο και ανοίγεται συνέχεια threads για αυτόν;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Κάτι σας έχει κάνει φαίνεται. Γιατί δεν του δίνετε κανένα γλυκάκι να ηρεμήσει;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Όχι. Ο παλιός Αρίστος ήταν gentleman, και δεν χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς ούτε ξέφευγε, παρά το βρισίδι που έτρωγε (και από εμένα). Αυτός και ο Δημήτρης006 ήταν οι μοναδικοί χρήστες που θυμάμαι να απαντούν κόσμια σε όλους.Stalker έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:03 «Είναι ναρκισσιστής, ιδεολογικά ευέλικτος μέχρι αμοραλισμού και παθολογικά ψεύτης, αλλά να μη σέβεται τις γυναίκες, αυτό δεν το περίμενα, τον είχα για gentleman.»
Αν είναι ο πραγματικός Αρίστος όμως, πόσο μα πόσο ανθρωπάκι τον έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ...
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
talaipwros
Αυτός είναι, ο ΓΓ μας έδειξε ότι το παραδέχτηκε ο ίδιος στο άλλο φόρουμ, αυτό με τους παρανοικουςΛεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:39Όχι. Ο παλιός Αρίστος ήταν gentleman, και δεν χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς ούτε ξέφευγε, παρά το βρισίδι που έτρωγε (και από εμένα). Αυτός και ο Δημήτρης006 ήταν οι μοναδικοί χρήστες που θυμάμαι να απαντούν κόσμια σε όλους.Stalker έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:03 «Είναι ναρκισσιστής, ιδεολογικά ευέλικτος μέχρι αμοραλισμού και παθολογικά ψεύτης, αλλά να μη σέβεται τις γυναίκες, αυτό δεν το περίμενα, τον είχα για gentleman.»
Αν είναι ο πραγματικός Αρίστος όμως, πόσο μα πόσο ανθρωπάκι τον έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Tο άλλο φόρουμ τον έκανε πιο ασύδοτο στις εκφρασειςΛεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:39Όχι. Ο παλιός Αρίστος ήταν gentleman, και δεν χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς ούτε ξέφευγε, παρά το βρισίδι που έτρωγε (και από εμένα). Αυτός και ο Δημήτρης006 ήταν οι μοναδικοί χρήστες που θυμάμαι να απαντούν κόσμια σε όλους.Stalker έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:03 «Είναι ναρκισσιστής, ιδεολογικά ευέλικτος μέχρι αμοραλισμού και παθολογικά ψεύτης, αλλά να μη σέβεται τις γυναίκες, αυτό δεν το περίμενα, τον είχα για gentleman.»
Αρίστος for Tsirpas
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ειναι πεισματαρης αλλα ασταθης και ευκαιριακος.
Το μυαλο του περνει γρηγορα στροφες αλλα δεν εχει ακαδημαϊκό υποβαθρο. Ειναι φιλοδοξος και αισθανεται οτι "δεν εχει κανει οσα μπορουσε".
Το αδυνατο του σημειο ειναι (στην κυριολεξια) ψοφαει για αναγνωριση και έπαινο.
Δεν ειχε ποτε σταθερες αρχες και για αυτο παρασυρεται σε οτι φόλα να 'ναι.
Γέρασε και δεν συγκρατει την πικρίλα που αισθάνεται.
Το μυαλο του περνει γρηγορα στροφες αλλα δεν εχει ακαδημαϊκό υποβαθρο. Ειναι φιλοδοξος και αισθανεται οτι "δεν εχει κανει οσα μπορουσε".
Το αδυνατο του σημειο ειναι (στην κυριολεξια) ψοφαει για αναγνωριση και έπαινο.
Δεν ειχε ποτε σταθερες αρχες και για αυτο παρασυρεται σε οτι φόλα να 'ναι.
Γέρασε και δεν συγκρατει την πικρίλα που αισθάνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 17 Ιαν 2019, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Νομίζω ήταν περισσότερο trolling 101 παρά ευγένεια: λες απίστευτες βλακείες με κόσμιο τρόπο για να μπορείς να το παίζεις ο ώριμος συνομιλητής όταν αρχίζουν οι χλέπες.Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:39Όχι. Ο παλιός Αρίστος ήταν gentleman, και δεν χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς ούτε ξέφευγε, παρά το βρισίδι που έτρωγε (και από εμένα). Αυτός και ο Δημήτρης006 ήταν οι μοναδικοί χρήστες που θυμάμαι να απαντούν κόσμια σε όλους.Stalker έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:03 «Είναι ναρκισσιστής, ιδεολογικά ευέλικτος μέχρι αμοραλισμού και παθολογικά ψεύτης, αλλά να μη σέβεται τις γυναίκες, αυτό δεν το περίμενα, τον είχα για gentleman.»
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 1 Απαντήσεις