από το πρωί πάντως καίει σταθερά ένας κωλοήλιος,που και την ανταρκτική την ίδια να ειχε ρίξει βράδυ/ξημερωματα, τωρα θα την είχε λιώσει. Οχι απλά Τηλέμαχος, αλλα ουτε Πηνελόπη,ουτε ο γέρικος σκύλος του Οδυσσέα δεν ήταν αυτο.
vantono έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:11
από το πρωί πάντως καίει σταθερά ένας κωλοήλιος,που και την ανταρκτική την ίδια να ειχε ρίξει βράδυ/ξημερωματα, τωρα θα την είχε λιώσει. Οχι απλά Τηλέμαχος, αλλα ουτε Πηνελόπη,ουτε ο γέρικος σκύλος του Οδυσσέα δεν ήταν αυτο.
βαντόνο, νομίζω ο στόχος ήταν να πετάξουμε καμία χιονόμπαλα με καλό καιρό χωρίς να τρέχουμε στην πάρνηθα, όχι να θαφτούμε σε 4 μέτρα και να μας βρούνε την άλλη εβδομάδα, καλά πήγε μάλλον.
vantono έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:11
βαντόνο, νομίζω ο σκοπός ήταν να πετάξουμε καμία χιονόμπαλα με καλό καιρό χωρίς να τρέχουμε στην πάρνηθα, όχι να θαφτούμε σε 4 μέτρα και να μας βρούνε την άλλη εβδομάδα, καλά πήγε μάλλον.
Κοιτα να μη λέμε βλακείες, στα βόρεια έριξε πράγμα, απλά για να το κρατήσει θέλει να ρίχνει 2-3 μέρες, να παγώσει η πρώτη στρώση και να μείνει. Τωρα που είμαι Μεταμόρφωση (που το είχε στρώσει 4-5 πόντους) λιώνει ταχύτατα.
Θυμάμαι το 2001, το 2004 και το 2008 να καθόμαστε σπίτι 3-4 μέρες. Ο ντάντυς πάντως μια χαρά κατέβηκε στη δουλειά απο τα υπερβόρεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ το μόνο που ελπίζω είναι όταν δείξουν την επέλαση του Τηλέμαχου στα διεθνή μέσα και τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας μας ως πρώτο θέμα, να μη δείξουν κάποια φωτο από το σύνταγμα και γίνουμε ρεζίλι.
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:16
Δε πηγε, εγώ χιονόμπαλα δε θα πετάξω ποτέ δηλαδή;
έπρεπε να πετάξεις στον περιπτερά, ακόμα προλαβαίνεις μάλλον, ρώτα κάποιον γύρω σου αν θέλει να πάτε για τσίχλες και πέτα του μία.
Που να τον βρω τον περιπτερά εκείνη την ώρα; Είχε λίγο χιόνι το αυτοκίνητο του συναδέλφου είπα να το μαζέψω να του ρίξω αλλα δεν είχα γάντια θα κρύωναν τα χεράκια μου και επίσης κινδύνευα να με παρατήσει στην Πειραιώς.
Και πως θα πήγαινα εγώ μετά στη δουλειά μου μ' αυτόν τον χιονιά ε;πως;
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:29
Εγώ το μόνο που ελπίζω είναι όταν δείξουν την επέλαση του Τηλέμαχου στα διεθνή μέσα και τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας μας ως πρώτο θέμα, να μη δείξουν κάποια φωτο από το σύνταγμα και γίνουμε ρεζίλι.
εμ αυτό λέμε, οτι η χιονόστρωση ήταν απο ψυχικό και πάνω.
Σαν νυν γειτόνισσα, είδες χιονόστρωση ή μια απλή πάχνη πάνω απο τα αυτοκίνητα; Για να μη λένε οτι πάω να το πάρω στα χαρτιά δηλαδής
Ίφιδα έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:40
Άσχετο, το ντύσιμο ενός μηχανόβιου με τέτοιο κρύο έχει κάτι απο προετοιμασία πολεμιστή πριν τη μάχη που του βάζουν πανοπλία και τα σχετικά και ειναι πολύ σέξυ.
Φοράμε τα σέξι κολλητά ισοθερμικά κολάν* πρώτα *
#nohomo
Γιες, άι νόου
θα σε σκανδαλισω αν μιλησω για εντουρο, θωρακα και πληρη πανοπλια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Σαν νυν γειτόνισσα, είδες χιονόστρωση ή μια απλή πάχνη πάνω απο τα αυτοκίνητα; Για να μη λένε οτι πάω να το πάρω στα χαρτιά δηλαδής
Για να είμαι ειλικρινής, δεν κοίταξα καν.
Κατάλαβα ούτε νιφάδα και εκεί